Just An Ordinary Girl - Kapitel 31

 
Previous:  ”det jag vet är att efter kyssarna så kommer jag nog inte kunna se dig som bara en vän igen” viskade hon. Hon lutade sig närmre mitt ansikte. ”eller vad säger du?” viskade hon.

Jag såg endast ner på hennes läppar. ”är du redo?” frågade jag innan jag vände blicken upp till hennes medan min blick flackade mellan hennes båda ögon. Hon svarade genom att trycka sina läppar mot mina i en mjuk kyss, jag log lyckligt inombords och kysste henne hårdare. Dörren slog upp och vi vände fort våra huvuden mot dörren och möttes av Nialls förvånade ansikte.

”ehm… oj då. Det var inte meningen att störa. Jag kommer tillbaka senare” ursäktade han sig fort och gick ut genom dörren igen. Daphne skrattade till och såg sedan på mig med ett roat leende. Jag kysste henne fort igen, hon slutade skratta och tryckte sig istället närmre mig.

 


 

Veckan flöt på snabbt och innan vi visste ordet av det stod vi i studion, redo för infilmning. Jag kände hur jag tappade hakan och stirrade chockat på den stora scenen med den stora gröna duken bakom, från taket hängde en massa ljusrör. ”wow” andades jag.

”aha” instämde Niall bredvid mig.

”kan inte fatta att vi ska vara med i en musikvideo!” utbrast jag glatt. Han såg ner på mig innan han höjde ena ögonbrynet.

”det är inte så att vi har övat inför det här i typ 6 veckor!” påpekade han och jag skrattade till innan jag viftade till med handen framför honom.

”jaja men nu gick det upp för mig vad vi egentligen ska göra” han skrattade och skakade på huvudet.

”oh my God! Jag har alltid velat sitta i en sådan här stol” sa jag och såg på den klassika Hollywood stolen som det oftast stod skådespelarens namn på baksidan. Jag gick fram och satte mig försiktigt i stolen. Niall skrattade åt mig och jag granskade mig i spegeln innan jag la upp mina fötter på bordet.

”ah, nu lever man livet” sa jag och skrattade till. In i rummet kom Justin och log roat åt hur jag satt.

”där är du!” utbrast han glatt.

”Justin!” kvittrade jag glatt och slängde mig på honom. Han skrattade till och kramade mig tillbaka.

”jaha, ska det bli roligt?” frågade han sedan.

”iiih!” tjöt jag endast och han skrattade.

”Justin? Justin!?” ropade någon och kom in genom dörren. ”har ni sett…?” frågade Chaz men avbröt sig när han såg oss, Ryan kom gånede bakom honom. Han stannade till i dörröppningen och flinade sedan. Jag sneglade på oss genom spegeln och såg att min tröja hade åkt upp så jag visade hela magen. Jag släppte genast Justin och drog fort ner tröjan.

”vad?” frågade Justin irriterat. Chaz skrattade till.

”de vill ha dig i ditt eget omklädningsrum för ombyte och smink” svarade Ryan lugnt. Justin andades ut och jag smekte honom roat över kinden.

”du är ju för söt” sa jag och satte mig i stolen igen. Han log mot mig innan han gav mig en puss på kinden och försvann ut tillsammans med Ryan och Chaz. Niall kom tillbaka in igen och satte sig i sin egen stol, efter sig kom en tjej med en stång kläder och en väska i handen. Hon räckte fram ett svart linne, ett par gråa jeans och en vit väst till mig. Jag såg ner på kläderna med avsmak, var inte precis det jag brukade bära.

Jag tog på mig kläderna och satte mig i stolen igen. En annan tjej kom fram med en massa smink, jag blev förvånad över hur mycket smink man behövde när det inte ens skulle synas. Väl klar tog det inte långt tid för än jag vart rastlös och därmed busig. Jag gick ut ur vårt omklädningsrum och gick för att se mig omkring, tog en vända och rundade sedan ett hörn och gick rakt in i någon. Jag vacklade till och såg upp på personen för att snabbt be om ursäkt men orden fastnade i halsen när jag såg vem jag råkade gå in i.

”åh, för-” började killen men jag skrek honom rakt upp i ansiktet innan jag började backa medan jag skrek och skrek.

”Daphne…” försökte Derek. Jag började backa fortare och kom ut i studion där Justin höll på att spela in. Dock avbröt de sig när jag kom skrikandes ut i rummet, med Derek gåendes efter mig.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag hade ställts på scenen och Dave hade sagt till mig vilken del vi skulle filma. Musiken började spela och jag började röra på mig medan jag mimade till låten. Dock avbröt jag mig och låten slutade spela när ett skrik som aldrig tog slut hördes från en utav korridorerna, skriket kom närmre och närmre. Sedan såg jag Daphne komma ut ur en korridor, gående baklänges skrikandes åt något som var i korridoren. Efter henne kom sedan en kille och jag förstod genast att det måste vara killen hon skrek åt. Jag såg närmre på killen och flämtade argt till innan jag gick av scenen och gick fram till Derek. Jag knuffade honom hårt i bröstet så han ramlade och brakade i golvet.

”hur fan vågar du visa ditt fula tryne i närheten av henne!?” skrek jag åt honom, han tog snabbt upp sina händer för att skydda sitt ansikte. ”var inte min höger klar nog!?” fortsatte jag rasande och började gå fram mot honom, men någon slängde sina armar runt mig och släpade ut mig ur rummet. Personen tog in mig i ett rum och släppte taget, jag blängde irriterat på Scooter som stod och blockerade dörren.

”okej, vad är det som händer?” frågade han argt.

”hur kan ni släppa in honom!?” skrek jag till.

”vem?” frågade han med rynkade panna.

”Derek!” röt jag. 

”va-” började han men sedan gick det upp för honom vad jag menade och han tystnade.

”vart är Daphne!?” frågade jag sedan hysteriskt, in genom dörren kom plötsligt Ryan och Chaz flåsande.

”vi hittade henne, men hon vägrar röra på sig eller bli rörd” sa Chaz förskräckt. Jag trängde mig förbli dem och de följde efter mig för att visa vägen. Vi rundade ett hörn och där stod Usher med några fler, några meter från Daphne som hade tryckt in sig i ett hörn.

”Daphne det är ingen fara. Vi kommer inte skada dig” sa Usher lugnade till henne men hon verkade inte se ut att lyssna.

”Daphne” prövade jag, hennes blick rycktes fort till mig när hon hörde min röst.

”Justin?” snyftade hon fram.

”ja” svarade jag och gick fram till henne, fort omfamnade jag henne och hon grät mot min axel.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag hade varken märkt att Justin hade sprungit av scenen eller knuffat till Derek. Det ända jag såg var honom. Tänk om han var här för att avsluta det han inte hunnit göra, tänk om han skulle lägga sina händer på mig igen. Paniken enbart växte inom mig medan jag fortsatte backa bakåt tills jag backade rakt in i ett hörn. Plötsligt kom två killar gåendes från det hållet jag kommit från. De höjde sina händer i en avväpnad gest när de såg mig.

”Daphne” sa den ena killen och gick fram mot mig.

”nej!” skrek jag och han stelnade till, killen bakom sa något till den andra och han nickade instämande innan de sprang iväg. Snart kom de andra människor som försökte få kontakt med mig men jag hörde inte ett ord av vad de sa. Enbart minnena från den kvällen spelades upp om och om igen i mitt huvud, tills en speciell röst bröt genom.

”Daphne” sa den, jag vände fort blicken mot Justin som stod någon meter från mig.

”Justin?” snyftade jag fram.

”ja” svarade han och gick fram till mig, fort omslöt han mig i sin famn och jag grät lättat mot hans axel.

 

*

 

”okej, action!” skrek en kille i en megafon. Musiken startades och mitt hjärta började puppa fortare. Justin gjorde en rörelse sedan var det min tur med armarna, någon tjöt till och jag fick kämpa hårt för att inte skratta. Vår del fortsatte och jag skrattade till när jag såg Justins förkrossade ansiktsuttryck när jag sprang iväg.

”och bryt!” skrek killen i megafonen. Jag gick sakta tillbaka till Justin.

”vet du vad?” frågade Justin när jag stod någon meter ifrån honom.

”vad?” frågade jag och skrattade till.

”du borde stanna här med mig istället för att springa iväg” sa han och pekade på platsen bredvid sig. Jag skrattade till igen.

”tänk om jag inte vill det då?” frågade jag och höjde på ena ögonbrynet. Han såg sorgset på mig och jag gick långsamt fram mot honom.

”du är för söt” sa jag och gick så nära att våra läppar var några millimeter från varandra men istället för att kyssa hans läppar som jag egentligen ville, vände jag mig bara om och gick iväg.

”aaah! Justin! Lämnad!” skrek Chaz och jag hörde skratt bakom mig. Jag flinade och gick in i omklädningsrummet där satt Niall och tuggade på något. När han såg mig log han och svalde.

”så hur gick det?” frågade han.

”mm, bra” svarade jag och satte mig i min stol. ”när ska du in?” frågade jag honom.

”om typ en kvart” jag nickade.

 

 

Dagen flöt på med fler inspelningar, medan Usher spelade in sina delar stod jag och Justin hand i hand och såg på. En scen var till och med Ryan med i, han hade satt på sig en tröja som det stod ”follow me on Twitter, itsryanbutler” på. Han drog ut tröjan så man såg vad det stod medan Justin tog tag i ett annat hörn av tröja, de hoppade runt lite på scenen framför kameran.

Jag och Chaz skrattade så vi kiknade innan Ryan och Justin gick flinande av scenen. Ett tag under dagen försvann Justin men kom sedan tillbaka på en cykel som han inte släppte taget om under resten av dagen. Han cyklade runt på den och ett tag började han jaga mig, tills jag ställde mig på en stol och han inte kunde jaga mig längre. Så han gav sig på sin mamma istället.

”Justin, sluta. Justin” försökte hon men han ignorerade henne och fortsatte följa efter henne. Jag skrattade och skakade på huvudet.

 

 

"då är vi klara allesammans!” skrek killen i megafonen och alla applåderade glatt. ”bra jobbat!” fortsatte han. Jag gick trött bort mot omklädningsrummet innan jag bytte om till mina egna kläder.

I bilen lutade jag mig mot Justins axel och inom kort somnade jag. Jag vaknade senare och då låg jag i en säng, jag såg mig omkring för att lokalisera mig och insåg att jag låg i Justins rum. Jag hade mer och mer sovit hos honom istället för mitt eget rum, jag trodde inte Kayla eller Jennie brydde sig speciellt mycket. Eftersom de fick nu en varsin säng.

Ut ur badrummet kom Justin i bara mjukisbyxor, han såg inte att jag hade vaknat så jag låg lugnt kvar i sängen medan jag på honom. Han gick fram till sin väska och tog upp sin mobil, han knappade på den innan han slängde en snabb blick på mig. När han såg att jag var vaken såg han på mig och log stort. Han gick fram till sängen och la sig bredvid mig, han doftade gott av tvål och schampo. Jag ställde mig fort upp och han såh frågande på mig.

”jag luktar inge gott” förklarade jag snabbt och han skrattade till. Jag gick bort till badrummet medan jag tog av mig mitt linne och såg mig sedan runt efter en handduk men fann ingen. Jag öppnade skåpen men även där var det tomt. Jag suckade och gick ut till Justin för att be om en handduk, han satt fortfarande i sängen men nu hade han datorn i knät.

”Justin vart ligger handdukarna?” frågade jag.

”mm” svarade han frånvarande. Jag suckade, gick fram till sängen och ställde mig bredvid honom. Jag rynkade pannan men kom sedan jag på hur jag skulle få hans uppmärksamhet. Jag tog tag i hans hand och satte den över mitt ena bröst. Justin vände genast sin blick från datorn när han kände huden och bh tyget under sina fingrar. Jag log ner mot honom och släppte hans hand.

”okej, då vet jag hur jag ska få din uppmärksamhet” sa jag och han skrattade till. ”vart är handdukarna?” frågade jag sedan och han pekade på ett skåp. Jag gick fram till skåpet och tog ut en handduk innan jag vände min blick mot honom igen och såg att han fortfarande tittade på mig.

”så nu vill du titta och lyssna va?” frågade jag och blickade ner på min nästan bara överkropp. Han skrattade till men fortsatte ha sin blick fastsvetsad vid mig.

 


 
jaha, nu var videon inspelad! :) förlåt om det är stavfel men jag sitter och tittar på MTV EMA ! :D
vad tycks? 5 kommentarer för nästa kapitel, guys ! <3

Skriven av: Hanna

<3

2011-11-06 @ 21:24:03
Skriven av: Anonym

jättebra!

2011-11-07 @ 16:28:31
Skriven av: Hannah

Jag älskar de! Och jag älskar dig! :P

2011-11-07 @ 22:56:57
Skriven av: Anonym

grymt bra kapitel och grym novell älskar den<3

2011-11-08 @ 14:17:01
Skriven av: mikaela

den över är min glömmde skriva namn förlåt<3

2011-11-08 @ 14:17:59
Skriven av: Anonym

skit bra

2011-11-08 @ 23:47:25

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback