Just An Ordinary Girl - Kapitel 38

 
Previous: ”vad kan jag säga mer än att jag är älskad” kontrade Justin och jag skrattade till.

”jo, tack. Det vet vi” svarade jag, Tess försökte kontrollera sitt skratt men började genast skratta när hon tittade på Justin igen. In kom Kenny och Scooter genom en annan dörr, de stannade till när de såg oss.

”men vad gör ni här?” frågade Scooter förvånat.

”vakten släpade hit oss” sa jag.

Kenny skrattade till. ”av alla tjejer där ute så lyckas han ta dem som Justin redan känner” sa Scooter och skakade roat på huvudet.

”ironiskt, huh?” sa jag och skrattade till.

 


 

“men skulle inte du ha intervju?” frågade jag Justin.

“jag har haft det, högst upp” sa han och pekade upp i taket. Jag nickade. “men nu ska jag sitta vid ett bord i bara gud vet hur länge och skriva autografer på lappar till mina fans” fortsatte han och log stort.

“jaha, lycka till då. Vi ska gå och fika nu så ha så kul” sa jag och gav honom ett leende innan vi gick ut samma väg som vi kom in. Vi trängde oss förbi alla tjejer och gick bort mot Waynes Coffee. Vi beställde och satte oss i en varsin soffa vid ett bord, först började vi klaga över skolan innan vi kom in på mer personliga saker.

“så hur går det för dig och Chaz? Känns som det har handlat för mycket om mig på senaste tiden” sa jag och log ursäktande mot henne. “och Justin” la jag sedan till och hon skrattade innan hon såg ner i sin kopp och tystnade. Jag tittade oroligt på henne och sträckte mig över bordet och tog tag i hennes hand. Hon vände genast upp blicken mot mig och en tår rann nerför hennes ena kind.

“vad är det?” frågade jag bekymrat.

“jag vet inte” sa hon och snyftade till och torkade bort tåren med baksidan av handen. “det känns som om vi har glidit isär” sa hon och tårarna föll nerför hennes kinder. “jag vill inte att det ska vara över, jag gillar honom verkligen” 

“gumman” sa jag och satte mig bredvid henne i hennes soffa och kramade henne. “det ordnar sig ska du se. Ni får väl prata och reda ut allt nu när vi syns i helgen” sa jag tröstande. Hon nickade mot min axel och drog ett djupt andetag och lutade sig back mot ryggstödet. Hon log tacksamt mot mig.

“tack” sa hon och jag log tillbaka mot henne. Tjejskaran som väntade på att Justin skulle komma skrek hysteriskt och började hoppa på ställena.

”och nu kommer Justin” sa jag och Tess skrattade till och tittade bort mot skaran.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag gick genom korridoren med två vakter framför mig och Kenny bakom mig, Scooter stannade kvar i rummet för att göra pappersarbete eller något annat tråkigt.

Ena vakten öppnade den stora grå dörren och vi klev ut och fler vakter slöt upp bredvid oss för att gå med mig fram till bordet. När tjejerna som hade samlats i gallerian såg att jag kom ut började de närmaste skrika, vilket gjorde att alla andra reagera och det hela slutade med att alla skrek hysteriskt.

Jag log mot alla och vinkade lite, vi kom fram till bordet och jag satte mig ner och tog tag i pennan. Jag suckade lite över att jag troligen skulle få kramp i handen när dagen var slut. De bildade någon slags kö och jag började skriva. Jag gav den första lappen till en gråtfärdig tjej, jag log mot henne för att försöka uppmuntra henne.

Men det resulterade i att hennes ögon svämmade över och hon brast ut i gråt, jag skakade roat på huvudet. Jag förstod verkligen inte varför de grät, de borde vara glada och le vackert istället. Kön fortsatte och jag gav fler lappar till gråtande tjejer, en del tjejer förvånade mig med att inte gråta utan log bara stort mot mig istället, då log jag glatt tillbaka mot dem.

“oh my God, det är varmt här inne” sa jag och fläktade mig lite i ansiktet och satte kepsen back och fram. Fanns det absolut inga fläktar eller ventilation här inne? Jag kände ett svagt illamående sprida sig i magen på mig, jag hade inte ätit på flera timmar och värmen gjorde det inte enklare.

“okej, jag behöver en paus. Jag kommer att kräkas annars” sa jag till Kenny och reste på mig och gick fort bak till korridoren, där satte jag mig på golvet och lutade huvudet back mot väggen. In genom den stora dörren kom Kenny in och tittade oroligt på mig.

“behöver du något?” frågade han bekymrat.

“nej, jag klarar mig. Men det blev för varmt” sa jag och blundade.

“ska vi avbryta, du ser inte helt okej ut?” hörde jag honom fråga.

“nej, nej!” sa jag snabbt och slog upp ögonen. “jag kan ju inte svika dem sista” sa jag och reste mig fort upp, vilket ledde till att det flimrade till framför ögonen på mig och jag vinglade till. Kenny tog tag i min arm och såg frågande på mig.

“jag är okej, jag lovar” sa jag försäkrande och log mot honom. Han suckade och öppnade den gråa dörren igen. Jag satte mig återigen i stolen och skrev. Det var över, min hand värkte och mitt huvud kändes jätte tungt.

“tröööött!!” sa jag utdraget och Kenny skrattade. Vi gick till rummet som Scooter satt i och han höll på att plocka ihop det sista. Efter gick vi ut till bilen som väntade på att få köra oss hem. Paparazzoerna fotade som galningar och jag satte på mig mina solglasögon, jag satte mig i bilen och vi åkte iväg. Jag hasade ner i bilsätet lite och inom några sekunder hade jag somnat till den gungade rörelsen av bilens åkande.

 

 

“Justin” sa någon och skakade mig. Jag slog upp ögonen och tittade upp på Kenny. “vi är framme” sa han och jag sträckte på mig innan jag klev ur sätet och ut ur bilen, jag försökte ruska av mig den trötta dvalan och började gå mot mitt hus. Jag öppnade dörren och lät den stå öppen för Kenny och Scooter.

“hallå mamma!” ropade jag in i huset men fick inget svar. Nähä, så var inte hon hemma.

Jag klev ur mina skor, drog av mig jackan och hängde upp den på kroken. Sedan gick jag med släpande steg upp till mitt rum och kollapsade på sängen. Jag blev liggandes men kunde inte riktigt somna om. Min mobil vibrerade och jag stönade svagt och drog upp den ur min ficka, utan att titta på skärmen klickade jag på svarade och satte telefonen mot örat.

“hallå” sa jag och kom på mig själv med att låta jävligt grinig.

“oj, vem har haft en tråkig dag?” frågade Daphne och jag skrattade till.

“jag är verkligen supertrött och kan inte sova” sa jag och rullade runt så jag låg på rygg.

“stackars dig då. Ska jag komma och läsa en godnattsaga för dig?” frågade hon och gjorde till sin röst så hon lät som en dagisfröken som pratade med en bebis, jag skrattade till.

“ja, det skulle nog kunna funka” sa jag allvarligt och hon skrattade.

“okej, men då kommer jag om fem då” sa hon och la på. Jag såg förvånat på skärmen och skrattade till, sedan la jag telefonen bredvid mig och blundade igen. Jag dryftade bort i mina egna tankar och märkte inte själv att jag somnade.

 

 

Daphnes perspektiv:

Jag gick bort mot Justins hus, men jag hade inga tankar på att läsa någon godnattsaga för honom. Nej, jag hade andra saker jag i mitt huvud. Andra saker jag ville fråga honom om. Jag kom in på rätt gata, jag gick bort till hans nummer och gick fram till ytterdörren. Jag plingade på och Kenny kom och öppnade dörren, jag log glatt mot honom. Jag gillade Kenny, han var så snäll och liknade en gullig teddybjörn.

“han är uppe på sitt rum” sa han och flinade. Jag tog av mig skorna och hängde upp min jacka, sedan gick jag bort till trappen och gick upp till hans rum. Jag öppnade dörren och fann honom liggandes på rygg över stort sett hela sängen, han sov så sött. Jag skrattade till och gick fram till sängen, jag la mig ner bredvid honom och kysste honom lätt. Han vaknade till och kisade mot mig, när han såg att det var jag la han sin arm runt min midja och drog mig närmre så vi låg som två skedar. Han gosade ner sitt huvud vid min halsbörjan och suckade lyckligt. Jag smekte med fingrarna över hans handrygg och log.

 

 

Någon ruskade mig och jag slog upp ögonen, jag såg mig förvirrat omkring. Vart var jag? Jag såg upp på Pattie som log varmt mot mig, då slog det mig. Jag var hos Justin och jag måste ha somnat bredvid honom i sängen.

”middagen är klar” sa hon. ”så du kan väcka Justin och komma ner sen. Jag har pratat med din mamma och det är okej att du äter här” fortsatte hon och jag log tillbaka mot henne. Hon gick ut ur rummet och nerför trappan. Jag vred mig om i Justins grepp om mig och vände mig mot honom, jag smekte honom över kinden.

”Justin” mumlade jag mjukt. Han jämrade sig lite och jag lutade mig fram och kysste honom försiktigt. Han mumlade något och slog sakta upp ögonen.

”det är mat” sa jag till honom. Han suckade och la sig på rygg och sträckte på sig, jag satte mig upp och sträckte på ryggen. Sedan tittade jag på Justin i sängen igen, han blundade och såg ut att ha somnat om.

”Justin!” sa jag igen och han satte sig käpprätt upp. Jag skrattade till och han såg förvirrat på mig.

”det är mat” upprepade jag. Den här gången klev han ur sängen och gäspade. Jag fnissade till och gick fram och tog tag i hans hand innan jag drog med honom till dörren. Med tunga steg gick han efter mig ner, det doftade gott utav maten. Vi kom in i köket och möttes av att Pattie som dukat fram tre rykande tallrikar med pasta, min mage kurrade lägligt och ett skratt kom från spisen. Jag vände mig med ett leende mot Pattie.

”nu äter vi” sa hon och satte sig på platsen närmast spisen, Justin gick fort fram och drog ut en stol och pekade menande att jag skulle sätta mig i den.

”tack Justin” sa jag och satte mig. Han log tillbaka mot mig och satte sig i stolen bredvid mig, när han sedan hade satt sig ner igen blev han genast tröttare. Han började sakta äta och jag kunde se hur hans ögonlock skulle vilket sekund stängas och hans ansikte skulle landa i tallriken med pasta.

Jag fnissade tyst till och sneglade på Pattie som såg roat på sin son. Jag tog upp mitt glas med vatten och tittade frågande på henne, hon skrockade svagt tillbaka. Jag tog det som ett ja och kastade ut vattnet från glaset på Justin. Han satte sig genast piggt upp och såg sig förvirrat omkring. Han såg först på sin skrattande mamma och sedan på mig som log stort med glaset i handen.

”jorden anropar Justin” kommenterade jag sedan.


och där kom kapitlet. :) vet inte när nästa kommer upp, imorgon kanske.... aja, hålla utskik iaf <3
 
vad tycks? 5 kommentarer för nästa guys! ;P <3

Skriven av: Hanna

VAD VILLE HON FRÅGA??

2011-11-20 @ 00:01:35
Skriven av: Hanna

VAD VAR DET FÖR VIIIIKTIGT HON VILLE FRÅGA???

2011-11-20 @ 00:02:15
Skriven av: Hanna

VA?? VA??? VAD VILLE HO FRÅGA??

2011-11-20 @ 00:02:46
Skriven av: Johanna

GRYMT

2011-11-20 @ 00:04:39
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Hannah

1. HAHA! HANNA!! Nu är det inte jag som är mobbad och skriver tre kommentarer!!

2. VAD VILLE HON FRÅGA??!

2011-11-20 @ 12:48:11
Skriven av: Hannah Seriös

Skiiitabra!

2011-11-20 @ 12:48:46

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback