Just An Ordinary Girl - Kapitel 13

 
Previous: ”tack så mycket för tårtan” ropade jag och de skrattade igen. Vi gick av scenen och ner till Chaz, Ryan och Tess som stod och nästan grät av skratt. 

”asså d-du skulle ha sett d-ditt ansikte, man!” pressade Chaz fram. Justin skrattade innan han började torka av sitt ansikte med handen sedan innan jag hann reagera hade Justin smetat in det i mitt ansikte.

”men hallå!” skrek jag. Han flinade bara och tog min hand och drog med mig bort till ett rum. Rummet visade sig vara ett badrum, när vi kom in och jag såg mig själv i spegel, skrattade jag igen och jag gick fram till handfatet.

Jag sköljde bort tårtkladdet med vatten och tackade gud för att jag hade valt en vattenfast mascara. Resten av sminkningen gick det inte att göra något åt så jag torkade bort det med en bit papper.

 


 

Jag och Tess satt tysta, i våra egna tankar i taxin på vägen hem till hotell. Men så fort dörren till vårt hotellrum stängdes vände jag mig mot henne med kortslagda armar.

”vad?” frågade hon oskyldigt och jag log snett.

”jag vet inte... men märkte du det där paret som stod och kysstes i sisådär en kvart i det bortre hörnet?” frågade jag lugnt och såg sedan menande på henne. Hon rodnade djupt och blickade ner i marken, men jag skuttade fram till henne och kramade henne snabbt innan jag släppte henne.

”men hur var det då?” frågade jag henne ivrigt och hon log stort.

”jag tror jag har fallit platt som en pannkaka för honom” svarade hon och jag skrattade åt hennes uttryck.

”men vad hände? Ryan sa att Chaz hade blivit helt hysterisk” pressade jag och såg förväntansfullt på henne. Hon skrattade.

”jo, det kan man ju lugnt säga. Chaz tog med mig bort till det där hörnet och började sen prata i hundra åttio om att han hade börjat gilla men sen den dagen vi hade träffats i aulan och inte kunnat sluta tänka på mig. Hur söt och vacker han tyckte jag var” sen skrattade hon åt något.

”vad sa han?” frågade jag.

”han sa - och så kommer du i den där klänningen” hon skrattade och jag stämde genast in.

”jag sa ju att den skulle dra till sig killar” hon skrattade generat.

”men i alla fall för att få tyst på killen så tog jag tag i hans ansikte och kysste honom. Han kysste mig tillbaka en märke jag inte något annat för än jag hörde Justin busvissla” avslutade hon och log. Jag tjöt ivrigt och tänkte på kindpussen jag hade fått av Justin, att det inte hade varit något i jämförelse med det Tess hade fått. Men jag tyckte att det var skönt att det inte gick så fort. 

Jag ville veta mer om honom och se om han fortsatte att vara den roliga killen jag gillade så mycket.

”jaha, och du då? Jag såg det du gjorde på scenen” sa hon och skrattade.

”ja, du vet ju hur mycket jag tycker om att busa” sa jag och skrattade. "speciellt med Justin" 

”men fick du något då?” frågade hon och såg menande på mig. Jag skrattade och rodnade.

”HERREGUD! Har du kysst Justin Bieber!?” skrek hon.

”nej, nej.” skyndade jag mig att säga. ”han kysst mig bara på kinden” Tess grep fort tag om mitt huvud och granskade min kind.

”hm… jag ser inget märke i alla fall” sa hon och släppte mitt huvud.

”nej, jag behövde ju tvätta av ansiktet från all tårta” sa jag. Vi tog sedan på oss våra pyjamasar och kröp ner i sängen, vi låg och pratade om allt från himmel till jord i säkert flera timmar. När klockan sedan slog fem, hade Tess somnat men jag kunde inte hur mycket jag än försökte. Jag gick därför istället ut och satte mig en stund på balkongen. Ute hade det blivit svalt men inte så svalt att jag började frysa. Jag såg ut på den becksvarta himlen där stjärnorna lös, månen lös klart på himlen. 

 

 

Justins Perspektiv. 

Vi såg tjejernas taxi runda hörnet och försvinna bort. Vi skulle träffa dem imorgon igen eller snarare senare idag. Sedan skulle jag ha soundcheck och en konsert på kvällen. Vi gick in genom dörren till lokalen, jag och Ryan var snabba med att hoppa på Chaz och brottade ner honom i golvet.

”jaha, så lilla Chaz har en flickvän” sa jag men bebisröst och Ryan skrattade. Chaz knuffade bort oss men satte sig sedan upp med ett flin. Ryan och jag skrattade roat åt honom.

”bättre att få en flickvän än ett tårtnylle” sa han sedan och sprang iväg. Ryan tog sig genast om magen och vred sig i skratt. Jag kom fort upp på fötterna och jagade efter Chaz. Jag hann i fatt honom och hoppade på honom bakifrån vilket fick oss att braka i golvet igen.

”men killar såhär löser man inte problem” vi såg upp på för att se Usher stå med händerna i sidorna och le ner mot oss. Jag ställde mig fort upp och bortsade bort smutsen från kläderna.

”jo förresten. Vad tycker du om Daphne?” frågade jag och log stort mot honom.

”jag tycker hon verkar vettig och hon har ju ett sinne för humor” sa han och skrattade. Jag suckade.

”okej, vi kan väl glömma tårtan!” sa jag frustrerat men log ändå åt minnet. Jag hade blivit helt chockad och hade inte alls förväntat mig att hon skulle trycka upp tårtbiten i ansiktet på mig för än den mjuka och kletiga pressades mot mitt ansikte. Men jag fick min revansch.

”okej, okej. ”sa Usher och höll avväpnande upp händerna. Jag skrattade.

 

 

Daphnes Perspektiv. 

Jag vaknade av att en knackade ljud, först trodde jag det var i min dröm och när det slutade så återgick jag till sömnen. Men sedan ekade det en massa bankningar och jag satte mig käpprätt upp i sängen. Okej, det är i verkligheten det knackade. Jag gick ur den varma sängen och fram till dörren, jag låste trött upp den och utanför stod Chaz, Ryan och Justin alla tre med stora leende. De skrattade lite lätt.

”vad?” frågade jag och såg mig i spegel bredvid dörren. Mitt hår stod på trekvart och jag såg extremt trött ut.

”men gud så jag ser ut. Vänta” sa jag förskräckt och höll upp ett finger innan jag gick tillbaka in till Tess. Det såg så himla skönt ut att jag faktiskt utan att tänka kröp ner igen bredvid henne. Jag satte mig käpprätt upp igen. Ryan, Chaz och Justin stod nu vid säng änden och log mot mig.

”hur kom ni i här?” frågade jag och drog upp täcket till hackan. Jag hade bara ett linne och shorts på mig.

”ehm… du släppte in oss för någon minut sedan. Har du glömt det?” frågade Justin och såg roat men förvirrat på mig. Chaz hade gått fram till Tess sida och smekte försiktigt hennes kind. Jag tänkte precis varna honom men innan jag hann yttra ett ord skrek Tess till och slog Chaz i magen, han sjönk ihop på golvet med en gnällning.

”åh… Chaz jag är så ledsen men mina föräldrar har tränat mig i att slå till så fort jag vaknar om det skulle stå någon mördare vid min säng” sa hon och sjönk ner på golvet bredvid honom, Ryan och Justin kacklade runt medan de skrattade så de nästan sprutade tårar.

”har d-dina föräldrar... t-tränat dig att slå d-den som... väcker dig?” pressade Justin fram mellan skratten.

”ja” svarade Tess generat.

”det är lugnt” sa Chaz andlöst och satte sig upp. Han log vänligt mot Tess som sedan ställde sig upp. Jag klev upp ur sängen och killarna såg på oss.

”vi går ner till lobbyn igen och låter er byta om ifred” sa Justin och knuffade sina vänner framför sig och stängde dörren. Tess och jag bröt så fort vi hörde dörren stängas ut i skratt. 

”kan inte fatta att jag slog honom i magen!” tjöt Tess och torkade sina tårar.

”du skulle ha sett hans minn!” skrattade jag.

 

 

Väl färdigklädd i ett par olivgröna tyg shorts, upphållna utav ett tunt, brunt skärp tillsammans med en svart bh/topp med guldig dragkedja där fram och en ljus jeans väst med silvriga nitar på. Håret hade jag satt upp i en slarvig knut på huvudet och på fötterna hade jag mina Dr. Martens löst uppknutna, mina Ray Bans satt på nästippen och tillsammans med Tess gick vi genom korridoren och bort mot hissen. Tess tryckte på ”hit” knappen innan hon döljde en gäsp bakom knytnäven, hissen plingade till och dörrarna svängde upp. På golvet hittade vi till vår förvåning killarna sittandes flåsade.

”ibland så bara hatar jag dig Justin!” utbrast Chaz till Justin. De såg sedan upp på våra förvånade ansikten.

”jaha här kan man också hänga” sa jag och klev in i hissen, killarna kom fort upp på fötterna.

”vad hände?” frågade Tess oroligt.

”Justins galna fans såg oss när vi kom ner i lobbyn och de blev helt jävla galna vilket betydde att vi fick springa för livet” berättade Chaz och såg menande på Justin som ryckte oskydligt på axlarna och flinade. 

”vad ska jag göra då? Jag tillhör dem på ett sätt” försvarade han sig med att säga, jag rynkade på pannan åt hur han valde att uttrycka sig. Det plingade till i hissen och vi stannade på entreplan. Nu hade det anländit en massa poliser och Kenny stod oroligt och väntade på oss.

”gick det bra Justin?” frågade Kenny genast.

”ja, det är lugnt” svarade han och log försäkrande. Vi fick tränga oss genom hopen utav tjejer för att komma fram till bilen, när vi sedan körde iväg vände sig Ryan om för att se på tjejerna som sprang en bit efter bilen.

”okej, crazy California girls!” sa han sedan och skakade på huvudet. ”de här är ju värre än de andra. De japanska är snäll, dem gillar jag” sa han och log. Jag skrattade.

"har ni graderat dem?” frågade jag nyfiket och roat.

Justin skrattade. ”ja, lite. De japanska är som Ryan säger de mest respektfulla och minst galna. Vilket faktiskt uppskattas” jag log mot honom.

”jaha så vart ska vi?” yttrade sig Tess för första gången sedan hissen.

”till närmaste köpcentrum” sa Justin och ryckte på axlarna. Vi svängde in på köpcentrumets parkering och Kenny klev först ut och öppnade sedan dörren till oss så vi kunde kliva ur bilen. Paparazzis flockades runt oss och jag var glad att jag hade tagit solglasögon. Blixtarna högg i mina ögon likt rakblad. Väl innanför dörren till gallerian så höll sig papsen på mera avstånd än förut. Men man kunde fortfarande höra hur de skrek sina frågor efter oss.

”vilka är tjejerna? Är någon utav dem din flickvän?” jag såg upp på Justin som gick lugnt vidare, han måste vara van. Jag ökade farten och gick jämnsides med honom.

”hur vänjer man sig vid en sådan här sak?” frågade jag honom och blickade tillbaka mot paparazzoerna. Justin följde min blick innan jag såg ner på mig.

”man gör inte riktigt det” svarade han med något sorgsna ögon. ”men det är bara att hänga kvar”

Jag log försiktigt mot honom, jag kastade en blick bak mot Ryan, Chaz och Tess. Tess och Chaz höll varandras händer medan de gick och små viskade med varandra. Jag log åt hur snabbt deras förhållande tog fart. 

Vi gick in i en affär och till min lycka fick inte paparazzoerna följa med in så inne i butiken kunde jag strosade runt och se lugnt runt kläderna. Vi stannade inte speciellt länge i köpcentrumet eftersom Justin skulle ha konsert och hade då soundcheck innan. Bilen stannade på en parkeringe bakom den stora arenan där jag såg skylten och fick jag en flashback från när jag själv stått utanför en utav hans konserter och blickat upp på en likadan skylt. Vi klev ur och jag såg att det även stod fem gigantiska bussar parkerade. Jag stirrade storögt på bussarna.

”varför har ni fem bussar?” utbrast jag och pekade med hela armen mot dem.

”för att allt får ju inte plats i en” svarade Justin och jag rodnade över min egen dumhet. En kvinna med mörkt, långt hår och vänliga bruna ögon kom och mötte oss. Hon hade solglasögon uppsatt på huvudet och en pärm i famnen. 

”där är du ju, nu måste du skynda dig” sa hon och knuffade Justin lätt framåt. Vi följde tafatt efter dem men stannade sedan utanför ett draperi, på andra sidan kunde vi höra en massa tjejer skrika och tjuta. Justin gick ut på scenen och ljudet blev ännu högre.

”det förvånar mig att Justin inte är döv ännu” sa jag och satte händerna för öronen, vi väntade en stund och lyssnade på det som sades genom mikrofonenrna, jag såg genast upp när jag hörde mitt eget namn sägas.

”Daphne, kan du komma ut hit?” hörde jag Justin fråga, jag reste mig tvekande upp och gick sakta ut på scenen med stora, frågande ögon. Scenen var stor och precis nedanför kanten satt en grupp på kanske 50 personer, mest tjejer. 

”där är du” sa Justin som stod på högra sidan av scenen och log mot mig.

”jo, kommer du ihåg att du lovade mig en sak?” frågade Justin och såg på mig. Jag rynkade oförstående på pannan åt honom innan det sedan slog mig. Han pratade om att han ville se mig dansa. Jag skakade fort på huvudet och var på väg tillbaka backstage igen när en arm lades runt min midja och stoppade mig. Jag vände på huvudet för att se Justin stå precis bakom mig med armen om mig så jag inte kunde smita.

”kom igen, vi vill se. Eller hur tjejer?” sa Justin och såg på sina fans som skrek.

”ser du” sa han och vände huvudet mot mig igen. ”snälla” vädjade han sedan och såg på mig med plutande underläpp och stora ögon. Jag såg tillbaka och kände hur min motståndskraft smulades sönder.

”jaja” suckade jag. Han sken genast upp i ett stort leende, det var just det där ansiktet som gjorde det här värt det.

”vilken låt?” frågade Justin medan han gick och satte sig på en utav stolarna vid sidan om.

”har ni Ushers låt. ”DJ got us fallin’ in love” frågade jag och Tay James skrattade.

”om vi har” svarade han och log mot mig. Jag nickade innan jag gick och ställde mig i mitten utav scenen. Vickade på huvudet från sida till sida medan jag skakade på benen. Musiken startades, jag blundade medan jag tog in den och försökte komma ihåg stegen.

 

 

ungefär såhär då, se på vem ni vill. 

 

 

Sedan började jag röra mig, det var en rakt genom hiphop dans som vi gjort för bara något år sedan. När jag dansade var det precis som om allt annat försvann, det är bara jag och musiken som existerar. 

När det väl tog slut hade jag hamnat i en nästan liggande position, armarna och benen höll mig uppe. Jag såg flåsande upp och väntade på någon slags reaktion men alla var helt tysta. Jag ställde mig tvekande upp innan jag såg bort mot Justin. Han stirrade på mig med stora ögon, fansen började sedan applådera kraftigt och Justin rycktes till verkligheten. Han höjde micken till munnen.

”WOW” sa han bara och gick fram till mig. Jag log generat och besvarade hans kram.

”du är ju grym! Herrgud!” sa han sedan och jag skrattade. Jag fick sedan ta plats på sidan där jag kunde sitta resten utav soundchecket för att kunna se, jag satte mig ner på stolen och omringades snart utav Justins bakgrundsdansare.

”wow, asså jag har aldrig sett en tjej dansa som du gör” sa en utav killarna. De andra nickade instämmande.  Ryan, Chaz och Tess kom fram till mig och killarna stirrade stumt på mig.

”varför har du inte sagt att du kunde dansa så bra?” frågade Ryan. Jag ryckte på axlarna. När det var dags för Justin att svara på frågor blev fansen hysteriska och satt med händerna uppsträckta i luften medan de hoppade på sätena. Justin pekade på en tjej.

”vill du gifta dig med mig?” frågade hon med ett brett, ivrigt leende.

”självklart” svarade Justin och log. Jag rynkade svagt på pannan och fick en konstigt känsla i bröstet. Kom igen Daphne han menar ju inte allvar, sa jag till mig själv.

Frågorna var hur många som helst och en del var jag också rätt intresserad utav medan andra var bara urlöjliga. Soundchecket led mot sitt slut och Justin sa hejdå, vi gick backstage och vi möttes utav en kvinna med blont hår som genast pressade en vattenflaska i Justins hand.

”drick” sa hon och han öppnade flaska och tog en klunk.

”Daphne, Tess det här är min röstcoach Mama Jan. Mama Jan det här är Daphne och Tess” kvinnan med det roliga namnet skakade hand med oss innan hon såg på Justin igen.

”drick” sa hon igen. ”den ska vara uppdrucken när jag kommer tillbaka om fem minuter” Justin himlade med ögon men började lydigt dricka. Han sneglade på mig som stod och log busigt medan jag såg på flaskan. Han tog snabbt bort den från munnen.

”nej, tänkt inte ens tanken!” varnade han och höll upp fingret framför mig.

”vadå?” frågade jag oskyldig men log.

”du vet precis vad jag menar” sa han. ”och det kommer sluta precis likadant också”

Jag enbart log mot honom. Han fortsatte lugnt att dricka och la inte så stor vikt vid sitt lilla hot, jag smög tyst fram mot honom och hörde Tess fnissa lågt i bakgrunden. Jag sträckte snabbt fram min hand och tryckte på flaskan precis som jag gjort förra gången, effekten blev den samma. Jag skrattade och backade någon meter, han såg på mig med vatten droppande från sin haka.

”du har något vått på hakan” sa jag innan jag sprang.

Han var mig hack i häll och jag sprang in genom en dörr, därinne stod det två soffor i mitten av rummet, en gigantisk spegel som pryde den vänstra väggen, en bänk och en annan öppning som ledde in till ett stort vitt badrum. På den högra väggen stod en lång klädesstång som var belamrad med klädesplagg, jag sprang in i rummet och hann precis innanför dörren innan Justin brottade ner mig på marken. Han satte sig gränsle över min mage och grep tag i mina handleder innan han låste fast dem ovanför mitt huvud och log sedan ner mot mig.

”vad säger man?” frågade han.

”förlåt” sa jag på svenska. Han lutade sig framåt så våra ansikten var mycket nära varandra.

”på engelska tack” sa han men jag kunde inte svara. Det enda jag kunde tänka på var hur nära Justins läppar var mina egna och den plötsligt impulsen jag fick efter att ha dem pressade mot mina egna. Innan tanken knappt hann regestrera sig svängde dörren upp och våra ansikten vändes tvärt mot dörren.

Hela Justins team kom in genom dörren, vi måste ha sett roliga ut för de stannade till och såg på på med med Justin sittandes på mig för de började alla småskratta. 

 

 

Justins perspektiv:

Jag hade fastnaglad i golvet under mina händers grepp om hennes handleder men även min kropp som satt på hennes mage. 

”vad säger man?” frågade jag och syftade på ett förlåt. Hon svarade med ett ord på ett språk jag inte förstod. Jag lutade mig närmre hennes ansikte.

”på engelska tack” sa jag till henne men glömde snart bort att jag ville ha ett svar. Det enda jag kunde tänka på var att om jag lutade mig lite framåt så skulle våra läppar mötas. Jag var precis på väg att luta mig den sista biten när dörren svängde upp och mitt huvud vändes tvärt mot dörren. Hela mitt team kom intraskandes genom dörren och då menade jag hela. De stannade till vid synen utav oss på golvet, jag misstänkte att de fann våran position ganska häpnadsväckande. Jag hörde hur någon busvisslade i bakgrunden.

”men vad har vi här då?” frågade Scooter och la sitt huvud på sned. Jag sträckte på min överkropp så våra ansikten hade mera avstånd mellan varandra. Chaz, Ryan och Tess trängde sig plötsligt fram genom gruppen av människor och började skratta när de såg oss.

”gick inte så bra som du hade tänkte dig va?” frågade Tess Daphne.

”det sprutade fortfarande från hans mun så man kan väl kalla det oavgjort” svarade Daphne. Jag såg ner på henne och jag såg att hennes kinder lös röda. Hela teamet gick förbi oss innan de satte sig vid sofforna. Jag vände blicken mot Daphne igen som tittade roat tillbaka mot mig.

”jag är inte klar med dig” sa jag sedan och reste mig från henne och drog med mig henne upp på fötterna.

 

*

 

Daphne, Tess, Ryan och Chaz gick senare iväg när det vart dags för mig att byta om och göra röstövningar med Mama Jan.

”så vad var hela golv grejen om?” frågade Scooter och såg menande på golvet där vi hade suttit. Jag skrattade generat.

”ehm… hon gjorde ett bus på mig och jag försökte få ur henne ett förlåt” svarade jag och skrattade igen.

Scooter stämde nu in. ”gick inte så bra eller?”

”vem sa att jag är klar?” frågade jag och slog ut med armarna.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jag, Ryan, Tess och Chaz vandra runt lite inuti arenan när det var dags för Justin att göra sig i ordning inför showen. Vi mötte honom senare när han kom åkande på en segway, han tricksa runt lite och han var riktigt duktig. Han måste ha haft jätte många timmar att slå ihjäl och då ägnat sig åt sin segway.

När det var dags för hans konsert att starta igång blev vi leda till en tomt utrymme som vi kunde stå på. Justin var enastående på scenen och hans energi var nästan smittsam. Hans "One Less Lonely Girl" satt och grät precis som den förra tjejen jag hade sett, Justin sjöng och kramade henne i hopp om att det kanske skulle lugna ner henne men det fick det att omöjligt bli värre. När det sedan var dags för honom att sjunga ”Favorit Girl” hissades han upp i luften sittandes inuti ett stort metallhjärta. Justin satte sig på den fastgjutna stolen och en tekniker kom fram och gav honom en gitarr, han började spela och seglade sakta ut över hans publik.

 

 

Konsert kom till sitt slut och vi bemötte utav en trött och svettig Justin backstage.

”bra jobbat” sa jag och sjönk ner i soffan bredvid honom.

”tack” svarade han och log mot mig innan han hasade ned i soffan så han mer låg än satt. ”gud vad trött jag är!” utbrast han plötsligt och gäspade stort. Jag skrattade. 

Scooter kom in genom dörren och vi vände oss mot honom.

”ni fem åker i buss nummer fyra” sa han och tittade först på mig och Justin och sedan på Chaz, Tess och Ryan som satt i soffan mittemot oss innan han svepte ut ur rummet lika fort som han hade kommit.

”ska vi åka buss?” frågade jag förvirrat. ”men då kommer vi ju aldrig hem!” Justin skrattade.

”jo då. Men vi kommer väl fram runt tre imorgon”

 

*

 

Jag och Tess fick skjuts till vårt hotell där vi fort packade ihop våra saker innan vi tog hissen ner igen och checkade ut. Ute på pakeringen stod bilen fortfarande och väntade på oss. Vi åkte tillbaka till inhängnaden bakom arenan och såg att teknikerna hade börjat rulla in stora vagnar i en utav bussarna. Chauffören sa att vi inte behövde bry oss om bagaget utan att det skulle tas hand om, vi frågade vilken utav bussarna som var fyran. Han pekade på den som stod i mitten.

Vi gick över parkeringen och fram till bussen, klickade på en knapp som gjorde att dörren svängde upp medan det lät som om bussen nästan andades ut. Så fort dörren öppnats hörde vi någon som skrek ilsket och någon som skrattade. Vi gick uppför den lilla trappan och såg Justin liggandes i en soffa medan han vred sig i skratt. Chaz och Ryan låg brottades på golvet medan Chaz skrek ilsket.

”ge hit den Ryan!” Tess och jag skrattade.

”vad gör ni?” frågade jag.

 


 

Kom igen! KOMMENTERA! :D


Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback