2 Worlds 1 Reality - Kapitel 41

Jag glömde för tillfället bort allt om att vi befann oss i bussen och att Scooter eller Maggie kunde komma in eller att vi inte var tillåtna att umgås såhär.

Jag pressade honom närmre och kände nästan hans hjärtslag mot bröstet, hans händer hade vandrat in under min tröja och mina fingertoppar smekte upp och ner längst hans rygg.

En hög harkling fick oss att stelna till i våra rörelser och paniken spred sig hastigt i hela min kropp.

 

 


 

 

Justin lyfte fort på sin överkropp och jag vred på mig såg jag kunde vände blicken mot dörröppningen.

Magen på mig vred ihop sig när jag såg Scooter stå med armarna i kors och ett missnöjt ansiktsuttryck, jag kastade en hastig blick på Justin.

Han såg extremt besvärad ut och bet sig löst i underläppen.

Jag jämrade mig och vände blicken mot Scooter igen, han skakade på huvudet och vände sig sedan om och gick. Snabbare än blixten kom vi av sängen och Justin slet på sig ett par mjukisbyxor innan vi sprang efter Scooter ut till bussens vardagsrum.

Chaz och Ryan hade nu slutat spela kort och såg förundrat upp på oss när vi kom springandes, de skrattade och pekade sedan på oss. Då kom jag ihåg kaviaren, mitt ansikte, mina händer och Justins bröst hade fortfarande kaviar smet över hela sig.

”Scooter” sa Justin ynkligt. Han hade ställt sig borta vid Maggie och precis viskat något i hennes öra innan de båda vände sig mot oss. Jag suckade lågt.

”förklara” sa Maggie skarpt.

”vi… ehm…” började jag och försökte hitta en bra förklaring men fann ingen annan än sanningen.

”det går inte, okej!” sa Justin och slog ut med armarna. ”ni må tycka att det är en liten sak ni bad om, men det är inte så enkelt att hålla sig borta från den man älskar” fortsatte han och såg stint i ögonen på dem.

Scooters haka föll och Maggie såg minst lika chockad ut, Scooter samlade sig snabbare än Maggie gjorde genom att skaka på huvudet.

”men det spelar ingen roll, Justin. Grejen är den att ni inte ens kunde-” började han.

Jag avbröt honom snabbt. ”så ni ska fortsätta förbjuda detta” sa jag och viftade med mitt kletiga finger mellan mig och Justin.

”ni bevisade definitivt inte att ett förhållande mellan er två är lämpligt då ni gick bakom ryggen på oss” snäste Maggie.

”men vad hade vi för val?” snästa jag tillbaka.

”ni kunde ha motbevisat oss, visat oss att vårt beslut var fel” sa Scooter kallt.

”genom att göra vad? Inte röra varandra? Hur ska man då kunna visa att man passar bra ihop eller klarar av ett förhållande?” frågade Justin och såg på dem som om de var dumma i huvudet.

”jag är besviken på dig” svarade han istället och jag såg på Justin att det tog mer på honom mer än vad han ville visa.

”så därför byter vi buss om fem minuter, Melody gå och packa” sa Maggie och pekade bort mot mitt och Paiges rum.

”are you for real?” frågade jag.

“jag menar allvar” sa hon och spände blicken i mig, jag öppnade munnen för att protestera men hon höjde handen och vände bort ansiktet.

Jag vände mig tvärt om och gick mot mitt rum, jag såg Chaz och Ryans förvånade ansikten på vägen och kände hur jag kokade ännu mer. Nu har hon fan gått över gränsen.

*

 

”titta, company!” utbrast Alfredo när vi kom in i bussen släpandes på våra väskor.

Han satt vid bordet tillsammans med Ryan Good och någonstans i bussen befann sig också Justins bakgrundsdansare. Jag gav honom en kall blick innan jag gick med en trumpen Paige efter mig bort till ett utav rummen.

”vad har de gjort nu då?” hörde jag Ryan säga för att sedan sucka.

Jag släppte min väska på golvet innan jag la mig i sängen, Paige la försiktigt ner sin väska bredvid väggen innan jag kände hennes arm om mig.

Snabbt vred jag på mig och kramade henne, jag borrade in mitt ansikte i hennes hår och kände nu hur tårarna kom.

”så ja, så ja. Det kommer fixa sig ska du se” sa hon tröstande.

 

*

 

De vita molnen rörde sig sakta uppe på den blå himlen och bussens vaggande fungerade som en sömntablett på mig. Jag kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre, men tvingade mig själv att inte somna. Mobilen i mitt knä vibrerade.

”just wanted to make sure you are alright <3” stod det i smset från Justin, ett tunt leende spred sig på mina läppar.

”jag klarar mig, är bara förbannad <3” svarade jag.

”ja, jag tror inte det finns någon väg runt detta den här gången. Kenny kommer följa med mig vart jag än går, hörde Scooter prata med honom om det. :/” jag skakade på huvudet och undrade vad som hade tagit åt våra managers.

”skulle inte förvåna mig om det blir samma order för Houston” skickade jag tillbaka.

”men du ska veta att jag älskar dig ändå, vad de än bestämmer. <3” jag log och kände hur mina ögon vattnades ännu en gång.

”I love you too babe <3” mobilen förblev sedan mörk och tyst och återigen såg jag ut genom fönstret.

 

*

 

Dagarna fortsatte som vanligt och konserten i Grekland var precis lika fartfylld som alla andra.

Houston hade, precis som jag trott att han skulle, följt efter mig vart jag än gick, undantagen var när jag skulle på toa eller byta om och när vi var på bussen. De få gångerna jag såg Justin var när vi sjöng på scenen eller stod i den stora ringen för att peppa, men då lyckades de alltid få till det så att vi stod så långt bort från varandra som möjligt.

Den ända kontakten jag hade med honom var genom telefonen, vi smsade mycket.

Men det blev inga långa meddelanden och inte heller några telefonsamtal, då Maggie direkt skulle beslagta min mobil.

Paige satte sig bredvid mig och jag log mot henne.

”vad gör du?” frågade hon.

”tänker” svarade jag och suckade, Paige la sin arm runt mig och kramade mig från sidan.

”vad ska vi då göra för att få sig sluta tänka?” frågade hon.

”slå mig medvetslös?” frågade jag och hon fnissade.

”hur frestande det än låter så nej” svarade hon och nu var det min tur att skratta.

”nähä, vad annars då?” frågade jag och vred huvudet mot fönstret.

”det måste väl finnas någon film vi kan se” sa hon och tittade sig runt i rummet.

”jag tror de förvarar film i det skåpet” jag pekade på en liten byrå bredvid soffan och Paige nickade innan hon reste på sig.

 

Några dagar senare

Jag och Paige hade blivit totalt isolerade ifrån Justin, Ryan och Chaz.

Vårt ända sällskap var Ryan Good som oftast höll på med sina designers och outfits, Alfredo men som tog varje tillfälle han kunde ta sig till Justins buss istället, Houston och Maggie, men henne vägrade jag prata med förutom när jag verkligen behövde.

Det måste finnas något sätt som vi kan umgås med dem utan att Scooter och Maggie får reda på det. Jag känner att jag behöver ha fler jämnåriga runt mig, inte bara massa vuxna som tar allt för seriöst. Fler roliga personer att prata och skratta med.

Hur mycket jag än älskar att vara med Paige och hon kan alltid locka fram leendet på mina läppar så kände till och med hon att det började bli lite tomt.

Jag rynkade pannan och pressade ihop läppar, tänk nu, Stella, TÄNK!

Jag hoppade sedan upp ur soffan jag satt i och skyndade mig mot Ryans rum, jag knackade och hörde ett ”kom in” och öppnade hastigt dörren. Jag stängde den fort efter mig och såg runt i det mellanstora rummet som bestod av ett bord med massa papper på, en säng och en dator.

”halloj Melody, vad kan jag stå till tjänst med?” frågade han och jag log.

”okej, jag vet att du inte gillar Scooter och Maggies beslut angående splittringen mellan Ryan, Chaz, Justin och mig och Paige” sa jag och Ryan nickade, Ryan var en utav de crew medlemmarna som inte stöttade Scooter och Maggie. Han ansåg att Justin hade sedan de åren han blivit känd fått hängt alldeles för mycket med vuxna och det var då bra för honom att ha någon jämngammal för en gångs skull.

”så, jag har en plan. Kanske inte världens bästa, men en rolig och tillräckligt klyftig för att Scooter och Maggie inte ska fatta något. Men jag behöver din medhjälp för att det ska funka” sa jag och ett flin spred sig på Ryans läppar.

”let’s hear it” sa han och lutade sig framåt.

 

 


 

 

jaha, nu har de fått reda på JB's o Melodys förhållande, ooopsi inte bra!

dam, dam, dam. vad tror ni de har i görningen? ;)
hahhaha, vad tycks cuties? kommentera nu för brinnande livet. ♥

fick bli ett bildfritt kapitel då jag verkligen inte hittade några passande bilder. :(


Skriven av: Ebba

FUCK THEM ASSO!!! Meeeeeeeeeerr!! Vill veta vad planen är :D

2012-04-22 @ 21:40:52
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Tilda

Jag älskar din novell asså men jag kanske inte kommenterar varje kapitell men kan säga att jag går in varje dag för att se fall du skrivit något nytt! :)



Kam!

2012-04-22 @ 21:51:50
URL: http://ttildakarlsson.blogg.se/
Skriven av: Felicia

JA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012-04-22 @ 21:56:39
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Johanna

Grymt! ÄLSKAR DET :D

2012-04-22 @ 22:36:09
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Emma

Jävlaaar vad bra ! Men har inte pattie eller melodys föräldrar något och säga om att dom inte får träffas ? Eller tycker dom också att det ska vara borta ifrån varandra ?

2012-04-22 @ 23:36:06
Skriven av: Elsa

Hej hej. Intresserad av ett länkbyte? :)

2012-04-23 @ 08:22:38
URL: http://avrillavignefanclub.blogg.se/
Skriven av: Hanna

najs najs najs najs najs. Håller med Emma, vart fan är föräldrarna? ?? ??? ???? ????? (oj hitta mönstret) )) ))) )))) ))))) oj vad ja har ett liv. .. ... .... .....

2012-04-23 @ 15:44:19
Skriven av: Elsa

Har lagt till dig med nu. :)

2012-04-23 @ 16:16:59
URL: http://avrillavignefanclub.blogg.se/
Skriven av: Alexandra!

Super bra! meerraa! :D

2012-04-23 @ 17:11:04
Skriven av: Amanda

Verkligen superbra! kul med lite halvdrama samtidigt som man blir lite halvsur för att det inte går som man vill, haha. vill veta vad hon har för plan nuuu! (:

2012-04-23 @ 21:54:48
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Hannah

asså...jag förstår mig inte på managerna (stavning?). jävla mormoner! eller vad fan det heter -_-

2012-04-24 @ 21:39:44

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback