Just An Ordinary Girl - Kapitel 43

 
Previous:  ”jag… allt… ah!” sa jag tillslut.

”jag såg Daphnes ansikte Justin och jag gillar det absolut inte och vi hörde vad du skrek. Men det är som Daphne säger vi kan inte ge igen på alla” sa mamma lugnt och kramade mig. Jag borrade ner mitt ansikte i hennes hår.

”men du borde åka över till henne och se till att hon klarade sig hem” sa hon sedan.

”har hon gått?” frågade jag och tittade ut genom fönstret. Med snabba steg klev jag nerför trappan och ut genom ytterdörren och fram till bilen. Jag startade den och gasade iväg längst gatan, jag svängde runt hörnet och såg en hög av jeans och hår. Hon låg på trottoaren och hennes ansikte vändes åt mitt håll när jag körde förbi. Fort tvärnitade jag, det var ju Daphne. Jag klev fort ur bilen och gick fram till henne.

”Daphne?” viskade jag.

 
 

 

 

Justins Perspektiv.

”jag klarar mig” viskade hon.

”nej, det gör du inte” svarade jag och en tår föll nerför min kind. Jag bar upp henne i min famn och gick bort till bilen, la henne i baksätet, stängde dörren och satte mig bakom ratten igen. Jag stannade på hennes uppfart och stängde av motorn, jag la min arm runt hennes midja medan vi gick mot hennes ytterdörr.

Hon drog upp ett par nycklar från hennes jeansficka och låste upp dörren. Hon tryckte sedan upp den och klev in i det tysta huset, jag drog av mig jackan och klev ur skorna. Sedan kastade jag en blick på klockan, den slog precis halv tolv. Daphne grepp tag i min om hand och drog med mig bort till trappan.

Hon lämnade mig i sitt rum och kom snart tillbaka med ett par mjukisbyxor och en t-shirt i famnen.

”här” sa hon och kastade plaggen till mig. Sedan gick hon fram till sin garderob och tog ut egna kläder innan hon försvann in i badrummet. Jag drog av mig mina blöta kläder och drog på min antagligen hennes pappas kläder.

Jag ställde mig vid fönstret och såg hur regndropparna bildade cirklar i vattenpölarna, dörren öppnades bakom mig och Daphne kom ut i en stor t-shirt och ett par mys strumpor. Hon tassade fram till sängen och kröp fort ner under täcket.

”kom” sa hon och sträckte ut ena armen mot mig, jag gick fram till sängen och kröp ner under täcket bredvid henne. Vi låg där tysta och lyssnade på när regnet hamrade mot fönstret.

”förlåt för att jag skrek på dig förut, det är inte ditt fel” sa jag till henne efter en stunds tystnad.

”jag förstår, du bryr dig” mumlade hon från min axel, jag tittade åt sidan och såg att hon låg och blundade. Jag la mina armar runt henne och drog henne närmre.

”när har du dans?” frågade jag.

”halv fyra” mumlade hon trött.

”då väcker jag dig vid tre” sa jag innan hon somnade på min axel. Jag låg där och blickade ut i rummet, detta kunde inte få fortsätta. Jag inte låta dem mobba min Daphne, det är inte jag. Imorgon skulle hon dansa igen och på onsdag skulle pappa komma hit med Jaxon och Jazmyn. Han borde träffa henne…

En plan smiddes i mitt huvud och jag log nöjt åt mig själv. Jag tittade ner på Daphnes sovande ansikte och såg en tår rinna längst hennes ena kind, jag kysste lätt bort den innan jag la mitt huvud tillbaka mot kudden och blundade.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag vaknade senare och funderade länge på vilken dag det var och vart jag befann mig någonstans. Jag lyfte lite på huvudet och tittade ner på Justin, han sov lugnt bredvid mig. Jag var i mitt rum… med Justin. Jag kliade mig fundersamt i huvudet och rynkade pannan, vilket ledde till att det dunkade till utav smärta vid ögat. Jag flämtade till och allt spelades upp framför mig likt en videofilm. Hade det verkligen hänt? Hade jag verkligen blivit misshandlad av mina klasskompisar?! Tydligen…

Jag suckade och såg ner på Justin igen. Tröst… jag ville ha tröst. Jag la mig på honom och kramade honom, han rörde lite på sig och verkade vakna till.

”men hej” sa han och jag skrattade till men slutade tvärt när det återigen smärtade i ansiktet. Daphne, har du inte lärt dig någonting sedan förra gången!? Inget skratt!

”hej” mumlade jag tillbaka. Jag tittade in i hans ögon och flöt bort i hans bruna ögon. Herregud, de var fina!

Jag ryckte mig själv till verkligenheten och tryckte fort mina läppar mot hans, jag la mina händer på hans kinder och tryckte hans ansikte närmre. Hans hand gled upp längst min rygg innan han placerade den på min korsrygg och pressade min överkropp närmre hans.

Jag flyttade mina händer från hans kinder till hans mage, jag kände hur hans hud knottrade sig under mina fingertoppar. Våra tungor fann varandra och Justin ena hand gled nerför min rygg den här gången och grepp tag om min rumpa.

”oh!” hördes från dörröppningen och jag satte mig fort upp. Där stod Loll med chockerat ansiktsuttryck, alla var som fastfrusna och stirrade på varandra innan jag skrek ”ut Loll!”.

Hon ryckte till och drog fort igen dörren, under mig fnissade Justin till.

”roligt att se sin idol kyssas med sin syster” sa han innan han la sin ena hand om min nacke, drog ner mig igen och kysste mig hett. Jag öppnade ena ögat och blickade på min alarmklocka. Jag stönade över att jag behövde slita mig ifrån Justins underbara läppar, men flyttade mina händer till hans bröstkorg och sköt ifrån. Besviket tittade hon på mig och jag log svagt.

”ledsen, men måste göra mig iordning” sa jag och klev av honom. Jag drog av mig mys strumporna från mina varma fötter och satte ner dem på den kalla parketten, jag klev bort till garderoben samtidigt som jag drog av mig t-shirten. Det knakade i sängen och ett par armar slöt sig runt min mage och Justin kysste mig över halsen.

Jag blundade och njöt av hans kyssar.

”du är bra på att distrahera” sa jag efter en stund och försökte koncentrera mig på att hitta kläder. Jag drog fram ett par mörkgråa mjukisbyxor och en vit t-shirt.

”klä på dig” sa jag, skrattade till och drog mig ur hans famn. Han blick granskade mig från upp till ner innan han bet sig i underläppen.

”du vill ha, huh?” frågade jag samtidigt som jag drog på mig mina mjukisbyxor.

”om jag vill” sa han och stirrade mer än såg på min överkropp som var den sista delen kvar av naken hud.

”ledsen, någon annan gång kanske” sa jag samtidigt som jag drog ner tröjan över magen. Jag gick förbi honom på vägen till badrummet och drog mitt finger över hans bröstkorg innan jag gick vidare in i badrummet. Där satte jag upp mitt hår i en tofs, när jag kom tillbaka in i rummet hade Justin dragit på sig sina jeans och stod med bar överkropp. Dörren öppnades och där stod Loll med en macka i handen.

”du kanske ville ha något inn-” började hon säga innan hon tystnade med blicken på Justins mage. Jag grepp fort tag i mackan och puffade ut henne.

”oh my bieber” mumlade hon innan jag stängde dörren.

”du är 11 år!” skrek jag till henne.

”och!?” hörde jag henne svara. Jag tog frustrerat en tugga på min macka innan jag såg bort mot Justin som stod och flinade medan han drog på sig sin tröja.

”det där är vad du lever för eller hur?” frågade jag honom, han såg på mig med en busig glimt i ögat.

”finns inget annat, förutom…” sa han och klev fram till mig, han stannade med ansiktet någon centimeter från mitt eget.

”förutom?” viskade jag.

”dig” sa han innan han kysste mig, jag höll nästan på att tappa min macka när jag slängde mina armar runt hans nacke. Men lyckades hålla kvar den.

”jag kan skjutsa dig” sa han när vi klev utanför min ytterdörr.

”är du säker? Har du inte annat som är viktigare?” frågade jag tvekande.

”nej, du är viktigaste” jag log generat mot honom och slog ner blicken i backen. Han körde mig bort till kulturhuset och log vänligt mot mig när jag klev ur och gick bort till byggnaden, jag vinkade i dörren innan jag klev in i hallen och gick uppför trappan till omklädningsrummen.

Svettigt och varmt blev det efter bara en halvtimme av uppvärmning och styrketräning. Vi övade mera på vår dans och det visade sig att hip hop danserna skulle vara i början av ”kärlekshistorien” och sedan skulle den avslutas med att vi inte fick vara med varandra och då var det baletten som avslutade.

 

 

Jag tog tag i min väska och gick ut i korridoren, där stod en kille lutad mot väggen med huva och solglasögon. Hans huvud var riktat ner mot mobilen i hans hand. Kände inte jag igen honom? frågade jag mig själv.

”Justin?” frågade jag. Killens huvud rycktes upp och ett brett leende pryde nu hans ansikte.

”tänkte att du kanske ville ha skjuts hem också” sa han och gick fram till mig, han bredde ut armarna för en kram men jag tvekade.

”jag är svettig” sa jag.

”jag tar risken” svarade han och omslöt mig i en kram. ”okej, men om du är klar så åker vi” sa han sedan och jag nickade.

 

*

 

Tisdagen flöt på med fler elaka kommentarer. ”vem ska jag tacka?” hade en tjej sagt till mig och sett på min kind.

”dra åt helvete” hade Tess då svarat. Nu hade hon börjat följa mig till varje klassrum och om inte hon kunde fick Jens göra det istället. Han ställde glatt upp på den tjänsten. Jag suckade lättat när skolklockan ringde att det var slut för dagen, jag skyndade mig till mitt skåp och drog till mig mina kläder och gick med snabba steg bort från skolan.

Hemma satte jag på mig en vit dansdräkt och drog ett par mjukisbyxor och en t – shirt över, jag packade ner mina balettskor och vattenflaska innan jag fort bredde en macka som jag åt på vägen. Det skulle bli skönt att få anstränga alla muskler och sen sträcka ut dem efteråt.

Jag kom sedan hem trött på kvällen och min mage kurrade högt.

”finns det någon mat?” frågade jag mamma.

”det finns att värma i kylskåpet” sa hon frånvarande. House, tänkte jag och gick in i köket.

Där tog jag fram pasta och köttfärssås som de hade ätit till middag och ställde in det i mikron, jag såg hur den snurrade runt i mikron och ryckte till när den överraskade mig genom att plinga till. Jag tog ut den ryckande maten och ställde den på köksbordet.

Trött satte jag mig på stolen och började försiktigt äta, även om jag blåste på varje tugga i kanske fem minuter lyckades jag ändå bränna mig på tungan.

 

*

 

Alarmklockan skrek sin döds sång eller "dags för Daphne att gå upp" sång. Trött pallrade jag mig in i badrummet, sminkade mig, borstade håret och gick på toaletten. Sedan gick jag bort till min garderob och öppnade dörrarna, jag drog fram ett hudfärgade tights, en vit kort, stickad klänning med vit tight underkjol. Längst ner i garderoben drog jag fram ett par bruna öppna Jeffrey Campbells som jag hade med ett par vita strumpor med volang. Jag åt frukost och gick sedan för att möta Tess.

”hej snygging” utbrast hon när jag kom gående. Jag log mot henne.

”hej sötnos” svarade jag och vi kramades, jag kvävde en suck när vi började närma oss skolan. 

”okej, jag måste rusa till mitt skåp. Men jag tror Jens skulle möta dig här idag” sa hon och såg på mig, jag gav henne en ironisk blick. Jag kände mig som en bebis.

”jag klarar mig” sa jag till henne.

”nej, det gör du inte” sa hon bestämt innan hon gick bort mot sitt skåp. Jag suckade och gick ut från mitt utrymme innan jag fortsatte vidare mot mitt klassrum, helt plötsligt fick jag en knuff i ryggen så jag flög in i ett skåp.

”äntligen är dina beskyddare borta”

 


 

där har ni ett till kapitel. :) hoppas det inte är stavfel, hinner inte kolla måste sova.

 

vad tycks? 5 kommentarer! :)


Skriven av: Lina

Grymt som vanligt! Du skriver så himla bra!

Shit vilket spännande slut, jag längtar redan till nästa! :D

2011-11-28 @ 22:55:31
Skriven av: Fanny

Guuuuud vad bra!!! :D

2011-11-28 @ 23:03:36
Skriven av: Anonym

Spännande!



//Ebba :D

2011-11-28 @ 23:06:12
Skriven av: Ebba

Lika bra som vanligt! Vill veta vad som händer!!

2011-11-29 @ 16:17:05
URL: http://ebost.blogg.se/
Skriven av: sara

Mmmeerrrr

2011-11-29 @ 17:29:05
URL: http://sarahumor.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYMT JÄVLA BRA

2011-11-29 @ 18:31:11
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Hanna

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh!! men asså nu får INTE justin dyka upp som en riddare på sin vita springare, det vore så laaaaaame.... men asså han måste komma dit. kan inte hon ha typ grymma karateskills o kicka ass?? o sen langa värsta dissen, justin kommer in , she clearly makes her point and hela skolan is lika SCREWED! wow... mina ideer äger!!!! asså kapitlet var skitbra btw =D <3

2011-11-29 @ 20:20:36
Skriven av: ebbizz :P

DU MÅSTE SKRIVA MER !!!!!!!

2011-11-30 @ 10:40:19
Skriven av: Hannah

Japp, jag är seg på att kommentera. Kom över det!!

Btw kapitlet var awesome <33

2011-11-30 @ 20:52:32

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback