10 - 20 Questions

PREVIOUS:    ”Varför undrar du? Var det ingen utav dem som var godtagbar nog att bli min pojkvän eller?” frågade jag och höjde på ögonbrynet medan jag la armarna i kors över bröstet. 

   ”Som jag sa verkar dem alla jätte trevliga men lite för gamla” svarade han. 

   ”Pappa, det är bara två års skillnad mellan oss” skyndade jag mig att protestera.

   ”Ja, just precis” påpekade han och jag suckade frustrerat. 

   ”Whatever” jag lämnade köket och gick upp på mitt rum. Två år är väl ingenting... Eller? En bild på Justin dök upp i mitt huvud och jag drog sorgset på munnen. Eller hur!?

 


 

"Okej, vi kör 20 frågor. Jag börjar" Justin gick med händerna nedstuckna i fickorna, med ett leende på läpparna och ögonen på mig. Bubble lekte i snön framför oss och jag suckade mentalt över vilket jobb jag skulle få när det kom till att få bort all snö ur hans päls. "jag vet att du kan spela gitarr, kan du spela något mer instrument?" han log stort utav min fråga. 

   "Ja. Piano, trummor och ko klocka" svarade han och jag såg imponerat på honom innan jag skrattade. 

   "Ko klocka?" han skrockade lågt. 

   "Mest på skoj" svarade han. ”har du någon mer talang som du inte har delat med dig utav än?” Frågan fick mig att rodna men jag skakade på huvudet. ”måla, ansiktsmålning, gymnastik är allt”

   ”Är allt” härmade han och jag skrattade.

   ”Fast jag har sytt en del utav mina kläder själv om det räknas” flikade jag in. 

   ”Det räknas” svarade han och såg imponerat på mig. ”möjligtvis något du har på dig nu?”

   Jag tänkte efter, vad hade jag på mig? Jag öppnade min jacka.

   ”Tja... jag har ju satt dit nitarna själv” mumlade jag och såg ner på mina shorts. På benen hade jag ett par leggings som hade rymden mönster tillsammans med en blommig topp, ett stort silvrigt halsband hängde runt min nacke och en vit, stickad väst. Jag sneglade på Justin som såg ner på min kropp, jag log och stängde jackan igen. ”säg ärligt, vad tycker du om min klädstil?” han riktade blicken upp till mina ögon och log snett. 

   ”Jag skulle aldrig själv gå klädd som du gör men om du hade haft någon annan klädstil så hade det inte känts som... du” svaret förvånade mig. ”du är som din klädstil, speciell, annorlunda, söt, rolig och en aning... knäpp” retades han och jag skrattade. 

   ”Nämen tack Mr. Bieber” han flinade. ”din tur” Justin funderade en stund.

   ”Favorit film?” frågade han tillslut, jag log stort. Svaret var enkelt. 

   ”Peter Pan, den med riktiga människor” han såg nyfiket och undrande på mig. ”har du inte sett den!?” utbrast jag och han skakade generat på huvudet. ”oh, fy skam! Vi får se den någon gång, om det inte vore så sent hade jag dragit med dig hem nu” Justin skrattade.

   ”Det går nog att ordna” svarade han och jag flinade roat. Hur kan man inte ha sett den Peter Pan!? 

   ”Är Mr. Bieber ensam att resa jorden runt eller har han någon speciell med sig?” frågade jag och såg på honom, han log roat åt min uppbyggnad utav fråga istället för att simpelt fråga om han hade en flickvän eller ej. Leendet dog dock sakta bort från hans läppar och jag såg bekymrat på honom. Hade jag tagit upp ett sårbart ämne tro? ”du behöver inte berätta om du inte vill!” skyndade jag mig att säga, men han skakade på huvudet. 

   ”Nej, det är lugnt och nej. Jag har ingen flickvän, jag hade. Selena Gomez, men... men.. hon hade andra planer” svarade han och jag rynkade på pannan. 

   ”Andra planer?” frågade jag försiktigt. 

   ”Hon gjorde slut med mig genom att hon avslöjade att hon aldrig älskat mig på riktigt, att det hela bara varit för PR” svarade han lågt med blicken riktade ner i snön. Jag såg men gapande mun på honom. 

   ”Vad!?” utbrast jag. ”det var inte speciellt... trevligt gjort utav henne” Justin skrattade. 

   ”Nej, det var inte trevligt alls” retades han och jag himlade fort med ögonen. ”det tog hårt på mig och... jag gjorde en hel del dumma saker” fortsatte han sedan men en allvarlig min men jag såg en glimt av sorgsen helt och... ånger? 

   ”Som?” min fråga var försiktigt igen, jag ville inte pressa honom till att svara eller såra honom. 

   ”Jag utnyttjade det faktum att en del skulle göra vad som helst för mig” svarade han tillslut och jag såg chockerat på honom för ett ögonblick innan jag samlade mig igen. ”jag vet, jag ångrar att jag gjorde det och det fick mig inte att må det minsta bättre. Men gjort är gjort” han suckade tungt. 

   ”Jag är ledsen, Justin” sa jag tillslut, vi var nu på min gata igen och jag såg mitt hus längre bort. Justin skrattade ironiskt.

   ”Säg det till dem där tjejerna, mig är det inte synd om” 

   ”Justin, jag säger inte att det var rätt utav dig att handla som du gjorde. Men jag är ledsen över vad som fick dig att gå över gränsen. Jag har inte känt dig länge men såhär långt verkar du som en grym kille och... jag kan inte se dig gör så under... normala omständigheter” han såg på mig med sina bruna ögon och verkade suga i sig vartenda ord jag sa. 

   ”Tack” sa han tillslut och jag log snett. Vi stannade och jag vände mig mot honom. 

   ”Jag antar att vi ses imorgon” log jag och han skrattade roat. 

   ”Det gör vi” svarade han och jag la armarna runt hans hals innan jag drog in honom i en kram. Jag kände hur han la armarna om mig och kramade tillbaka. 

   ”Godnatt Justin” mumlade jag vid hans öra innan jag släppte honom. 

   ”Godnatt Penny” svarade han och jag gick mot ytterdörren med ett brett leende. ”men du då?” ropade han efter mig, jag vände mig om och rynkade pannan.

   ”Jag vad då?” frågade jag vänligt. 

   ”Är Ms. Hawkin ensam att måla både linnedukar men också sitt vackra ansikte eller har hon någon med sig?” frågade han och frågan fick mig att skratta. 

   ”Jag är ensam” svarade jag sedan roat, för ett ögonblick tyckte jag mig se ett glimt av överlycka och lättnad innan den försvann och såg ner i marken. 

   ”Vi ses imorgon, Penny” jag skakade på huvudet och öppnade ytterdörren. 

   ”Det gör vi” mumlade jag tillbaka och klev innanför tröskeln. 

 


 

blev inte långt alls men kände att dagarna började vandra iväg o jag ville uppdatera. så det blev ett kort kapitel som innehåller Justin och Pennys första avtals dag, promenadera. vad tyckte ni?? KOMMENTERA! 

någon annan som hade problem idag!? FÖR DET HADE JAG! tog 2h för mitt att ta mig till skolan idag o 2h med BIL att ta mig hem igen. heeeeelt kaos överallt. hemma hos mig har vi snö upp till över midjan på en del ställen. VART KOM ALL SNÖ IFRÅN!? seriöst!? 

puss&kram ♥


Skriven av: Anonym

Haha, jag hade inte problem med att ta mig till skolan men när jag skulle gå hem höll jag på att trilla hela tiden tog kanske 30-40 minuter att gå hem och i vanliga fall tar det 15-20. Och sen nu på kvällen hade jag fotbollsträning UTOMHUS! Det var svin kallt och bollen blåste bort HELA tiden, och man såg typ ingenting, det var kaos! :)

Svar: va!? seriöst!? hade ni träning i den här vädret? O.O vi skulle aldrig fått tillåtelse att träna i sådant här väder. kramis.
Linn Halldin

2012-12-05 @ 20:06:19
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-12-05 @ 20:51:27
Skriven av: Sally

Om jag hade problem ? Nästan havla min skola kom försen idag och jag var en av dom. Seriöst det var kaos över allt och värst av allt , brandlarmen gick på min skola idag när vi satt o åt lunch och gissa vad? jag fick stå ute i ovädret utan skor och jacka i c 30 min brrr fryser fortfarande haha ärligt talat min dag har varit hemsssk! :/ btw grymt bra kapitel precis som vanligt (:

Svar: ajdå! vi hade brandövning, denna dag av alla dagar! mmm... KAOS I STOCKHOLM! tack. <333
Linn Halldin

2012-12-05 @ 21:20:39
Skriven av: Hanna hoflin

HAHAHA, här i östersund syns till och med fortfarande toppsrna på gräset ute på ängen! ^^ ingen snöstorm här inte!
Kan ärligt säga att min skadeglädje är på topp! ^^

Svar: whaaaaaaat!? ä det inte meningen att det ska vara värre längre upp landet! D: för jag vet hur mkt snö det kan vi i Östersund, mina kusiner bor där uppe. :)<333
Linn Halldin

2012-12-05 @ 21:37:39
URL: http://iwnfy.blogg.se
Skriven av: Therese Bjuhr

Åh dom är ju så söta tillsammans :D
vi har jätte lite snö i örnsköldsvik :( skicka hit eran snö!

2012-12-05 @ 21:55:08
URL: http://myworldinmyeyes.blogg.se
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!!!

2012-12-05 @ 21:59:16
Skriven av: OneDirectionovels

Asså jag vill verkligen INTE vara tjatig alls, men SNÄLLA, kolla din email! Har mejlat dig om du inte redan sett det! Haha..
Kram! :)

Svar: men jag tror jag har svaret på ert mail. för du ä den enda som vill ha One Direction på min lista. :/ kramis!
Linn Halldin

2012-12-05 @ 22:03:52
URL: http://onedirectionovels.blogg.se/
Skriven av: Emelie

jaja det var kort, men upp nu med nästa kapitel som kan vara dubbelt så långt som en komp.. I alla fall lika bra som vanligt men föredrar dom långa kapitlena. Haha nej men se bara till att få upp nästa snart så vi kan få mer av Jenelope!!! <3 :D

2012-12-05 @ 23:02:33
URL: http://justtwitter.blogg.se
Skriven av: Ebba

AWESOME!:D

2012-12-06 @ 00:51:33
Skriven av: Anonym

As bra kapitel! :D

2012-12-06 @ 08:14:07
Skriven av: OneDirectionovels

Nej, du har inte svarat! Min kompis har en ONED novell och har också beställt av dig, sååå pleease, mejla oss i såna fall. Mejlen står där uppe ^
Jag mejlar en gång till iallafall, kommer det inte fram till dig så får du väll mejla oss :)
Kram!

Svar: gör så, jag håller utskik. :D kram.
Linn Halldin

2012-12-06 @ 09:51:23
URL: http://www.onedirectionovels.blogg.se
Skriven av: OneDirectionovels

Har mejlat nu! :) Kramkramkram!

Svar: jag har inte fått något, kanske har du fått mail adressen fel. :) men jag mailar dig så kan du svara helt enkelt. kram.
Linn Halldin

2012-12-06 @ 10:25:06
URL: http://www.onedirectionovels.blogg.se
Skriven av: Onedirectionovels

Har mejlat dig återigen, hehe :) Tur att det löstes! Kram!

2012-12-06 @ 11:22:04
URL: http://www.onedirectionovels.blogg.se
Skriven av: Onedirectionovels

Nu har jag mejlat! :)

2012-12-06 @ 11:55:41
URL: http://www.onedirectionovels.blogg.se
Skriven av: Felicia

Linn, fucking azem, som alltid, asså han är SÅ söt mot henne! ^^

2012-12-06 @ 15:50:01
Skriven av: Moa

Hej! :)
Har skickat mail till dig angående en design :)

2012-12-07 @ 11:53:21
URL: http://justinnovells.webblogg.se
Skriven av: izabelle

Hej. vilken fin blogg du har! :) Är du intresserad av att läsa en ny och fräsch novell som handlar om Justin Bieber?
I min novell kommer man att få följa Esme Haven är en ung attraktiv kvinna, som gör allt för att hålla sin karriär så långt ifrån botten som möjligt. Med hjälp av sin trofasta vän och kollega Adam Duhmel, får hon en dag det uppdrag hon alltid drömt om. Ett uppdrag som kräver ny identitet, en ny bostad i en helt annan stad och en helt ny look.
Har hon det som krävs för att kunna fullfölja sitt uppdrag? Hennes uppdrag som går ut på att gå under djupet i Los Angeles gator och hitta gruppen som kallar sig för "Five", där ingen mindre än badboyen Justin Bieber står högst på listan över människor ingen vill se i livet.
Blir det en dans på rosor som hon förväntar sig eller händer det som hon aldrig vågat drömma om?

Detta är en resa full av äventyr, intriger, mörka hemligheter och en förbjuden kärlek som träffar två helt olika människor med två helt olika världar och när det inte kunnat bli värre står Esme inför ett beslut som kan förändra hela sin framtid. Låter det intressant? Besök gärna min novellblogg, www.AlwaysKidrauhl.blogg.se KRAM

2012-12-08 @ 02:48:24
URL: http://www.alwayskidrauhl.blogg.se
Skriven av: Hanna hoflin

sv; haha, joo, men snön har kommit ovanligt sent de två senaste åren ^^ skönt det tycker jag! ;)
Vad heter dina kusiner då? :D <3

Svar: ehm... Lucas, Jesper och Simon. men sedan har min morbror skaffat en ny o hon har två döttrar vid namn Lisa o den andra kommer jag inte ihåg. xP kram.
Linn Halldin

2012-12-08 @ 13:48:14
URL: http://iwnfy.blogg.se
Skriven av: hanna hoflin

hmm, dom vet jag inte vilka det är :/
kram Hanna

2012-12-08 @ 16:19:02
URL: http://iwnfy.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback