Just An Ordinary Girl - Kapitel 16

 
Previous:  ”varför frågar du om hon vill det?” frågade mamma.

”min manager såg henne när jag tvingade henne att dansa på mitt soundcheck och han tyckte hon var fantastisk och eftersom det ska vara mycket dans i min nästa video tyckte han att hon passade perfekt” svarade Justin och log vänligt mot min mamma som nickade förstående.

”men det vore väl roligt, du som är så himla duktig” sa mamma och såg på mig som nickade glatt tillbaka. Pappa och mamma skrev en varsin underskrift innan de gav tillbaka häftet till Justin som tackade. Jag följde honom till hallen där han drog på sig sina skor och krängde på sig sin jacka innan han gav mig en varm kram.

”vi hörs imorgon skulle jag tror” sa han sedan innan han gick bort mot sin bil. Jag nickade och vinkade när han körde bort.

 


 

Jag och Justin träffades dagen efter igen för att jag skulle få chansen att träffa Scooter och vi pratade om vad som skulle hända och han gav mig mer information, vi skulle åka om några dagar när de var klara med auditionerna för de andra dansarna.

 

*

 

Dagarna gick snabbt snart stod jag och packade i stort sett allt jag ägde i två resväskor.

”AH!” skrek jag frustrerat.

”vad är det?” frågade någon från dörröppningen. Jag vände mig om för att se Loll stå lugnt lutad mot dörrkarmen.

”det är för mycket kläder” klagade jag med en irriterad bebisröst och grät lite på låtsas. Hon skrattade roat åt mig innan hon satte sig på ena resväskan så jag kunde stänga den och gjorde sen samma sak på den andra.

”tack” sa jag och gav henne en high five och en kram. Hon log mot mig.

”jag kan fortfarande inte fatta att du ska få vara med i hans musik video!” utbrast hon. 

”vaddå du kan inte fatta det? Jag som ska vara med kan inte fatta det!” sa jag. Hon skrattade igen.

”när åker ni?” frågade hon och slutade tvärt att skratta.

”imorgon kl. 12” svarade jag och hon vände genast ner i marken. Jag kramade om henne och hörde henne mumla. ”jag kommer att sakna dig så himla mycket”

”jag kommer att sakna dig med, vem ska jag sno macka utav?” hon skrattade.

 

 

Vi gick senare ner och åt middag med mamma och pappa. Mamma hade lagat spagetti och köttfärssås.

”super gott mamma. Jag kommer sakna din mat” sa jag och klappade mig på magen. Hon log brett mot mig innan hon tackade. Loll och jag fick sedan plocka bort disken och ställa in det i diskmaskinen efter middagen innan vi gick ut till mamma och pappa i vardagsrummet. De satt och såg på House.

Inte House igen, tänkte jag och suckade, sa då istället god natt till alla och gick upp på mitt rum. Jag gjorde mig i ordning inför natten och loggade sedan in på Twitter.

 

”I’m so excited for tomorrows flight to LA!”

 

Jag log för mig själv och hoppades att de andra dansarna var schyssta och inte stela.

 

*

 

Jag anlände till flygplatsen en timme innan planet skulle lyfta och satte mig ner i en utav alla flygplatsstolarna och suckade lätt. Signal efter signal gick fram till Justin. 

"halloj!" utbrast Justin när han svarade. 

"hej det är Daphne! Ehm… skulle vi mötas på någon speciellt ställe?" frågade jag och såg mig runt. Jag hörde hur han skratta åt min oroade röst.

"ni skulle mötas utanför gate 54. Där kommer Kenny möta er" svarade han. Jag suckade lättat då kände jag i alla fall en person.

"okej, tack. Men då får jag väl bara sitta här och vänta då. När åker du då?"

"jag är redan i LA, jag åkte tidigt i morse" jag drog förvånat på munnen. 

"oh! Okej, men då ses vi väl i LA" svarade jag med ett skratt. 

"det gör vi. Kram" jag log. 

"kram" jag klickade ner samtalet och såg sedan upp. Jag satt några meter från gate 54 och såg Kenny stå precis bredvid dörren. Jag log och ställde mig upp innan jag grep tag i min väska.

”hej!” hälsade Kenny glatt när han fick syn mig och gav mig en kram.

”hej, är det ingen som har kommit än?” frågade jag med rynkad panna. 

”nej, men jag tror du kan gå in och sätta dig i planet” sa han och viftade med handen mot dörren bakom honom, jag gick bort mot kvinnan som rev biljetterna och log mot henne.

”trevlig resa” sa hon artigt och log brett. Jag gick genom gången och in i planet. Jag hade fått säte 123, det låg tydligen i fronten av planet där de hade breddare säten och mer benutrymme. Jag satte mig ner i min stol och såg att jag satt i en rad med tre säten.

 

 
Jennie, Kayla och Stephanie.
 
 

Väl endast fem minuter kvar tills vi skulle lyfta hade alla som skulle vara med i videon kommit. Det hade kommit två tjejer som satt sig ner bredvid mig, de hade presenterat sig som Kayla McHenriks och Jennie Thomas.

Dem båda hade vackert långt hår, Kayla blont och Jennie brunt. Kayla hade mörkgrå klara ögon och var tydligen 18 år gammal medan Jennie hade varma bruna ögon som dock täcktes utav ett pilotglasögon och var 16 år gammal men hon skulle snart fylla 17. De båda verkade super snälla och trevliga. 

Flygturen tog ungefär fyra och en halvtimme och när vi väl hade landat och hämtat ut våra väskor gick vi till parkeringen där stod det fem stora bilar som väntade på oss. Jag, Kayla och Jennie satte oss i samma bil som tog oss till hotellet. Hotellet var stort och lobbyn hade en fin, exklusiv inredning. Det stod många små grupper med soffor och fåtöljer i rummet och en disk i mitten där en kvinna satt. Kenny gick fram till kvinnan och talade med henne innan hon gav honom ungefär 15 olika nycklar till olika rum.

”okej, allesammans!" ropade han för att fånga allas uppmärksamhet. "för enkelhetens skull så delar vi in rumskamraterna efter hur ni satt på flygplanet” jag log mot Kayla och Jennie som log lika stort tillbaka. Vi fick vår hotellnyckel och jag såg att fått rum nr.15, vi tog hissen upp till fjärde våningen och hittade vår dörr. Kayla öppnade och rummet var jätte stort, det bestod utav två stora dubbelsängar och en stor byrå. En till dörr ledde in till ett stort badrum, i ena hörnet av rummet stod det ett bord med fyra stolar. Jag la min väska på en utav stolarna.

Läxbord, tänkte jag och vände mig sedan om för att se att Kayla och Jennie hade slängt sig på en varsin säng.

”jaha, hur kommer det sig att ni sökte till att dansa i den här videon då?” frågade jag dem, de såg genast upp på mig.

”men hallå! Det är ju Justin Bieber!” utbrast Kayla och såg ironiskt på mig.

”jag valde bara slumpmässigt” svarade Jennie och ryckte nonchalant på axlarna. ”du då?”

”jag känner Justin och hans manager såg mig dansa på hans soundcheck en gång. Han tyckte jag var bra och ville att jag skulle vara med” svarade jag med ett leende.

”vad!?” skrek Kayla högt. ”känner du the biebs?” frågade hon och ruskade mig.

”vad sa du? The biebs?” jag rynkade på pannan.

”ja, det är ett smeknamn” jag skrattade. ”visste du inte det?” jag skakade på huvudet.

”jag har inte känt han i år direkt” svarade jag och gick bort till Jennie som satt på en utav sängarna. Kayla slängde sig bredvid mig och såg forskande på mig.

”vad?” frågade jag och skrattade till, men hon enbart skakade på huvudet.

 

*

 

Kayla och Jennie valde att sova tillsammans i den ena dubbelsängen så jag fick den andra för mig själv. Alarmklockan ringde klockan sex nästa morgon och jag släpade mig trött upp ur sängen och gick fram till gardinen för att sedan dra bort dem så ljuset lös upp rummet. Kayla och Jennie stönade när ljuset sken på deras ansikten.

Jag gick in i badrummet och satte upp mitt hår i en tofs innan jag sköljde mitt ansikte med kallt vatten i hopp om att piggna till lite. Väl tillbaka i rummet hade Jennie klätt på sig medan Kayla låg tvärs över sängen och sov fortfarande. Jennie såg roat på Kayla innan hon skrattade och gick in i badrummet. Jag hoppade upp på sängen och studsade sedan runt så Kayla studsade runt nere på madrassen. Jag hoppade en sista gång innan jag landade på rumpan bredvid henne.

”dags att vakna sömntuta” sa jag och skrattade. Hon stönade och satte sig trött upp, jag klev ur sängen och gick bort till min resväska där jag tog fram ett par stora, grå mjukisbyxor, en svart sportbehå och ett vitt, slappt linne. Vi gjorde oss färdiga innan vi åkte ner för att äta frukost med resten av gänget. Bilarna som skulle ta oss till studion stod utanför och väntade på oss när vi kom ut genom entredörrarna. Vi delade upp oss och satte oss i bilarna innan de körde iväg. Vi hann inte åka mer än tre minuter för än Kayla sov bredvid mig.

”undra om det alltid kommer att vara så här?” frågade jag Jennie, hon kastade en blick på Kayla och skrattade. När vi kom fram efter ungefär en halvtimmes bilåkande behövde vi ruska Kayla hårt för att hon skulle vakna.

”vart är jag!?” utbrast hon förvirrat.

”vi är framme” svarade Jennie lugnt och log mot henne. Hon nickade sömndrucket och följde långsamt efter oss in i byggnaden. Vi visades till dans sal 27, salen var gigantisk och solen sken in genom de stora glasfönstrerna som täckte två utav väggarna, den tredje till höger om dörren var täckt utav speglar och längst varje vägg satt stänger. Jag gick fram till en klädhängare för att hänga upp min jacka och hamnade bredvid en blond tjej.

”hej” hälsade jag vänligt och log. Hon såg nedlåtande på mig innan hon gick förbi mig och bort mot en kille, hon vickade lite för mycket på höfterna för att det skulle se naturligt ut när hon gick över golvet.

Helvete! Vi hade fått en uppblåst bimbo med i gänget, tänkte jag och suckade trött innan jag gick bort till Kayla och Jennie som satt och stretchade.

”vet ni vem det där är?” frågade jag dem och nickade bort mot tjejen.

”det där är Stephanie” svarade Kayla. ”hon är en 17årig liten snobb med en rik farsa som ger henne allt hon pekar på. Hon behövde säkert inte ens gå på audition. Hennes pappa köpte säkert en plats åt henne” Kayla såg surt bort mot Stephanie som stod och pratade med killen, hon putade lite för mycket med brösten så den stackars killen fick det svårt att inte tappa fokusen och såg sig förvirrat omkring. Jag skrattade och böjde mig ner över mina ben.

 

 

När jag var färdig utdragen lade jag mig trött ner på rygg och blundade med händerna liggandes på magen. 

”ligger du här och slappar!” hörde jag en välbekant röst säga roat. Jag öppnade ena ögat för att se Justin stå lutad över mig med ett brett leende på läpparna. Jag skrattade och ställde mig upp innan jag gav honom en kram.

”hej” hälsade jag och backade sedan ett steg. ”Justin det här är Kayla och Jennie” sa jag sedan och pekade på dem. Kayla stirrade på honom medan Jennie såg lätt uttråkad ut. Han skakade deras häner och log brett. En mörk kvinna ropade plötsligt längst fram i salen på honom och han gav oss ett leende innan han gick bort mot henne.

”iiiiihhh!” tjöt Kayla och hängde sig fast på min arm. Wow, vilken deja vu jag fick när hon gjorde så då Tess gjort samma sak innan vi skulle se konserten i Atlanta. Jag skrattade och gav henne en kram.

”okej, hör upp allesammans! Mitt namn är Jamaica. Roligt att ha er här men nu ska vi ta och dela in er i olika grupper som har olika delar i dansen att dansa” berättade kvinnan vid namn Jamaica.

Kayla och Jennie blev indelade tillsammans med Stephanie och tre andra tjejer, ur ögonvrån såg jag Kayla sucka argt när hon hörde att hon skulle vara i samma grupp som Stephanie. När mitt namn ropades upp pekade Jamaica på ett ställe någon meter framför henne, jag gick lydigt och ställde mig där hon hade pekat. Jamaica gick och gav de andra instruktioner medan jag blev stående längst fram i salen.

”har du kul?” frågade en röst precis bredvid mig. Jag ryckte till och skrattade när jag såg Justin stå flinande bredvid mig.

”eh… det blir säkert roligare när jag får veta vad jag ska göra” svarade jag och såg på Justin som log roat mot mig.

”Daphne eller hur?” frågade Jamaica bakom mig. Jag vände mig mot henne och nickade glatt.

”det är jag det”

”okej, du ska göra första partiet med Justin, sedan ska du ha en spotlight sekund och såklart paritet där ni alla ska dansa” sa hon och jag nickade förstående.

”bra. Du kan börja med att ställa dig bakom Justin” sa hon och jag gick runt honom och ställde mig bakom honom, han var längre än mig så jag blev tvungen att luta mig åt sidan för att kunna se Jamacia.

”du ska vara hans "mystery girl" som han ungefär väljer att ”älska”” fortsatte hon och gjorde citattecken i luften, jag log mot henne bakom Justin och jag såg sedan på Justin genom spegeln som tittade lika glatt tillbaka på mig.

”musiken kommer startas och när Justin sen börjar sjunga så kan du ta dina händer så här” sa hon och visade mig hur jag skulle i stort sett smeka över hans bröst i någon sekund innan jag skulle rycka bort armarna igen.

”sen kommer han att luta sig åt ena hållet och då kommer du visa dig lite och då vänder han sig åt de andra hållet och då visar du dig igen. Som om du lekar med honom” sa hon och jag nickade.

”efter det så kommer han att hoppa runt för att fånga dig ungefär och då ska du backa och vifta lite med fingret” avslutade hon.

”bra, vi gör ett försök” hon gick fram och satte på musiken, låten dunkade ut genom högtalarna och när hon räknade in mig så gjorde jag som hon hade sagt och hon visade tummen upp.

”väldigt bra. Vi har ju såklart mer tid att öva men jättebra för att vara första gången” jag log tacksamt mot henne. Jag och Justin övade hela dagen på vårt parti och jag började fundera på hur många gånger jag skulle behöva smeka hans bröst genom veckan.

 

 

Justins Perspektiv.

Daphne hade fått rollen som min "mystery girl" som Jamaica valde att kalla henne. Jamaica visade Daphne hur vår del skulle se ut och Daphne nickade allvarligt innan hon såg på mig. Jag sken upp i ett stort leende och hon log tillbaka mot mig, jag var glad att jag skulle göra den här delen med henne istället för någon utav de andra tjejerna. Jamaica startade låten, Daphne gjorde ett bra jobb och hon tog in hur hon skulle göra riktigt fort.

Jamaica gav henne bra kritik och Daphne log stort mot henne. Vi övade resten av dagen på vårt lilla parti och det blev bara bättre och bättre. Klockan slog två och det var slut för dagen, Daphne gick bort till sin väska och tog upp en handduk som hon torkade sig i ansiktet med innan hon tog upp sin vattenflaska och började girigt dricka.

Jag såg min chans till hämnd och gick försiktigt fram innan jag klämde på flaskan precis som hon hade gjort på mig och det sprutade vatten ner över hennes haka och linne. Jag skrattade medan jag klappade med händerna och hon vände sig mot mig med vatten droppande från hakspetsen.

”hämnden är ljuv inte sant och jag håller med effekten är roande” sa jag och såg busigt på henne.

”JUSTIN!” skrek hon sedan och jag spärrade genast upp ögonen innan jag sprang bort från henne. Jag sprang ut i korridoren men jag hann inte långt för än jag kände hennes tyngd på ryggen och vi brakade i golvet. Hon satte sig gränsle över min mage och låste fast mina händer över mitt huvud.

”nej, men titta. Vem är det nu som har övertag?” frågade hon. Jag log upp mot henne.

”jag gissar på att du syftar på dig själv” svarade jag och la huvudet på sned.

”smart där Justin” sa hon och jag skrattade.

”och vänta, hur gick det sen?” frågade hon samtidigt som hon lutade sig framåt mot mitt ansikte innan hon såg in i mina ögon. Dock hann hon inte längre för än dörren framför oss svängde upp och Scooter, Usher och Kenny kom gående.

 

 

Daphnes Perspektiv.

Träningen var slut för dagen och jag suckade lättat innan jag gick bort till min väska där jag torkade bort svetten med en handduk. Sedan tog jag upp min vattenflaska och började girigt klunka vattnet, helt plötsligt såg jag en hand som sträckte sig mot min flaska och innan jag hann reagera och ta bort flaskan från munnen så tryckete handen till flaskan. Det forsade för mycket vatten till min mun så det sprutade vatten nerför min haka och ner på mitt linne. Jag vände mig droppande mot Justin som stod och skrattade.

”hämnden är ljuv inte sant och jag håller med effekten är rolig” sa han.

”JUSTIN!” skrek jag och hans ögon spärrades upp innan han sprang. Jag sprang efter honom och en bit in i korridoren utanför danssalen kom jag i kapp honom och hoppade upp på hans rygg och vi brakade i golvet. Precis som när han brottade ner mig i arenan så hamnade jag gränsle över hans mage och jag tog tag i hans handleder innan jag låste fast dem över hans huvud.

”nej, men titta. Vem är det nu som har övertag?” frågade jag honom.

Han enbart flinade upp mot mig. ”jag gissar på att du syftar på dig själv”

”smart där Justin” han skrattade.

”och vänta, hur gick det sen?" frågade jag och lutade mig sedan framåt. Dock hann jag inte yttra ett till ord innan dörren framför oss öppnades och Scooter, Usher och Kenny kommer ut men stannade till när de fick syn på oss på golvet. Kenny och Usher skrattade samtidigt som jag kunde höra resten av dansarna komma gående genom korridoren.

Precis som förra gången, tänkte jag och jag sträckte fort på ryggen.

”hur kommer det sig att varje gång jag hittar er så sitter antingen någon utav er på den andra eller så har ni klet i ansiktet?” frågade Scooter, dansarna bakom oss skrattade.

”ehm… det var hans fel” sa jag och pekade på Justin.

”hämnden är ljuv” sa han bara och skrattade.

Scooter nickade roat och bad sedan Justin följa med honom, jag klev fort av honom och vi reste på oss från golvet. Justin gav mig en sista blick och ett leende innan han rundade hörnet tillsammans med de andra och jag vände blicken mot de andra som glodde lätt på mig.

”okej allesammans, showen är över!” sa jag högt och de skrattade lågt innan de alla gick åt olika håll i små grupper.

  


 

nästa kapitel kommer komma senast på söndag tror jag.

har lite fullt upp med skola och i helgen ska jag göra annat. :P men ska försöka uppdatera. :)

 

och kom ihåg. KOMMENTERA !! :P


Skriven av: Anonym

SKRIV ETT TILL KAPITEL NUUUU!

2011-10-11 @ 19:03:54
Skriven av: Maya

sv: Jaa men du måste ändra siffran som jag sa ;P <3

2011-10-11 @ 20:13:45
URL: http://jbieberstories.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback