Just An Ordinary Girl - Kapitel 21

 
PREVIOUS: ”drick” sa hon sedan och såg på koppen mellan Daphnes händer. Daphne förde koppen till hennes läppar och drack girigt. Jag såg på mamma som log mot mig innan hon gick sin väg. Daphne ställde ner koppen på bordet och jag såg hur hon kämpade med sömnen. Jag lyfte upp henne i min famn och gick med henne ut i lobbyn, Scooter, mamma och Kenny satt tillsammans i en utav soffgrupperna. De såg upp på oss när vi kom genom korridoren.

”jag tar upp henne till hennes rum” sa jag.

”gör så” sa mamma och log varmt mot mig. jag log tillbaka mot dem innan jag gick bort till hissarna. Jag lyckades trycka på fyran och hissen åkte upp, jag såg ner på Daphne i min famn. Hon blundade och hennes läppar hade återfått sin normala färg.

Hissen plingade till och jag gick bort till deras dörr. Kayla öppnade och flyttade sig sedan snabbt när hon såg vad jag hade i famnen. Jag gick in i rummet och la henne på sängen, jag såg ner på henne och smekte över hennes kind innan jag sa hejdå till tjejerna och gick ut i korridoren.

 


 

Jag vaknade av att jag var fuktig över hela kroppen och täcket hade snott sig runt min kropp i ett kvävande grepp. Svetten rann i mitt ansikte och jag tog mig panikslaget ur täckfängelset, jag satte min hand på min panna och den var brännhet. Det var inte för än nu som jag märkte att jag hade svårt att andas, jag insåg fort att jag måste ha fått krupp, (en sjukdom som innebär att strupen blir mindre och man får svårare att andas och man hostar) jag fick det ofta när jag var liten. Mamma sa dock att det växte bort mer och mer ju äldre man blir.

Jag suckade och satte mig upp, torkade bort svetten ur min panna med baksidan av handen och reste mig sedan på vinglande ben. Jag tog mig bort till badrummet och ryckte till när jag såg mig i spegeln. Mitt hår såg ut som en höstack, mina läppar hade svullnat upp utav en natt med andning genom munnen och jag var likblek i ansiktet.

Du är sexigt, Daphne, sa jag till mig själv och hostskrattade.

Jag gick fram till handfatet och sköljde kallt vatten i ansikte i hopp om att få ner feber lite, jag satte min hand på min panna men det var precis lika varm som förut. Jag suckade och drack lite vatten men slängde mig fort över toalettsitsen och kräktes upp det igen. Jag satte mig trött på golvet och spolade i toaletten, jag la mig ner på de svala kakelplattorna. De var sköna mot min varma panna. Jag seglade bort i mörkret och vaknade inte igen för än någon ruskade mig. Jag såg upp på Kayla, hon såg medlidande ner på mig.

”vi går nu” sa hon och jag nickade svagt. ”vi skyndar oss så fort vi kan hem, okej?” fortsatte hon och jag nickade igen och blundade. Jag somnade där på golvet igen och vaknade inte för än någon skakade min arDen här gången tittade jag upp på Justin, han satt lutad över mig med en handduk på min panna.

”hej” viskade jag och orkade för ögonblicket inte bry mig om att han såg mig så här.

”hej” sa han tillbaka och log svagt. ”hur mår du?”

”jag har mått bättre” sa jag och log. Han skrattade och nickade.

”du ser ut att behöva en dusch” sa han sedan och jag nickade svagt. Han ställde sig upp och gick ut ur badrummet och jag tog långsamt av mig kläderna. Jag satte på vattnet men orkade inte stå och duscha så jag gled ner på golvet i duschutrymmet och lät vattnet spola över mitt huvud. Det nästa som hände var att någon skakade mig lätt.

Det var väl väldigt vad man skulle ruska i mig idag! Jag såg upp på Jennie, som stod lutad in genom duschdraperierna och märkte att hon hade stängt av vattnet.

”vad hände?” frågade jag förvirrat.

”du somnade i duschen” sa hon. ”jag la nya underkläder bredvid handfatet och det hänger en morgonrock på kroken” jag nickade och hon gick. Jag ställde mig upp och gick ur duschen, jag tog tag i handduken och torkade bort vattnet från min kropp innan jag satte på mig underkläderna. Jag drog ner morgonrocken från kroken och svepte den om mig innan jag knöt repet i midjan. Jag öppnade dörren och hann ta ett steg innan jag kolliderade med en annan kropp, jag såg upp på Justin och gav honom sedan en kram, han kramade mig tillbaka.

”vad hände idag på dansen? Är Jamaica arg?” frågade jag efter en stund.

”vi har gått vidare till nästa del. Och Jamaica var inte arg, kanske lite smått irriterad” sa han och flinade. Jag suckade och släppte honom.

”det är ingen fara. Du blir snart frisk och är snart på banan igen” sa han uppmuntrande. Jag nickade och gick bort till sängen innan jag drog täcket över huvudet.

”jag är ledsen men jag måste gå nu, jag ville bara se hur du mådde” sa Justin vid dörren. Jag såg upp bakom täcket.

”tack Justin” sa jag och han log brett mot mig.

”krya på dig nu och hejdå tjejer” sa han innan han stängde dörren.

”hejdå Justin” ropade de tillbaka. Jag satte mig piggt upp när han hade gått, Kayla och Jennie såg undrande på mig.

”jo, jag hade tänkt göra en överraskningsfest för Justin nu i helgen för han fyller ju 17 år. Eftersom han gjorde en för mig och nu kan vi bli kvitt” sa jag och log mot dem. De sken genast upp och sprang fram och slängde sig på en varsin sida av mig i sängen.

”ja, vad kul!!” tjöt Jennie. ”undrade just när det skulle hända något” jag skratthostade och log mot dem. Kayla såg på mig.

”okej, om det ska bli fest i helgen så måste du bli frisk” sa hon sedan och reste sig från sängen. Jag fnissade och nickade. ”så därför ska jag gå ner och be om en vattenkokar och te” hon försvann sedan genom dörren. Jag lutade mig mot nattduksbordet där min mobil låg och gick in på mina kontakter och bläddrade ner till ”R”. Jag hittade Ryan och klickade på hans användare, jag förde telefonen till örat och det gick fram signaler.

”tjena!” hälsade han glatt. 

”hej!” svarade jag hest.

”oj, sjuk?” frågade han och jag log roat. 

”ja, oturligt nog” svarade jag och suckade djupt.

”ajdå” kommenterade han.

”men har du Chaz i närheten? Jag skulle vilja prata med er båda”

”ja, han sitter här bredvid. Vänta så sätter jag på högtalare” det brusade i luren innan det ekade lätt. 

”hej Daphne! Hörde att du var sjuk. Stackars dig!” utbrast Chaz och jag log. 

”det är ingen fara Chaz, jag överlever. Men ialla fall” sa jag och berättade sedan om min ide.

”grymt!” utbrast de båda glatt. ”vi är så på! Vi bokar direkt!”

”skitbra men se till att ni bokar ett flyg som flyger ner hit på torsdag och att ni kommer fram hit vid tre, så kan jag hämta er samtidigt” la jag till. 

”det gör vi. Krya på dig så ses vi på torsdag” vi sa hejdå och jag klickade av samtalet. Jennie hade nu gått tillbaka till bordet igen och återgått till det hon tidigare hållit på med. Jag reste mig från sängen och dansade bort till henne.

”de kommer!” utbrast jag glatt och hon log strålande mot mig.

”men överansträng dig inte nu!” sa hon sedan allvarligt. Jag suckade och gick bort till sängen igen, Kayla återvände med en vattenkokare under ena armen, en kopp i handen och en burk med te i den andra handen.

Hon gick bort till bordet Jennie satt vid och ställde ner vattenkokaren och burken och koppen bredvid, sedan tog hon tag i vattenkokarkannan och gick in i badrummet. Jag hörde vattnet spola och i nästa sekund kom hon tillbaka och satte kannan tillbaka i sin hållare och klickade på knappen. Kokaren brusade upp och vattnet började värmas, jag log tacksamt mot henne och gick sedan fram till bordet för att vänta på vattnet. Vattenkokaren klickade till efter ett tag och jag hällde upp rykande vatten i koppen och satte i en tepåse i vattnet.

Jag satte mig på en utav stolarna och kände att jag frös om fötterna så jag reste mig upp och gick fram till byrån där jag drog ut lådan jag visste hade underkläder i. jag rotade runt i lådan efter mina mysstrumpor och hittade dem och log stolt. Jag drog på mig dem och gick tillbaka till bordet, jag tog bort tepåsen och smuttade på teet, de värmde skönt i halsen och kroppen.

 

 

Dagen och kvällen gick vidare med fler tedrickningar, fest planering och skratt. Vid halv nio däckade jag dock i min säng och vaknade nio nästa morgon.

Men herregud, tänkte jag för mig själv. Hur mycket kan en människa sova? 

Jag bestämde mig för att jag ändå kunde göra lite läxor eftersom det ändå inte fanns något annat att göra. Jag suckade och drog ut min resväska och tog upp min Shakespeare bok, jag bläddrade upp till rätt sida och det tog inte lång tid för än jag somnade med boken på bröstet. Jag vaknade av att någon strök mig över min panna. Jag kisade upp på personen som satt på min sängkant och såg efter ett tag att det var Justin. Han log ner mot mig.

”du är inte lika varm idag som igår” sa han. ”det är ett plus” fortsatte han och la sin hand på min kind. Jag log mot honom och han tog bort sin hand.

”mm” sa jag sömndrucket och satte mig upp, boken som hade legat på mitt bröst ramlade ner på golvet med en hög brak.

”helvetes jävla bok!” skrek jag på svenska. Justin skrattade så han la sig ner på rygg i sängen. Jag tog upp boken och flinade mot honom.

”vad sa du?” frågade han och skrattade igen.

”helvetes jävla bok” sa jag lugnt på engelska. Justin skrattade igen och jag slängde boken bredvid honom och såg surt på den.

”jaha, hur gick det idag?” frågade jag Justin men såg även på Kayla och Jennie.

”jo vars, det gick bra” svarade han och skrattade lågt. Jag log mot honom.

”men det måste ha varit tråkigt utan mig” sa jag och skrattade.

”det var hemskt” sa han och såg allvarligt ut, jag såg forskande på honom innan han log svagt mot mig. Jag fnissade innan jag reste mig från sängen och gick fram till vattenkokaren och tryckte på knappen.

”asså jag kommer vara så trött på tee efter det här” sa jag lågt och Kayla skrattade och jag log mot henne.

Jag såg sedan ner på mig själv och såg att jag fortfarande hade på mig morgonrocken, jag gick fram till byrån och drog fram min one piece med USA mönster innan jag gick in i badrummet och bytte snabbt om och satte sedan upp mitt hår i en bulle på huvudet.

Jag gick ut till dem andra och kände mig lite busig, kanske bristen på annat lockade fram den sidan av mig. Jag tassade tyst ut i rummet och log busigt. Jag såg att Justin låg kvar på sängen, Kayla måste ha gått någonstans för henne såg jag inte och Jennie satt vid bordet och skrev ivrigt i ett block. Jag smög en bit ut i rummet innan jag sprang mot sängen och slängde mig mot Justin, han skrek till och jag skrattade innan jag satte mig gränsle över hans mage och log flinande ner mot honom.

”gotcha!” sa jag triumferande. Han skrattade till och log upp mot mig.

”ja, du verkar ju må bättre” påpekade han och jag nickade glatt innan jag hostade in i mitt armveck.

”men inte frisk” la han till och jag skakade lätt på huvudet. Jag la mig sedan ner bredvid honom och vi småpratade en stund innan jag somnade halvt liggandes på Justin.

 

 

Justins Perspektiv.

Daphne hade gått för att byta om från sin morgonrock till något annat. Jag låg kvar i sängen och filosoferade innan, utan förvarning, Daphne slängde sig över mig, jag skrek till av förvåning och hon skrattade. Hon satte sig sedan på min mage.

”gotcha!” sa hon och såg extremt nöjd ut. Jag skrattade och log mot henne.

”ja, du verkar ju må bättre” sa jag glatt och hon nickade innan hon hostade in i sitt armveck.

”men inte frisk” la jag till och hon skakade lätt på huvudet. Sedan la hon sig ner bredvid mig med sitt huvud på min axel och inom några minuter kände jag hur hennes andetag blev djupare och tyngre och jag förstod att hon hade somnat. Jag låg kvar och smekte henne över kinden, hennes arm lades runt min midja och hennes hand tog ett krampaktigt tag om min tröja.

Hon vred sig i sömnen och kved till. Jag såg ner på henne och jag såg att tårar rann nerför hennes kinder. Jag försökte sätta mig upp men insåg snart att jag fortfarande var fast. Jag såg panikslaget på Daphne medan tårarna fortsatte rinna nerför hennes kinder, jag strök bort dem med mina händer men de fortsatte bara rinna.

”Jennie, kom fort!” ropade jag bort mot henne, jag hörde hur stolen skrapade mot parketten och såg sedan Jennie böja sig över oss, hon såg mitt panikslagna ansiktsuttryck och sedan Daphne. Hon stirrade på henne med stora ögon.

”vad ska vi göra?” frågade jag högt.

”hon drömmer, det kan inte skada henne” sa Jennie lugnt. Jag såg ner på Daphne igen och såg att tårarna hade slutat rinna. Jag pustade lättat ut. Sedan satte hon sig häftigt upp och började slå på mig medan hon skrek ”nej, sluta! Sluta, jag vill inte!”

 

 

Daphnes Perspektiv.

Killen bakom mig vägrade att ge sig, han kom närmare och närmare och ju fortare jag försökte springa ju långsammare verkade jag. Killen slängde sig på mig och drog ner mig i det fuktiga gräset innan han började lirka med mina byxor, jag började gråta och bad honom att sluta.

”det är ingen fara Daphne. Det kommer vara över innan du vet ordet av det” sa han och jag grät hysteriskt medan jag försökte sparka honom av mig. Han slog till mig över ansiktet och för ett ögonblick försvann min syn men den var snart tillbaka. 

 

Jag satte mig häftigt upp och började slå omkring mig. ”nej, sluta! Sluta jag vill inte!” skrek jag.

”Daphne!? Daphne, sluta. Det är bara jag. Justin” sa en killröst. Jag slutade sakta att slå och såg på Justin som hade tagit tag om mina handleder i ett fast grepp.

”Justin?” frågade jag förvirrat. Han nickade en aning flåsande. Jag kastade mig sedan runt hans hals. Han la sina armar runt mig och kramade mig hårt tillbaka.

”vad var det som hände?” frågade han efter en stund. Jag hade ingen lust att berätta om den hemska drömmen som hade hemsökt mig i några år. Jag hade alltid varit rädd för att bli våldtagen av hemska gubbar.

”en mardröm” sa jag kort och kände hur han nickade, jag borrade ner mitt ansikte vid hans hals och sög in doften av honom. Han luktade alltid så gott och jag kände hur min puls lugnade ner sig. Vi satt så en stund innan jag sträckte på mig när jag kände att jag hade fått kontroll över mig själv. Han log svagt mot mig och strök mig över håret och kinden. Jag såg lugnt tillbaka mot honom.

”jag mår bra” sa jag kort.

  


 

så nu kommer kapitlet. är inte det bästa jag skrivet och det händer inte speciellt mycket i det här kapitlet.
men ni ville ju ha ett. :)
Vad tycks? kommentera! :D

Skriven av: Lina

Grym bra, precis som vanligt! Jag älskar att du skriver så långa! :)

2011-10-22 @ 20:03:44
Skriven av: Hanna

yeeey a new chapter =)

2011-10-22 @ 23:46:42
Skriven av: mikaela

WOW!!! är det ännda jag kan säga<3 längtar till nästa

2011-10-23 @ 10:42:34

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback