Just An Ordinary Girl - Kapitel 1

 
 

Jag kunde fortfarande inte förstå att jag ställde upp på det här. Tess stod bredvid mig med sina stora blå ögon stirrandes stort på mig medan hon hoppade och slet i min arm så hennes ljusbruna lockar studsade, konstant viskandes i mitt öra.

"kan inte fatta att vi är här, kan inte fatta att vi verkligen är här" nej det kunde inte jag heller, speciellt inte fyra timmar innan. Men vad gör man inte för sin bästa, men halvgalna vän.

Jag tittade på Tess och log roat. Hon hade väntat på det här i säkert tre månader och har tjatat om det precis lika länge. Vad hon skulle ha på sig, hur mycket hon skulle gråta och vad hon skulle säga till honom om hon fick chansen att prata med honom. Även om det gjorde mig helt galen så log jag ändå uppmuntrande mot henne och nickade till allt hon sa.

Jag såg mig omkring och det stod säkert 10,000 andra tjejer framför konsert hallen där Justin Bieber skulle ha sin show. Jag tittade framåt och vi stod ungefär 15 meter från ingången.

Vi stod inte längst bak i alla fall, tänkte jag och tittade mot slutet av kön där tjejerna såg ut som pysslingar från där jag stod. Jag såg upp för att se en stor skylt som det stod "Justin Bieber - My World" på och en stor bild på Justins nunna som jag mycket väl kände igen från hans album framsida. På grund av Tess som hade den liggandes i sitt rum. Tess följde min blick och tittade upp på skylten.

"visst är han snygg" sa hon till mig.

"han är ganska söt" medgav jag, Tess tittade skeptiskt på mig och kunde lätt höra hur hon sa "är-du-seriös? Bara-söt?" i huvudet. Jag suckade och tog upp min iPod innan jag satte på "Moves Like Jagger" med Maroon 5 - min favoritlåt, i alla fall för tillfälligt. Det skulle bli fyra långa timmar innan det hände något.

 

*

 

Tess klappade hårt till mitt huvud och jag rycktes skrämt till och tillbaka till verkligenheten från min dagdröm vilket fick mig att nästan stupa ner i marken bredvid mig.

"vad?" utbrast jag till Tess som började småspringa på stället och gjorde ett tjut/uppspelt ljud.

"de börjar släppa in om några minuter så du måste vakna till liv och ställ dig upp" jag suckade och ställde mig trött upp och märkte först då att kön hade blivit ungefär tredubbelt så lång som den var innan. Jag suckade igen och kom återigen att tänkta på hur trångt detta skulle bli. Tess himlade med ögonen medan hon såg på mig.

"men kom igen nu! Bli lite gladare, vi ska ju ändå på konsert oavsett vem det än är som ska spela. Det är alltid roligt att gå på konsert!"

"ja, du här rätt" erkände jag och log. "det kommer bli kul"

 

 

Tess grät oavbrutet genom hela konserten, sjöng med i till vartenda ord till alla låtarna. Jag blev både förvånad och glad när Sean Kingston helt plötsligt dök upp på scen och sjöng tillsammans med Justin. När det var dags för Justin att sjunga "One Less Lonely Girl" blev Tess helt stel och stirrade sig omkring.

"vad tittar du efter?" frågade jag henne förvirrat och följde hennes blick. 

"Allison eller Scooter eller någon annan från Justins crew"

"varför?"

"de tar alltid ut en tjej från publiken som får följa med upp på scenen där Justin sjunger för en och ger en blommor" svarade hon och satte hand på min axel för att kunna sträcka sig högre upp. 

”WOW” anades jag.

"jag vet och jag vill hemsk gärna att de ska ta mig" aa hon medan hon fortsatte att titta sig omkring och märkte då inte att Justin redan hunnit sjunga halva låten och att en tjej redan var på väg ut på scenen.

"ehm... Tess ledsen att behöva göra dig besviken… men de har redan valt en tjej" 

"vad, hur vet du det?" jag grep tag i hennes huvud och vred det mot scenen så hon kunde se tjejen som satt plaserad på en stol och blickade upp mot Justin som kom dansade mot henne. Jag kunde se besvikelsen dansa i Tess ansikte men hon sa inget utan fortsatte enbart att se mot tjejen. Tjejen som satt på stolen hade handen över munnen och grät ögonen ur sig.

Men snälla, le och var glad istället för att sitta där och stor böla. Men det verkade vara en syndrom som alla hans fans hade, jag såg inte en tjej som inte grät. Väl vid den sista låten skrek han "vem vill vara min baby?" ut i publiken vilket fick alla att bli helt galna och jag såg mig skrämt omkring med stora ögon.

Oh my God! tänkte jag samtidigt som Justin började sjunga.

 

 

Efteråt tvingade Tess mig - till min fördärv - att vi skulle ställa oss i kön för att få ta ett foto med honom och hans autograf.

"men varför gör du inte det själv? Jag orkar inte stå i en till kö" gnällde jag trött.

"NEJ! Jag behöver dig! Jag vill inte göra det ensam, för pinsamt" sa hon och tittade på mig med sina bambi ögon som hon visste funkade på allt och alla, till och med på våran lärare. Jag såg tillbaka på henne och suckade.

"okej då"

"yey!" utbrast hon och slog armarna om mig.

 

 

När det bara var några framför oss började Tess bli riktigt nervös. Hon stod och trampa på stället medan hon tittade sig panikslaget om efter - från min synpunkt efter en flyktväg.

"vill du skippa det här och gå hem istället?" frågade jag henne.

"nej..." sa hon tveksamt. Jag tittade på henne med undrande ögon och hon såg tillbaka.

"nej" upprepade hon sedan mer bestämt.

"som du vill" suckade jag och såg att det var vår tur efter nästa. Jag kunde nu höra en killröst som sa "hejdå, trevligt att träffas" och sen stack ett mörkt huvud ut genom draperierna. 

"nästa" sa mannen. Jag och Tess klev innanför draperiet och jag såg mig omkring i det lilla fyrkantiga rummet som hade svarta draperier hela vägen runt och på andra sidan från där jag stod fanns det en dörr. Den mörka mannen ställde sig bredvid kameramannen och väntade på att vi skulle ta bilden.

Jag vände mig om för att fråga Tess om hon ville göra fotot ensam eller inte, men när jag vände mig om var hon inte där utan hon hade redan ställt sig bredvid Justin och viskat fram ett hej. Jag vände då blicken mot Justin som log vänligt mot henne.

"hej!” sa han glatt tillbaka innan han vände sig mot mig och frågade om jag ville vara med i fotot också. Jag stirrade på honom och måste ha sett riktigt dum ut, men han såg så annorlunda ut från bilden utanför. Mycket äldre, mognare och jag måste tyvärr erkänna det men mycket snyggare än jag trott.

"Daphne!" viskade Tess och jag rycktes ur min dvala.

"nej, det behövs in-" började jag men han avbröt mig fort.

"jo, kom igen" sa han och jag tittade på honom, han såg mig rakt i ögonen och nickade med sitt huvud att jag skulle ställa mig på hans andra sida.

"okej" mumlade jag med ett litet leende och ställde ifrån mig min väska innan jag ställde mig bredvid honom. Jag log hastigt mot honom och han log tillbaka, han la armarna runt våra axlar och skickade kameran ett brett leende.

"cheese" sa kameramannen högt och jag såg in i kameran och log. Kameran blixtrade till.

"ni kan hämta erat foto bakom det här draperiet" sa kameramannen och pekade på det bakom Justin. "sedan ligger utgången precis bredvid"

"tack" sa vi samtidigt och började fort gå mot utgången, precis när jag skulle passera Justin räcker han ut handen.

"trevligt att träffas" sa han och jag tog hans hand.

"trevligt att träffas" svarade jag, han log mot mig och jag skickade honom ett nervöst leende. Men han släppte fortfarande inte min hand utan fortsatte se in i mina ögon. Förundran och nervositet bubblade i min mage. Den mörka mannens harkling fick mig att rycka till och jag drog snabbt till mig min hand innan jag tog tag om Tess arm och gick genom draperierna till foto disken.

"okej, vad var det som just hände?" frågade Tess.

 


 

Jag hoppas ni gillar min novell och inte tycker den är allför dålig. :)

Kommentarer gillas. :D


Skriven av: den som är mest awesome

Har bara läst ett kapitel, men shit vad bra! måste fortsätta!

2011-10-17 @ 15:25:36
Skriven av: Emina

Naw, första novellen, första kapitlet. Var bara tvungen att kommentera! Du har verkligen kommit långt :D

Svar: hhahahahah, omg! helt sjukt när jag tänker på det ibland. =) o hur långa mina kapitel brukade vara. =P heheheheh, från 3000 ord i varje kapitel till typ 1500... heheheh.
Linn Halldin

2012-10-14 @ 15:32:59
URL: http://jbieberstoryyy.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback