Between Heaven And Hell - Kapitel 27

PREVIOUS:    ”Oh my God! Gör aldrig sådär mot mig igen, det där var inte-" medan jag kravlade mig upp ur kub havet hade Justin tagit sig upp på kanten och skällde argt på mig. Dock avbröt jag honom genom att fort kyssa honom.

   ”Jag vet att du blev orolig, men hey jag är okej” sa jag och smekte lugnande hans kinder, han andades hakigt in och ut innan han nickade.

   ”Gör inte om det bara” sa han och såg mig i ögonen och jag nickade lugnande.

   ”Jag lovar” svarade jag och nu spred det sig ett svagt leende på hans läppar. ”men vad har du på dig!?” utbrast jag sedan och skrattade.

 


 

Ut genom en dörr kom Big Black nu iklädd en lejonmask, lejonvantar och en svans. Justin vände sig frågande om för att se på det jag skrattade åt, så fort han fick syn på Big Black som nu hade Rob efter sig, han iklädd skyddsutrustning, skrattade han. Vi tog oss ner på golvet och gick hand i hand mot dem.

   ”Varför denna utstyrsel?” frågade Justin roat.

   ”Jag har hittat ett ställe som låter en tiger attackera mig” svarade Rob uppspelt.

   ”Vad! Varför?” frågade Justin genast förfärat.

   ”Jag vill ha den där adrenalinkicken, den där rädslan som snabbt går över till spänning” förklarade Rob och studsade exalterat på stället bredvid en pessimistisk Big Black. 

   ”Jag tycker han är lika dum som du Justin” kommenterade Big Black och tiltade menande på huvudet.

   ”Kör dude! Får vi följa med?” utbrast jag och sken upp i ett stort leende.

   ”Kla-” börjad Rob innan Justin avbröt honom.

   ”Nej! Absolut inte, tänk inte ens tanken!” jag plutade genast med underläppen och gav honom min bästa puppy blick.

   ”Snälla Justin” vädjade jag lågt och tindrade med ögonen mot honom. 

   ”Nej” svarade han bestämt och la armarna i kors över bröstet.

   ”Snälla” bad jag igen och lutade mig närmre honom.

   ”Nej, aldrig att du kan lura mig in i det här”

  

”Kan inte fatta att du lurade in mig i det här” sa Justin och jag skrattade roat.

   Jag hade lyckats få Justin att gå med på att åka med Rob, Big Black, Drama, Big Cat och Chanel till platsen dit tigern skulle komma. Rob hade fixat en ”death box” som var gjord i glad och det var meningen att vi skulle sitta i den och sedan kunde tigrarna vara uppepå den eller gå runt.

   Jag strök lugnande Justins handrygg med min tumme samtidigt som jag fascinerat såg på tigrarna som gick runt den stora boxen vi satt i. Rob skrattade medan han kittlade en tigers tass som stod ovanpå boxen. ”din idiot” sa Chanel men skrattade smått.

   Efter en stund kom en utav vakterna och låste in tigrarna i sina burar igen för att Rob skulle kunna ta sig ur boxen säkert. De låste igen och Rob gick fram till en bur, han klappade lite på låren för att jaga upp tigern inuti innan en vaktare tog upp luckan och Rob sprang.

   Han hann inte många meter för ens tigern var i fatt honom och knuffade ner honom på marken med hjälp av tassarna och sin tyngd. Vakterna var dock fort framme hos honom för att ta bort tigern, Rob ställde sig upp och hans ansikte lös av glädje.

   ”Det där var grymt!” utbrast han och de andra skrattade i boxen.

   ”Är det någon annan som ska pröva?” frågade en vakt och jag pussade Justin snabbt på kinden och sa ”jag kommer inte dö” innan jag hoppade ur boxen och stod på marken. Jag gav Rob en high five när jag passerade honom samtidigt som de andra försökte lugna ner Justin.

   ”Hon kommer klara sig, du såg ju hur bra det gick för Rob” hörde jag någon säga till honom.

   Jag ställde mig framför buren dock några meter bort, jag nickade till vakten som fällde upp luckan och tigern kom springande, jag fokuserade blicken och riktade den rakt mot tigerns ögon. En meter från mig tvärnitade den och såg tillbaka in i mina ögon, lugnt satte jag mig ner på marken i skräddarställning med blicken fortfarande fastlåst med tigern.

   Tigern röt innan den bugade sig inför mig och la sig sedan ner på marken, jag skrattade och kröp fram till det magnifika djuret.  Jag kliade det bakom örat och drog fingrarna genom den tjocka pälsen, jag gosade in mitt ansikte i tigerns hals och drog in doften av den. När jag släppte taget slickade den mig fort på kinden innan den rullade runt på ryggen och såg bedjande på mig. Jag skrattade återigen innan jag kliade den på magen, katten kurrade högt av njutning.

   ”Det här har aldrig hänt förut” hörde jag en vakt säga och jag kastade upp en blick på honom, han stod med händerna i sidorna och såg med stora, förvånade ögon på mig och tigern.

   Efter en kort stund meddelade en skötare att det var dags att ta in tigern igen, jag reste mig fort från knäna och tigern hoppade hastigt upp från marken. Likt en hund följde den med mig till buren och gick sedan lydigt in, jag vinkade hejdå till den innan jag gick bort till gruppen som nu hade tagit sig ut ur boxen och stod på marken. Samma identiska uttryck pryde deras ansikten, stora ögon och något hängande hakor.

   ”Vad… vad…” började Rob men verkade inte komma framåt i sin mening.

   "Jag är bra med djur” svarade jag och ryckte på axlarna. Justin bröt sig ur ledet och sin stumma trans och gick fram till mig, jag förberedde mig på en ny utskällning men överraskades då han istället drog in i mig i en hård kram.

   ”Det där var imponerande” sa han sedan och jag skrattade lågt. ”men göra inte så mot mig igen, jag trodde att vi redan var överens” fortsatte han och såg mig sedan menande i ögonen. Jag log bara stort och busigt vilket fick honom att skratta.

 

Väl hemma efter den långa dagen med Fantasy Factory crewet hamnade vi utmattade i en varsin solstol på baksidan då kvällssolen värmde behagligt. Jag reste mig sedan ur min stol för att nästa sekund sitta gränsle över Justins höfter, han öppnade förvånat ögonen och såg på mig. ”jag tänkte bara tacka dig för idag” mumlade jag medan jag lutade mig fram mot hans ansikte.

   Innan han hann svara eller annat tryckte jag mina läppar mot hans och la mina händer om hans kinder. Jag kände Justins armar om man rygg som spändes hårdare runt mig vilket fick mig att pressas närmre hans kropp. Jag öppnade hans mun med hjälp av min tunga och jag kände hur Justins armar runt mig spändes något mer, tillslut drog jag mig en aning andfått ifrån honom och log.

   ”Tack” upprepade jag innan jag mjukt kysste hans läppar. 

 


 

värsta tigertämjarn, va fan! ;) awesome guuuurl asså. vad tycks?? KOMMENTERA!! ♥


Skriven av: Johanna - MITT LIV

AWEEESOME :D

2012-07-04 @ 21:39:53
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-07-04 @ 23:13:17
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Anonym

Helt freaking grymt!!!

2012-07-05 @ 11:31:50
Skriven av: Marielle :)

Jag slutade faktiskt läsa den här bloggen när du började med denna novell. Men jag gav den en ny chans, och jag fastnade. :) den är faktiskt bra. Kan dock inte vänta tills hon av misstag fäller ut vingarna med Justin i sin närvaro. :P det är isf så jag vill att han ska se det. :P

2012-07-05 @ 11:52:00
URL: http://Http://Firststeptwoforever.blogg.se
Skriven av: mickis.

dör, så bra, du är grym kvinna. :*

2012-07-05 @ 12:13:37
Skriven av: Alexx

Awsome!💙💎

2012-07-05 @ 12:32:06
Skriven av: Emelie

Jag hade tänkt kommentera igår men jag somnade, jag är bara så jäkla trött efter jobbet. Haha, låter lite roligt att säga, efter jobbet. Okej i alla fall, spårade ut lite där. Men kvinna du där awsome och dom som har lämnat din blogg är det bara att skratta åt dom. Det är det förlust att dom inte för läsa din helt fantastiska novell. Love to U <3

2012-07-05 @ 15:30:00
URL: http://justtwitter.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback