Just An Ordinary Girl - Kapitel 49

 
Previous: "inget mer?" frågade han, jag skrattade.

"ledsen babe" svarade jag roat, han log mot mig. Vi satt i någon timme och pratade, Justin snackade mer om hans konserter och om länderna han hade varit i medan jag berättade vad som hände hänt här hemma och skolan.

Nu satt jag i fåtöljen och läste i den nya boken jag hade fått, just nu stod Claire och Helena på färjan och diskuterade shopping. I min ficka vibrerade mobilen, jag la ifrån mig boken och tog upp mobilen. Pattie stod det på skärmen.

"hej Pattie" sa jag glatt.

 


 

  


You Da One by Rihanna
 

 

Jag pluggade in hörlurarna i ögonen och Rihannas låt "You Da One" började spelas, jag vred huvudet och såg ut genom det lilla flygplansfönstret, planet började rulla och på nolltid var vi uppe i luften. Snart kommer jag få träffa Justin igen. Jag log stort av tanken innan jag dryftade bort i mina egen värld. 

”miss?” frågade någon och skakade mig. Jag ryckte till och slog upp ögonen och såg in i ett par isblåa. Jag ryggade tillbaka och tittade förvirrat omkring.

”vad händer?” frågade jag förvirrat.

”vi har landat, miss” svarade flygvärdinnan vänligt, jag log svagt mot henne och samlade fort ihop mina saker och gick längst gången med kvinnan bakom mig. Jag klev ur planet och in på flygplatsen, jag ställde mig vid ett fönster och blickade utåt. México, tänkte jag och log.

”Daphne?” ropade någon och jag vände mig snabbt om, Pattie kom gående mot mig med ett stort leende. Bakom henne kom Kenny gående med ett vänligt leende. Hon omfamnade mig glatt och kramade mig.

”roligt att du kunna komma på så kort tid” sa hon och släppte mig.

”såklart, bus ställer man alltid upp på” sa jag och såg roat på henne. ”hej Kenny” sa jag och gav även honom en kram.

”hej Daphne” svarade han och kramade mig tillbaka.

”men har du klippt dig?” frågade Pattie när jag hade släppte Kenny och tittade på min lugg. Jag log och såg upp på min lugg.

”japp, vad tycks?” frågade jag och snurrade lätt för att hon skulle kunna se det bakifrån också.

”jätte fint!” utbrast hon glatt.

”vad tror du Justin kommer säga?” frågade jag osäkert. Hon log mot mig och skrattade till.

”såklart han kommer tycka om det, han gillar dig för dig inte för ditt hår. Ditt hår är bara ett plus” sa hon och blinkade mot mig, jag skrattade och tog tag i min resväska. Vi gick mot utgången och värmen slog mot oss, jag log nöjt. Sommarkläder! skrek det inom mig. Vi gick bort mot en svart bil, Kenny grepp tag i min väska och jag log vänligt mot honom. Han la in den i bagageutrymmet medan jag och Pattie satte oss i bilen. Sedan gick han runt bilen och satte sig fram, bilen startades och vi var på väg.

”okej, jag hoppas Justin har soundcheck nu och inte vandrar runt” sa Pattie när vi svängde in på parkeringen bakom konsert hallen.

”han har soundcheck i kanske en halv timme till” sa Kenny från framsätet.

”bra” svarade Pattie och bilen stannade. Vi klev ur och återigen slogs jag av värmen, Kenny var snabb med att öppna bagageutrymmet och lyfte ur min väska.

”tack” sa jag och han log mot mig, jag rullade iväg med den och gick tillsammans med dem bort mot den en stor grå bakdörr. Dörren ledde in i en stor korridor, våra steg ekade i korridoren när vi gick bort mot ljudet. Från ena hållet hördes Justin stämma ur mikrofonen, han pratade med sina fans. En del av mig ville springa mot rösten med den andra sa; nej! Vänta tills ikväll, så jag följde lugnt efter Pattie. 

”vi lägger ditt bagage i dansarnas omklädningsrum så länge” sa hon och öppnade till ett ganska stort rum fyllt med klädstänger och annat bröte, jag nickade och ställde min resväska vid den närmaste väggen. 

”kom så kan jag visa dig runt lite” sa Pattie och jag log stort mot henne.

”visst, jag ska bara snabbt byta om. Det här är alldeles för varmt” sa jag och öppnade resväskan innan jag tog tag i ett par jeans shorts och en svart tröja med stor ärm öppningar. Jag tog på mig kläderna och stoppade in en del av tröjan i byxorna. 

 

 

One Less Lonely Girl by Justin Bieber

 

Jag stod spänd och förväntansfull bakom scenen medan jag väntade på att en dansaren skulle komma ut. Nu gällde det! En dansare kom glatt fram till mig och log stort.

”det här ska bli kul!” sa han och såg roat på mig. Jag nickade busigt.

”om det kommer!” ute från scenen hördes fansen oavbrutna skrik och Justins röst som sjöng.

 

”One less lonely girl (I’m coming for you!)

One less lonely girl (I’m coming for you!)”

 

 

Jag log, undra hur Justin kommer reagera!? Killen lyssnade och berättade sedan att det var dags, han grepp tag i en svart stol samtidigt som en annan dansare kom in och grepp tag i en stor bukett med röda rosor.

”okej, dölj ansiktet så länge du kan” sa han och jag drog fram håret för att skymma mitt ansikte mera. Han tog tag i min arm och vi började gå mot skynket som skilde oss från scenen.

 

”I can fix up your broken heart

I can give you a brand new start” sjöng han samtidigt skynket sveptes åt sidan och skriken blev omöjligt högre, killen med stolen ledde mig framåt och ställde stolen på scenen, jag klev upp på den och satte mig. Jag skrattade så mina axlar skulle skaka, så det skulle se ut som om jag grät.

 

Her hearts locked and nowhere to get the key,

I’ll take her and leave the world with one less lonely girl”

 

Ur ögonvrån såg jag hur en vit klädd figur kom dansande mot mig, killen med blommorna räckte fram dem mot Justin och han tog emot dem.

 

”One less lonely girl (I’m coming for you!)

One less lonely girl (I’m coming for you!)”

 

Han räckte fram blommorna mot mig och jag tog försiktigt tog jag emot dem utan att visa mitt ansikte. Han klev framför mig och vevade med armen. Sedan kom han tillbaka mot mig och jag gömde ansikte i händerna.

 

”I’m gonna put you first (I’m coming for you!)

I’ll show you what you are worth (I’m coming for you!)” sjöng han vid mitt öra.

 

Han grepp tag om mina händer och jag bestämde mig för att det var dags att visa mig, dels för att jag så gärna ville se hans ögon och dels för att låten var nog snart slut. Jag lät honom ta bort mina händer och han la ett finger under min haka och tiltade upp mitt ansikte, han såg in i mina ögon under några sekunder innan han tystnade i chock. Musiken fortsatte pumpas men ingen sång kom från Justins läppar.

”D-Da…” sa han men tystnade igen. Jag log svagt mot honom och fortsatte se in i hans ögon som stirrade tillbaka mot mig. Jag nickade lugnande mot honom för att försäkra honom om att det var jag som satt där och inte hans hjärna som spelade honom ett spratt.

Låten tystnade och hela scenen släcktes ner, fort tog Justin tag i min hand och drog med mig backstage. Vi kom in bakom skynket och innan jag hann reagera tryckte han upp mig mot väggen och tryckte ivrigt sina läppar mot mina. Jag släppte taget om rosorna och slängde mina armar runt hans nacke och tryckte honom närmre, vad jag hade saknat hans läppar mot mina. Jag kunde inte få nog.

Våra tungor möttes och Justin tryckte sig ännu närmre. Bakom honom hördes busvisslingar och applåder, Justin slet sina läppar från mina och vände huvudet bakåt. Jag vred lite på mig och såg över hans axel. Där stod en grupp människor med stora leenden bland annat Scooter, Pattie och Ryan Good. Jag skrattade till och Justin vände sitt ansikte mot mig igen, jag såg in i hans bruna, varma ögon och han kysste mig lätt igen.

”Justin du ska in igen!” ropade någon och Justin tog ett kliv från mig, jag plockade upp rosorna från golvet.

”vi ses sen” sa jag och gick bort mot Pattie.

 

 

Resten av konserten stod jag tillsammans med resten av teamet och såg klart på showen. Justin var jätte bra och Jaden kom med ut på scenen till ”Never Say Never”.

Justin sjöng ”Baby” och tackade sedan publiken för att de hade varit fantastiska och scenen slocknade, jag gick tillsammans med Pattie bort genom samma korridor som vi hade gått genom tidigare på dagen och bort till omklädningsrummet för att hämta min resväska. Jag grep tag i handtaget och lät den rulla bakom mig. 

Med blommarna i famnen följde jag efter Pattie till en bil där jag kunde lägga ifrån mig mitt bagage, jag och Pattie skulle åka i förväg till hotellet där vi skulle mötas upp med resten. Då de hade saker att reda upp i arenan innan de kunde åka. 


tada! ett nytt kapitel ! :D

Men nu är Dustin reunited, gulligungar. :P jaha, men vad tror ni händer på turnen nu då?

Vad tycks? Kommentera, helt sjukt att det lyckas bli 6 kommentarer på bara någon timme, love you guys! ♥


Skriven av: Erica

Kärlek! <3

2011-12-09 @ 22:52:25
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Lina

Haha jag satt och flina som ett flin när han glömde av att sjunga!

Grymt bra! :D

2011-12-09 @ 23:22:27
Skriven av: Johanna

GRYMT UNDERBART BRA

2011-12-09 @ 23:40:38
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Emelie

Gud vad gulligt, hur kommer du på allt egentligen? =D

2011-12-09 @ 23:43:53
Skriven av: Felizia

Satt med ett stort creep smile typ hela kapitlet ^^

2011-12-09 @ 23:50:30
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Det finns inga ord...

AWESOME!! :D <3

2011-12-10 @ 02:55:04
Skriven av: Hanna

Hahahaahhaha BUSS JAAAAA BUSSEN JAG ÄLSKAR BUSSEN!!!

2011-12-10 @ 10:30:20
Skriven av: ebbizz :P

OMB du MÅSTE skriva mer!vilka gullegrisar

2011-12-10 @ 12:06:11

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback