Kapitel 10 - They're Unbelievable

”good job, I guess” hörde jag McClain säga och jag stirrade på honom med stora ögon och djupa andetag. I guess, I GUESS!?

”vad fan säger han?” frågade jag andfått och satte mig upp, mitt ansikte hettade och svetten rann längst mina tinningar.

”I guess?” fick Chloé ur sin och upprepade min tanke. ”what the fuck does he mean by I guess?”

”well, we already know he’s disturbed” svarade jag henne och hon skrattade. 

 


 

Under en vecka hade en slags rutin satt sig i min och Justins vardag, vi började dagen med att oftast äta frukost i lugn och ro, senare är det träning eller löpning och där brukar det inte heller var någon större störning då vi fortfarande var trötta efter gårdagen. Men när lunchen väl satt i magen var bådas busiga sidor framme och det var full rulle fram till ungefär halv fyra, fyra då vi somnade i en hög på varandra. Hur länge vi brukar sova har jag ingen aning, detta variera det också.

Jag träffades av ett slag från ett mjukt föremål och det väckte mig ur sömnen, fort satte jag mig upp och såg Justin stå bredvid sängen med en kudde i ena handen och ett brett flin på sina läppar.

Jag stönade högt och var fort uppe ur sängen och grep tag i en egen kudde, jag svingade och träffade honom i sidan. Han tappade balansen och föll över sängen bredvid, jag tog tillfället i akt och smet snabbt ut ur stugan.

 

"grabbed a own pillow"

 

 

”soon it’s time” sa Ryan och såg ner på sin klocka runt handleden, jag såg förbryllat på honom där vi satt på ett par stockar en bit från det stora huset. Jag hade ganska fort blivit bra vänner med Justins närmaste vänner, Chaz, Ryan och Nolan. Då jag var Olivias närmaste vän här.

”what do you mean?” frågade jag och Chaz skrattade.

”Olivia och Justin’s awaking” förklarade Chaz och mullrade med rösten för att låta mäktig, jag skrattade roat och några sekunder senare kom Olivia utspringandes från stugan, som Justin sover i, med en vit kudde i näven. Tät bakom henne kom Justin med en egen kudde och snart låg dem i en hög på marken, ohörbara ord kom från dem medan de försökte slå varandra med kuddarna.

Jag flinade roat och skakade på huvudet, deras så kallade ”förhållande” gick mer ut på vem som kunde göra mest pranks på den andra och de uteslöt kyssar och annat gosigt åt sidan, dock hände dem ibland. Men även dem brukade sluta i någon slags brottning.

Jag hade för bara några timmar sedan frågat Chaz och Ryan om de kunde se några äkta känslor hos Justin men än så länge tyckte de sig bara se vänskap, jag som inte känt Olivia så länge kunde inte heller ge något bra svar.

På en konstigt, ganska klumpigt sätt kom de båda upp på fötterna igen och Olivia svingade ett slag med sin kudde mot Justin men han hann precis ducka i tid vilket fick Olivia att tappa balansen och hon föll handlöst ner på mage i gräset. Jag hörde hur hon stönade innan hon sa något som fick Justin att skratta, jag såg förvånat hur han la sin kudde på hennes rygg och för att sedan lägga sig ner på marken.

”what are they doing now?” frågade Ryan som om han kunnat läsa min tanke.

”I don’t know…” mumlade Chaz och gned sig om hakan.

Jag bröt ut i skratt. ”they… are… sleeping again” fick jag fram mellan skratten och Ryan och Chaz vände med stora ögon huvudena mot Olivia och Justin. ”they’re unbelievable” Chaz skakade på huvudet men skrattade till igen.

  

Jag drog fingrarna genom mitt fuktiga hår och tittade på mig själv genom badrumsspegeln, när jag väl var klar och torr i håret gick jag öppnade jag dörren och gick ut i korridoren.

Precis utanför stod Olivia, med ryggen mot mig, iklädd ett par hotpants och en t-shirt, hon rufsade sitt blöta hår med hjälp av en handduk och hade tydligen inte märkt att det kom ut någon bakom henne. Jag lät blicken svepa över hennes kropp och kunde inte neka att hon var ”sexy as fuck”.

Min blick hamnade på hennes rumpa och ett snett leende drog ut sig på mina läppar innan jag tog ett steg fram. Mina händer tog ett grep om hennes röv och klämde åt, vilket fick hennes att hoppa högt innan hon snurrade runt, det vanliga irriterade uttrycket pryde hennes ansikte.

”didn’t I tell you not to do that?” fräste hon och jag ryckte på axlarna.

”sorry, it was to tempting” jag flinade roat. ”like I have said before, it’s so soft”

”what would you say if I squeezed your ass whenever I felt like it?” frågade hon och slog ut med armarna. ”or…” började hon och log busigt innan hon tog ett steg fram och tryckte upp mig mot väggen. Innan jag hann fråga vad hon sysslade med kände jag hur hennes ena hand grep tag om mitt paket. Jag flämtade till och jag hörde hur Olivia fnissade.

”not so nice, huh?” frågade hon innan hon sträckte sig upp för att låta sina läppar smekta mot mina.

 

"not so nice, huh?"

 

Dörren in till killarnas duschrum öppnades och ut kom Ryan och Chaz, genast stelnade de till när de såg oss. ”no porn, thank you” utbrast Chaz och la handen över ögonen.

Olivia skrattade och släppte taget innan hon tog ett steg tillbaka. ”good night” sa hon sedan, vände på klacken och gick ut genom dörren. Jag andades häftigt ut och lutade huvudet mot väggen bakom mig. 

 


 

blev inte alls långt men jag hade ingen fantasi för att fortsätta på det så jag 

lägger istället upp det. e väldigt tveksam om det kommer fler ikväll

för min kompis ska nämligen sova hos mig. :) men vad tyckte ni? 

hahahah, om det Olivia gjorde mot Justin?? ;) KOMMENTERA!

LOVE TO YOU! ♥


Skriven av: Ebba

Hahahahhahahahha!! Somna de mitt på marken?! Haha meeeeeeeeeeeeer!!!!

2012-08-10 @ 17:08:48
URL: http://Lifeasebba.blogg.se
Skriven av: Cissi

hahahaha! asbra!! :)

2012-08-10 @ 17:21:30
URL: http://adarkstory.blogg.se
Skriven av: Alexandra

Super bra :D MERA!

2012-08-10 @ 17:37:20
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-08-10 @ 17:58:43
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: ...

lol hur kunde dom somna på marken?? meeeeer!!!!

2012-08-10 @ 18:51:20
Skriven av: Felicia

haha, skön tjej det där alltså ^^

2012-08-10 @ 19:18:02
URL: http://inspodaily.blogg.se/
Skriven av: charlie greven

det måste komma ett ikväll!

2012-08-10 @ 20:27:09
Skriven av: Anonym

Hahaha älskar det!! Bra Olivia! hahah grymt bra kapitel! :)

2012-08-10 @ 21:15:45
Skriven av: Anonym

Hahahaha älskar hur hon är! (kaxig) och medans Justin är lite kärleksfull det älskar jag!
Längtar verkligen till nästa ! :))

2012-08-10 @ 22:53:33
Skriven av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeeeeera!!!

2012-08-11 @ 18:48:54
Skriven av: Fanny

Jättebra! :'D

2012-08-12 @ 00:01:06
Skriven av: Felicia

"Innan jag hann fråga vad hon sysslade med kände jag hur hennes ena hand grep tag om mitt paket. Jag flämtade till och jag hörde hur Olivia fnissade."
OMG OMG OMG!!!
JAG DÖHÖHÖHÖHÖHÖR! SÅÅÅÅÅ BRA GUMMAN!

2012-08-12 @ 00:12:40
URL: http://specialnovells.blogg.se/
Skriven av: Anonym

hahaha så jäkla bra! hittade din novellblogg idag o det är jag glad över för den är grym! :D längtar tills nästa kapitel!

2012-08-12 @ 01:51:31

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback