Just An Ordinary Girl - Kapitel 53

 
Previous:  Hon tog fart som om hon skulle göra ett hopp, mitt hjärta bultade hårt. Tänk om hon inte klarar det och blir allvarligt skada! Hon tryckte ifrån med benet och flög upp i luften och landade sedan tjusigt på det andra benet och gled smidigt iväg, hon åkte en liten bit tills hon gjorde en hockey stanning.

”wow, häftigt” mumlade någon bakom mig.

”vad har du skaffat dig för killer brud!?” frågade Chaz, hon blev kvarstående och vi alla applåderade imponerat. Hennes huvud rycktes åt vårt håll och förvåningen övergick till ett generat leende. Jag log brett mot henne och gick fram till sargen, hon åkte fram till oss och buggade gulligt.

”wow” sa Chaz. ”hur?” hon skrattade till. 

 


 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag åkte runt på isen och kände friheten av vinden och den släta isen. Jag använde mig av mina gamla kunskaper, det var några år sedan jag hade åkt senast och jag kände mig lite ringrostig men det gick snabbt över och jag kände mig fort som hemma på isen igen.

Konståkning och dans hade varit den perfekta blandningen, men när vi flyttade tillbaka till USA så hade min glädje för konståkning svalnat för jag ville inte åka med nya personer och jag hade dessutom kommit upp i den åldern som man började tränas för elit, vilket jag inte var sugen på. Så jag la ner konståkningen och åkte endast när jag hade tid och för att jag tyckte det var kul. Jag gjorde en typisk konståkningssnurr och gled iväg på isen, sedan tog jag mer fart. Skulle jag våga?

Jag tog sats med ena benet och tryckte ifrån med all den kraft jag hade, jag flög upp i luften och för ett ögonblick kändes det som om jag var tyngdlös. Jag sträckte ut benet och landade tack och lov stadigt på benet och landade inte på svanskotan rakt ner i isen. Jag gled nöjt iväg en bit på isen och stannade sedan.

Applåder bröt ut i bortre änden av hallen och de ekade i den stora lokalen, jag vände häftigt mitt huvud mot ljudet och såg fem figurer som glatt applåderade. Jag log generat när jag såg att det var Justin och de andra, jag började åka bort till dem samtidigt som de gick fram till sargen.

”wow” sa Chaz när jag kom fram. ”hur?” frågade han sedan. Jag skrattade till.

”jag dansade och åkte konståkning i Sverige men slutade med skridskorna när vi flyttade till USA igen” svarade jag och ryckte på axlarna, min blick svepte till Justin som log imponerat, nästan stolt mot mig. Jag besvarade hans leende och åkte baklänges ut på isen igen, jag gjorde några gamla steg med skridskorna och blundade.

 

 

”hade ni roligt?” frågade Diane när vi kom in i hallen. Justin log stort.

”jätte roligt. Ni måste se Daphne åka skridskor, jag har aldrig sett något liknande!” sa han sedan överväldigande, jag skrattade till.

”ser jag fram emot” svarade hon och gick in i köket.

”så bra är jag inte” sa jag och hängde upp min kappa på en utav krokarna.

”skojar du eller?” frågade han, jag himlade med ögonen.

”men jag har hört att du också är en höjdare på skridskor” sa jag för att avleda honom från mig.

”tja, man har ju vissa skills” sa han och ryckte på axlarna, jag skrattade.

”vissa skills? Från en liten fågel vid namn Tess så är du den bäste” sa jag och han skrattade.

”du, mina fans tycker jag är bra om jag så skulle åka rakt in i sargen”

”sant” höll jag med om. I Justins sovrum hade nu en tältsäng ställts in, jag log och la mig ner i den, den gungade behagligt till och jag blundade.

”vad trött jag är!” utbrast jag och Justins skratt hördes från hans säng. ”och det är väldigt konstig eftersom tidsskillnaden mellan México och här är väl bara en timme eller nått” fortsatte jag och jag hade sovit som en sten hela natten, så det var liksom inte rimligt att jag var trött.

 

 

Jag och Justin stod i badrummet och borstade tänderna, lika sexiga båda två med vitt lödder över läpparna. Jag spottade och sköljde munnen med kallt vatten och la tandborsten på handfatet. Justin gjorde likadant och tillsammans gick vi genom korridoren och bort mot hans dörr.

"god natt!" ropade han ner till i vardagsrummet.

"god natt, sov gott" fick han till svar, sedan följde han efter mig in i rummet. Han stängde dörren och såg på tältsängen som jag låg i.

"litar de verkligen inte på oss, eller?" frågade han efter en stund, jag tittade förvirrat på honom men sedan klickade det till och jag skrattade.

"du, om vi hade varit hemma hos mig hade det nog varit ett under att du över huvud taget fick sova i mitt rum" sa jag och himlade med ögonen åt mina överbeskyddande föräldrar. Han gick fram till sin egen säng och drog bort täcket, han la sig ner på madrassen och såg på mig.

"kom" sa han sedan och sträckte ut armen mot mig. Roat ställde jag mig upp och gick fram till honom, han lyfte på täcket och jag kröp ner bredvid honom. På hans axel låg jag och tittade in i hans bruna ögon.

"jag älskar dig" viskade jag.

"jag älskar dig" viskade han tillbaka och flyttade sitt huvud närmre mitt, när han var några centimeter ifrån stannade han och smekte försiktigt min kind med sina fingertoppar.

 

*

 

Ett knackande fick mig att ryckas ur sömnen och till verkligheten. Jag slog upp ögonen och såg mig förvirrat omkring, Justin låg en bit från mitt ansikte och sov lugnt. Jag vred lite på mig och fumlade efter kanten till min sov tröja, men jag fann endast bar hud. Jag såg ner på mig själv och såg att jag låg i underkläder, jag rynkade pannan. Måste ha tagit av mig den i sömnen, konstaterade jag. Inte konstigt för det är riktigt varmt. Ett knackande hördes igen och jag insåg att det var till sovrumsdörren. Utan att tänka mig för ställde jag mig upp och gick fram till dörren och öppnade den, jag gnuggade mig i ögat och gäspade.

"ehm..."

"ja, det här har jag sett förut" sa en röst. Jag fokuserade blicken och såg Chaz, Ryan och Nolan utanför dörren, jag följde deras blickar och såg ner på min nästan nakna kropp. Jag ryckte till och slängde mig efter täcket, jag lyckades gripa tag i Justins och fort virade jag det runt mig.

"hej, killar. Vad händer?" frågade jag och försökte låtsas att det som precis hade hänt inte hände. Chaz flinade.

"wakie, wakie" sa han glatt. Jag nickade och sneglade på klockan, halv ett. Wow! Jag tittade på Justin som hade krupit ihop lite när jag hade tagit bort täcket, han låg med bar överkropp och mjukisbyxor.

"Justin" sa jag och skakade hans ben, han mumlade något men vaknade inte.

"vänta, titta på det här. Det är hur roligt som helst" sa Chaz och plockade fram sin mobil, han knappade på den tills introt till Mistletoe spelades. Han la sedan mobilen bredvid Justin. Låten fortsatte och i mobilen började Justin sjunga, jag väntade på det som skulle vara så roligt.

"det-" började jag men tystnade, i sängen började den riktiga Justin sjunga tyst. Fascinerat tittade jag på honom, han sjöng felfritt med i låten. Jag såg på honom en stund innan jag bröt ut i skratt, jag sjönk ihop mot sängen och skrattade ner i madrassen.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag drömde att jag omringad av en massa tjejer som långsamt kom närmre och närmre. Panikslaget letade jag efter ett utrymme mellan tjejerna så jag kunde ta mig ut, men fann ingen. När jag trodde jag skulle dö av andnöd började min låt Mistletoe spelas och jag skrek till tjejerna att jag kunde sjunga om de backade.

Sekunden efteråt stod jag på en scen med en mikrofon i handen och i låten var det dags för mig att sjunga. Ett skratt bröt ut efter en stund, förvirrat tittade jag mig omkring men fann inte källan och jag rynkade pannan.

Jag slog upp ögonen och satte mig käpprätt upp, jag såg mig förvirrat omkring. Jag satt i min säng, i mitt rum, jag stod inte på en scen. Min blick vandrade från Chaz flinande ansikte till en hög av täcke nere vid mina fötter, inifrån högen hördes ett skratt. Sedan trängde ett annat ljud genom och jag kände igen Mistletoe.

"god morgon dude" sa Chaz och klappade mig på axeln.

"vad händer?" frågade jag.

"vi körde låt tricket på dig" svarade Ryan bakom Chaz, jag skymtade även Nolan. Jag suckade, första gången det hade hänt var det Alfredo som var ledaren. De hade skrattat sig lagom roade den gången, jag tittade ner mot högen av täcke igen och såg sedan på Chaz med höjt ögonbryn. Han nickade.

"det tyckte du var roligt va?" frågade jag Daphne som jag nu visste var inuti täcket, det tystnade innan hon skrattade igen.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Killarna gick efter en stund för att komma tillbaka senare på kvällen. Japp, idag var det nyårsafton, om några timmar är det 2012. Wow, vart tog 2011 vägen? Vad hände? Jag satt och blickade ut genom fönstret och vände mig mot Justin när han kom in genom dörren.

”vart tog 2011 vägen?” frågade jag honom, han såg förvirrat på mig men skrattade sedan.

”ehm… ingen aning. 2011 är som ett enda blurr för mig, det har hänt för mycket det här året” svarade han, jag nickade förstående.

”har du något nyårs löfte?” frågade jag sedan och han funderade en stund.

”nej, inte vad jag kan komma och tänka på nu. Kanske inte förvandlas till en diva eller något” sa han och flinade. ”för det är lättare sagt en gjort… för en del” la han sedan till, jag log mot honom.

”det tror jag aldrig kommer hända, Justin” sa jag till honom och vände sedan huvudet mot fönstret igen och tittade upp på den grå himlen.

”du då?” frågade han sedan.

“jag vet inte…” sa jag långsamt. ”ta hand om mina nära och kära, kanske” mumlade jag frånvarande. 

 

 
 

Jag stod i deras badrum och sminkade mitt ansikte, la på mascara på ögonfransarna, skuggade mina ögon likt det sättet jag gjort inför min födelsedagsfest, lite rouge och rött läppstift på läpparna. Jag log nöjt åt resultatet och satte in locktången i väggen. Jag lockade mitt hår i stora lockar och plattade luggen, jag log roat åt minnet när Justin hade stirrat på mig med stora ögon.

"oh my God, du är skitsnygg" hade han sagt, jag hade lett roat mot honom.

"ehm... tack" hade jag svarat och sedan sett hans blick som hade tittat på mitt hår, då hade det klickat.

"åh, tack" hade jag då sagt mer glatt. Jag var glad att han tyckte om det i alla fall, annars hade det blivit... jobbigt. När jag var klar med håret, tog jag upp min klänning, klev i den och såg till att den satt på plats. Sedan gick jag fram till den långa spegeln och granskade mig själv, det var en lång svart klänning som täckte mina fötter även fast jag stod i ett par klackar. Ärmarna räckte mig till mitten av underarmen och partier i ryggen var bara, urringen fram vid inte för djup men djup nog. Runt halsen hade jag ett brett guldhalsband som matchade mina naglar som var målade i samma guldiga nyans. 

Jag samlade ihop mina saker och gick bort till Justins rum. Ingen Justin syntes till men jag såg att han hade varit här inne tack vare att han hade glömt att stänga ena garderobsdörren. Jag gick fram till min resväska och la ner stängerna och sminket, sedan vek jag ihop mina gamla kläder och la även dem i väskan. Nerifrån hördes röster och i korridoren utanför Justins rum mötte jag Pattie, hon var fint klädd i en mörklila klänning och svarta skor.

"åh, vad vacker du är" sa hon när jag kom ut ur rummet.

"tack Pattie. Du ser jätte fin ut också" sa jag och log.

"tackar, killarna har kommit nu med familj så Justin är där nere" sa hon.

"vilka är det som kommer?" frågade jag.

"åh, alla är i stort sett här. Men det blir bara familjen och våra närmaste vänner" svarade hon och jag log. Hon gick vidare i korridoren och bort till ett annat rum, jag gick bort till trappan och slog ner blicken för att se ner på trappstegen så jag inte snubblade. Jag såg upp en gång och hann få en glimt av Justin, han stod och pratade med sina vänner.

Han hade satt på sig ett par svarta, skinny jeans och en vit skjorta som han hade kavlat upp ärmarna på till sina armbågar så han visade sina bruna underarmar. Över hade han en svart väst tillsammans med ett slips som han hade knutit löst runt halsen.

God, han såg sexig ut! Jag vände blicken ner i marken igen tills jag kom till foten av trappan. 



Justins Perspektiv. 
Alla hade i stort sett kommit och de vuxna hade samlats i köket med mormor och morfar, Daphne var fortfarande på övervåningen och gjorde sig klar. Jag, Chaz, Ryan, Nolan och Mitch gjorde oss bekväma i vardagsrummet och vi satt i sofforna och pratade. Nolan var mitt i en mening när han tystnade och stirrade på något bakom mig, alla de andra killarnas blickar fastnade också på samma sak. Förvirrat vände jag mig om och såg Daphne komma gåendes nerför trappan, hon såg ner i golvet men höjde sedan blicken när hon kom till foten av trappan. Jag stirrade på henne, hon var så vacker att det gjorde ont i mig! 

"wow" mumlade någon bakom mig. Hon hade på sig en lång svart klänning som smet om runt hennes former innan den föll fritt ner till marken, håret låg i perfekta, lösa lockar och hennes ansikte var vackert sminkat. Jag kände hur jag tappade hakan. Hon log generat när hon såg att vi stirrade på henne, långsamt reste jag på mig och gick fram till henne - fortfarande med stora ögon.

"du är för vacker" mumlade jag. Hennes kinder färgades röda och hon log gulligt.

"du är väldigt stilig du med" sa hon och hennes blick vandrade över mig. Jag log svagt mot henne.

"inte jämfört med dig" svarade jag. 

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag hälsade på många personer och log så mycket att jag trodde jag skulle få kramp i kinderna. Jag fick många komplimanger över min klänning och Justin log stort varje gång som om han var stolt över att jag var hans flickvän som gjorde så sina vänners hackor föll till golvet. Han släppte inte min hand under hela kvällen men vid matbordet var han tvungen att släppa för att kunna äta ordentligt. 

Klockan närmade sig tolvslaget, så alla började ta på sig ytterkläderna för att gå ut och se på fyrverkerierna. Jag fick tag på min kappa och drog den på mig, jag gick ut i kylan och mina bara ben under klänningen fick gåshud. Ett par armar lindade sig runt min midja och jag såg upp på Justin som i sin tur tittade upp på den stjärnklara himlen. Våra andetag bildade vit rök, när jag var mindre brukade jag alltid låtsas som om jag rökte. 

"vad är klockan?" frågade jag Justin huttrande.

"fem i tolv" sa han och såg på sin armbandsur, jag nickade och log mot honom. Alla hade nu samlats utomhus och tomteblossen hade börjat tändas, som fängslad såg jag på hur min sprakade. Fyrverkerier sköts upp på himlen och jag stod med Justins hand i min och tittade upp på den nu färgglada himlen.

"10, 9, 8, 7, 6" nedräkningen började och jag såg upp på Justin som hade vänt sig mot mig, han böjde ner sitt huvud mot mitt.

"3, 2, 1! Gott nytt år!" skrek alla samtidigt som Justin tryckte sina läppar mot mina. Jag la varsamt mina händer på hans kinder och tryckte honom närmre.

"gott nytt år, babe" sa han sedan och tittade in i mina ögon.

"gott nytt år, love" svarade jag och log.




nytt år, nya tider. :)

hoppas ni gillade det och hoppas att det inte är stavfel ;P
nästa kommer upp.... eh, vet inte. men nu måste jag kila, ska göra julgodis. :D

Vad tycks? Kommentera . ♥

Skriven av: Erica

Riktigt härligt kapitel! Super bra gjort linn :D

2011-12-17 @ 16:38:34
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Awesome, dem är så gulliga tsmns!

2011-12-17 @ 16:41:16
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Emelie

Dom är alltid så gullig tillsammans :D

Skit bra Linn :)

2011-12-17 @ 16:51:46
Skriven av: ebba<3

2011-12-17 @ 17:58:38
Skriven av: ebba

As bra Linn fortsätt!!!!

2011-12-17 @ 17:59:27
Skriven av: Felizia

Älskar detta kaptiel! :D

2011-12-17 @ 20:07:28
URL: http://onlyfellie.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GYRMT BRA

2011-12-17 @ 21:44:36
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Lina

aww new years kiss :')

dom är såå söta!

skit grymt kapitel :D

2011-12-17 @ 22:32:10
Skriven av: Hannah

Supermysigt kapitel <33

2011-12-19 @ 16:43:05

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback