Just An Ordinary Girl - Kapitel 19

 

PREVIOUS:  ”jaha men Justin jag vill prata med dig där uppe. Så ta och kliv upp och möt mig där uppe om fem minuter” sa Scooter innan han gick mot hissarna. Jag nickade innan jag log mot Kayla och Jennie som skrattade till.

”Daphne, dags att vakna” sa jag försiktigt och puffade lite på henne. Hon gnällde till innan hon sträckte lite på sig och kisade mot mig. Jag log mot henne och hon spärrade genast upp ögonen innan hon satte sig käpprätt upp och såg sig omkring. Sedan vände hon förvånat blicken mot mig och jag skrattade till.

”sov vi här?” frågade hon dumt.

”ja, det gjorde vi minsann” svarade jag och hon skrattade till innan hon gäspade bakom handen. Jag reste mig upp och tog tag i min tröja innan jag drog på mig den.

”men du jag måste snacka med Scooter, men vi ses i danssalen sen” sa jag och kramade henne snabbt innan gick sen mot hissen.

  

 

 

Daphnes Perspektiv.

Jennie och Kayla stirrade på mig. ”vad?” frågade jag dem trött.

”asså har det här precis hänt? Har du precis sovit på Justins perfekta muskler och badat i en pool med honom. Och varit uppe hela natten med honom!” utbrast Kayla och jag skrattade.

”japp” sa jag och ställde mig upp. Vi tog hissen upp till vårt plan och klev ur, Kayla stirrade surt på mig. 

Jag skrattade. ”asså vad?”

”jag är bara så himla avundsjuk på dig” sa hon med korslagda armar och gick in på vårt rum med oss efter.

”jaha, men nu får du säga vad som hände igår” sa Jennie nyfiket och lyfte på ögonbrynen och log.

”ehm… inget speciellt. Jag gick upp för att äta vid ett på natten och stötte ihop med honom. Visste ni att han har klaustrofobi?” frågade jag sedan. De skakade snopna på huvudena.

”men i alla fall. Sen bestämde vi oss för att se oss omkring och råkade öppna en larmad dörr, så sprang vi in genom en annan dörr och där inne var det becksvart. Rätt som det var så sprang vi rakt ner i en pool” sa jag och flinade.

”och sen så råkar du bara vakna på hans bröst?” frågade Kayla. ”hans nakna bröst!”

”som sagt hade vi ju ramlat i poolen och var alldeles blöta så han tog av sig tröjan för att ha mindre blött på sig och sen satte vi oss i lobbyn och pratade. Jag måste ha somnat mot hans axel och han somnade väl också och då gled vi väl ner och blev liggande…” sa jag och pratade långsammare och långsammare ju osäkrare jag blev.

”asså jag kan inte fatta att jag har sätt hans muskler live” sa Kayla sedan och sken vid tanken. Jag skrattade.

”jaja, han har magrutor. Det har väl massa andra killar också” sa jag. Inte riktigt det du tyckte igår eller hur Daphne? sa jag till mig själv.

Jag gick och klädde fort på mig innan vi fick springa förbi matsalen för att slänga ner ett äpple i väskan innan vi sprang ut till bilarna. När vi väl kom in i danssalen var alla andra redan där och Justin stod längst fram i salen, pratandes med Stephanie. De skrattade innan hon sträckte på sig för att viska något i hans öra för att sedan gå bort till sin grupp. Han såg efter henne samtidigt som han log svagt men skakade på huvudet. Jag gick bort och la min väska på golvet innan jag plockade upp äpplet och tog en tugga. Justin såg mig inte när jag kom långsamt gående så jag slog armarna om honom bakifrån och tryckte kinden mot hans rygg.

”hej!” utbrast jag glatt och han skrattade.

”hej, på dig med”

”fick du mycket skäll?” frågade jag sedan bekymrat och släppte honom. Han skrattade igen.

”nej, inte så värst. Scooter var cool, det var mer min mamma som vart lite galen” jag skrattade.

Typiskt mammor, tänkte jag och var glad att min mamma inte var här. Jag tog en till tugga av mitt äpple.

”fick du något skäll av Jennie och Kayla då?” frågade han och log busigt. Jag skrattade.

”nej, Kayla var mer avundsjuk för att jag hade sovit på ditt nakna bröst” sa jag och överdramatiserade med rösten vid de sista orden och log mot honom. Han skrattade.

”ja, det är något speciellt med de och det är bara speciella tjejer som får göra det också” sa han och log mot mig. Jag kände hur jag rodnade svagt och vände genast ner blicken i golvet.

Flörtar han? frågade jag mig själv. Jag tog en till tugga av mitt äpple och såg sedan upp på honom. Han log brett mot mig och jag skrattade till. Jag åt upp mitt äpple innan jag gick bort för att slänga det i en papperskorg på en utav toaletterna. När jag kom ut igen gick jag nästan in i Stephanie dock hann jag stanna precis i tid.

”oj förlåt, såg dig inte” sa jag, hon såg endast surt på mig. Jag tittade osäkert tillbaka på henne.

”ehm… ville du säga något eller bara använda toaletten?” frågade jag henne.

”sluta upp att fjäska för honom. Han och jag är redan ett ”vi” fattar du?" sa hon gifigt men gick sedan förbi mig och in på toaletten innan jag hann svara. Jag stirrade efter henne. Oh my God, hon har problem, tänkte jag.

Jag gick ut i salen och mötte en leende Justin, jag log osäkert mot honom. Tänk om det Stephanie sa var sant, jag menar vad visste jag egentligen om hans privatliv med tjejer. Han kanske hade en tjej som han inte hade talat om. Jag fick reda på mer om hans familj igår, om hans morföräldrar, om hans pappa, om hans syskon. Men han nämnde ingen tjej, det kan ju lika gärna betyda att det inte fanns någon tjej.

Okej, vad händer Daphne? Varför så orolig? Det är ju inte så att du känner något mer än vänskapliga känslor för honom? Eller hur? Han såg frågande på mig och jag tittade uttryckslöst tillbaka mot honom.

Skulle du bli ledsen om han hade en tjej? Skulle du bli arg? Alla de där frågorna poppade upp i mitt huvud. Stephanie kom in genom dörren bakom mig, jag mötte hennes blick och hon gav mig återigen sin sura blick. Jag svalde och gick sedan fram till Justin.

”är något på tok?” frågade han försiktigt. Jag skakade på huvudet och log svagt mot honom.

”allt är bara bra. Är lite trött bara” svarade jag och han log roat mot mig.

”du är inte ensam” sa han sedan och jag log mot honom.

 

*

 

Vi fortsatte öva på vår lilla del resten av dagen. ”ah!” sa jag frustrerat efter någon timme.

”vad?” frågade Justin.

”asså jag kommer att kunna dansa den här delen i sömnen och den här låten kommer aldrig att försvinna ur mitt huvud!” sa jag och la demonstrativt händerna över öronen. Han skrattade.

”är den så dålig?” frågade han sedan och såg en aning sårad ut. Min irritation smälte genast bort och jag såg mjukt på honom.

”såklart inte din dummer, men den kommer aldrig att försvinna. Då kommer jag säkert gå runt och sjunga den i skolan vilket kommer leda till att alla kommer bah, åh du är du också en beli… belil... be... ah, vad det nu heter!” sa jag snabbt. Justin skrattade igen.

”Beliebers” sa han sedan. ”vad?” frågade jag.

”mina fans kallar sig Beliebers” jag skakade på huvudet och skrattade.

”okej, men nu gör vi det här några gånger till och dessutom så är det fredag. Så nästa vecka ska vi börja med de andra delarna” jag nickade svagt och kände ändå en besvikelse rinna genom mig.

 

 

”okej, det räcker för idag!” ropade Jamaica. Jag och Justin hade precis börjat på vår del när Jamaica ropade, jag hade precis lagt mina händer på hans överkropp, vi stelnade till och vände oss mot henne.

”nu får ni ledigt tills på måndag. Kom ihåg att hålla er mjuka och sträck för guds skull er inte. Ni alla är viktiga!” sa hon och alla gick mot sina saker. Av någon anledning blev jag och Justin stående.

”ja, här kan vi ju stå hela helgen men jag är hungrig och jag är den som måste låsa stället så...” sa Jamaica och jag ryckte till innan jag insåg att jag fortfarande hade händerna på Justin. Jag tog generat bort dem och han log svagt mot mig. Jag gick bort mot min väska och såg sedan på Kayla och Jennie som stod bredvid. Kayla såg sur ut.

”men säg inte att du fortfarande är avundsjuk!” sa jag.

”men det är väl klart! Du får ju ta på honom minst hundra gånger på en dag” sa hon frustrerat.

”jaha, men nu är det slut på det så du kan sluta. Vi ska gå vidare med de andra delarna nästa vecka” sa jag och såg ner på min väska.

”ja, just det. Han ska ju öva på delen som vi är med i” sa Jennie, Kayla sken genast upp och jag skrattade. Vi åkte till hotellet och så fort vi kom in på vårat rum, slängde jag mig på sängen och däckade.

 

*

 

Jag vaknade klockan elva senare på kvällen utav Kayla och Jennie som la sig i sin säng. Jag kröp själv ner under mitt täcke och somnade snabbt om. Jag vaknade nästa morgon igen klockan sex och kände mig fullständigt klarvaken så jag gick upp ur sängen och gick fram till byrån. Jag drog på mig en par mintgröna jeans med håll för knäna samt en blommig, stor tröja. Mitt hår satte jag upp i en lös hästsvans och min mage kurrade högt, jag kände tomheten bli större för varje minut som gick.

Jag klev ut ur rummet och åkte ner till lobbyn där jag gick bort till matsalen och plockade till mig en smörgås och tog ett glas äpple juice. Jag gick sedan ut till utgången där jag satte mig på stentrappan till hotellet, det var ganska varmt ute och solen sken. Jag drog bort solglasögonen jag satt på huvudet och satte på mig dem istället.

Jag åt sakta min smörgås medan jag försvann bort bland mina tankar, när jag hade ätit ungefär halva min macka satte det sig någon bredvid mig. Jag spratt till och höll nästan på att tappa min macka. Justin skrattade.

”hej” sa han sedan och jag vände mig mot honom och log.

”hej”

”är du alltid uppe såhär tidigt?” frågade han.

”nej, men jag har sovit sen vi kom hem igår tills för kanske en halvtimme sen” Justin skrattade.

”det var värst vad länge du kunde sova då” sa han och jag log mot honom. Vi satt och samtalade på trappan medan vi åt upp vår frukost.

”vill du hänga med på en grej som är jätte tråkig att göra själv?” frågade han sedan.

”ehm… visst” sa jag och skrattade svagt. Han log brett mot mig och vi gick tillsammans och lämnade våra glas vid disken. Sedan tog han med mig till högsta våningen och bort till en dörr. Detta hotellrum var betydligt mycket större än vårt, jag skulle gissa på att det var en svit och inte ett enkelt rum. Vi vidare in och in ett annat rum därinne satt en blond tjej, Ryan Good, Kenny och Scooter. Jag gissade att Pattie var någonstans i närheten. De vände sig mot oss när vi gjorde entre genom dörren.

”ni är visst oskiljbara” sa Scooter och log mot mig. Justin skrattade och jag såg generat ner i golvet men fnissade lågt.

”okej, är du redo?” frågade den blonda tjejen.

”nej, asså egentligen inte. Kan vi inte bara skippa det här” sa Justin.

”ledsen mannen. Det måste göras” sa hon och gick sedan fram till en stol. Hon nickade mot stolen och Justin gick långsamt fram och satte sig. Jag gick och satte mig bredvid Kenny som satt i en utav sofforna.

”ska du klippa bort din kända frilla?” frågade jag sedan häpet när jag insåg vad som skulle göras.

”ja! De tvingar mig!” gnällde Justin förtvivlat. Jag skrattade medan jag skakade på huvudet.

”eh… vem kom med iden?” frågade den blonda tjejen.

”okej, en liten del kanske kom från mig” sa han och hon höjde på ena ögonbrynet. ”okej, hela idéen men jag har ångrat mig!” sa han. Den blonda tjejen ignorerade honom och började istället spraya vatten på Justins hår. Kenny tog fram en video kamera och vände linsen mot sig själv.

”okej, ni ska få se något historiskt, historien om min polare” började Kenny.

”det är freakin’ kallt vatten” sa Justin när hon sprayade vattnet över honom. ”som genomgår en förändring” fortsatte Kenny till kameran. Kenny riktade sedan kameran mot Justin.

”håret ska bort!” sa han förtvivlat.

”han ville inte göra det, jag tvingar honom” sa den blonda tjejen medan hon fortsatte spruta vatten på Justins hår.

”hon tvingar mig!” sa Justin.

”jag tvingar honom. Jag struntar i det” sa hon.

”hon bryr sig inte, hon tänker klippa av allt, för alla er Bieberfans” sa han. ”jag älskar er, beliebers”

”jag tänker fly landet efteråt” sa hon sedan och skrattade till. ”ni kommer inte hitta mig”

”ärligt talat” sa Ryan som satt i frisörstolen bredvid Justin. ”det kommer inte finnas någon halloweenklädnad för nästa år. Vad ska de ha på sig? Förra årets Bieberfrisyr?” sa han, jag och Kenny skrattade. Justin hade fått hela sitt hår nedblött och det stod åt alla hår. Kenny riktade kameran mot honom igen och han såg tillbaka på den.

”ah!” utbrast han sedan och såg sig i spegeln igen.

”det här är början. Vi återkommer på slutet” sa Kenny. Justin vände blicken mot kameran igen.

”bye” sa han och log. Jag skrattade.

”du ska inte skratta där borta! Tänk om de klippte bort allt ditt hår! ” sa han till mig.

”Justin de kommer inte klippa bort allt. Bara topparna typ”

”men det är fortfarande en del av mig” sa han överdramatiserade och jag skrattade igen. Den blonda tjejen kammade Justins hår i en bena på ena sidan av hans huvud och han såg ut som pojke från en 50-talet. Kenny satte på kameran igen och riktade den mot honom. Hon började klippa på ena sidan av hans huvud.

”herregud! Hon tar bort allt!” utbrast Justin. Jag skakade lätt på huvudet och log. ”snälla, låt bli, sa jag ju”

”du ser ut som en 50-talspojke” sa Kenny. ”här skapas historia” Justin satte handen över ögonen och lutade sig lite bakåt. ”oh god” sa han.

”Bieberfrisyren upphör att existera” sa Kenny. Han lutade sig sedan framåt och tog bort handen från ögonen igen. ”oh god” upprepade han. Han började sedan fixa till sitt hår men hans frisör protesterade genast. Kenny skrattade.

”det här är ingen vanlig frisyr, raring. Den här är annorlunda” sa hon. Han jämrade sig.

”han fyller 17 år om en vecka” sa Kenny. Jag häpnade, det hade han inte sagt. Hon vred på hans huvud och han började fixa sitt hår igen.

”nej sluta! Du får inte göra så medan jag klipper!”

”oh no” sa Justin och granskade sig själv. ”om du vill att det ska bli bra måste du sluta göra så!” sa hon frustrerat.

”du kan inte kontrollera allt, mannen” sa Kenny. Justin tittade på honom.

”MANNEN!” sa han och smålog. ”låt henne klippa” fortsatte Kenny.

”mannen!” upprepade Justin, frisören fortsatte klippa.

”jag blundar under resten av filmen” sa Justin och blundade. ”bra ide” sa tjejen.

”du kan inte blunda i fem sekunder” sa Kenny och skrattade. ”jag vet” sa kvinnan. Justin öppnade ögonen och såg på sig själv genom spegeln.

”ser du? Jag sa ju det” skrattade Kenny. ”förändring är bra, mannen. Förändring är bra. Ångrar du dig?” frågade han sedan.

”japp” sa Justin enkelt. Kenny skrattade.

”sa du ’japp’?” Jag gick sedan fram och ställde mig bredvid Kenny innan jag log mot Justin. Han såg på mig.

”ah!” sa han sedan och jag skrattade.

”så farligt är det inte. Din nya frisyr kommer säkert bli hundra gånger bättre” sa jag och han nickade svagt. Han höjde sedan sin hand igen och jag visste att hans frisör inte skulle gillade det så jag sträckte snabbt ut handen och tog tag i hans hand.

”nej, du fick inte göra så” sa jag och pratade som om jag snackade med en treåring. Jag tryckte ner hans hand och tänkte sedan släppa den igen men han tog ett hårdare tag i min hand så jag blev stående där med hans hand i min. Tjejen fortsatte klippa och hon sparade hans lugg till senare och klippte kortare runt hans huvud. Jag stod där och höll hans hand medan jag såg på när hon klippte. Kenny kom sedan tillbaka med kameran efter ett tag. Tjejen lutade Justins huvud framåt.

”nu är vi tillbaka i förlustlandet” sa Justin och jag skrattade. ”och jag är riktigt glad, för jag har velat ha en förändring” sa han och Kenny filmade honom så han kunde se in i kameran.

”jag har haft den här frisyren ett tag. Det kommer inte att bli… ni kommer att kunna se mitt hår, men det kommer inte att vara exakt likadant” fortsatte han. Kenny gick runt och ställde sig bredvid mig.

”jag känner mig som Samson” sa Justin. ”så snart håret klipptes av, blev allt liksom… jag kommer inte att ha mina superkrafter” fortsatte han och jag skrattade.

”inte? Det ger mig verkligen…” sa tjejen och skrattade.

”hur tror du att jag fick håret att se såhär bra ut?” ropade Ryan från soffan jag hade suttit i. ”jag tvättar det inte” fortsatte han och jag grimaserade. Vad!? tänkte jag.

”någonsin?” ropade Justin tillbaka.

”allvarligt?” frågade frisören chockat.

”jag tänker inte tvätta mitt hår på en vecka nu, Ryan” sa Justin.

”åh, snälla gör inte det” sa jag och han skrattade innan han kramade min hand.

”tjejer gillar smutsiga, flottiga…” sa Ryan och jag skakade på huvudet.

”skitstövlar” sa frisören och jag skrattade.

”tjejer gillar sådant” sa Ryan. Frisören klippte hans lugg och började sen föna hans hår.

”vi torkar det nu. Har du klippt klart?” frågade Kenny tjejen.

”åh, nej. Vi är inte klara” försäkrade hon. ”jag ska bara… det är lite finjusteringar kvar” hon klippte det sista hon behövde innan hon tog bort den svarta frisör kappan och Justin fick ställa sig upp. Han granskade sig själv i spegeln och nickade sedan gillande. Jag stirrade på honom.

Wow, nu är han ju ännu snyggare! sa jag till mig själv. Han vände blicken mot mig men när han såg att jag stirrade fick han panik.

”är det hemskt!?” frågade han och jag skrattade.

”nej, nej. Det ser skit snyggt ut” försäkrade jag. Han log brett mot mig innan han såg ner på våra sammanlänkade händer.

 


 

hoppas kapitlet blev bra. själva klippningen skrev inte jag själv utan jag tittade på klippet från hans film och skrev deras dialog rakt av, men jag la till lite grejer och tog bort något oxå.

Kommentera snälla !! :D make me happy, plz. :P


Skriven av: snygg blondin

du har gjort mig beroende ... <3

2011-10-17 @ 15:17:43

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback