Just An Ordinary Girl - Kapitel 23

 
Previous: ”vi är så töntiga egentligen!” skrattade jag.

”men hallå! Ibland måste man vara töntig!”

”ja, du har rätt” erkände jag och Justin gick fram till en dörr.

”vänta! Tänk om den är larmad, jag vill inte springa ner i en pool igen” utbrast jag och såg menande på honom. Han skrattade.

”tycker du inte om att bada?”

”nja… asså inte när som helst” svarade jag och han skrattade igen.

”okej, vi provar den här dörren då. Den ser inte larmad ut” jag log när han tryckte ner handtaget till Sal 237E. Rummet var nedsläckt och tyst men så fort Justin tog ett steg in lös rummet upp.

 


 

Rummet tändes upp och en hop av människor skrek ”grattis Justin!” i kör samtidigt som han hoppade till och hans haka föll.

”vad i hela…” hörde jag han mumla, jag skrattade bakom honom. Han snurrade långsamt runt på hälen mot mig med en förvånat ansiktsuttryck. ”du?” jag nickade och flinade mot honom.

”tjena bro!” skrek Chaz plötsligt och sprang fram till Justin, han vände sig lagom om för att kunna ta emot Chaz och gav honom sedan en broderlig kram innan han vände sig till Ryan som kom gåendes bakom Chaz.

”när kom ni hit?” frågade han med ett brett leende. 

”i torsdags” svarade Ryan med en axel ryckning innan han flinade mot honom.

”grattis kompis” sa han sedan och Justin log mot honom innan de drog med honom bort till de andra. Jag letade upp Tess innan jag drog med henne in till badrummet, där jag bytte om till den periskofärgade klännigen jag packat ner. Klänningen räckte mig till ungefär mitten av låren och hade en tjusig hjärtformad front utan axelband. I midjan satt en fastsydd kjol som föll i vackra veck. Jag klev i mina vita pumps innan jag snurrade runt framför Tess.

”vad tycks?” frågade jag glatt.

”åh, vad vacker du är!” gnällde hon och såg olyckligt på mig.

”du är också jätte vacker” påpekade jag menande och såg på hennes glittriga kjol och det instoppade, vita spetslinnet hon hade på sig som framhävde hennes solbrända hy. Jag tryckte fort ner mina kläder i väskan igen och vi gick tillsammans ut i rummet där musiken dunkade genom högtalarna och människor stod och dansade i mitten av rummet.

 

 

Justins Perspektiv.

Chaz och Ryan hade dragit med mig mot gästerna som stod och väntade på mig, mamma kom och mötte oss med ett brett leende på läpparna.

”grattis gubben” sa hon och gav mig en puss på kinden.

”tack” svarade jag och kramade om henne innan jag hälsade på Scooter, Usher och många fler utav mina vänner som var där. Tillslut kom jag tillbaka till Chaz och Ryan som stod och hällde dricka i ett glas. Jag ställde mig bredvid dem, helt plötsligt slöt sig ett par armar runt min midja. Jag såg ner på armarna innan jag vände mig om i hopp om att se Daphnes vackra nunna men bakom mig stod istället Stephanie med ett nästan slugt leende.

”grattis Justin” sa hon glatt. Jag log stelt mot henne.

”tackar” svarade jag och hon pussade mig lätt på kinden innan hon gick tillbaka sin lilla grupp utav följeslagare. Hon var klädd i den kortaste, svarta klänningen jag någonsin sett som visade både mycket ben, rygg och djup urringning. Kunde den ens kallas klänning? Tygbit kanske. Vi alla tre la våra huvuden på sned samtidigt.

”hon ger mig rysningar och det är inte positivt” mumlade Ryan och jag nickade instämmande innan Chaz plötsligt slog till mig på axeln. Jag vände mig frågande mot honom men enbart han stirrade på något framför oss. Jag följde hans blick för att se Daphne och Tess som precis kommit ut från badrummet.

Daphne var klädd i en persikofärgad klänning som lös upp bland alla de andras. Hon log stort och hon hade aldrig sett mer vacker ut. Möjligtvis under hennes födelsedagsfest men struntsamma. Jag stirrade som förtrollad på henne, Chaz lämnade sin plats bredvid mig innan han gick fram och slog armarna runt Tess. Det tog inte lång tid för än de kysstes häftigt. Daphne såg generat ner i golvet innan hon gick för att lämna sin väska. Jag följde henne med blicken, oförmögen att slita den ifrån henne och började långsamt gå efter henne för att inte tappa henne ur sikte. Plötsligt slet någon tag i min arm och drog mig snabbt ut på dansgolvet.

”dansa med mig” sa Stephanie men jag la ingen stor vikt vid tjejen i mina armar utan såg mig runt efter Daphne som jag nu tappat bort. Stephanie lutade sig framåt så hon mer kramdansade med mig än hon dansade. Jag krånglade mig snabbt ur hennes grepp.

”ursäkta” mumlade jag och gick ifrån henne.

”Justin, vart ska du!?” hörde jag henne ropa efter mig men jag ignorerade henne och kom ut ur massan av människor. Jag hann ta ett steg åt sidan innan min kropp kolliderade med någon annans så vi nästan höll på att ramla. Jag såg genast upp upp för att ursäkta mig när jag såg in i Daphnes bruna ögon.

”vi ska visst alltid krocka in varandra” sa hon och skrattade till.

”vad vacker du är” sa jag istället för att svara henne på hennes antydan som förresten stämde, hon rodnade häftigt och såg generat ner i golvet. ”får jag?” frågade jag sedan och räckte ut min hand mot henne. Hon la leendes sin hand i min.

”det får du” svarade hon, jag log och drog med henne till mitten. Hon la sina armar runt min nacke och jag la mina runt hennes midja.

”så det är alltså du som är den skyldige?” frågade jag innan jag såg menande mig omkring. Hon log stort.

”skyldig! Eller det var snarare min ide, det var mest Scooter som har fixat allt. Jag tänkte att vi var kvitt nu”

”jag antar det” svarade jag och hon log stort. Vi dansade en stund tills hon ursäktade sig med att hon behövde använda damrummet. Jag log och nickade.

”vänta här, jag är snart tillbaka” sa hon innan hon gick.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag började ta mig mot toaletten när någon la sin hand över min mun och en arm runt min midja innan den bar iväg med mig. Personen tog med mig ut i korridoren och jag försökte sparkade mig vilt bakåt för att bli fri slå mig fri.

”sluta kämpa Daphne” sa en killröst i mitt öra. Han släppte mig och jag snurrade hastigt om för att mötas av Derek som stod och såg på mig med en något galen blick.

”vad gör du Derek?” frågade jag försiktigt och han vinglade till där han stod. ”är du full? Hur? Vi serverar inte ens alkohol?” frågade jag.

”men har väl eget” svarade han sluddrigt och jag rynkade äcklat på pannan.

”okej, du skrämmer mig. Låt mig gå” sa jag och försökte gå förbi honom, men han enart knuffade mig framför sig igen. Han skrattade elakt.

”tyvärr Daphne. Du är snyggast här och jag är kåt” sa han innan han tog ett vingligt steg mot mig.

 Nej, nej, nej, nej, var ordet som upprepades miljontals gånger i mitt huvud under några enstaka sekunder. Jag försökte springa men han fällde mig och jag brakade i golvet. Jag vände mig fort om mot honom och kravlade bakåt på armbågarna. Fort var han framme hos mig, ståendes på knä innan han lindade sina händer runt mina lår och ryckte mig hårt mot sig så han blev ståendes mellan mina ben.

”nej, sluta!” skrek jag och försökte sparka på honom men innan jag hann reagera slog han mig hårt över ansiktet och allt blev svart.

 

 

 

 

Justins Perspektiv.

Jag hade stått i några minuter och väntat på Daphne men hon kom inte tillbaka. Jag rynkade pannan och började gå bort mot toaletten där låste visade att det inte var någon därinne. Jag gick bekyrmat fram till Ryan.

”har du sett Daphne?” frågade jag medan jag ställde mig på tå för att kunna se över människorna runt omkring oss.

”ledsen, har inte sett henne” svarade han och jag gick fort vidare. Jag passerade dörren som ledde ut till korridoren och hörde någon skrika ”nej, sluta!”. Jag rynkade pannan och öppnade försiktigt dörren till korridoren. Jag vände huvudet och såg längst korridoren, en kille stod på knäna med två tjejben utstickandes ut från båda sidorna. Han slog tjejen hårt i ansiktet och hon föll kraftigt ner i golvet och blev liggande medvetslös.

Killen började fort fibbla med sina byxor och jag fick mig en skymt av tjejen. Jag såg persikofärgat tyg och brunt hår. Och den enda tjejen som bar just persikofärgat ikväll var Daphne, genast såg jag rött och knöt ilsket nävarna. 

”vad i helvete håller du på med!?” röt jag och killen vände förvånat upp huvudet mot mig innan han förvred ansiktet utav ilska och ställde sig upp. Antagligen för fort för han vinglade till och behövde ta stöd mot väggen. Jag såg på killen innan jag kände igen honom som killen Daphne pratat mycket med. Derek tror jag han hette. Jag såg ner på Daphne som hon låg medvetslös på golvet. Jag fylldes återigen utav raseri.

”vad har du gjort mot henne?” väste jag fram.

”jag behöver ett knull och hon är snyggast” svarade killen enkelt och en aning sluddrigt. Jag såg fientligt på honom innan jag drämde en rak höger i hans ansikte. Han tuppade direkt av och föll i golvet.

”vad gör du Justin?” hörde jag min mamma fråga förfärat bakom mig. Jag vände mig och såg att en grupp människor stod i korridoren. Där bland Scooter, Usher och Kenny, de alla såg på mig med chockerade ansikten.

”slog ner en pedofil” sa jag argt och bar upp Daphne i min famn innan jag gick bort med henne till hissen. Hennes huvud dinglade lätt när jag gick och jag åkte upp till min våning, fick upp dörren och la henne varsamt ner på min säng.

Jag såg sedan ner på hennes vackra ansikte och såg att hennes kind redan började svullna upp. Jag gick bort för att hämta is innan jag la det i en handduk och satte mig på sängkanten bredvid henne och tryckte handduken lätt mot hennes kind. Jag strök henne över håret med min andra hand och kände smärta i handen. Jag såg ner på den och såg att mina knogar hade svullnat smått. Jag hoppas jag bröt hans näsa, tänkte jag argt.

Daphne kved till innan hon slog upp ögonen och såg sig förvirrat omkring. Hon satte sig sedan fort upp med ett jämmer. Jag tog lätt tag i hennes huvud så hon såg in i mina ögon.

”det är ingen fara. Du är säker nu” sa jag och tårarna började rinna från hennes ögon. Jag lutade min panna mot hennes och nynnade lugnade. Hon lugnade tillslut ner sig och andades långsammar.

”vad hände? ” frågade hon och jag lutade mig bakåt innan jag strök bort hennes tårar.

”han hann inte göra något. Jag hann stoppa honom” försäkrade jag henne. 

”vad gjorde du?”

”jag satte en rak höger i hans fula tryne” svarade jag enkelt. Hon började gråta igen, jag kramade om henne och hon kramade mig hårt tillbaka.

”tack” viskade hon efter en stund.

”ingen orsak” viskade jag tillbaka. Dörren intill rummet flög upp och in kom Chaz, Ryan och Tess. De såg på oss i sängen innan de gick långsamt fram till oss, Tess först fram. När Daphne fick syn på Tess släppte hon mig och slängde sig på sin bästa vän och grät mer än någonsin. Jag såg på Chaz och Ryan som såg väldigt förvirrade ut båda två. Jag la mitt huvud i mina händer men ryckte sedan snabbt bort huvudet när knogarna skrek till av smärta. Jag tog tag i handduken med isen och tryckte den lätt över handen.

”du fick in en bra träff” sa Ryan och såg ner på min hand. ”vi såg killen sitta lutad mot väggen, han blödde från kinden och hans näsa var nog bruten” fortsatte han och satte sig sedan ner bredvid mig på sängen. Jag log nöjt.

Jag såg sedan upp på tjejerna, Daphne stod och såg beklagande på min hand medan en tår rann nerför hennes kind innan hennes blick mötte min. Hon torkade snabbt bort tåren.

”nu ska han dö” sa hon sedan enkelt och gick bort mot dörren. Jag reagera snabbare än de andra och sprang fram till dörren innan jag blockade hennes väg.

”nähej du! Du ska inte döda någon, du kan hamna i fängelset” påpekade jag och hon såg irriterat på mig. Innan hennes blick mjuknade, hon tryckte sig sedan tätt mot mig och lutade sig närmre mitt ansikte.

”snälla låt mig gå Justin” viskade hon och såg in i mina ögon.

”nej” sa jag svagt men bestämt. Hon lutade sig då fram och kysste lätt min kind. ”snälla” viskade hon i mitt öra.

”eh… vad?” sa jag förvirrat, min hjärna blev helt geggig under hennes förföring. Hon lutade sig sedan nära så våra näsor nuddade varandra och våra läppar bara hade någon centimeter från varandra.

”snälla” viskade hon igen. Jag totalt glömde vad jag hade för syfte och jag släppte lamt handtaget. Hon smekte min kind innan hon fort drog upp dörren och sprang. Jag stirrade framför mig innan jag såg på de andras chockade ansikten.

”wow, Justin. Du är verkligen inspirationen till stark och självständig" sa Ryan ironsikt. Jag kliade mig generat i nacken.

”men vänta hon sprang ju!” utbrast jag sedan och vi sprang bort till hissen. När vi väl kom ner till bottenvåningen hörde vi hur någon skrek ”du borde fan dö, jävla äckel! Kenny släpp mig!”. Vi rundade hörnet och såg Kenny med en sprattlande Daphne i famnen, som i sin tur hade sina armar utsträcka mot en skräckslagen Derek på golvet. Kenny vände sig mot oss när han såg oss komma gåendes.

”skulle hon inte stanna där uppe?” frågade han med höjda ögonbryn.

”jo det var ju tanken men sedan hände... allt blev mycket förvirrande” svarade jag osammahängande och gick inte in närmre på hur hon totalt hade förfört mig. Mittemot oss kom Scooter, mamma och Usher gående med snabba steg och mamma gick genast fram till Daphne.

”lugn, lugn” sa hon och Daphne lugnade sig sakta och blev sedan slappt hängande i Kennys armar innan tårarna började rinna igen. Kenny gick fram till mig och släppte henne i mina armar, Daphne la sina armar runt min nacke och grät återigen mot min hals.

”vad är det som händer med mig?” mumlade hon mot min hud.

”du är okej” svarade jag medan jag strök lugnande över hennes rygg.

 


 
oh, drama ! :P hahha, kände att det behövde hända något.
 
vad tycks? kommentera.
okej, jag ser om det här fungerar. jag vill ha 5 kommentarer för ni ska få nästa kapitel. :P

Skriven av: Fanny

Såååå bra :D

2011-10-25 @ 10:34:55
Skriven av: Hanna

asså jag älskar dig! DRAMAAAAA! <3 keep up the good work =D

2011-10-25 @ 13:47:44
Skriven av: mikaela

snacka om drama! fortsät så

2011-10-25 @ 14:21:30
Skriven av: Lina

såå himla bra! I love drama! :D

2011-10-25 @ 17:28:01
Skriven av: mikaela

när kommer nästa kapitel<3 kan inte vänta längre jag dör snart

2011-10-25 @ 19:49:37
Skriven av: Hanna

rent tekniskt sätt så är det 5 kommentarer nu så... du är skyldig oss ett nytt kapitel ;)

2011-10-25 @ 21:26:21
Skriven av: Hannah

Gillar kommentaren av det fina namnet utan h ;D

2011-10-26 @ 16:44:53
Skriven av: mikaela

när kommer nästa kapitel:( håller på att dö snart!!!

2011-10-28 @ 16:36:10
Skriven av: Anonym

OMB (hahaha) men asså shiiiit!!!!!!

Linn du är awesooooome!!!

2011-12-01 @ 16:39:09

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback