Just An Ordinary Girl - Kapitel 32

 
Previous:  ”mm” svarade han frånvarande. Jag suckade, gick fram till sängen och ställde mig bredvid honom. Jag rynkade pannan men kom sedan jag på hur jag skulle få hans uppmärksamhet. Jag tog tag i hans hand och satte den över mitt ena bröst. Justin vände genast sin blick från datorn när han kände huden och bh tyget under sina fingrar. Jag log ner mot honom och släppte hans hand.

”okej, då vet jag hur jag ska få din uppmärksamhet” sa jag och han skrattade till. ”vart är handdukarna?” frågade jag sedan och han pekade på ett skåp. Jag gick fram till skåpet och tog ut en handduk innan jag vände min blick mot honom igen och såg att han fortfarande tittade på mig.

”så nu vill du titta och lyssna va?” frågade jag och blickade ner på min nästan bara överkropp. Han skrattade till men fortsatte ha sin blick fastsvetsad vid mig.

 


 

När jag doftade gott igen och hade fått på mig rena kläder som bestod av nya underkläder och en utav Justins stora t-shirtar - som luktade gott från honom - hängde upp min handduk och packade ner mina kläder i min väska. Innan jag gick tillbaks in i Justins rum och fann honom liggandes sovande i sängen, jag suckade och skrattade till. Jag gick bort till sängen och började krya över den mot honom.

”Justin” sa jag och fnissade till, han vred lite på sig. Jag satte mig gränsle över hans höfter och petade honom försiktigt i magen.

”Justin” upprepade jag. Det ryckte till lite i hans mungipor och jag förstod att han egentligen var vaken. Jag kysste honom på halsen och jag kände hur hans hud knottrade sig och jag kvävde ett fniss. Jag fortsatte kyssa honom över bröstet, magen och när jag kom ner till hans byxlinje, slapp ett litet stön ut ur hans mun. Jag fnissade lågt till.

”du kan inte lura mig Bieber” sa jag och gick upp till hans ansikte igen. Han hade nu slagit upp ögonen och jag såg roat in i hans ögon innan jag kysste honom. Han gjorde en snabb rörelse så jag studsade ner i madrassen med honom över mig, hans tyngd tryckte ner mig djupare i madrassen.

Han kysste mig ivrigt och jag lekte med mina händer i hans hår, mina händer smekte hans rygg och gick sedan runt till hans mage. Hans ena hand hade letat sig under min tröja och han smekte mig fort över min mage innan hans hand trevade upp till min bh och hans hand slöt sig runt mitt ena bröst.

Våra kyssar blev ivrigare och mer passionerade och jag kände att jag blev mer och mer upphetsad. Jag var nog inte den enda för efter ett tag kände jag något som tryckte mot insidan av mitt lår, jag slutade kyssa honom.

 

Tumblr_mezplhnxj61rw9bk6o1_500_large 

 

”är det där vad jag tror det är?” frågade jag. Justin la sitt huvud mellan mitt huvud och min axel. Jag skrattade till.

”kan du klandra mig?” mumlade han innan han lyfte på huvudet och såg ner på mig. Jag såg att hans kinder hade tagit en aning röd ton när jag såg att han rodnade kunde jag inte hålla mig utan skrattade.

”jag… antar… inte… det” pressade jag fram mellan skratten. Jag kysste honom igen, han besvarade kyssen och snart var vi i full gång igen. Han kysste mig nerför halsen och jag rös till när jag återigen kände något som pressades mot insidan av mitt lår. Jag vet att det är omoget av mig men jag fnissade till.

”ah! Vad gör du med mig!?” frågade Justin. Jag skrattade till.

”har ärligt ingen aning” sa jag och fnissade till innan kysste honom på halsen.

 

*

 

Jag vaknade utav att det var hemskt varmt i rummet och jag suckade trött. Jag hatade att sova i sådana varma rum, jag satte mig halvt upp och drog av mig den stora t-shirten. Justin låg tätt bakom mig med sin ena arm runt min midja, han var så söt när han sov. Jag slängde t-shirten på golvet och la mitt huvud på kudden igen och somnade om.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag vaknade nästa morgon och kände mig lycklig, kunde ju bero på att jag höll världens vackraste tjej i mina armar. Jag såg ner på henne och såg till min förvåning att hon enart låg i sina underkläder, jag rynkade pannan. Hon hade väl haft en t-shirt på sig igår? Jag såg ner på henne igen, hon vred lite på sig och suckade i sömnen. Jag log ner mot henne och kysste henne lätt på kinden innan jag reste mig ur sängen och gick in i badrummet.

När jag kom ut igen i bara kalsonger efter att ha tagit en snabb dusch, fixat håret och borstat tänderna låg hon över hela sängen och hon hade sparkat av sig täcket. Jag skrattade till medan jag stod och betraktade henne. Hennes snygga och vältränade ben, hennes platta mage, hennes fylliga bröst och log åt att hon var min och ingen annans. Dörren flög plötsligt upp och där stod Chaz med Ryan bakom sig.

”yo Jus-” började Chaz men tystnade när hans blick fastnade på sängen. Jag ryckte fort till när jag såg deras stirrande blickar på Daphne i sängen, snabbt gick jag fram och kastade täckte över hennes kropp.

”ey! Killar, vad ville ni då?” frågade jag sedan och gick fram till byrån innan jag drog fram ett par mjukisbyxor och drog snabbt på mig dem.

”frukost!” skrek Chaz och jag skrattade till.

”vi kommer” svarade jag.

”ska bara avsluta det ni gjorde inatt huh?” frågade Chaz och såg menande på min bara överkropp och de skrattade. Fort gick jag fram till dörren och smällde igen den i deras ansikten. ”men skynda dig, vi har inte hela dagen på oss att vänta på er!” ropade Chaz från andra sidan dörren.

”vad händer?” muttrade någon bakom mig, jag vände mig om och såg att Daphne hade rest sig upp på armbågarna och såg sig trött omkring.

”Chaz och Ryan händer” sa jag och gick fram till henne. Hon la sig ner på kudden igen och log upp mot mig, snabbt la hon sina armar runt min nacke och drog ner mig i sängen. Jag landade mjukt ovan på henne och hon log stort mot mig.

”nej, men hej” sa hon.

”hej sexy” mumlade jag innan jag tryckte mina läppar mot hennes. Vi låg ett tag i sängen, hårt tryckta mot varandra och kysstes het.

”Ryan och Chaz väntar” sa jag när jag fick tillfälle för att andas.

”nej” mumlade hon och tryckte sina läppar mot mina igen och jag glömde bort Chaz och Ryan som stod och väntade på oss. Återigen flög dörren upp och intrampande kom Chaz i ilsken takt.

”NU FÖR I HELVETE LÄGGER NI AV MED GULLANDET SÅ VI KAN ÄTA!” röt han och vi såg förvånat upp på honom innan vi skrattade. Jag rullade av Daphne och reste mig ur sängen, Ryan stod lutad mot dörrlisten med ett stort leende på läpparna. Daphne tog bara tag i kanten av täcket och drog den över huvudet.

”nej, tro inte att du kommer undan!” sa Chaz och såg på täckhögen.

”jo, jag vill inte” hörde jag henne svara.

”då ger du mig inge val” mumlade Chaz och suckade innan han stack in armarna under täcket och lyfte upp högen. Daphne skrek till.

”vad gör du!?” skrek hon.

”jag är hungrig och du är ett hinder” svarade Chaz lugnt och började gå mot hallen med Daphne i famnen, invirad i täcke och allt.

”men jag har inga kläder på mig!?” skrek hon, snabbt slet jag på mig en tröja och följde efter Chaz, tätt bakom mig kom Ryan.

”vi vet” svarade Chaz och öppnade dörren till korridoren.

”vad!?” skrek hon gällt och stirrade förskräckt på honom medan jag och Ryan skrattade. Hon kastade en irriterad blick mot oss.

”ja, du låg och blottade dig när vi oskyldigt kom in och sa att vi skulle äta frukost” svarade Chaz fortfarande lika lugnt. Daphne begravde generat sitt ansikte i sina händer.

”oh my God” mumlade hon. Hissen plingade till och han gick in, efter klev jag och Ryan in. Daphne hade fortfarande sitt huvud i sina händer innan hon såg upp och såg att vi stod i hissen.

”men du kan inte mena allvar! Ska du verkligen ta ner mig så här!?” frågade hon panikslaget.

”se det som ett roligt hejdå till matsalen” svarade Chaz. Hissen plingade till och vi steg ur och började gå bort mot matsalen, jag såg att där satt i stort sett alla. Hela mitt crew, nästan alla dansare, Jamaica. Jag skrattade till.

”åh! Jag hatar dig Chaz” kved Daphne och drog upp täcket så det skymde hennes ansikte.

”det gör du inte alls det!” sa Chaz övertygande och fortsatte gå.

 


 

oh! love action. :P  hahh, blev inte lika långt som vanligt men ville ge er ett kapitel.

Vad tycks? :D 5 kommentarer för nästa. Tack till er som kommenterar, jag gillar när ni inte är anonyma ! :) kramisar.


Skriven av: Hannah: din personliga stalker

Gaaah!

Ett till! Merameramera! :D

2011-11-09 @ 22:16:05
Skriven av: Alexandra

Skitbra :)



Jag vill ha meeer :D

2011-11-09 @ 22:17:20
Skriven av: Johanna

grymt :D

2011-11-09 @ 22:32:41
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Fanny

Haha sjuuuuktbra!

2011-11-10 @ 08:27:18
Skriven av: Hanna, din andra personliga stalker

rawr på det här kapitlet!! skitbraaaa <3

2011-11-10 @ 09:13:54
Skriven av: Anonym

Vill du ha en snygg gratis design till din blogg ? kolla då in hit för mer info http://portfoliostyle.blogg.se/



Kram :) <3

2011-11-11 @ 14:24:22
Skriven av: Anonym

Hejsan! Jag har börjat skirva en novell om Justin bieber som heter http://perfectbieber.blogg.se/ så jag hoppas att du kommer följa den! :D <3



Det betyder otroligt mycket för mig om du följer den! <3

2011-11-11 @ 14:40:30
Skriven av: älg lover

AAAHHHHHHH!!! gud va roligt kapitel!!!! och skit bra!!

2011-11-18 @ 15:03:44

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback