15 - Juniper Memphis

PREVIOUS:    ”Jag tror Chaz lyssnade allt, han verkligen gilla den där Ana” Penny nickade svagt med ett snett leende. 

   ”Det tror jag också” la hon till och suckade sedan medan hon försiktigt fingrade på Bubbles päls. 

   ”Nu ska du få sova så hörs vi” sa jag sedan och hon nickade innan hon sträckte ut handen mot mig, jag tog emot den och hon kramade min hand. 

   ”Det gör vi och tack igen” svarade hon, jag log mot henne innan jag släppte hennes hand och gick mot dörren.

 


 

"Dumma stygn" stönade jag medan satte mig ner för att sedan åka rutschkanan nerför trappan för att hälla upp ett glas juice i köket. Apelsinjuicen var isande kall, vit ångande rök vällde ur glaset och jag fick nästan "brain freeze" när jag lät det glida nerför halsen. Ute i hallen plingade det plötsligt på dörren, fort släppte jag glaset och det gick med ett högt krasch sönder mot golvet. Jag gick genom vardagsrummet och fick kliva över den döda katten som var fast spikad i parketten. Ute i hallen låste jag upp de hundra låsen som täckte den bastanta dörren innan jag knuffade upp den. Utanför stod Justin med ett snett leende, hans ljusbruna hår stod åt alla håll och han bar en knall lila jacka. 

   "Howdy gummiankan!" sa han innan han flörtigt vickade på ögonbrynen. En rodnad som fick mitt ansikte att brinna, flammade upp i mitt ansikte. Bokstavligen flammade upp. Fort slog jag mig i ansiktet för att släcka elden, Justin rapade högt och jag flög bort från dörren så han kunde komma in. "fin katt" kommenterade han och såg på den livlösa katten på golvet. Jag nickade instämmande. 

   "Leslie är i sina bästa dagar" svarade jag och följde sedan efter honom bort till trappan. 

   ”Hej mamma” hälsade jag, hon mumlade något tillbaka innan hon slet i håret och kastade upp kakorna i luften. ”jag och Justin går upp på mitt rum och kör en snabbis sedan tänkte vi ta snigeln till köpcentrumet” informerade jag henne innan vi studsade upp på vita moln uppför trappan. 

   Väl uppe på mitt rum - som stank utav hund kiss och liknade greve Draculas håla - vände sig Justin om med ett leende. En smal, ormtunga smet ut mellan hans läppar och min kropp skrek genast efter honom. Jag grep tag om hans tunga mellan pekfingret och tummen innan jag förde den mot min mun och slickade på den. Justin närmade sig försiktigt och våra läppar skulle just mötas när jag rycktes tillbaka med en flämtning. 

 

 

”Penny?” jag satte mig käpprätt upp och drog efter andan. Jag såg mig runt i mitt rum, det var tillbaka till sitt normala och doftade gott utav vårt tvättmedel. Bubble låg nere vid mina fötter och sov lugnt, benet värkte plötsligt till och jag stönade lågt. ”Penny?” rösten fick mig att hoppa till och jag vände mig genast åt höger för att se Justin sitta lutad mot sänggaveln bredvid mig med en frågande blick. Hans hår stod inte spretigt utan han hade hans vanliga lugg sving och lika stylat som alltid. Han bar inte en knall lila jacka utan en ljus tröja med en grå baseboll jacka med ett rött ”A” på ena bröstet tillsammans med mörka jeans. 

   ”Penny, mår du bra? Du bara somnade” jag skakade förvirrat på huvudet. 

   ”Vad hände?” frågade jag. När kom han hit? Shit, jag kommer inte ihåg någonting. 

   ”Vi satt och pratade, plötsligt bara somnade du. Jag antog att det var dina tabletter som härjade” svarade han. Jag slog mig för pannan, jäkla tabletter! 

   ”Herregud, förlåt” sa jag fort men han skakade roat på huvudet medan han skrattade. 

   ”Det är lugnt, du behöver vila” svarade han och jag log tacksamt. Det förklarar drömmen, tänkte jag. ”vad är det?” jag skrattade generat.

   ”Jag hade en väldigt konstig dröm” svarade jag och drog ut på ordet ”väldigt”. Justin skrattade.

   ”Vill du berätta om den?” frågade han nyfiket och hasade ner lite bredvid mig. Jag la mig på sidan och log mot honom innan jag puffade till kudden. 

   ”Ehm... du var med i den, mamma var med en snabbis” började jag. ”jag åkte rutschkana för det första nerför trappan för att dricka juice. Som ryckte, likt en ångmaskin. Men jag drack i alla fall, sedan plingade det på dörren och i vardagsrummet låg en fast spikad, död katt. Utanför dörren stod du, du hade håret åt alla håll och var iklädd en knall lila jacka. Inte speciellt fint, må jag tillägga. Du hälsade med ett ”howdy gummiankan” tror jag, något jätte konstigt i alla fall. Den här hälsningen du ger mig från mig att rodna, mitt ansikte hettar upp så mycket att de tillslut brinner men jag slår mig själv för att släcka den”

   ”När vi sedan kommer in i huset och är på väg upp till mitt rum går vi förbi mamma som sliter sig i håret och kastar kakor, mycket skumt. Sedan säger jag något i den här stilen; ”vi ska upp och göra en snabbis och sedan ta snigeln till köpcentrumet”. När vi kommer upp på mitt rum så är det förvandlat till Draculas hem och det visar sig att du har en ormtunga” jag tystnade när jag berättat klart och såg upp på Justin som satt med en förvånad minn. 

   ”Det... ehm... ja... var en konstig dröm” sa han innan vi båda brast ut i skratt. 

   ”Måste vara tabletterna” la jag till och skrattade till ännu en gång. ”men vad tror du den betyder?” 

   ”Ehm... kanske att dina mamma kommer baka jätte äckliga kakor så hon förvandlar mig till en orm?” gissade Justin och fick mig att skratta igen. 

   ”Kanske” svarade jag och ryckte på axlarna med ett leende på läpparna. Men det jag undgått att berätta var, bortsett från hans ormtunga, hade vi varit nära att kyssas i min dröm. Inom mig fylldes jag utav värme och en pirrade känsla härjade runt i min mage likt en galen elefant. Jag sneglade upp på Justin som såg ut i mitt rum, helt inne i sina egna tankar, jag passade på att studera hans profil. Hans lagom stora näsa, hans fylliga läppar, de tjocka ögonbrynen som passade bra till hans fantastiskt vackra ögon. Håret som såg silkeslent ut och plötsligt fick jag ett kraftigt begär att röra vid det, dra fingrarna genom det, se hur det rufsade till sig efteråt. Jag skakade fort på huvudet för att få bort tankarna. 

   Dem här tabletterna luddar verkligen till mig hjärna. Vad är det jag tänker med? Det är Chaz bästa kompis och dessutom världens största popstjärna. Världens största popstjärna som också halv ligger i min säng, bråkade jag för mig själv. Jag fnös och drog till mig Justins uppmärksamhet som såg frågande ner på mig. Fort skakade jag på huvudet för att säga att det inte var något. 

   ”Vad gör du med alla dina tavlor?” frågan förvånade mig innan jag följde hans blick som vilade på tavlorna som stod lutade mot väggen. 

   ”Faktiskt så säljer jag dem” svarade jag och han spärrade genast upp ögonen.

   ”På riktigt?” jag nickade med ett blygt leende. 

   ”Jag har sålt flera stycken och det hjälper mig att försörja min lilla hobby” la jag till och Justin skrattade. 

   ”Din lilla” härmade han sarkastiskt och jag drog roat på läpparna. ”vart kan man köpa dem då?” frågade han sedan och vände blicken mot mig ännu en gång. 

   ”Jag använder mig utav en hemsida på nätet som jag gjort, på det sättet kan jag fortsätta vara anonym” svarade jag och Justin nickade förstående. 

   ”Har du ett 'artist' namn då eller?” jag skrattade roat innan jag nickade. 

   ”Jag går efter namnet Juniper Memphis, Jesse kom på det” svarade jag och Justin stelnade till bredvid mig. ”vad är det?” frågade jag förvirrat och oroligt. 

   ”Juniper Memphis?” frågade han med stora ögon, jag nickade förbryllat. Han brast plöstligt ut i ett högt skratt och tog sig om magen, jag skrattade lågt bredvid honom. Fortfarande förvirrad.

   ”Vad är det som är så roligt?” frågade jag sedan. 

   ”Du vet inte hur mycket min mamma pratade om dessa målningar som tydligen var gjord utav Juniper Memphis, hur mycket hon tyckte om dem. Hon köpte en och den hänger nu på hennes vägg i hennes hus i LA” jag såg förvånat på Justin innan jag kände hur rodnaden spred sig över mina kinder. 

   ”Är du seriös?” fick jag sedan fram och Justin skrattade igen innan han nickade. ”vilken liten värld” påpekade jag och Justin log roat. 

  

*

 

Blåmärket i mitt ansikte hade nu bleknat och även dem på mitt ben, stygnen stretchade illa ibland och fick det att flimra framför ögonen men till största del började jag läka ihop. Justin hade nästan varje dag besökt mig för att hålla mig sällskap medan alla andra var i skolan. Vi låg flera timmar i min säng och bara pratade, en dag bytte vi och han satt och tittade på medan jag målade.

   Han hade sedan berättat att han fann mig mycket fascinerande och vacker när jag målade. Jag var tydligen så inne i det jag gjorde att jag min blick blev frånvarande men de sken utav lycka, en häftig rodnad hade spridit sig utav hans ord innan jag tackat för hans fina ord. Justin var som någon jag aldrig träffat förr, jag brukade inte få bra kontakt med killar. Jag passade bättre med tjejer, men på något vis hade jag - här i Stratford - enbart dragit till mig killvänner. Men jag gillade det, man fick en helt ny syns på saker när man fick höra deras åsikter. Det var intressant. 

   ”Du vet att jag älskar dig va?” frågade jag och såg in i de kolsvarta ögonen som såg nyfiket tillbaka mot mig innan munnen skällde. Jag log och skrattade. ”jag tar det som ett ja” la jag till innan jag släppte ner Bubble på sängen. Julavslutningen var bara några dagar ifrån, jag längtade hemskt mycket efter ett uppehåll från skolans dammiga salar, läxorna de slängde på oss och lärarnas dåliga andedräkter och jobbiga kommentarer. 

   Chaz hade skickat mig många sms under dagarna och frågat hur jag mått, han var gullig Chaz. En riktigt bra kille, när väl Ana inser det kommer de bli ett urgullig par. Innan de börjar kyssas och nästan ta sig innanför varandras kläder offentligt, tänkte jag för mig själv och rös till utav bilden jag fick upp i huvudet. Jag skrattade till åt vart mina tankar ledde mig innan jag skakade på huvudet och gick bort mot mitt sovrumsfönster. Nere på gatan var det tomt, snön låg som ett tjockt täcke på marken och gatulamporna sken upp stora cirklar av ljus. Snart var det ett nytt år också... undra vad det skulle komma med? Hoppas det blir spännande.

 


 

tja... ni kanske inte fick någon "whaaaaat the fuck" upplevelse där i början.. jag vet i alla fall att jag sa det till mig själv o skrattade medan jag skrev det. xP hahahahahaha! men hoppas ni tyckte om kapitlet! lite lugnt o sådär.. nästa kapitel hoppar jag direkt till julafton o sedan kommer det börja hända grejer. ;) 

vad tycks?? KOMMENTERA! :DDDD ni har varit så himla härliga, fortsätt snälla med det. <333 puss&kram. 


Skriven av: agnes

YEEEEY jag har stalkat din blogg de senaste timmarna efter kap 15 :3 hoppas att nästa kommer snart!!!

2012-12-17 @ 21:36:38
Skriven av: Lizliz

Jag fick en "whaaaaaat the fuck" upplevelse och började gå igenom alla kapitel o så. sedan bestämde jag mig för att läsa vidare. När jag kom till att han hade ormtunga så ba " Jaha! Ja men självklart!" ;)

2012-12-17 @ 21:47:57
Skriven av: Therese Bjuhr

As bra :D

2012-12-17 @ 21:52:29
Skriven av: Therese Bjuhr

As bra :D

2012-12-17 @ 21:52:30
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-12-17 @ 21:56:20
Skriven av: Ebba

What the fuck linn!?? Ormtunga?! Hahah lol! Awesome!

2012-12-17 @ 22:08:06
Skriven av: Anonym

Hahahah så himla bra!! Hahah ormtunga? :) Love it! :)

2012-12-17 @ 22:10:25
Skriven av: Isabelle

HAHAHA gick igenom hela novellen för o kolla om jag hade missta något!!! Med död katt i början tänkte jag bara "öhh.. Stavfel, kanske." LOL doog x)) har aldrig skrattat så mke sen Justin's Jimmy Fallon intervju med 'secute'..

2012-12-17 @ 22:16:41
URL: http://bieberstoriies.blogg.se
Skriven av: elisabeth

ahahahha roligt kapitel! mer! tack... ;)

2012-12-17 @ 22:23:47
Skriven av: Anonym

Hahah, jag dog lite i början!
Grymt bra!

2012-12-17 @ 22:26:28
Skriven av: Swaggiebieber

HAHAH du skulle bara veta min reaktion från början, Jag bah, ''Vafan? är de första april eller vad i helvete?'' sedan tyckte jag att de var så kul att jag började gapflabba, A , min humor är ju bäst på kvällarna :D<3 HAHAH lol<3

2012-12-17 @ 22:54:32
URL: http://Swaggiebieber.blogg.se/
Skriven av: Swaggiebieber

Gash girl? Funkar de att ladda upp en bild för dig som är mer än 1000x1000? :o<3 De går inte för mig, Kan högst ha 1000 , Fml asså D:<3

2012-12-17 @ 23:03:08
URL: http://Swaggiebieber.blogg.se/
Skriven av: Tilde!!^^

omg as bra!! <3

2012-12-18 @ 20:08:02
Skriven av: mig

jag var typ tvungen att titta så att jeg inte hade missat något kapitel

2012-12-18 @ 21:02:45
Skriven av: Anonym

HAAHHAHHAHAHA omg.. du ska bara veta hur mycket jag garva i början, typ så jag grät hahah kunde typ se allt framför mig och då blev det ännu värre.. men blev först tvungen att kolla bak nått kapitel o se om jag missat, precis som någon kommenterat innan. trodde någon hade hackat din blogg ett tag där eller nåt.. :)

2012-12-18 @ 22:56:24
Skriven av: Jossan

Roligt kapitel hahaha ;)<3

2012-12-19 @ 21:33:46

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback