2 Worlds 1 Reality - Kapitel 15

PREVIOUS:   Jag satte på mig ett par gråa jeans tillsammans med ett spets linne som man såg den svarta bh:n genom, jag drog på mig en grön jacka och knöt på mig ett par svarta klackar. Jag borstade snabbt genom mitt hår och såg till att alla mina ansiktstillägg låg som det skulle efter natten och bytte från mina nattlinser till mina linser som jag brukade använda på dagen.

   ”klar?” pappa stack in huvudet genom dörren och log mot mig.

   ”klar” svarade jag och log tillbaka. Tillsammans med Houston och mamma och pappa gick vi av bussen för att ta oss till en svart bil som i sin tur skulle skjutsa oss till flygplatsen.

 


 

Jag stod i flygplanets lilla badrum och såg på mitt ansikte innan jag försiktigt drog av näshuden och plötsligt kändes det väldigt naket och kallt runt näsan. Jag la den i en speciell burk och ställde den sedan på handfatet, jag spärrade upp ena ögat med hjälp av fingrarna och tog ur mina bruna linser. Jag stoppade dem i en annan burk och ställde den bredvid den andra, sedan tog jag fram smink borttagningsmedel och tog först bort allt smink i hela ansiktet innan jag fick av mig lös ögonfransarna.

   Eftersom jag hade använt dem den närmaste veckan slängde jag dem i den lilla papperskorgen under handfatet och såg nu på mitt bleka och nakna ansikte. Jag log svagt mot mig själv i spegeln innan jag stoppade ner alla burkar och annat i väskan. Sedan drog jag fram nya kläder som bestod utav ett par slappare jeans, ett blått linne och en svart munkjacka.

   Snabbt drog jag på mig kläderna och stoppade de andra i väskan, jag tog tag i en svart tofs och satte upp det långa håret i en bulle på huvudet. Jag kollade en extra gång på mig själv i spegeln för att se till så jag inte hade glömt något innan jag öppnade dörren för att sedan ta mig till platsen bredvid pappa igen.

   Jag satte upp min väska på hyllan igen och tittade sedan ner på mina föräldrar som sov mot varandra, jag log roat och satte mig ner på min plats. Jag tog tag i mina hörlurar och satte in dem i öronen och klickade på ”play”.

 

 

Put Your Hearts Up by Ariana Grande
 

Ariana Grandes nya låt ”Put Your Hearts Up” startades och ett leende spred sig i mitt ansikte. Jag hade träffat henne några gånger på awards och andra ställen, super söt och snäll tjej. Jag blundade och lutade mig mot pappa för att sova resten av resan till LA.

 

*

 

Jag vaknade av att min arm skakades och jag slog förvirrat upp ögonen. Pappa stod över mig och rörde på munnen, jag tittade förvirrat på honom och undrade varför han bara mimade. Sedan märkte jag musiken som pumpades in i mina öron, fort drog jag ur hörluren och hörde slutet av pappas mening.

   ”… i LA” sa han och såg ner på mig.

   ”vad?” frågade jag.

   ”det är dags att gå av, vi är framme i LA” upprepade han och jag nickade förstående och ställde mig fort upp. Jag drog ner min väska och satte axelbandet på axeln innan jag tittade under min stol och i nät fickan för att titta så jag hade allt med mig.

   Jag gick sedan längst korridoren och bort mot utgången, tillsammans med mamma och pappa tog vi oss genom flygplatsen och ut till parkeringen. Jag log lättat över att jag kunde vara Stella Olsen ibland och slippa de jobbiga paparazzoerna. Pappa fick tag i en taxi och vi hoppade in. Jag satt och tittade ut genom fönstret och såg de stora, vita bokstäverna bredvid gatan, ”LAX” svischa förbi utanför och log stort. Home!

 

*

 

Vi rullade in på våran gata och jag rullade fort ner rutan och kände den svala vinden mot mitt ansikte. Jag log stort igen, ingen plats som hemma eller hur?

 

Tumblr_lkwupnsry21qeny3go1_500_large

"no place like home, right?"

 

   Bilen stannade och jag klev snabbt ur och började gå mot dörren medan pappa betalade chauffören, efter mig kom mamma med raska steg. Hon låste upp dörren och vi möttes av tystnad och mörker, eller så mörkt det kunde vara kl. 3 på dagen. Jag tog fort av mig skorna och sprang nästan upp till mitt rum och slängde mig på sängen.

”åh, jag har saknat dig!” utbrast jag högt och skrattade åt mig själv. Jag rullade runt och gosade ner mitt ansikte i en utav prydnadskuddarna i sängen. Resten av kvällen höll jag till i mitt rum tillsammans med min dator och kollade runt men tittade också på film. Jag somnade sent med datorn fortfarande igång.

 

*

 

”förbaskade jävla sol” stönade jag fram när jag vaknade på morgonen av solstrålarna som sken in genom mitt fönster. Jag förbannade mig själv för att jag inte hade dragit ner mina rullgardiner och tryckte trött en kudde över mitt ansikte. Jag suckade högt när jag var för pigg för att somna om och satte mig upp i sängen. I mina små hot pants trippade jag bort till badrummet för att gå på toa innan jag gick ner till köket. Jag möttes av ett tomt kök och hittade en lapp på diskbänken.

 

   ”god morgon gumman! Pappa och jag behövde åka och handla mat eftersom hela köket i stort sett är tomt. Men vi kommer kanske tillbaka innan du har vaknat, annars ses vi när vi kommer tillbaka. Puss och kram mamma”

 

   Jag log åt mammas meddelande men suckade sedan när det gick upp för mig att det inte fanns någon mat. Uttråkat gick jag bort till vardagsrummet för att se på tv tills det kom tillbaka. Jag slog på och MTV var på, Rihannas gamla låt ”Pon De Replay” visades och jag diggade gillande till musiken. Jag ställde mig upp i soffan och dansade loss till musiken, jag älskade att rocka loss när jag var ensam hemma. Jag hoppade ner från soffan och dansade runt bordet, jag sjöng med Rihanna och svängde med höfterna.

   ”hon är vaken!” utbrast en röst och jag stannade tvärt i mitt dansande, jag vände mig om och såg mamma och pappa stående med matkassar bredvid sig. Om jag blev ”tagen på bar gärning” burkade jag oftast bara sätta mig ner eller rodna men nu fortsatte jag bara och dansade istället fram till dem. Jag hörde skratt från min pappa innan han gick in i köket, jag log och viftade med håret.

   ”hjärtat, hjälper du till med matvarorna?” frågade mamma och jag slutade nu dansa och gick fram till henne. Jag tog ena kassen och följde efter pappa in i köket.

   ”jaha, vad ska du hitta på idag då?” frågade mamma när vi satt vid bordet efter att gjort en mega stor frukost med ägg, pannkakor, juice, toast, te och mer.

   ”ehm… jag ska nog träffa Dimitri. Blir dock en liten överraskning för honom, han vet inte att jag är hemma” svarade jag och stoppade in en pannkaks bit i munnen.

   ”ja, det är tur för dig att han inte vet. Annars hade du behövt berätta om hela sängincidenten” påpekade han och pekade på mig med sin gaffel.

   ”men det är inget!” utbrast jag och visste att han också syftade på relationen mellan mig och Justin. Eller? Hörde jag i mitt huvud. TÄNK PÅ DIMITRI!

   Jag åt upp min frukost innan jag sprang upp till mitt rum igen, jag tittade snabbt ut genom fönstret och bestämde mig fort för en klänning. Jag drog ut en vit klänning med svarta blommor, den hade långa armar och gick till en bit ovanför knäna. Jag satte upp mitt hår med en klämma men låt lite lugg vara utsläppt och granskade sedan mig själv i spegeln.

   Jag skuttade sedan nerför trappan och ut i hallen, jag satte på mig ett par pilotglasögon och ett par svarta skor innan jag drog till mig en ljusgrå väska. Jag ropade hejdå in i huset innan jag öppnade dörren och försvann ut i värmen.

   Jag log glatt mot solen och gick nerför uppfarten och ut på gatan, jag gick längst gatan och bort mot Dimitris område. Jag kom till hans lägenhetsområde och tog mig bort till rätt port, jag knappade in koden och gick upp till andra våningen. Jag plingade på hans dörr och log förväntansfullt. Låset rasslade i dörren innan den öppnades, en trött Dimitri i mjukisbyxor och rufsigt hår öppnade dörren samtidigt som han gnuggade sig i ögonen.

   ”hey babe!” sa jag glatt och väntade på hans reaktion. Han lät sina armar falla till sidan och stirrade på mig.

   ”Stella?” frågade han och jag tyckte jag hörde en panikslagen ton i hans röst.

 


 

blev ett fint mellankapitel. men vad tror ni det är med Dimitri?? ;) vad tycks?? kommentera! ♥


Skriven av: Ebba

Ååååååå!! Han är säkert otrogen!! Jättebra!! Meeeeeeer!! ;)

2012-03-12 @ 21:25:53
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Erica

OMFG! Demitri är såååååå otrogen!!! HAHAHAHA, nu jävlar ska stella/melody haffa justin!

2012-03-12 @ 21:31:34
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Jag tror han är otrogen! att han har en tjej där! Meeeer! :) superbra :)

2012-03-12 @ 21:36:15
Skriven av: mikaela

han har säkert en tjej i sin säng OTROGEN TILL MAX

2012-03-12 @ 21:36:43
Skriven av: Anonym

asbra! :D

2012-03-12 @ 21:44:08
Skriven av: Hanna

Neeeeeeeeeej OMFG Justin ska bli avis först SEN kan Dimitri vara otrogen!!! Deras tankar blir så jävla roliga när de e avundsjuka:) U FIX IT NOW

2012-03-12 @ 21:47:42
Skriven av: Felicia

Hahahhahahahahahaha, NOW SHE'S GONNA BE WITH JUSTIN!

F.U.C.K.D.I.M.I.T.R.I

2012-03-12 @ 21:57:48
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Johanna

GRYYYYYYMT! HAN ÄR OTROGEN! Jag känner det på mig ;-)

2012-03-12 @ 22:20:31
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Lisa

Han är säkert otrogen :O längtar såååå till nästa!!!

2012-03-12 @ 22:49:49
Skriven av: Hannah

den lilla horan! med aimene röst

2012-03-12 @ 22:57:56
Skriven av: Alexandra

På något sätt vill jag att han ska vara otrogen så att Justin och hon blir tillsammans ;) meerraaa

2012-03-12 @ 23:12:08

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback