2 Worlds 1 Reality - Kapitel 13

PREVIOUS:   Om jag gjorde det, vad tyckte hon om mig då? Hon drog sig ju till min säng… men kan ju också bero på att jag sover längst in i bussen… men hennes blickar och leenden… de betydde säkert ingenting. Bara jag som helt plötsligt börjar inbilla mig massa saker, damn you Alfredo!

   Med dem tankarna snurrandes i mitt huvud gled jag tillbaka in i sömnen.

 

 


 

Jag spände armarna och något trycktes hårdare mot min bröstkorg, jag rynkade pannan och la också märke till håret vid min nacke samt armarna runt min midja. Jag öppnade ögonen och fann mig själv liggandes på sidan, tätt intill mig låg Melody med sina armar om mig. Hennes huvud låg tryckte mot min bröstkorg och hon anades djupt och lugnt. 

   Jag log och tryckte henne ännu lite närmre, jag hörde steg utanför och slöt fort ögonen igen. Dörren till rummet öppnades försiktigt och in kom någon. "Daniel, jag hittade henne" viskade Kenny med en låg röst. Andra fotsteg närmre sig och snart hörde jag ett låg skratt.

   "är jag så farlig att sova med?" frågade han och Kenny skrattade svagt. 

   "har ingen aning, jag hör då ingenting" svarade Kenny. 

   "hm... ska de få sova eller?" frågade Daniel. 

   "jag tror de kan behöva all sömn de kan få. Ju längre in i turnén vi kommer ju tröttare kommer de bli" svarade Kenny och snart hördes steg som försvann bortåt. Jag öppnade försiktigt ögonen igen och suckade svagt. I min famn vände Melody på sig lite och jag tittade ner på hennes sovande ansikte.

   Vi hade nu lämnat Atlanta bakom oss och var på väg till New York, där vi även skulle stanna för att göra några talkshows och radiointervjuer innan vi tog oss vidare ner till Florida. Innan vi flög vidare till Europa. Melody rörde ännu en gång på sig innan hon mumlade något ohörbart och jag såg roat ner på henne. Hennes ögonlock fladdrade till och hennes bruna ögon såg in i mina. Hon såg tillbaka in i mina ögon ett ögonblick innan hon förvirrat satte sig upp i sängen, hennes grepp om min midja lossnade medan mitt slappa grepp återstod.

   ”vad är klockan?” frågade hon hest. Jag släppte mitt grepp om henne och sträckte mig efter min telefon på bordet.

   ”11.03” svarade jag och hon sträckte upp armarna i luften och stönade svagt, sedan vände hon sig mot mig och log tunt.

   ”he he, ehm…” sa hon sedan när hon såg hur nära vi låg och flyttade sig fort bort till kanten av sängen. Jag såg något besviket efter henne men hon såg inte min blick, tacka gud!

 

*

 

”Justin, Melody! Dejtar ni?” ”MELODY! VI ÄLSKAR DIG!” ”Justin, hur är det att vara på turné?”

   Frågor och fansens skrik gjorde mig nästa döv på den lilla promenaden fram till byggnaden, jag vinkade till mina fans och hann skriva några autografer på vägen och jag såg i ögonvrån hur Melody, med Houston bredvid sig, hade ett kort samtal med ett utav sina fans. Tjejen strålade som solen och svarade ivrigt på Melodys frågor, Kenny böjde sig fram och berättade att vi behövde ta oss in nu så jag gick den lilla biten fram till Melody och satte min hand på hennes axel. Hon vände sig mot mig och fanet framför henne sken omöjligt ännu mer när hon fick syn på mig.

   ”det är dags att gå in!” ropade jag över skriken, Melody nickade som svar och sa hejdå till tjejen. Vi tog oss in genom glasdörrarna och möttes av den stora lobbyn och en kvinna med en skrivbricka i famnen kom fram till oss.

   ”hej, kom jag ska visa er till studion” hälsade hon och vände sedan på klacken och började gå bortåt, vi började följa efter henne och hon stannade glatt vid en dörr. Vi knackade på och det öppnades av en annan kvinna, hon hälsade och vi gick in i ett litet rum som hade fåtöljer och soffor, på väggen satt ett stort fönster där man såg in till studion. Jag och Melody gick tillsammans med kvinnan som hade presenterats sig som Chelsea in i rummet med alla datorer, bordet och mickarna. Vi satte oss i en varsin stol och hälsade på killarna som också var med i radio programmet, Pablo och Nick. Vi fick ett par varsina hörlurar att sätta på oss innan programmet startade.

   ”okej, vi är tillbaka här på radio 97.2 och har med oss inga mindre än Justin Bieber och Melody Gold!” sa mannen vid namn Pablo i sin mick och jag och Melody sa ett varsitt ”hej” i våra mickar.

   ”så! Hur har ni haft det? Vi vet att ni har börjat Justins turné ”My World” och har hunnit spela lite i USA” fortsatte Pablo.

   ”jag har haft det grymt, vi har bara hunnit göra några få konserter och fansen energi har varit fantastiskt. Det har varit underbart att få sjunga för dem, jag hoppas att de är nöjda” sa jag i min mick och log stort. Pablo nickade glatt och vände blicken mot Melody.

   ”det har varit fantastiskt att få chansen att vara med på turnén-” började hon.

   ”ja, hur kom ni två i kontakt med varandra?” avbröt Chelsea.

   ”ehm… jag fick ett telefonsamtal från min manager, Maggie, som sa att… Jag fick faktiskt inte veta vem som var intresserad av att göra en duett med mig och det hela var verkligen frustrerande. Tills den dagen vi skulle träffas och vi möts genom att den där skrämde mig nästan till hjärtattack” sa Melody och kastade en irriterad blick på mig. Jag skrattade roat åt minnet och Pablo, Nick och Chelsea stämde in. ”sen fick jag höra låten och jag tillsammans med mitt crew bestämde oss för att göra det. Både för att det vore en bra utveckling för mig som artist att göra något som detta och dessutom så är det inte varje dag man spelar in en duett med den store Justin Bieber” fortsatte Melody och det var nästan på gränsen att jag rodnade över hennes ord.

   ”ja, men fortsätter du att göra dina konserter eller har du lagt ner dina egna för tillfället?” frågade Nick.

   ”nej, jag kommer göra några då och då för att mina fans inte ska glömma bort mig. Men annars kommer de kunna se mig på varje konsert med Justin” svarade Melody och log.

   ”glömma dig kommer de knappast att göra” mumlade Pablo roat och Melody skrattade.

   ”så Justin, varför just Melody?” frågade Chelsea nyfiket.

   ”ehm… Det var faktiskt jag som kom med idén eftersom jag har sett vad hon har gjort och hört hennes fantastiska röst” svarade jag och såg på Melody som hade fått en aning rosa ton på kinderna. ”och dessutom är hon i min ålder och låten är en kärleksballad och tja…” fortsatte jag och de skrattade.

   ”yeah man!” utbrast Nick och flinade.

   ”ja, vi har sett klipp från fans som har filmat från konserten och sett era framträdanden med din, eran låt 'Overboard' och jag måste säga att ni är riktigt...” sa Chelsea och verkade leta efter rätt ord.

   ”ja, jag vet!” svarade Melody fort och de skrattade. ”men allt är en del av showen” la hon till med ett leende.

   ”så det är inge kärleksdrama mellan er två då?” frågade Nick.

   Melody skrattade roat. ”nej, vi har precis börjat umgås och vi har redan blivit bra vänner” svarade hon. Jag förvånades över den svaga smärtan som uppstod i min maggrop utav hennes ord, kom igen Justin!

    ”får se hur länge det tar innan rubriker exploderar med erat kärleksliv och jag skulle inte bli förvånad om hot kommer att hämna i din inkorg snart” sa Pablo och tittade menande på Melody.

   ”hat kommer alltid komma, men det är något man får räkna med. Men jag har dock hört talas om hot som Justins tidigare flickvänner har fått utstå med och jag kan inte hindra mig själv för att känna mig en aning oroad. Jag menar bara man tar en bild eller säger något om honom sätter de här tonårstjejerna klorna i en och hotar att de ska döda en. Men som sagt, jag har fått hot om att folk vill se mig död förut så…” sa Melody och ryckte på axlarna. ”det kommer i kändispaketet” sa hon och skrattade.

 

*

 

Intervjun hade fortsatt i ungefär samma stil, de hade frågat lite vart vi skulle åka, om våra olika uppväxter och lite om vad fans och media har sagt på senaste tiden.

   ”de var trevliga” sa Melody i bilen när vi var på väg till en talkshow. Jag nickade instämmande.

   ”ja, inte så himla… dryga och överdrivet nyfikna” sa jag och hon nickade.

   ”jag måste faktiskt erkänna att jag är något oroad över dina fans” sa hon sedan och tittade sorgset på mig.

   ”ja, jag vet vad som har hänt förut” mumlade jag. ”men det är bara att ignorera så gott det går och klistra på ett leende” sa jag och hon nickade svagt.

   Jag granskade hennes ögon och ansikte som tittade ut genom bilfönstret, jag ville inte att hon skulle knäckas under mina fans hot om saker som de aldrig skulle göra men kunde lätt säga. Jag ville att hon skulle slippa allt det där, vi artister fick redan tillräckligt med hat från andra människor så det räckte och blev över. Nej, jag ville att hon skulle slippa det. Jag bryr mig för mycket om henne för att förlora henne, jag tänkte över det som Pablo pratade om i studion.

   Vårat ”kärleksliv” som säkert precis som han sa snart skulle få stora rubriker i tidningarna. Men kommer det vara något förhållande bakom masken att dölja eller kommer det vara ren sanning när vi kommer att förneka allt. Vill jag ha något att dölja med den här tjejen? Med den här underbara och otroligt vackra tjejen.

   Jag kastade återigen en blick på Melodys ansikte och kände nästan hur jag smälte inombords, hon var så… rar, snäll, vacker, perfekt. Men vad skulle hon vilja? Ha sanning bakom allt? Och återigen vad ville jag?

 

*

 

Återigen satt vi i bilen men nu på väg tillbaka till bussarna efter en talkshow med David Letterman. Han hade glatt pratat om turnén och vår låt, sedan hade det glidit in på vårat ”förhållande” och jag kunde inte undgå att känna den där smärtan i maggropen igen. Jag suckade och gick bort till mitt rum för att falla ner på sängens mjuka madrass.

   Varför skulle jag alltid trassla till allt för mig? Hela tiden! Att gå och förälska sig i sin duett partner var aldrig bra, precis det jag hade gjort… G.R.E.A.T!

 


 

tada! Justin har gått o förälskat sig i Melody/Stella! that's cute! :DDDD men ska börja på nästa kapitel för nu kommer det Stellas perspektiv, får ni läsa hur tankarna snurrar i hennes huvud. vad tycks?? kommentera! ♥
 

Skriven av: Felicia

VILL VETA VAD HON TÄNKER! :) <3

2012-03-10 @ 21:42:14
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Anonym

gryyyymt! ♥

2012-03-10 @ 22:00:02
Skriven av: Ebba

GRYMT!!! Love in the air!!! Meeeer!! :)

2012-03-10 @ 22:19:29
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Johanna

2012-03-10 @ 23:15:44
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYYYYMT MERAAA :D

2012-03-10 @ 23:16:13
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Erica

Super bra som vanligt, men asså HAHAHA hans tankar är för gulliga xD

2012-03-11 @ 00:09:58
URL: http://ericananny.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback