Between Heaven And Hell - Kapitel 28

PREVIOUS:   Innan han hann svara eller annat tryckte jag mina läppar mot hans och la mina händer om hans kinder. Jag kände Justins armar om man rygg som spändes hårdare runt mig vilket fick mig att pressas närmre hans kropp. Jag öppnade hans mun med hjälp av min tunga och jag kände hur Justins armar runt mig spändes något mer, tillslut drog jag mig en aning andfått ifrån honom och log.

   ”Tack” upprepade jag innan jag mjukt kysste hans läppar. 

 


 

Justins Perspektiv.

Jag öppnade dörren intill badrummet för att borsta tänderna och såg att Deztiny redan stod därinne, iklädd ett par trosor och en ljusblå skjorta lutad över handfatet medan hon drog på läppsyl med hjälp av sitt finger. Min blick svepte över hennes kropp och hamnade sedan på hennes utstickande rumpa, jag bet mig löst i underläppen och kände hur mitt grepp om handtaget hårdnade. Hon är för snygg!

   ”Justin?” skrattade Deztiny, jag skakade genast på huvudet för att rensa tankarna.

   ”Ja?” svarade jag och log, jag släppte handtaget och gick fram till henne. En snabb kyss på hennes kind och jag kände hur hon log innan jag rundade henne för att gripa tag i min tandborste.

   Hon vände sig långsamt om så hon stod mot spegeln igen, hon sträckte sig fram och grep tag i sin egen tandborste. Jag satte på kranen och lät vattnet rinna för att vi båda skulle kunna blöta våra tandborstar innan vi satte på tandkräm. Under tystnade fyllde vi våra munnar med vitt skum. Väl klar gick jag ur badrummet och gick ett varv runt i huset för att se till att allt var stängt och sedan larmat, huset var knäpptyst.

   ”Deztiny?” frågade jag då hon inte var kvar i badrummet.

   ”Ja?” viskade hon i mitt öra, jag ryckte häftigt till då hon skrämde vettet ur mig. 

   ”Jesus” utbrast jag och tog mig om bröstet där hjärtat satt och vände mig mot henne. Hon skrattade bedårande åt mig och jag kände hur det ryckte i mina mungipor.

   ”Ledsen” sa hon oskyldigt med ett gulligt leende, jag log och la armarna om henne.

   ”Jag förlåter dig” svarade jag innan jag mjukt kysste hennes läppar som nu smakade mint. ”vill du sova med mig?” mumlade jag sedan mot hennes läppar. Hon nickade.

   ”Ska bara byta tröja” sa hon och gick ifrån mig, jag såg efter henne då hon knäppte upp skjortan och drog av den. Till min förvåning möttes jag av en naken rygg och jag kände hur jag fick behärska mig för att inte springa efter henne. Hon kastade en busig blick mot mig och skrattade lågt.

 

 

”Deztiny, dags att vakna” sa jag mjukt samtidigt som jag strök över hennes kind. Hennes ögonlock fladdrade till innan hon öppnade ögonen, ett leende spred sig på hennes läppar och hon sträckte försiktigt på ryggen. Hennes intensiva blå ögon fick mig nästan att tappa andan. Hon var verkligen så otroligt vacker. 

   ”Vad är klockan?” mumlade hon sömndrucket medan hon gnuggade sig i ögonen.

   ”Snart halv tio” svarade jag och hon stönade. Jag flinade roat. 

   ”Varför?” klagade hon och jag skrattade.

   ”Därför att planet går om en och en halvtimme” svarade jag. Hon satte sig direkt upp i sängen med klarvakna ögon.

   ”Vad!?” utbrast hon högt därefter. I nästa sekund var hon uppe ur sängen och redan med hastiga steg mot sitt rum, jag log roat och skakade på huvudet. Tjejer... 

 

 

Deztinys Perspektiv. 

Jag andades lättat ut när vi satte oss i bilen, jag hade hunnit packa ner mina kläder, ätit frukost och fått på mig en röd långklänning. På fötterna hade jag ett par enkla pumps tillsammans med guldigt halsband, håret hade jag dragit borsten genom några gånger men annars låtit det hänga fritt.

   Bilen stannade och med hjälp av poliser, Kenny och Moshe tog vi oss till samma flygplan som vi hade åkt hit i. Även den här gången tog jag på mig mina pilotglasögon och gick tätt intill Justin, fast den här gången var det annorlunda. Den här gången var det inte bara stora män med enorma kameror utan nu stod det även tjejer i olika åldrar, skrek för full hals och tårar rann nerför deras ansikten. Förundrat sneglade jag på dem och läste på skyltarna som de hade i händerna.

   ”Vi älskar dig Justin!” ”Vill du gifta dig med mig?” ”Belieber för evigt” Vi gick uppför trappan och jag andades återigen lättat ut och satte mig ner i en flygstol.

   ”Jag kommer snart” sa Justin till mig, jag såg något förvånat på honom men nickade.

   Han försvann och jag såg försiktigt ut genom ett litet fönster, då såg jag hur Justin gick ner till marken igen innan han gick fram till tjejerna. De skrek om omöjligt ännu högre och stack ivrigt fram olika föremål och pennor, Justin tog en penna innan han på samma sätt som på restaurangen skrev något på sakerna. Han log och jag såg hur han sa saker till tjejerna, en tjej sträckte ut sina armar mot honom och han omfamnade henne i en kram. När han släppte taget såg jag hur tjejen han ge honom en puss på kinden och jag kände direkt hur avundsjukan och ilskan växte inom mig.

   Moshe sa något i hans öra, Justin nickade innan han sa hejdå till tjejerna. Nu sprutade tårarna ur deras ögon och de alla sträckte ut armarna efter honom då han vände sig om och gick mot trappan som ledde honom in i flygplanet igen. Jag la armarna i kors över bröstet och kände hur mitt dåliga humör rullade in över mig. Justin kom in med ett glatt humör och märkte för tillfället inte mitt negativa kroppsspråk, han satte sig i stolen bredvid mig och knäppte fast sig.

   ”Vad var det där?” väste jag när jag tillslut inte orkade med att han var så otroligt seg.

   ”Vad var vad?” frågade han förvirrat och såg nu förvånat på min sura min.

   ”Det där” svarade jag och satte fingret hårt mot fönstret och pekade mot tjejerna.

   ”Det är mina Beliebers” svarade han, om möjligt ännu mer förvirrat.

   Okej, hans Beliebers… personer som avgudar honom alltså. ”men vad var det där då?” frågade jag fortfarande lika surt och satte fingret på min kind. Direkt såg jag hur jag något klickade för honom och hans blick mjuknade, istället för att ge mig ett svar överraskade han mig genom att lägga sina händer på mina kinder och sedan dra mig intill för att kyssa mina läppar. Genast kände jag hur lite av min ilska försvann och jag besvarade kyssen, för tidigt avbröt han den och la sin panna mot min.

   ”Du har inget att oroa dig över, okej?” försäkrade han.

   ”Men, dem-” började jag protestera men blev lika fort avbruten. 

   ”De visar bara att de älskar mig, kramarna och pussarna är bara vänskapligt. Kanske inte från deras sida, men från min sida är det så. Jag älskar mina Beliebers, utan dem skulle vi inte sitta här just nu men jag älskar dem inte som jag älskar dig” sa han och jag kände hur jag frös. Sa han precis att han älskade mig?

   ”Gör du?” frågade jag och såg in i hans ögon, en stund som kände som en evighet såg jag in i hans ögon.

   ”Ja, det gör jag” svarade han starkt och jag kände hur jag sprack upp i ett leende. Jag visste redan vad mitt svar var, jag hade älskat Justin sedan i stort sett första gången jag sett honom. Det var oundvikligt för mig att inte älska honom. 

   ”Jag älskar dig också” kvittrade jag innan jag la en hand om hans nacke och drog in honom i en kyss.

  


 

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw! där kom det för fjärde gången "jag älskar dig" ;) hahahah, vad tycks? GLÖM INTE ATT KOMMENTERA GULLUNGAR! ♥


Skriven av: madde

HELGRYMT LINN! :D :D :D
Bara en liten fråga;
Kommer det hända något a)läskigt b)dramatiskt c) sorligt längre fram i novellen? :) ♥

2012-07-05 @ 21:29:01
URL: http://youknowthagurl.blogg.se
Skriven av: Johanna - MITT LIV

OOHOHHOHOHOHIHIII GRYYMT! MERA IKVÄLL? AWI LÄNGTAR :D

2012-07-05 @ 21:43:50
URL: http://byjjohannaa.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-07-05 @ 22:01:20
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Anonym

Jättebra!! :D

2012-07-05 @ 22:09:40
Skriven av: Felicia

asgrymt tjejen!! Gaah, älskar verkligen den här novellen ^^

2012-07-05 @ 23:00:54
URL: http://justindbnoveller.bloggplatsen.se
Skriven av: Anonym

Sugen på en ny design? Kolla in http://swagdesigns.webblogg.se

2012-07-06 @ 10:23:33
Skriven av: FlizanLizan

Hejsan

Äru sugen på en ny design så kostar bara mina designers 75 - 150 kr :P

2012-07-06 @ 18:14:19
URL: http://flizanlizan.blogg.se
Skriven av: linda

Naaw, de sa det till varandra igen..

2012-07-07 @ 12:49:40
Skriven av: Anonym

Kan inte du börja uppdatera lite oftare det är så tråkigt när man måste vänta typ 2 dagar innan ett nytt kapitel ...

ÄLDKAR NOVELLEN IAF

2012-07-07 @ 16:15:22
Skriven av: Anonym

Ska stå älskar på kommentaren över

2012-07-07 @ 16:16:00

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback