Kapitel 20 - You Are Such A Dirty Boy

Jag fnittrade åt deras beteende innan jag hoppade upp i min slaf då jag delade våningssängen med Chloé som låg under mig. ”okay, okay! I’ll tell you, just relax” försäkrade jag och de såg genast nöjdare ut, jag berättade från att jag hade tagit med Justin ett bit bort på stranden till delen där de själva hade hört vad vi sagt. Joanna log drömmande och Lea fnissade som låg i våningssängen mittemot vår. ”I told you he liked you too” utbrast Chloé och petade på min madrass med hennes fot så min rygg kröptes, jag skrattade.

”yeah, you have a good eye for those kind of things” svarade jag. 

 


 

"WAKE UP! WAKE UP!" precis som första morgonen flög jag upp ur sängen och föll hela vägen ner i trägolvet. Jag stönade illa och visste att jag skulle ha ont i höften för en lång tid framåt. 
"the only reason I'm glad this camp is over is because I won't hear your annoying ass voice every morning" snäste jag medan jag satte mig upp. 
"watch it" varnade han. 
"what are you going to do? Make me run home?" hånade jag och höjde på ena ögonbrynet. 
"I could do that" sa han och la armarna i kors över bröstet. 
"you wouldn't" min haka föll. 
"wanna try me?" frågade han och jag bet ihop för att inte pressa honom till att göra något som jag sedan skulle få svettas för. 

 

Tumblr_lyfq8hf6wj1qh6s1no1_500_large

"wanna try me?"

 

"breakfast in twenty, make sure your bags are packed and your room looks like when you got here by then" sa han innan han lämnade vår stuga för att gå vidare till nästa.

"why!?" stönade Lea in i sin kudde.

"agree" svarade Chloé och satte sig upp medan hon gnuggade sina halvsovande ögon. 
"I'm going to go and get our towels" mumlade jag och reste mig från golvet. Jag muttrade högt medan jag gick med smärta över gräsmattan. 
"if murder wouldn't be illegal he would be chopped into pieces and then I would feed him to the dogs back at that stupid farm I'm living in!" jag slet ner handdukarna och snurrade fort runt för att gå tillbaka men kolliderade med någon annans kropp. 
"wow, someone woke up in a bad mood" Justin skrattade lågt. 
"I would have woken up perfectly fine if McClain wouldn’t flipped me over and so that I fell to the floor, broke my hip and now it hurts like a bitch" orden sprutade ur mig likt ett vattenfall och Justin log roat åt mig innan han drog in mig i en kram. Jag la armarna om hans midja och andades ut.

”okay, whatever he is how he is but I need to go and pack my bag” sa jag och släppte mitt grep om honom.

”okay” svarade han innan han tog ett löst tag om mitt ansikte och kysste mig.

”you guys are seriously the cutest couple ever” jag hade kommit tillbaka till stugan där Joanna hunnit ta av sina lakan från sitt täcke och kuddar, Chloé satt på golvet med sin väska framför sig och Lea såg jag inte skymten av. Jag rodnade över Joannas ord och gick fram till min säng och på vägen släppte jag Chloés handduk över hennes huvud.

”hey!” skrattade hon och drog av handduken, jag fnissade roat åt henne medan jag drog av örngottet från min kudde.

 

*

 

”sorry, Chloé is sitting with me” Ryan grep tag om Chloés midja och drog ner henne i sätet bredvid honom, hon fnissade innan hon placerade en snabb kyss på hans läppar. Jag log lyckligt innan jag spelade sårad och sur.

”okay, then I’ll find someone e-” började jag men avbröts av en ivrig och ljus röst som jag mycket väl kände igen.

”you can sit with me!” jag vände mig om och fick att se Emma med ett leende som sträckte sig från öra till öra över hennes ansikte och jag log snett mot henne.

”sure, great” svarade jag och hon pep glatt till, vad är det med henne egentligen? Hon beter sig som om jag skulle vara hennes idol eller… Gud eller något.

Jag skickade en blick till Chloé och Ryan och de såg förvånat efter Emma, jag ryckte på axlarna och log mot dem innan jag satte mig ner bredvid Emma som lyckligtvis hade satt sig i sätena framför Ryan och Chloé. Längst fram i bussen klev Justin på tillsammans med Chaz, hans blick mötte min och han höjde försiktigt på ena ögonbrynet och jag såg fort på Emma innan jag såg på honom igen.

En svag nickning fick jag som svar och genom den tysta konversationen slapp vi en pinsam situation och Justin satte sig bredvid Chaz istället.

”IS EVERYBODY ON!?” McClain röt längst fram i bussen och jag himlade med ögonen.

”Frid, are you rolling your eyes at me?” hörde jag han fråga och skratt spred sig i bussen.

”no, of course not. I love your voice, I mean who doesn’t want a broken hip?” frågade jag med sockersöt röst, McClain skickade mig en mörk blick och jag log charmerande tillbaka.

”yeah, yeah whatever. Take it away, Earl” beordrade McClain och viftade med armen innan han satte sig i ett säte. Bussens motor brummade igång och snart låg lägret bakom oss.

 

*

 

”Olivia, you… you need to… to hear this” Chloés skrattsvalor väckte mig ur min sömn och jag såg förvirrat på henne. ”what? What?” frågade jag.

”you need to hear this” hon fick knappt fram orden så mycket skrattade hon, jag tog emot hörluren somm hon sträckte fram och informerade mig innan hon satte på ”play” att jag skulle tänka ”in my pants” efter i stort sett varje mening. Jag nickade förstående innan introt till en låt hördes, efter en stund insåg jag att det var en utav Justins låtar. Hans röst var ljus och ung, men efter att gjort som Chloé bad mig kunde jag inte hålla mig för skratt. De plötsliga dolda budskapen kom fram och jag överraskades över hur snuskigt det kunde låta, Justin sjöng sitt sista ”favorite girl” och låten tog slut.

 

 

vet att texten är liten men i verktygslådan kan du zooma in. :)

 

”wait, wait! And this one” utbrast Chloé så fort jag var på väg att kommentera, en ny låt startades och ännu en gång var det en utav Justins låtar. Dock hade jag aldrig hört den förr, men det var märkbart att det var en jullåt. Denna låt var något värre än den förra och tårarna rann längst mina kinder när den sista melodin hördes och hörluren tystnade.

 

 

det samma gäller här

 

”oh my god!” pressade jag fram och torkade tårarna. ”I got to show this to Justin” jag hoppade upp ur mitt säte och fick iPoden och hörlurarna från Chloé.

Jag gick längst gången och framåt i bussen, Justin satt och halvsov med en definitivt sovande Chaz bredvid sig. ”Justin” sa jag och han ryckte häftigt till.

”what?” frågade han och vände sig halvt om mot mig, jag satte mig skrattade i hans knä och han log gillande.

”you have got to listen to this, it’s so funny. You are going to die” sa jag och räckte honom ena hörluren, jag gav honom samma order som Chloé gett mig innan vi lyssnade genom de två låtarna. I början av den första rynkade han pannan och tänkte börja ställa frågor när jag la fingret över hans läppar och skakade på huvudet. Tårarna rann återigen längst mina kinder och jag trodde jag skulle kvävas av mitt eget skratt, Justin satt däremot helt, till synes, chockad men skrattade sedan, mer åt mig skulle jag tro än sina egna låtar.

”you are such a dirty boy” retades jag och han flinade.

”always” jag skrattade innan jag böjde mig fram och kysste honom.

”EY! NO KISSING BACK THERE!” McClains röst ekade genom bussen och fick säkert alla som sov lugnt att vakna, jag lutade mig bakåt och himlade med ögonen.

”just cause you are ugly and alone” svarade jag och flinade mot McClain, återigen mörknade hans blick och jag studsade genast upp ur Justin knä. ”looks like I got to go” sa jag snabbt och han skakade roat på huvudet.

”love you coach” ropade jag över axeln till McClain och bussen skrattade.

 

*

 

Jag stönade och sträckte på mina stela ben, efter att ha suttit ner och halvt sovit resten av färden hade min kropp somnat och lederna låst fast sig. Jag suckade medan jag samlade ihop mina tillbehörigheter i min väska innan jag följde ledet ut, friska luften träffade mitt ansikte och jag andades glatt in. Det ända jag kunde tänka på var att få komma hem och slänga mig i min underbara säng, sängen i stugorna hade haft tunna madrasser vilket gjorde att man ibland kunde känna träplankorna under kroppen. Den stora luckan intill bagageutrymmet var öppen och jag lokaliserade fort min väska och drog ut den. ”I will see you tomorrow?” frågade Justin då vi stod en liten bit bort från alla andra som försökte få tag på sina väskor och sa hejdå till varandra.

”of course” sa jag med ett leende, han var precis på väg att böja sig ner för att kyssa mina läppar när en bil körde in på parkeringen. Förmodligen mamma, tänkte jag och struntade i om hon såg eller inte men något annat fångade min uppmärksamhet. Jag tog mig genast ur Justins grep och stirrade mållöst innan jag skrek till. 

 


 

HAHAAHHAAHH! tycker "in my pants" grejen är typ det roligaste EVER! xD

hoppas ni gillade kapitlet! o vad tror ni hon ser? ;) någon som märkte Harry Potter citatet? 

vad tycks?! kommentera, dem betyder allt! ♥

o Linn ta o svara! vad menade du med din kommentar, vem bodde vart!? =)


Skriven av: Ebba

Hjahhahaha in my pants!!! Det är fett roligt!! Hahahhaha döör!! Snälla meeer vill veta vad hon skriker åt!!!

2012-08-20 @ 22:32:04
URL: http://Lifeasebba.blogg.se
Skriven av: Cissi

Hahaha asbra, mer! ♥

2012-08-20 @ 22:42:39
URL: http://adarkstory.blogg.se
Skriven av: Olivia

asbra :D men var detta den jätte långa eller kmr det imon också ? :4 tkt inte den var så värst lång heheh, ASGRYMT ENDÅ, puss på dig ;)

Svar: Det har du rätt i, det var inte super duper långt men behövde typ gå o lägga mig. måste börja ställa om dygnet. :/ hoppas det kommer ett idag.
Linn Halldin

2012-08-20 @ 22:47:02
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-08-20 @ 22:49:52
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Alexandra

Super bra! MERA! :D

2012-08-20 @ 23:21:39
Skriven av: Tiff

Sjukt bra :)

2012-08-20 @ 23:55:13
Skriven av: Zandra

Sjukt bra :D

2012-08-21 @ 00:29:37
Skriven av: Felicia

I'M GONNA FUCKING DIE! xD

2012-08-21 @ 13:03:37
URL: http://specialnovells.blogg.se/
Skriven av: elena

super bra

2012-08-21 @ 14:32:25
Skriven av: Jennie u know

Jag tror att det är hennes vänner från sweeeden som kommer :)
Sjukt bra kapitel! :D

2012-08-21 @ 15:09:58
Skriven av: Linn

Åh... desamma ;)

JOHAN ALANDER HAR BOTT I/ALLDELES UTANFÖR ZINKENSDAM, och JA jag dyrkar marken han går på!!!

(om du inte vet vem han är så sök på wikipedia, och lyssna på en låt på youtube/spotify ;)

2012-08-21 @ 15:20:10
Skriven av: sara

jätte braaa!

2012-08-21 @ 18:15:49
Skriven av: Anonym

gaash, skriv mer snart, typ nu, innan jag spricker!
Svär, du är så grymt duktig!

2012-08-21 @ 21:56:14
Skriven av: Nattha

Såååååååå bra

2012-08-21 @ 22:20:25
URL: http://nageltips.blogg.se
Skriven av: Erica

HAHHAAHA jag minns "in my pants"!!! Öland 2012, kommer aldrig glömma!

2012-08-22 @ 00:07:29
URL: http://ericananny.blogg.se
Skriven av: Amanda

Jätte bra! :) Jag tycker du är jätte duktig! Fy Vilken Fantasi Du Har!! :D Du Är Typ Fett Kreativ! :) Hur lång kommer Novellen bli? :) Snälla Säg att den kommer bli lång!! ^^
Jo Jag undrar vilken är din favorit låt av Justin Bieber? ( Kul att veta + Hade velat ha lite färg tips på vad jag ska ha på min blogg) ^^
Kramiis <33

Svar: hej! tack så jätte mycket, blir faktiskt liten förundrad själv då jag oftast är så himla okreativ annars. hahah, men jag tror den kommer bli lång för den kommer sträcka ut sig över en väldigt lång tid också. Ehm... jag väljer från hans nya album Believe, blir tusen ggr lättare. men då skulle jag nog säga att One Love och Fall ligger på delad etta. :)vad heter den blogg?? =) kan gärna hjälpa till. kramis.
Linn Halldin

2012-08-22 @ 15:19:40
Skriven av: Alva

Skitbra!!!! Mer!! Du äger ju på att skriva :D

2012-08-22 @ 18:57:26
Skriven av: Sara

Du äger på att skriva!! Så grymt bra, meeeer snälla :)

2012-08-22 @ 21:11:05

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback