Just An Ordinary Girl - Kapitel 26

 

PREVIOUS: ”okej, som ni kanske förstod så har Derek sparkats efter vad som hände i helgen” meddelade Jamaica och kastade mig sedan en beklagande blick. Jag riktade fort ner ögonen mot golvet och svalde. ”och såklart måste ju han ersättas så vi har tagit in en ny kille” fortsatte hon och vände sig mot dörren som öppnades. 

 

 


 

 

”Niall?” skrek jag högt när Justin kom in genom dörren följd av en kille i samma ålder. Niall såg genast upp på mig innan han sken upp i ett stort leende.

”Daphne?” jag sprang fram till honom och slängde mig i hans famn. Han kramade mig hårt tillbaka.

”åh, vad jag har saknat dig. Det var typ evigheter sedan sist!” utbrast jag glatt.

”har saknat dig med ärtan” sa han och jag skrattade när han använde mitt gamla smeknamn. Jag släppte honom och tog ett steg tillbaka.

”wow, du har äntligen vuxit till dig” han skrattade.

”jajamensan!” sa han glatt och jag kramade honom igen. ”men vad har hänt med din kind!?” frågade han förskräckt.

”lång historia” sa jag och viftade nonchalant med handen. "låt mig bara säga såhär, utan denna skulle du inte ha det här jobbet" hon rynkade förvirrat pannan men skakade sedan på huvudet. 

”men hur mår din mamma? Jag hörde att din pappa gick bort för något år sedan” sa jag och såg sorgset på honom.

”hon mår bättre. Ja, vi hade det väldigt svårt ett tag men hur kommer det sig att du är här?” frågade han sedan.

”känner snubben som sjunger, fast det är en nyfunnen vänskap. Har inte känt honom speciellt länge. Du då?” frågade jag honom.

”via mammas nya kille” sa han och jag log stort mot honom. Någon harklade sig och jag la först då märke till att alla stod och stirrade på oss, jag såg generat ner i golvet.

”eh… hej allesammans. Mitt namn är Niall om ni missade det” sa han och alla skrattade lågt. Jag log glatt mot honom.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag klev in i rummet med den nya killen efter mig.

”Niall?” skrek Daphne från ringen av människor. ”Daphne?” frågade killen förvirrat innan hon sprang rakt in i hans famn och de kramades hårt. Vänta, what!? Kände de varandra!? Vem var den här killen? Kanske hennes kille? Kalla kårar gick nerför min rygg. Okej, Justin. Dra inga förhastade slutsatser nu. Men hon verkade ju så glad över att se honom.

De stod och pratade innan han undrade vad hon gjorde här. Hon svarade nonchalant att hon kände snubben som sjöng. Snubben!? SNUBBEN!? Jag kände irritationen bränna i mitt bröst, hon gav mig inte ens en blick när hon pratade om mig, om ”snubben som sjöng”. Jag gick bort till stereon där jag släppte ner min väska på golvet. Jag såg på mig själv genom spegeln och såg att mina ögon strålade ut förargelse.

Sluta överreagera Justin! sa jag till mig själv och skakade på huvudet.

 

*

 

Dagen flöt på av svett och vattendrickande. När det väl var slut för dagen gick jag bort till min väska och drog snabbt till mig den innan jag marscherade ut ur rummet. Jag gick bort till rummet där jag brukade möta mitt crew. Jag klev in genom dörren och fann Scooter och Usher sittandes medan de diskuterade något. Jag släppte hårt ner väskan på golvet.

”oj, hej surpuppa” skämtade Usher men jag såg endast irriterat på honom, han flakade snopet med blicken. Jag suckade och satte mig bredvid honom i soffan innan jag hasade ner på jag mer låg än satt.

Sluta sura Justin! Och var inte så oartig, de vet ju inte ens vad som hänt! Jag suckade igen och slöt ögonen.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Justin hade bettet sig jätte konstigt hela dagen och han hade inte tagit ögonkontakt med mig någon gång, som han annars ofta brukade göra. Istället såg han bort mot Stephanie.

Aaaah! skrek det inom mig. Tänk om de verkligen är ett par? Jag kände hur något brast inom mig. Red ut det här en gång för alla nu, Daphne! Har du känslor för Justin? Jag såg mig omkring efter honom men han var borta.

Ja, han hade alla dem egenskaper som jag letade efter i en kille. Snäll, rolig och bryr sig om andra och inte bara sig själv och att Justin nu var snygg var ju bara ett plus i kanten. Men han gillar mig säkert inte, alla busen och hand hållandet har säkert bara varit vänskapligt.

Jag suckade och gick som i en dvala, jag märkte inte ens att vi hade kommit in i vårt hotellrum. Jag vaknade till liv och gick snabbt in i badrummet där jag hoppade in i duschen, jag lät det varma vattnet spola över mitt huvud och mina muskler slappande av. Han kanske bara vaknade på fel sida, för han var ju ganska off igår också. Han kanske inte fick så mycket sömn. Jag klev ur duschen och virrade en handduk runt min kropp och gick ut i rummet där hade Kayla satt på musik.

 

How To Love by Justin Bieber (Cover)
 
 
 
”vem är det som sjunger?” frågade jag och Kayla skrattade.

”det är ju Justin” svarade hon som om det vore självklart, jag såg snopet på henne.

”vad heter den?”

”How To Love” svarade hon och jag stod kvar i mitten av rummet medan jag lyssnade på när Justins röst fyllde rummet. Den var riktigt bra kom jag fram till. Jag gick fram till byrån och drog fram ett par svarta byxor och ett grått linne. Jag satte på mig kläderna innan jag borstade genom mitt hår, jag vände mig om och såg att det hade vuxit sig ganska långt. Det hade vuxit till ungefär mitten av midjan, jag log nöjt mot mig själv genom spegeln. Har alltid velat ha långt hår. Jag la ifrån mig borsten och rufsade i håret för att det skulle torka lite.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag stod i badrummet medan jag betraktade mig själv i spegeln, jag fixade återigen mitt hår och flippade med det. Jag såg på mig själv och tvingade upp ett leende, jag såg så trött ut annars. Jag hade inte fått särskilt mycket sömn sedan Niall anslutit sig till gänget. Jag vet inte varför, men jag kunde inte få min hjärna att varva ner och sluta tänka på Daphne och honom. Jag hade sett dem överallt och hon hade alltid ett sådant stort leende på läpparna.

Avundsjukan högg till i mig igen. Jag granskade de svarta jeansen, den rosa skjortan tillsammans med den svarta västen över och flugan som hängde löst runt min nacke. Jag suckade ljudlöst innan jag gick ut till de andra.

”kom så drar vi då” sa jag och log. Mamma, Scooter och Kenny reste på sig och vi åkte tillsammans ner till lobbyn där vi tog bakvägen ut till bilen. Jag fiskade upp min mobil och skrev ett snabbt meddelande på Twitter till mina fans.

 

Off to Teen Choice awards, thanks for the nominations! Love U!”

 

 

Jag skickade iväg det och la ner telefonen i fickan igen. Jag gillade att gå på awards, det var roligt att träffa andra kändisar och såklart vinna awards. Bilen stannade och kamerorna blixtrade för fullt när jag öppnade bildörren.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag, Kayla och Jennie satt framför den lilla tvn som vi hade på vårt rum medan vi såg på Teen Choice Awards som vi visste Justin delta i. Vi hade till och med satt oss extra tidigt för att titta på när de intervjuades på den röda mattan, fast i det här fallet verkade mattan blå.

Vi såg Justin komma gående och kamerorna smattrade mer än någonsin, han ställde sig på mattan och satte händerna i fickorna innan han vände och vred huvudet efter vad fotograferna ropade. Han stod en stund medan han förflyttade längst mattan. Sedan gick han vidare och fler kändisar ställde sig framför kamerorna. Just nu fokuserades det på E! intervjuer och kvinnan som var intervjuaren såg Justin och vinkade sig fort till honom. Han hälsade på henne och hon log stort mot honom.

”okej, jag vet att du just nu håller på att spela in din video för 'Somebody To Love'” sa kvinnan.

”ja, det stämmer. Det är riktigt kul” svarade Justin och log mot henne.

”ja och snart släpper du även ett jul album”

”det stämmer också” intervjun fortsatte i ungefär samma stil innan den riktade in sig till på min förvåning, på mig.

”okej så du vet att du inte kommer undan. Vem är Daphne McCartney?” frågade kvinnan och kastade sedan ett roat och nyfiket leende mot kameran.

”hon är en utav dansarna i videon och vi är bra vänner” svarade Justin med ett stillsamt leende. 

”vänner? Det förklarar inte lobby bilderna” påpekade reportern och såg menande på honom. 

”ja, dem. Det är en lång historia” han skrattade till. 

”men Daphnes stora blåmärke har ju blåst upp stora rubriker i skvallertidningarna. Vad är det som har hände?” hon riktade micken mot hans mun igen men en rynkad panna.

”ehm… det är lite svårt att gå in på men… ” svarade han och stannade av. Jag stirrade på skärmen och för ett ögonblick såg Justin in i kameran och våra blickar möttes. Även fast miljoner andra säkert mötte hans blick så kändes det ändå som om han såg just på mig.

 

 

Justins Perspektiv.

Jag stod och pratade med en kvinna från E! och hon frågade en massa frågor om Daphne. Varför skulle de alltid lägga sig i?! När frågan om Daphnes blåmärke kom upp visste jag inte vad jag skulle säga, vad skulle jag säga? Ja, inte sanningen i alla fall. Jag såg in i kameran och undrade om Daphne satt och såg på det här i just denna stund.

”även det är en lång historia” svarade jag henne sedan och hon nickade.

 

 

Jag hade hittat min plats, jag satt bredvid Jaden. Vilket jag var glad över, hade inte sett honom på jätte länge. Bakom mig satt Usher och framför satt Taylor Swift. Jag hälsade glatt på dem alla och showen började, jag gled som vanligt bort i mina tankar. Selena uppträdde på scenen och jag applåderade glatt åt henne.

När hon sedan bytt om kom hon och satte sig bredvid Taylor, jag hälsade på henne och vi gav varandra en kram. Vi hade för ett tag sen gått skilda vägar men stannat som vänner, vilket jag var glad för. Hon var en himla snäll person och hon var en jättebra vän.

Jag blev uppropad som vinnare av ett award eller snarare fem i ett, jag ställde mig upp och gjorde mitt handslag med Usher och Jaden innan jag tog mig upp på scenen. En tjej räckte fram en surfing bräda till mig och jag ställde mig vid micken. Jag blickade ut över de tusentals människorna som satt i lokalen och gjorde mitt lilla tacktal. Jag tackade mina fans extra många gånger eftersom det var deras förtjänst att jag fick alla priser. Jag gick sedan med de andra backstage där jag fick lämna mitt pris som sedan skulle skickades till mig innan jag var tillåten att återvända till min plats igen. Jag satte mig ner i min stol och log stort mot Jaden som skrattade.

”stolt över dig, kompis” sa han och jag log mot honom.

”tack” svarade jag.

 


 

blev inte superlångt men... hoppas ni gillar det i alla fall.

vad tycks? jag vill se om jag kan få ihop ännu fler kommentarer, så 8 kommentarer för nästa kapitel. jag uppskattar er jättemycket som kommenterar! :D
 
kramisar.

Skriven av: Lina

Åh lite avundsjuka, spännande!

Super grymt!

2011-11-01 @ 10:33:01
Skriven av: Hanna

wow! älskar att du använder mina idéer, det får mig att känna mig skitcool , haha! skitbraaaaaaa med justins avundsjuka ("snubben! SNUBBEN!") HAHA! keep on rocking!

2011-11-01 @ 13:04:05
Skriven av: hannah

iiiiiiip, nu har jag äntligen läst ikapp så nu får du ta och skriva ett till kapitel, man blir ju helt beroende!!

Btw älskar avundsjukan! och deras tankar...looove

2011-11-01 @ 13:09:53
Skriven av: Nichole

Wow! Är verkligen riktigt imponerad :)

Har läst igenom hela din novell nu och du är so fucking awesome! Keep on goin' :)

2011-11-01 @ 21:07:39
URL: http://touchedbybieber.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Åhh, vill veta vad som händer. :)

2011-11-01 @ 21:50:44
URL: http://ebost.blogg.se/
Skriven av: älg lover

Bästa!!

2011-11-18 @ 14:10:09

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback