Just An Ordinary Girl - Kapitel 14

Previous: Jag och Tess fick skjuts till vårt hotell där vi fort packade ihop våra saker innan vi tog hissen ner igen och checkade ut. Ute på pakeringen stod bilen fortfarande och väntade på oss. Vi åkte tillbaka till inhängnaden bakom arenan och såg att teknikerna hade börjat rulla in stora vagnar i en utav bussarna. Chauffören sa att vi inte behövde bry oss om bagaget utan att det skulle tas hand om, vi frågade vilken utav bussarna som var fyran. Han pekade på den som stod i mitten.

Vi gick över parkeringen och fram till bussen, klickade på en knapp som gjorde att dörren svängde upp medan det lät som om bussen nästan andades ut. Så fort dörren öppnats hörde vi någon som skrek ilsket och någon som skrattade. Vi gick uppför den lilla trappan och såg Justin liggandes i en soffa medan han vred sig i skratt. Chaz och Ryan låg brottades på golvet medan Chaz skrek ilsket.

”ge hit den Ryan!” Tess och jag skrattade.

”vad gör ni?” frågade jag.

 
 
 
 
 
 
 
 

Tre par ögon vändes mot oss och alla slutade genast med vad de gjorde. Justin slutade skratta och torkade tårarna innan han satte sig upp, Chaz ryckte tag i vad det än var som Ryan hade tagit ifrån honom och reste sig sedan från golvet. Ryan enbart satte sig upp och log roat.

”man ska inte leka med Chaz och hans mat men ibland kan jag inte låta bli” förklarade Ryan och skrattade. Chaz stoppade in godisbiten i munnen och såg surt på Ryan. Jag skrattade och himlade med ögonen.

”jaha, vad bra. Då vet jag det” sa Tess och alla började genast skratta.

 

 

Kenny och Pattie kom senare in i bussen. De skulle också åka med oss, då satt Ryan och Chaz och spelade tv-spel och mumlade endast fram ett varsitt hej. Kenny satte sig bredvid dem och blickade upp mot skärmen. Jag och Justin satt tillsammans och spelade kort vid det lilla bordet medan Tess satt och läste ett modemagasin bredvid mig. Justin såg upp och log mot sin mamma, gav henne en kram och la ner sitt sista kort på bordet.

”ha! Jag vann igen” utbrast han höjde nävarna i luften. Jag hade förlorat varenda gång, jag suckade och slängde ner mina kort på bordet.

”när åker vi?” frågade Justin lite otåligt sin mamma.

”alldeles strax” svarade hon och gick bort till en dörr som ledde till ett litet sovutrymme. En kvart senare åkte vi bort från parkeringen och körde mot Atlanta. Jag satt lutad mot ett fönster och såg träd efter träd svischa förbi utanför.

”jag älskar att åka buss så här” sa jag till Justin som satt bredvid mig.

”ja, det här är en utav de bästa sakerna med att vara på turné” sa han och log. Jag såg ut genom fönstret och tänkte tillbaka på dagen, hur nära det var att vi hade kysst varandra. Jag log lite.

”vad tänker du på?” frågade Justin försiktigt.

”allt och inget” svarade jag, mitt standard svar när jag inte riktigt ville avslöja vad jag egentligen tänkte på. Han log snett tillbaka mot mig.

 

*

 

När det var dags att sova bestämde vi sovplatser. Jag och Tess skulle ta extrasängen, Justin sin egen medan Ryan och Chaz fick ta en varsin soffa. Jag gick sedan för att borsta tänderna och kikade hastigt in i Justins rum först, han låg tvärs över sängen och sov. Jag log snett och gick fram till sängen, jag skulle precis sträcka fram handen och smeka hans kind när han plötsligt satte sig upp och grep tag i mina armar och tryckte ner mig i madrassen med honom över. Jag gav ifrån mig ett skrämt pip utav överraskningen. 

”så vart var vi? Jo just det. Vad säger man?” frågade han och log stolt.

”tror du att det skulle vara så enkelt?” kontrade jag och höjde på ögonbrynen. Han vickade lite på huvudet innan han började kittla mig, jag vred och vände på mig under honom.

”okej, okej förlåt!” tjöt jag tillslut och han slutade kittla mig.

”det var bättre” sa han och log ner mot mig sedan kastade sig någon på sängen ovanför oss.

”okej, jag klarar inte att vara där inne längre!” sa Ryan med lätt panik i rösten. Jag såg oförstående på honom och knuffade lätt av Justin från mig innan jag reste på mig och gick fram till dörren. Jag kikade in i rummet och kände hur Justin ställde sig bakom mig.

I ena soffan låg Chaz med Tess gränsle över hans mage och de kysstes ivrigt. Jag fnissade och såg generat upp på Justin som stod och stirrade ner i golvet lika obekväm som jag var, sedan tittade han upp och harklade sig. Tess satte sig genast upp och vred sig mot oss medan Chaz vred på huvuvdet.

”ni verkar ha jätte trevligt men vi är faktiskt fler på bussen” sa Justin och skrattade till. Tess såg förläget ner och Chaz skrattade, roat gick jag därifrån och in i badrummet.

 

*

 

Jag vaknade nästa morgon av att vår säng ryckte till, tvärt satte jag mig upp och var helt panikslagen. Vart är jag!? Det tog en stund innan allt kom tillbaka till mig, vi var på Justins turnébuss. Bredvid mig i sängen vred sig Tess i sömnen och tryckte mig mot kanten så jag ramlade ner på golvet. Jag stönade illa.

Jaha, ingen mer sömn för min del. Jag ställde mig upp och satte mig vid bordet där jag och Justin hade spelat kort kvällen innan. Klockan gick och blev halv elva, jag försökte väcka de andra men Tess ryckte bara surt till sig sin arm när jag försökte dra upp henne. Min framgång med Ryan och Chaz slutade ungefär likadant, jag suckade och gav upp. Istället gick jag intill Justin.

Okej, sista chansen till sällskap. Han låg och sov tvärs över sängen. Han såg så himla fridfull ut när han sov att nästan övervägde att inte försöka väcka honom men jag slog genast bort den tanken. Kom igen, du kan inte sitta hela resan själv!

”Justin” sa jag försiktigt.

”nej, jag vill inte mamma” sa han i sömnen och rullade runt och ramlade i golvet. Jag skrattade och kröp över sängen och såg ner över kanten på honom. Otroligt nog sov han fortfarande.

”Justin” sa jag igen lite högre. Han rycktes ur sin sömn och satte sig upp.

”vad?” sa han dumt och tittade sig förvirrat omkring i rummet innan han sedan såg upp på mig. Jag skrattade och han ställde sig upp innan han kröp ner i sängen igen och la sig på mage.

”nej! Somna inte om” sa jag och slängde mig på honom. Jag landade tvärs över hans rygg.

”varför inte?” stönade han.

”för ingen annan är vaken och jag har varit uppe i snart två timmar” sa jag ledsamt.

”vad är klockan?” frågade han trött.

”kvart i elva” han stönade återigen. Jag satte mig upp och han la en arm runt min midja och pressade ner mig i sängen så jag låg bredvid honom.

”sov” sa han sedan befallande.

”nej” sa jag och lät som en femåring men jag kunde inte bry mig mindre och satte mig upp igen. Han suckade och satte sig upp innan han gnuggade sig i ögonen.

”så det är så här Justin Bieber ser ut innan han lägger på sig sin popstjärne image” sa jag och nickade menande på hans rufsiga hår.

”ha ha” sa han och jag ställde mig roat upp och gick sedan runt sängen och ut till de andra. Jag hörde Justin följa efter mig med tunga steg. De andra låg fortfarande och sov.

”varför var du tvungen att väcka mig?!” sa han anklagande. Jag skrattade.

”du, jag försökte väcka dem men det gick ju inte” försvarade jag mig med och han suckade tungt.

”jaha, men nu är det i alla fall dags att vakna” sa han och log busigt. Jag flinade tillbaka.

 

 

Justin gick och hämtade två grytlock från det lilla köket och kom sedan tillbaka med ett stort leende. Jag la händerna för öronen innan han slog ihop brytlocken hårt två gånger efter varandra. Ljudet var skarpt och högt men effektfullt. Ryan satte sig tvärt upp och skrek ”DET VAR INTE JAG!”.

Chaz ramlade ur sin soffa och hamnade sedan på golvet i en stor hög medan Tess hade satt sig upp och boxade snabbt med armarna framför sig. Justin och jag vek oss dubbla av skratt och ramlade till golvet. Chaz trasslade ur sig ur sitt täcke och såg sig förvirrat omkring innan hans blick landade på oss liggandes på marken.

Sedan innan vi hann reagera hoppade de på oss alla tre och slog på varje ställe de kom åt. Justin och jag fick skydda oss med armarna för att täcka ansiktena så gott vi kunde medan vi fortsatte att skratta.

”inte kul!” skrek Ryan.

”jag trodde jag skulle bli mördad!” skrek Tess.

”vad fan var det som lät?” frågade en mansröst från dörröppningen bakom oss. De slutade tvärt slå oss och vi såg upp på Kenny och Pattie som stod över oss.

”det var Justin” sa Chaz och pekade på Justin.

”vi väckte bara resten av gänget” förklarade Justin oskyldigt.

”och det finns inget lugnare sätt att göra det på?” frågade Pattie och höjde på båda ögonbrynen.

”finns det säkert men om man har vänner som sover som stenar… så vad har man för val?” kontrade Justin och log mot sin mamma. Hon suckade och gick tillbaka till sitt sovutrymme och Kenny gick till ett annat.

Jag satte mig upp och gned min arm där Tess hade slagit som hårdast. Jag suckade irriterat, jag hade jätte känsligt skinn när det gällde blåmärken. Justin såg frågande på mig men jag enbart skakade på huvudet.

Chaz och Tess hade satt sig i ena soffan och satt tätt ihop och pratade tyst med varandra, Ryan hade lagt sig i den andra och låg och blundade lugnt. Jag ställde mig upp och gick och tog tag i min väska innan jag gick in i badrummet. Jag hade packat ner rena nya underkläder och en kjol och blus, kjolen var i enkelt vitt tyg som föll vackert och blusen var i tunt beige, brunt tyg med små blommor. Jag hängde sedan ett långt halsband runt halsen med ett stor diamantkristall i änden. 

Jag tog deo under armarna, sprutade några sprut med min parfym och borstade sedan genom mitt toviga hår och lät det sen hänga över ryggen. Därefter borstade jag mina tänderna och gick sedan ut till de andra.

Ryan satt i ena soffan och knappade på sin telefon, Justin satt och läste i en tidning medan Chaz och Tess inte syntes till någonstans. De hade väl gått och bytt om, killarna hade redan gjort det. Jag gick och satte mig bredvid Ryan och Justin skrattade till. ”de kan inte vara seriösa!”

”vad?” frågade jag nyfiket och han vände tidningen mot mig, jag läste den stora rubriken.

JUSTIN BIEBER DÖD!” jag skrattade.

”jag tycker du ser väldigt levande ut” han skrattade och nickade instämmande.

”ja, journalisterna har så sjuk fantasi” sa han och skakade på huvudet innan han la ifrån sig tidningen.

”när kommer vi fram?” frågade jag honom.

”om ca en och en halvtimme” jag suckade.

”åh! Det är skola imorgon!” sa jag och stönade. Justin skrattade.

 

*

 

Vi körde in på vår gata och bussen stannade med ett högt pys, vi klev ur och träffades utav den sköna friskluften. Chauffören tog ur vårt bagage och ställde det på backen bredvid oss. Jag gav killarna en varsin kram, Tess gjorde det samma men gav Chaz en kyss.

”tack så mycket igen för hela helgen. Det var jätterolig” sa jag. Justin skrattade och himlade med ögonen. Ja, jag vet att jag hade sagt det minst tjugoentusen gånger men jag var verkligen jätte tacksam.

”vi hörs och ses” sa jag och vinkade med dem innan jag gick mot mitt hus.

”definitiv” sa Justin till mig och jag log stort. Jag öppnade ytterdörren och huset ekade tomt, jag gick in i köket och där jag fann en lapp.

 

”hej, Daphne. Om du ser den här lappen så är vi bara och handlar. Men vi hoppas att hinna hem innan du kommer men annars ses vi snart. Kram mamma”

 

Jag log och släpade upp min väska till mitt rum. Jag la väskan på sängen, knäppte upp den och suckade vid synen av alla mina kläder nedtryckta och skrynkliga. Jag gick in i badrummet och tog tag i min tvättkorg innan jag gick tillbaka till mitt rum. Där jag började sakta ta upp plagg för plagg för att sen bedöma om de behövdes tvättas eller inte, när jag var klar gick jag längst med korridoren och bort till tvättstugan där jag satte på en maskin med tvätt. Jag gick sedan tillbaka till mitt rum och la resväskan under sängen. Jag tog fram min laptop och loggade in på Twitter.

”@justinbieber @itryanbutler @chazsom3rs thank you again!” skrev jag och klickade på ”tweet”.

Jag tittade runt lite men blev snabbt uttråkad och loggade ut, min mobil plingade till och jag öppnade ett sms från Tess.

 

Från Tess:

”TITTA MSN. SE!!!” hade hon skrivit. Jag skrev in msn.se i sökrutan och bemöttes utav startsidan där jag såg bilden på mig och gänget. Vi var i köpcentrumet under stod det en rubrik med stora bokstäver. ”Vem är Justin Biebers nya flirt?” jag skrattade.

 

Till Tess:

”jag ser. Det är ju löjligt!”

 

Jag stängde av datorn och hörde ytterdörren öppnas och stängas. Jag reste på mig och öppnade min dörr innan jag gick nerför trappan. När jag väl kom ner slängde sig en liten kropp på mig. Jag log och kramade Loll.

”hur var det? Vad gjorde ni?”

”vi hade det jätte roligt, vi var på ett köpcentrum och-” mer hann jag inte säga innan pappa avbröt mig.

”umgicks med Justin Bieber” sa han och höll upp tidningen. Loll skrek till och ryckte till sig tidningen. På framsidan var det en bild på mig och Justin när vi gick och pratade i gallerian. Bakom oss kunde man se Ryan, Chaz och Tess komma gående.

”OMB!” tjöt Loll hysteriskt.

”känner du honom? Sedan när? Varför var du där med honom? Och är det där Ryan och Chaz? Vänta lite! Håller Chaz och Tess varandras händer?”

Jag skrattade åt hennes non-stop frågor.

”han ordnade en överraskningsparty till mig i Kalifornien tillsammans med Tess och jag lärde känna honom när han var rektor på min skola, du kommer ihåg det va? Och då behövde jag ju visa honom runt och det var väl där våran vänskap började” svarade jag. Loll stirrade storögt på mig.

”VAD!?” utbrast hon bara sedan, jag skrattade och började gå mot köket. Bakom mig hörde jag Loll mumla ”omb, omb, omb” jag flinade och gick in i köket cär mamma och pappa stod och packade upp varorna de hade köpt.

”jaha, så hur var helgen? Hur var festen?” frågade hon och såg upp på mig. Såklart hon visste.

”bra” svarade jag lite nonchalant. Hon höjde ena ögonbrynet och såg skeptiskt på mig.

”okej, riktigt bra” sa jag och log brett. Hon skrattade till och vände sig mot kassarna igen. Jag vände mig då om och gick ut i vardagsrummet innan jag slängde mig på soffan och knäppte på tv. Jag bläddrade en stund mellan kanalerna och valde sen att titta på CSI Miami.

 

*

 

”Daphne!” ropade någon och jag spärrade genast upp ögonen. Jag såg upp på pappa och såg sedan runt i rummet. Jag måste ha somnat på soffan för tvn var avstängd och det var nu becksvart ute.

Jag suckade och satte mig upp.

”vi tänkte sova nu” sa pappa, jag nickade och gav honom en god natt kram innan jag gick upp till mitt rum. Jag gick in till mitt badrum, borstade tänderna och tvättade av mitt ansikte. Bytte om till min stora t-shirt och gick sedan tillbaka in i mitt rum. Dock tvärstannade jag i dörröppningen då det stod någon vid mitt fönster - Justin.

”men vad gör du där!?” frågade jag häpet. Han kliade sig generat i nacken och han blickade ner i golvet innan han gick över rummet och fram till mig så vi var några decimeter från varandra.

”det är en sak jag har velat göra sen jag mötte dig första gången” sa han innan han klev det sista steget så vi stod tätt mot varandra. Sedan böjde han försiktigt ner sitt huvud mot mitt och la ömt sina händer på mina kinder innan han mjukt pressade sina läppar mot mina och innan jag hann njutit utav den rycktes han ifrån mig och började ropa. ”Daphne! Daphne!”

Jag tittade undrande på honom och ena sekunden såg jag på Justin, den andra såg jag upp på pappa som ruskade mig lätt. Jag suckade och skakade på huvudet för att få ut bilderna från drömmen ur huvudet. Vad händer?

 

 

Justins Perspektiv. 

Jag satt i soffan i vardagsrummet, förlorad bland mina tankar, Ryan och Chaz hade åkt igen och jag var kvar själv igen.

Fast inte helt, tänkte jag och såg Daphne framför mig. Jag rycktes från mina dagdrömmar när Scooter kom ingående i rummet och slog sig ner bredvid mig.

”jo, jag har tänkt” sa han.

”jag tyckte det lukta bränt” retades jag och log snett mot honom.

”ha ha” sa han och himlade med ögonen. Jag log enbart mot honom.

”men som sagt, jag har tänkt och vi ska ju snart spela in ”Somebody To Love” videon och vi söker ju kvinnliga dansare. Därför tänkte jag att vi kunde fråga Daphne om hon ville medverka, för jag såg när hon dansade på soundchecket i LA och hon var fanatiskt. Jag menar hon har ju personligheten, tekniken och stilen” sa han och jag log bredare för varje ord han yttrade.

”den iden låter skitbra” sa jag medan jag drog upp min telefon ur fickan. ”jag ringer henne direkt”

Scooter ställde sig upp och gick ut i köket där mamma satt. Tre signaler gick innan någon svarade.

”hallå” svarade en killröst. Jag rynkade pannan.

”eh… har jag kommit till Daphne McCartney?” frågade jag killen.

”jo, men hon är lite upptagen” sa han och det lät som om han brottades.

”GE HIT MIN TELEFON JENS!” hörde jag Daphne skrika i bakgrunden. Jag skrattade till.¨

”ja, hallå. Vem är det?” hörde jag sedan Daphne säga en aning flåsande.

”hej det är jag, Justin” sa jag och skrattade. ”vad hände?”

”hej, Justin! Jens tycker han är rolig när han svarar i min telefon” sa hon irriterat och jag skrattade igen.

”okej, men jag har en sak jag vill fråga dig. Vill erbjuda dig något för att vara exakt”

”okej” svarade hon och lät lite misstänksam.

”okej så, min manager har själv kommit med förslaget. Vi undrar om du vill vara med oss dansa i min nästa musik video” det blev tyst i andra änden av luren.

  


 

Sorry, att jag inte har skrivit. men jag hade ett stort hemkunskapsprov i torsdags.
Och tack till personen som kommentarade. uppskattade din kommentar jättemkt och roligt att du gillade novell även fast du inte är ett fan av Justin Bieber! :D Tack.
men som ni vet. Kommentera! ;P
Trackback