Just An Ordinary Girl - Kapitel 48

 
Previous:  Kalle Anka började klockan tre, efter det skulle vi äta och efter det var det inte långt kvar till presenterna. Mina småkusiner sprang runt, mormor satt och pratade med farmor i ena soffan, mamma och Karen var antagligen ute i köket och pappa och Eric var inne på pappas kontor och gjorde något. I den andra soffan satt morfar med Loll i knät, jag log och såg in i brasan.

God jul, sa jag till mig själv och såg hur elden dansade. 

 


 

 

 

Fa La La by Justin Bieber ft. Boyz II Men

 

I julklapp fick jag många fina saker; pengar, en ny bok - Starcrossed som verkade väldigt bra, mycket fantasy, sockor och stickade tröjor. Loll hade blivit jätte glad över halsbandet jag hade köpt åt henne, jag log stort åt hur hennes ansikte hade spruckit upp i ett leende när hon såg smycket i den lilla asken.

Nu satt jag framför datorn och det var annan dag jul, utanför fönstret föll snön ner. Jag gick in i badrummet, satte upp håret i en slarvig knut och luggen med ett hårspänne, sköljde mitt ansikte och borstade fort tänderna. Jag gick sedan in i mitt rum igen och loggade in på Skype, tittade vilka som var inne innan jag även loggade in på Twitter. Länge sen sist... Jag gick tvekande in på mina "mentions", fort flödade det in statusar.

 

"vart har mitt hatobjekt tagit vägen?"

"såg bilden av er på flygplatsen, ugh! Kräktes precis lite i munnen"

"ni är super söta, stay strong. I believe in Dustin!"

"gå och häng dig Daphne, förstår inte hur du orkar leva med dig själv"

"förstår inte vad Justin ser hos dig, ful som ett troll med ingen personlighet"

"hands off bitch!"

 

 

Jag försökte svälja men klumpen i magen gjorde det svårt och en tår rann nerför min kind. På Skype ringde någon, jag klickade upp sidan och såg att det var Justin. Jag log och torkade mig i ansiktet innan jag svarade, ett hundansikte dök upp på skärmen. Jag såg förvånat på hunden som nosade på skärmen.

"oj! Jag måste bara säga att du har blivit ännu snyggare sen vi sågs sist" sa jag och ett skratt bröt ut bakom hunden, Justin lyfte bort den och visade sig själv istället. Jag log stort när jag såg hans välbekanta ansikte. "söt hund" kommenterade jag. Han log, tittade åt sidan och ner på hunden antagligen.

"Sammy" sa han.

Jag log stort. "ett sött namn till en söt hund"

"mhm" mumlade han och vände blicken mot mig igen. "hur äre läget?" frågade han sedan glatt, jag log.

"jul, släkt, pres-" började jag men tystnade när dörren till mitt rum slogs upp, fort rycktes min blick mot dörröppningen där Karen stod. "eh..." sa jag.

"så, jag hörde lite skvaller" sa hon med en busig glimt i ögonen. "vem kunde gissa att du skulle börja dejta Justin Bieber!?" min blick gled fort till skärmen och tillbaka, Justin satt där tyst och lyssnade.

"Ka-"

"inte varje tjej som fångar hans blick inte!" fortsatte hon och gick fram till sängen. "men du måste ju ta med honom någon gång, så jag får träffa honom som din pojkvän" jag kände hur rodnaden spred sig på mina kinder utav att min moster stod och pratade om min pojkvän som dessutom lyssnade.

"varför säger du inte hej nu?" frågade jag och vred dataskärmen mot henne. Hon rynkade pannan innan hon slog handen för munnen när hon såg Justin på skärmen.

"oh!" sa hon.

"hej Karen" sa Justin samtidigt som han försökte att inte skratta. Jag vände fort skärmen mot mig igen.

"jag ska låta er prata" sa hon och gick fort ut.

"oh my God!" utbrast jag och la mig ner på sängen, Justin började skratta för fullt. "pinsamt värre!" jag satte mig upp och Justin log.

"jag saknar dig" sa han sedan allvarligt.

"jag saknar dig också" svarade jag sorgset. Jag ställde mig upp, vred datorn med mig och gick fram till garderoben. "men hur har du haft det då?" frågade jag samtidigt som jag drog upp dörrarna.

"som du. Jul, släkt, pres-" sa han och klippte av där jag hade tystnat. Jag gav honom en ironisk blick och han skrattade.

"ha ha" sa jag.

"nej, men det har gått bra. Är för tillfället hemma i Stratford över julen, ska sedan en snabbis till Mexico innan nyår och tillbaka. De planerar så konstigt ibland" jag nickade för att visa honom att jag lyssnade medan jag tittade genom mina lådor och letade efter kläder att ha på mig. Jag drog fram ett par blommiga byxor och en svart tröja med vit text som jag la på sängen innan jag gick jag fram och satte på stereon, den var mitt i en jullåt.

"baby I hear melodies when your heart beats. It sings to me like fa la la" jag lyssnade en stund innan jag stirrade på radion.

"du är ju överallt" sa jag till Justin som hade tagit upp Sammy i famnen och satt och kelade med honom. Han skrattade.

"och det var en utav Justin Biebers nya jullåtar Fa La La ft. Boyz II Men från Under the Mistletoe" sa radion och reklam började spelas, jag stönade högt. Jag hatar reklamen. Jag knäppte upp mina pyjamas byxor och lät dem falla till golvet.

"oh, strip tease!" utbrast Justin från datorn, jag skrattade till och klev ur byxorna. Jag drog på mig de svarta byxorna och knäppte dem i midjan. Jag drog av mig den stora sov tröjan och släppte den bredvid pyjamasbyxorna, jag tog tag i tröjan och drog den över huvudet. Jag tog sedan min pyjamas och la den under kudden innan jag satte mig på sängen. Jag vred datorn mot mig och möttes av Justins besvikna ansikte.

"inget mer?" frågade han, jag skrattade.

"ledsen babe" svarade jag roat, han log mot mig. Vi satt i någon timme och pratade, Justin snackade mer om hans konserter och om länderna han hade varit i medan jag berättade vad som hände hänt här hemma och skolan.

Nu satt jag i fåtöljen och läste i den nya boken jag hade fått, just nu stod Claire och Helena på färjan och diskuterade shopping. I min ficka vibrerade mobilen, jag la ifrån mig boken och tog upp mobilen. Pattie stod det på skärmen.

"hej Pattie" sa jag glatt.


 

okej, det här kapitlet blev sjuuukt kort men... det blev ett mellan kapitel.
och eftersom det blev så kort så ska jag direkt börja skriva på nästa och hoppas det
kommer upp senare ikväll. :D vad sägs om det?
Vad tycks? Kommentera ! :)

Skriven av: Erica

¨YaaY, fan vad jag har längtat till det här kapitlet, och nu sägeru att det kanske kmr ett till ikväll, omg! :D

2011-12-09 @ 19:30:18
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: felicia

OMG! Skit bra men nu måste det hända något!!

2011-12-09 @ 19:33:47
Skriven av: Hanna

besviken på kortisen, korta saker suger. speciellt korta människor! ;)

2011-12-09 @ 19:37:05
Skriven av: Emelie

Lika bra som alltid :D hoppas verkligen att du hinner med ett till idag ;D

2011-12-09 @ 19:40:21
Skriven av: Fanny

Du är verkligen grym! :)

2011-12-09 @ 19:56:02
Skriven av: Johanna

GRYMT BRA

2011-12-09 @ 20:47:43
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: ebbizz :P

grymt bra

2011-12-10 @ 12:07:13
Skriven av: lilla jag

måste säga att boken starcrossed är super bra.

2013-03-12 @ 20:55:39

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback