13 - Can We Start? - Part 1

PREVIOUS:    Han suckade tungt. ”jag vet, jag säger alltid fel saker” 

   ”Vad sa du då?” frågade jag och såg nyfiket men en aning bekymrat på honom. Vad det än var så var det inte bra. 

   ”Jag skämtade med henne, sa att hon var smart nog att göra mina läxor också” jag skakade trött på huvudet och glodde på honom. 

   ”Chaz, Chaz, Chaz...” sa jag medan jag fortsatte skaka på huvudet. ”ser visste ut som att jag behöver lära dig en hel del”

 


 

”Mat!” jag skrattade åt Chaz som enbart släppte sin väska på golvet innan han marscherade in i huset och vidare in i köket. Jag skakade roat på huvudet åt honom medan jag tog av mig ytterkläderna och hängde upp dem på krokarna. Jag tassade in i huset efter honom och fann honom duka bordet med lite allt möjligt. Min mage kurrade högt och Chaz log roat. 

   Jag skrattade högt och kastade gurkskivan mot Chaz och till min lycka träffade den honom rakt i ansiktet och fastnade i hans panna. Jag böjde mig över matbordet och skrattade så mycket att jag inte hann andas ordentligt. 

   ”oOkej, så roligt var det inte” utbrast Chaz vilket fick mig att skratta ännu mer. Plöstligt ringde det på dörren och jag slutade tvärt att skratta, Chaz reste sig från sin stol innan han försvann ut till hallen. Jag reste mig, nu smått skrattande, medan jag började städa bort från matbordet. Väl klar kom Chaz tillbaka, följd utav Justin och Ryan. Jag log stort mot dem och fick ett lika stort leende tillbaka utav Justin medan Ryan verkade mer intresserad utav pepparkakorna som låg i korgen på matbordet. 

   ”Så Chaz... Penna, papper, vardagsrummet, nu. Jag gissar på att du måste skriva ner det här för att din lilla hjärna ska komma ihåg det” med det sagt gick jag ut ur köket och bort mot vardagsrummet. 

   ”Hey! Jag har inte en liten hjärna” hörde jag hur han protestera och jag skrattade roat. Justin la en kommentar jag inte kunde höra men hörde sedan hans klagorop när Chaz boxade honom tillbaka. 

   ”Jesus dude” klagade Justin när han kom gående in i vardagsrummet och sjönk ner i fåtöljen medan han gned sin ena överarm. Jag plutade med underläppen och såg på honom. 

   ”Awh, blev min lilla bebis slagen?” retades jag och han skrattade ironiskt innan han himlade med ögonen. Han skulle precis svara när Chaz med Ryan efter sig kom inklampandes i rummet, Chaz med ett block och en bläckpenna i handen och Ryan med pepparkakorna. Han flinade nöjt medan han satte sig ner i soffan bredvid Chaz. 

   ”Jag är redo” sa Chaz och såg upp på mig. 

   ”Vad är det vi ska göra?” frågade Justin och viftade demonstrativt runt i rummet. 

   ”Jag ska se om jag kan lära Chaz här att ge vänliga, bra kommentarer som får tjejer att stanna kvar och inte spring som om de hade eld i baken istället för väldigt korkade och en aning förnedrande kommentarer” svarade jag med överdrivet vänlig ton och såg på dem. Justin flinade roat medan Chaz muttrade lågt, Ryan brast plöstligt ut i skratt och knuffade till Chaz.

   ”Jaja, om alla har slutat skämta om mig. Kan vi börja istället?” jag flinade. 

   ”Självklart” svarade jag roat, han himlade fort med ögonen innan han lutade sig bak mot soffryggen. Jag harklade mig lågt innan jag la armarna i kors över bröstet. ”så Chaz...” började jag men tystnade och bestämde mig sedan för att börja i andra ändan.

 


 

VET att det är super duper mega kort men det här är det jag har lyckats skriva hittills o jag tyckte ni förtjänade i alla fall något litet att läsa tills nästa kommer upp. så part 2 utav detta kapitel kommer upp snart hoppas jag. har mycket i skolan just nu med prov o andra uppgifter som de slänger på oss. -.- FML! 

men vad tycks? KOMMENTERA! vill verkligen veta, era åsikter betyder allt! ♥ puss&kram. 

 

PS. har inte läst genom det så ledsen om det är stavfel eller annat. ehhehehe. DS. 


Skriven av: Liv

Awesome kapitel,!!!

2012-12-12 @ 20:29:49
Skriven av: Bellz.

Luv it. <33333

2012-12-12 @ 20:55:01
Skriven av: mickisbro. ▼

az00000000m. :*

2012-12-12 @ 21:36:19
URL: http://mickistyle.blogg.se
Skriven av: Myybieberstoory

Hejhejhejhejhej! Hahahahah, nej men hej.
Fin blogg och bra novell! :) Har läst igenom litt och jag gillar vad jag läser... så bra asså. Men du, skulle du kunna tänka dig att göra ett länkbyte med fjuttiga mig? :) *blink* hahaha, inlägg om du vill det? Kraaam!

BTW, hur många läsare har du om du är sugen på det? Jag har 300+ dagligen om du har en gräns eller nåt!

2012-12-13 @ 00:17:54
URL: http://www.myybieberstoory.blogg.se
Skriven av: Therese

Längtar till nästa! Can't wait! :D

2012-12-13 @ 10:58:07
URL: http://eclipsis.blogg.se
Skriven av: Hannosh bror

Löv it. In luv med Chaz och Pennys friendship...

2012-12-13 @ 11:29:56
Skriven av: Josefine!!^^

AS BRA Längtar tills nästa!!! <3

2012-12-13 @ 14:15:10
Skriven av: jasmina

Måste du sluta skriva eller hahha vill veta meeesr love your story<33

2012-12-13 @ 19:07:21
Skriven av: Myybieberstoory

Okey! Wo. Hahaha, men du, skulle vi kunna fixa det under lovet nån gång då kanske? :) Har haft så mycket nu, hahah! Kram!

2012-12-13 @ 20:00:37
URL: http://www.myybieberstoory.blogg.se
Skriven av: Myybieberstoory

Okey! Wo. Hahaha, men du, skulle vi kunna fixa det under lovet nån gång då kanske? :) Har haft så mycket nu, hahah! Kram!

Svar: absolut! samma här, skolan tar kol på mig. =) kram! <33
Linn Halldin

2012-12-13 @ 20:00:37
URL: http://www.myybieberstoory.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback