Between Heaven And Hell - Kapitel 26

PREVIOUS:   Han hade på sig en svart tröja tillsammans med en svart jacka och jeans, på huvudet satt en ljusblå keps tillsammans med ett par Ray Ban solglasögon. Ett leende pryde hans läppar då han kastade en snabb blick mot mig innan han riktade den mot vägen igen. Bilen saktade ner och körde sedan in på en parkering framför ett gigantiskt, beige byggnad som det stod ”DYRDEK” men stora lila bokstäver. Jag såg undrande på byggnaden och hade verkligen ingen aning om vart han hade tagit oss, vart är vi!?

   Justin parkerade bilen och stängde av motorn, ännu mer förvirrad följde jag med honom ur bilen och stängde igen dörren. Jag drog ner mina pilotglasögon längre ner på nästippen och skannade av stället, seriöst vart är vi!? 

 


  

”Justin, vart är vi?” frågade jag och gick mot honom samtidigt som jag såg på den stora byggnaden.

   ”Fantasy Factory” svarade han, slog ut med armarna och log stort. Fantasy Factory? Vart hade jag hört talas om det förut? Flertal gånger upprepade jag namnet för mig själv innan det klickade.

   ”Skojar du med mig?” utbrast jag och kände hur mitt ansiktsuttryck liknade det jag fått vid synen av bilen. Justin skrattade roat åt mig.

   ”Nej” svarade han och jag slängde mig i hans famn innan jag kramade hårt, inte så hårt jag kunde dock då jag skulle ha brutit hans nacke i två. Justin besvarade kramen innan han släppte och flätade istället samman våra händer, jag log mot honom innan jag drog honom mot dörren. Justin skrattade återigen åt mitt beteende och jag kunde inget annat än att le belåtet.

   ”Åh, titta en skateboard” mumlade jag när vi närmade oss ingången, jag släppte Justins hand och ställde mig på den samtidigt som jag sköt ifrån. Jag rullade in genom en dörr och Justin hälsade på en blond kvinna bakom ett skrivbord, hon log och de småpratade en stund innan hon reste på sig och tog sedan täten.

   Justin vände sig mot mig och log. ”kom igen” sa han sedan och sträckte ut handen mot mig. Jag tog genast tag i den och sköt ifrån med foten på marken, halvt dragen och halvt rullande tog jag mig in i en stor hall tillsammans med kvinnan och Justin. Jag kände hur min haka för tredje gången idag föll, välkommen tillbaka till himlen Deztiny. Rummet hade ramper, skatestänger, basketplan, linbana, soffor, trappor… träd.

   ”Rob!” utbrast Justin bredvid mig och jag vände förvånat på huvudet för att se en man, ganska kort, med brunt hår, ung klädstil, komma gående mot oss med ett stort leende.

   ”Justin!” svarade han och de omfamnades i en kram, från de små kontoren runt om kom det två andra män, långa och spinkiga som snart anknöts utav en annan man, stor och mörk. Påminde om Kenny, Justins före detta livvakt. Hundar kom vaggande ut från ett kontor och jag smälte genast vid synen av dem, djur hade jag alltid älskat. Harmlösa varelser som dessutom var lätta att handskas med, vanligtvis. ”och vem är detta då? Tjejen du pratade om?” frågan fick mig att dras ur min dagdröm och rikta blicken mot mannen.

   ”Deztiny” hälsade jag och sträckte fram handen som inte höll Justins mot honom.

   ”Rob” svarade han och skakade min hand. ”så jag hörde att du gillar” började han och viftade sedan med armarna för att demonstrera att han menade allt i rummet. ”sådant här” jag skrattade roat åt honom innan jag återigen såg runt i rummet.

   "Jag älskar det” svarade jag exalterat och han log.

   De andra männen slöt upp och Rob presenterade dem som Drama, Big Cat och Big Black. De tre männen såg med stora ögon på mig när jag log och sträckte fram handen mot dem för att hälsa. ”Deztiny” sa jag till dem.

   ”Fint namn” berömde Drama och jag log tacksamt.

 

Jag landande i de mjuka kuberna som fyllde ”bassängen” som var placerad efter en ramp.

   ”Jag skulle kunna ligga här hela dagen” sa jag till Justin som stod på kanten, han skrattade innan han hoppade i. ”jag menar det är ju super mjukt” fortsatte jag och kände hur han kröp mot mig, dock med en del svårigheter då man lätt sjönk ner bland dem. Jag skrattade, satte mig upp och kröp mot honom för att mötas halvvägs. Jag fnissade innan jag mjukt kysste honom, han överraskade mig genom att sätta en hand bakom min nacke och hålla mig kvar. Det fick man att tillslut tappa balansen från min framåtlutande position och jag föll fram över honom.

   ”Återigen smidigt, Bieber” mumlade jag mot hans läppar. Efter en stund lyckades vi ta oss upp ur kub havet och ner på golvet igen.

 

”Okej, är det något du inte kan göra?” frågade Rob som kom gående och såg på mig.

   Efter kanske två timmar i hallen hade vi åkt skateboard, åkt runt på små fordon som skulle föreställa bilar, slagit på den päronformade boxningssäcken. När jag hade slagit var det killarnas tur att tappa hakorna då de slog runt 800 och jag fick 999. Jag hade bortförklarat det att allt brottandes med Faith att fått sin verkan på min kropps styrka. ”du skulle se henne i en bil” kommenterade Justin som kom rullande på en skateboard. Rob höjde frågande på ena ögonbrynet och jag ryckte på axlarna.

   ”Jag gillar saker med fart” svarade jag nonchalant och log mot honom.

   ”Då kommer du säkert gilla den här” sa Rob och gick iväg, jag såg undrande efter honom innan jag vände mig mot Justin. Med ett leende gick jag fram till honom och la mina armar runt hans hals.

   ”Har du roligt?” frågade han.

   ”Skojar du? det här stället rockar” svarade jag och han skrattade. ”tack” sa jag sedan innan jag kysste hans läppar.

   ”Fler sådana här och vi är kvitt” mumlade han mot mina läppar och jag skrattade.

   Ett högt brummande ekade i hallen och jag släppte genast taget om Justin, vi vände våra huvuden mot garageporten som hade öppnats och in kördes ett lila fordon. Rob stannade framför oss och jag såg imponerat på bilen, den hade tre hjul. Två där fram och ett där bak, den bestod av två säten och motorns brummande skvallrade om att den hade många hästkrafter. 

   ”Får vi…” började jag men tystnade när Rob nickade. Kvittrande skuttade jag runt så jag kom till förarsätet, jag gled in och satte spände fast mig med säkerhetsbältet. Justin gjorde likadant bredvid mig och jag såg på honom. ”beredd?” frågade jag honom.

   ”Kör hårt” svarade han och log, jag kastade en blick på Rob som stod tillsammans med Chanel, som det visat sig att kvinnan hette, Drama och Big Black.

   Jag gasade och det ekade i den stora hallen, innan jag tryckte gasen i botten och vi sköt ut genom garageporten. Smidigt körde jag ut på den stora parkeringsplatsen och ur backspegeln jag hur de följde efter oss ut för att se. Jag gjorde parkeringsplatsen till en liten racingbana och driftade runt tills jag stannade med ett ryck.

   ”Wow” hörde jag Justin säga bredvid mig. Rob kom med stora ögon och ett stort leende på läpparna fram till bilen.

   ”Professionell racerförare!” utbrast han. ”nu är det min tur att tappa andan” sa han sedan till Justin som log roat och steg ur. Rob tjöt hela åkturen och hoppade nästan ur bilen, likt ett barn på julafton sken han och verkade inte kunna hålla inne sin upprymdhet. ”det där var ett utav det bästa jag någonsin varit med om!” utbrast han och drog händerna genom sitt hår, jag skrattade medan jag klev ur bilen.

   ”Roligt att du gillade det” sa jag och gick fram till Justin som såg stolt på mig.  

 

”Deztiny! Kom ner genast, det är inte roligt” ropade Justin oroligt.

   ”Justin, lugna ner dig. Jag kommer inte göra mig illa, jag vill bara testa en sak” svarade jag och fortsatte klättra på röret som skulle leda mig upp till taket. Jag klättrade så jag hamnade över kub havet, med en sista blick på Justin som stod med handen halvt över ögonen tillsammans med Rob som såg nyfiken och en aning oroad ut släppte jag taget och föll genom luften.

   Tiden saktade ner och allt verkade gå i slow motion, att flyga genom luften kändes härligt då det var länge sedan jag flög med mina vingar. I luften hade jag kontroll, i luften hade jag makt och det kändes häftigt. Dock varade tiden i luften inte för alltid då jag landande bland kuberna och verklighetens hastighet sattes på.

   ”Oh my God! Gör aldrig sådär mot mig igen, det där var inte-" medan jag kravlade mig upp ur kub havet hade Justin tagit sig upp på kanten och skällde argt på mig. Dock avbröt jag honom genom att fort kyssa honom.

   ”Jag vet att du blev orolig, men hey jag är okej” sa jag och smekte lugnande hans kinder, han andades hakigt in och ut innan han nickade.

   ”Gör inte om det bara” sa han och såg mig i ögonen och jag nickade lugnande.

   ”Jag lovar” svarade jag och nu spred det sig ett svagt leende på hans läppar. ”men vad har du på dig!?” utbrast jag sedan och skrattade.

 


 

fun day at the Fantasy Factory, har ni sett det programmet någonsin? jag tycker det e skitroligt i alla fall. :P jahopp, vad tror ni det är hon ser?? vad tycks? KOMMENTERA! ♥


Skriven av: nattha

Din novel är appsulut den bästa jag läst :D

2012-07-02 @ 23:35:54
URL: http://nageltips.blogg.se
Skriven av: Anonym

Dina noveller är helt awesome

2012-07-03 @ 09:37:48
Skriven av: Anonym

Sugen På En ny Design? Kolla In http://swagdesigns.webblogg.se

2012-07-03 @ 09:57:15
Skriven av: Felicia

asgrymt ju!! aah!! Vill hs meer!!

2012-07-04 @ 16:50:30
URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback