2 Worlds 1 Reality - Kapitel 32

PREVIOUS:   Jag såg upp i taket och kände hur mina ögon fylldes till bredden av tårar, jag svalde bort dem och la mig på sidan. Jag kramade kudden och suckade. Jag satte mig försiktigt upp i sängen för att inte väcka Paige i sängen bredvid. Jag trippade på tå bort till dörren och öppnade den försiktigt, jag klev ut i mörkret och stängde dörren minst lika försiktigt.

   Jag gick på tysta fötter genom korridoren och bort till Justins dörr, jag tvekade lite innan jag öppnade dörren. Jag klev in i hans ännu mörkare rum och tog ett djupt andetag. ”Justin?”

 


 

En häftig rörelse hördes och jag såg konturerna av Justins överkropp i sängen. ”vad? vad?” frågade han och vred på sig förvirrat.

   ”sch, det är bara jag” viskade jag och han slutade vrida på sig, jag gick långsamt fram till sängen för att inte snubbla på något. Jag kom fram till kanten och kunde ni se mer när ögonen hade vant sig vid mörkret.

   ”vad är det, beautiful?” frågade Justin bekymrat och gäspade smått, jag kände hur lyckan fyllde mig utav hans söta ord men såg sedan allvarligt på honom. Jag kröp upp i sängen och satte mig tätt intill honom för att kunna se honom i ögonen. Jag böjde mig fram och kysste mjukt hans läppar, han besvarade kyssen och la en hand på min kind.

   ”älska mig” viskade jag mot hans läppar.

   ”jag älskar dig” svarade han och smekte mig över kinden med tummen.

   ”älska mig” sa jag och försökte låta övertygande och såg honom djupt i ögonen för att försöka utstråla vad det var jag försökte säga. Men han såg bara förvirrat på mig, jag kände frustrationen växa när han inte verkade förstå någonting. Jag la en hand runt hans nacke och drog till mig hans ansikte, jag kysste honom mer desperat och tryckte min kropp mot hans. Jag lät mina händer smeka över hans nakna överkropp och kunde känna hur hans hud knottrade sig under mina fingertoppar.

   Jag tryckte ner honom i madrassen och satte mig över hans höfter utan att avbryta kyssen, tillslut lutade jag mig ifrån men stannade några centimeter från hans ansikte. Jag såg ner i hans mörka ögon och det verkade gå upp för honom vad det var jag pratade om.

   ”är du säker?” frågade han tyst och jag nickade bara till svar, han la sina händer om min hals och drog ner mitt ansikte igen. Vi rullade runt så hans tyngd tryckte ner mig i madrassen, jag öppnade min mun för att välkomna hans tunga och smekte med mina fingertoppar över hans rygg.

   Hans händer hade letat sig in under min tröja och svepte snabbt över min mage innan de trevade uppåt. Jag kände inget obehag som växte över Justins beröring som det alltid hade gjort med Dimitri varje gång hans händer hade tagit sig innanför min tröja. Nu kände jag bara behovet av mer, jag ville att han skulle vara överallt, röra allt. Jag pressade hans kropp närmre mot min och la ena benet om hans midja.

   Hans ena hand hade kupat sig runt min ena bröst samtidigt som den andra började dra upp min tröja, den var tillslut uppe vid min bh. Jag avbröt kyssen för att sedan snabbt kunna dra av mig tröjan och slänga den åt sidan. Jag pressade sedan ivrigt mina läppar mot hans igen och vi rullade runt, jag satt över hans höfter och tryckte mig hungrigt mot honom. Hans händer trevade till spännet på min bh och tillslut efter lite mekande fick han upp den, jag kände hur nervositeten över att visa mig naken inför någon annan växte sig större och tackade sedan gud för att det var mörkt i rummet.

   Även om Justins ögon måste ha vant sig vid mörkret så kunde han ändå inte se allt klart och allt i detalj. Min bh slängdes åt sidan och jag kände Justins händer mot mina nu nakna bröst, han smekte dem försiktigt och mjukt. Jag tryckte mig närmre honom och drog mina fingrar längst hans mage och ner till hans byxlinning. Jag började dra i hans linning till mjukisbyxorna och snart låg dem någonstans på golvet tillsammans med min tröja och bh.

   Vi rullade runt igen och hans händer förflyttade sig från mina bröst och ner till mina hot pants, han reste på sig och tog sedan tag i mina shorts och drog av dem. Han slängde även dem åt sidan och såg mig i ögonen, han blick trevade sedan över min nakna överkropp och jag slöt ögonen. Jag hörde rörelser och snart kysste hans läppar mina igen. Jag la mina armar runt hans nacke och kysste honom hungrigt och intensivt tillbaka.

   Mina trosor och Justins kalsonger åkte tillslut också av och våra händer trevade ivrigt över varandras kroppar för att kunna se utan att behöva titta. Kyssarna blev ivrigare och hungrigare och jag kände hur mina andetag blev tyngre. Justin fick tag på en kondom och trädde på den, han såg mig i ögonen som för att se att jag fortfarande stod kvar vid mitt beslut. Jag nickade och kunde inte tänka på något annat förutom att jag behövde ha honom nu och det fort.

   Han såg mig i ögonen medan trängde in i mig och jag slöt ögonen för att sedan borrade in mina naglar i hans rygg när jag kände hur smärtan spred sig.

 

Tumblr_lo72zvdr561ql7q8fo1_500_large

 

   Jag bet ihop och han började sakta röra sig fram och tillbaka, smärtan började sakta avta och njutningen fyllde mig istället. Våra andetag blev tyngre och snabbare ju längre vi kom, tillslut för att ingen skulle höra oss la vi händerna på varandras munnar.

   Justin arbetade både försiktigt men ändå kraftfullt, vi stönade bakom hans hand när en våg av välbehag och njutning. Aldrig hade jag upplevt något liknande, jag kände hur Justins läppar mjukt kysste insidan av min hand innan ett dovt, men tyst, stön kom ut mellan mina fingrar. Justin stötte in i mig fortare och jag kände hur jag nästan skulle explodera av alla känslor.

   Våra stön och andetag blev tyngre och jag behövde anstränga mig riktigt mycket för att inte göra högre ljud, min rygg krökte sig i en båge när det drog ihop sig inuti mig av njutningen som flödade.

   Justin stötte en sista gång och vi båda andades ut i kvävda stön, han låg kvar på mig i någon sekund innan han gled ur mig och la sig bredvid. Vi andades häftigt efter det som just hänt och jag kände hur glädje fyllde mig. Glädje över att jag inte ångrade en ända minut utav det, att jag inte ångrade att jag tog beslutet att göra det, allt hade varit perfekt.

   Drömmen var kanske inte att göra det i en turnébuss och dessutom behöva göra det i tystnad, men samtidigt kände jag plötsligt att det inte var det viktiga. Det viktiga var med vem man gjorde det med och jag kunde inte ha gjort det med en bättre kille. En kille som var kärleksfull och älskade mig, jag vände mitt huvud mot Justin och såg varmt på honom. Han log mjukt tillbaka mot mig.

   ”jag älskar dig också” viskade jag och hans leende blev bredare. Jag kysste mjukt hans läppar innan jag la mig tillrätta bredvid honom och orkade för tillfället inte bry mig om att det var ”förbjudet” för mig att vara med Justin, ännu mindre ligga i hans säng. De skulle nog smälla av om de fick reda på att vi just hade haft sex med varandra, jag log roat åt deras miner som målades upp i mitt huvud.

   Jag slöt ögonen och gosade ner mitt huvud i en kudde, Justin la sin arm runt min midja och kramade mig lätt. ”godnatt, love” viskade han vid mitt öra.

   ”godnatt” viskade jag tillbaka.

 


 

ni kanske tyckte det hände lite tidigt, men... ;) hahahha, ehm.. hoppas ni tyckte om det i alla fall. vad tycks? kommentera! ♥


Skriven av: Ebba

Fett bra!! Men undra vad som händer när någon ska väcka Justin så ligger dom där nakna under täcket och det ligger kläder överallt!! MEEEEEEEEEEEEER NUUUUUU!! :D

2012-04-10 @ 00:54:11
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Hanna

Hahahahah han ä hård o redo!! ME love you!

2012-04-10 @ 00:55:56
Skriven av: Alexandra!

Skit bra! :) meerraaa !

2012-04-10 @ 01:52:59
Skriven av: Alexandra

skriv mer så fort du kan! :D

2012-04-10 @ 10:41:17
URL: http://joas.webblogg.se/
Skriven av: Sonja

Absolut älskade kapitlet! Du är grym tjejen och du har talang! Eftersom att jag skriver egna noveller brukar jag inte läsa så många andras, med din novell är SJUKT bra! Fastnade liksom! haha :) Iallafall, forstsätt så! :)

2012-04-10 @ 10:55:53
URL: http://jssmn.blogg.se/
Skriven av: Felicia

För tidigt, NO!

Asbra, OMG, ROFLMFAO.

2012-04-10 @ 11:20:53
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Hannah

Håller med hanna: hård o redo! Hahahah :P

2012-04-10 @ 16:26:59
Skriven av: Nora O

Blogawards avslutad!Var det du som vann? Gå in och kolla! :)

2012-04-10 @ 22:48:41
URL: http://astoryy.blogg.se/
Skriven av: Cornelia

ass bra, håller med dom andra vill ha meeeeeeeer :)

jag älskar dina noveller dom är sjukt bra.

2012-05-09 @ 17:35:40

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback