Kapitel 18 - You Won

Eller hade han känslor för mig också? Dagarna liggandes sjuk och samtalen med honom fick mig att inse att han var så mycket mer än en popstjärna med stort ego. Han hade precis som alla andra gått genom svårigheter och hans kändisskap var inte perfekt, även om det såg så ut utifrån.

En ensam tår rann längst min kind men jag torkade fort bort den, jag antar att denna lek slutar nu… 

 


 

 

”are you guys in for tonight?” Ryan tillsammans med Justin och Chaz hade kommit fram till oss så fort vi kommit ut ur duschrummet. Den sista träningen med Fredrik var över och så var snart den sista dagen på lägret, imorgon skulle vi alla åka i bussen hem till Stratford igen.

Vilket var sorligt, att tillbringa tid i lägret hade varit en distraktion från allt som hänt. Mammas nya kille och flytten från mina vänner, att då komma hem igen skulle vara som att spräcka bubblan jag för tillfället bodde i. Ansvaren och plikterna kom tillbaka, jag suckade tungt av tanken på mammas tjat om att jag ska städa mitt rum eller tvätta mina kläder.

”tonight?” frågade Chloé förvirrat.

”yeah, every year we go to the beach not far from here. We have a barbeque, listening to music and just have a good time” förklarade Chaz och vi båda sken upp i ett varsitt leende.

”but what about Fredrik and McClain?” frågade jag osäkert.

”we go at night time when they have gone to sleep” svarade Chaz, min blick svepte över killarna innan den tillslut fastnade på Justin, hans gyllenbruna ögon såg rakt tillbaka på mig och för ett ögonblick stod jag fängslad av hans intensiva blick.

”of course, we’ll come” Chloés glada stämma fick mig att fort vända bort blicken från Justin för att le instämmande mot killarna. ”well, we better start pack then” skyndade hon sig sedan att säga innan hon puffade mig mot dörren, vi klev smidigt i våra flipp flopps för att först hänga upp våra blöta handdukar innan vi gick mot vår stuga. På golvet satte redan Joanna och Lea i full gång med att samla ihop sina kläder och packa ner dem i sina resväskor.

”hey girls” hälsade jag glatt till dem och de mumlade något till svar då Lea satt med näsan i en lista och Joanna satt och tittade på två tröjor med fundersam blick.

”have Ryan talk to you?” Joanna såg upp från sina kläder och såg på oss.

”yes, right before we got here” svarade Chloé. ”you’re coming, right?”

”of course!” svarade dem i unison, jag och Chloé skrattade roat.

Jag föll ner på knäna och drog sedan fram min resväska som legat under sängen genom veckorna, jag lyfte upp locket och försäkrade mig om att inga insekter eller annat fanns i väskan.

Jag började sedan samla ihop kläderna som tillhörde mig, jag rynkade äcklat på näsan när jag lagt mina träningskläder i en hög. Fastän dem har fått hängt på vädring varje natt luktade den ändå som en svinstia. Jag vek omsorgsfullt ihop mina kläder innan jag la ner dem i väskan, runt mig stönade dem andra när de fann nya plagg som tillhörde dem och de fick tänka om sin packning.

”does this ever end?” klagade Lea som lyckades hitta en till tröja under sängen som var hennes, jag såg på hennes fulla väska och log medlidande.

”don’t forget the sheets” påminde jag retsamt och flinade.

”FUCK!” skrek hon och satte sig ner på golvet med en suck, jag fnissade lågt innan jag la en hand på hennes lår.

”hey, it’s going to be alright. You got everything with you here, right?” hon nickade. ”then you are going to get everything with you home as well” hon log tacksamt över mina stöttande ord och jag skrattade.  

 

*

 

”DONE!” tjöt Joanna och slängde sig på sin säng med ett nöjt och trött leende, jag nickade instämmande på huvudet.

”finally” sa Chloé då vi hållit på i säkert 2 timmar med att packa, städa och vädra stugan då det var nödvändigt och ett måste enligt tränarna.

”what time is it?” frågade jag.

”it’s soon time for dinner” svarade Lea som kom in genom dörren, jag nickade.

”speaking of nothing, how is it going with Justin?” frågade Joanna och log retsamt.

Jag kände hur ett fånigt stort leende la sig över mina läppar och jag bet mig generat i nagel samtidigt som jag kände hur rodnaden spred sig på mina kinder.

 

Tumblr_lwrm2kf58m1qivndso1_500_large

"speaking of nothing, how is it going with Justin?"

 

”oh! Someone is in love” sjöng Lea och satte sig bredvid Joanna i hennes säng.

”yeah” svarade jag generat. ”I have definitely lost the game” mumlade jag.

”YEY!” utbrast Chloé från golvet där hon låg i en hög, jag såg frågande på henne innan ilskan tog över mig.

”what’s so great about it?” fräste jag, Lea och Joanna såg förvånat på mig över min plötsliga humörsvängning men Chloé himlade bara på ögonen.

”can’t you see it?” hennes uttalande fick mig att bara bli ännu mer irriterad.

”no, what am I supossed to see” fräste jag.

”that he has totally fallen for you as well” svarade hon med ett tonfall som skvallrade om att hon tyckte det var den självklaraste saken i världen, detta fick mig stum och chockad.

”what?” ekade jag dumt.

”Chloé is right, Olivia. You might haven’t noticed because you two have been so involved with each other” jag himlade med ögonen. ”but the rest of us can clearly see that there is more than friendship between you two” sa Joanna mjukt och jag stirrade tillbaka mot henne innan jag skrattade.

”you guys are funny” sa jag och Chloé suckade trött åt mig. ”wait, are you serious?”

”no, I was just kidding with you” sa Joanna ironiskt innan hon gav mig en menande blick.

”of course I’m serious and you should really go for him. We all know Justin since kindergarden and he’s a really good guy” fortsatte hon och jag sög in hennes ord likt en torr svamp.

Kunde det var möjligt? Fanns det en möjlighet att jag skulle få mina känslor besvarade.

”well, I guess we’ll find out tonight” svarade jag lågt.

 

*

 

”is everybody here!?” visk/skrek någon och bemöttes sedan av ett ”yes” och snart började gruppen röra sig framåt.

”this is so exciting” utbrast Emma halvhögt som plötsligt studsade bredvid mig, jag såg förvånat på henne innan jag gav henne ett stelt leende.

 

Tumblr_lxlvr4qkbr1qdi1fko1_500_large

"this is so exciting"

 

”absolutely” svarade jag och gav diskret Chloé en ”what-the-fuck” blick som hon kort skrattade åt innan hon ryckte på axlarna och vände sig mot Ryan igen.

Emma hade den sista veckan blivit som ett plåster på mig men även Chloé, hon skulle vara med överallt och helst stå i centrum. Emma var annars jättesöt och snäll men hennes underliga beteende gav motsatta effekten till trevlig.

Vi nådde tillslut efter 10 minuters vandring och jag sken upp i ett stort leende, det mörka vattnet slog in på stranden och det vita skummet skapade halvcirklar, solen låg lågt på himlen och fick den att lysa vackert orange som sedan blandades med det mörkblåa.

”beautiful” mumlade jag fram och stirrade på horisonten. ”not as beautiful as you” hörde jag någon mumla bakom mig, genast snurrade jag runt för att se Justin stå där med händerna i fickorna.

”what did you say?” frågade jag.

”I was just admiring the view” svarade Justin med ett leende som fick hans ögon att glittra och jag hoppades med varenda cell i min kropp att han gillade mig lika mycket som jag gillade honom.

”oh” fick jag fram och la obekvämt en hårslinga bakom örat. ”well, I better go and help out” sa jag sedan snabbt för att ha en anledning att få springa därifrån.

Kvällen fortsatte med skratt, bus och grillande av både marshmallows och korv, någon hade dessutom lyckats få med sig två gitarren.

 

"well, I better go and help out"

 

 

Ena gavs till Justin och den andra till Julian som också var ett musikaliskt geni, dock inte när det kom till sång men instrument kunde han spela i sömnen.

Fascinerat såg jag Justin spela på gitarren som skapade de mest vackra melodierna innan han nynnande på texten till troligtvis tillhörde. Han såg så vacker ut där han satt i skenet från elden och spelade på gitarren, han försvann bort i sin egen värld.

”Justin, can I talk to you?” jag ställde mig och beklagade över att jag skulle behöva väcka honom ur hans trans med instrumentet, genast såg han upp på mig.

”yeah, sure” svarade han och la ner gitarren i sanden, jag gick i förväg en bit bort på stranden för att jag skulle kunna prata med honom ostört. ”what is it?” frågade han när jag stannat och vände mig mot honom.

”I need to tell you something” mumlade jag och såg upp i hans ögon, han nickade uppmuntrande.

”youwon” sa jag sedan snabbt. ”what?” frågade han.

”you won” upprepade jag tydligt och han stirrade chockat på mig. ”actually I lost a couple days ago but I didn’t have the guts to tell you, but now I have” 

 

 


 

hur tror ni Justin reagerar? vad tycks? kommentera, dem betyder allt för mig. ♥

 

Anonym Om:
Vart laddar du ner alla videosar du har med? :)
 
Svar: nu förstår jag inte riktigt vad du menar. skulle du kunna utveckla, låtarna i kapitlena eller?
eller klippet? 

 


Skriven av: Anonym

Så gryyyym!!!:D meeeer!!<3

2012-08-17 @ 20:57:20
Skriven av: Ebba

Awww!! Kan inte han bara säa: då är vi två om det sen kysser han henne ;)) plz!! Meeeeeeeeeeeeeer!!!

2012-08-17 @ 20:58:15
URL: http://Lifeasebba.blogg.se
Skriven av: Lina

Det var inte jag som ställde den där frågan men jag tror jag fattade vad personen menade:
i "trailern"(eller vad du kallar den, den där videon du gjorde om novellen) så har du med korta videoklipp på Justin och "Olivia", "Anonym" undrar vart du får dom videoklippen ifrån :)
Grymt kapitel! I can't wait for the next one!! :')

Svar: ja, jag tänkte att det kunde vara något sådant också. men är inte riktigt säker...
Linn Halldin

2012-08-17 @ 21:02:32
Skriven av: johanna

asbra!! sjukt. meeer!!!:D

2012-08-17 @ 21:12:57
URL: http://johaannaabergstrom.blogg.se
Skriven av: Johanna

AWEEEESOME - MERA IKVÄLL? :D

2012-08-17 @ 21:39:26
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-08-17 @ 22:08:31
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: julia

iiip, hon sa det!!! :DD

2012-08-17 @ 22:11:31
Skriven av: Anonym

Superbra! :)

Det var jag som undrade det där med videosarna! Alltså jag menar till klipper du gjorde!:) var laddar du ner videosarna du använder till thirillen? :)

2012-08-17 @ 22:34:02
Skriven av: Ewweh

Detta är sjukt hur grym du är <3 meeer!

2012-08-17 @ 23:21:52
URL: http://justbiebzz.blogg.se
Skriven av: Felicia


AZEM!THEY BOTH MUTHA FUCKIN LOST, THOSE BITCHES...NO ONE HAD THE FUCKINGGUTS TO TELL EACH-FREAKING-OTHER... Well, det här gick lite överstyr, emn whateva, see ya soon biatch! (LOVE YA THO)

2012-08-17 @ 23:32:52
URL: http://specialnovells.blogg.se/
Skriven av: !iv

Awesome kapitel!

2012-08-18 @ 09:44:15

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback