2 Worlds 1 Reality - Kapitel 25

 PREVIOUS:  Till Justin: "Jag är på om du är."

   Från Justin: "already are"

   Jag log stort igen och mobilen slocknade. This is going to be fun, fuck the grown ups! 

 


  

Jag gick bort till mitt omklädningsrum för att göra mig iordning för konserten, tätt bakom mig gick Houston som hade följt efter mig sedan vi hade landat här i Paris. Jag öppnade dörren och smet snabbt in för att sedan stoppa honom från att komma in, han såg strängt på mig. 

   "hey, jag ska faktiskt byta om. Jag släpper in dig så fort jag är klar" förklarade jag och han nickade innan jag stängde igen dörren. Jag suckade lättat över att få en liten stund för mig själv och gick sedan bort för att sätta på mig min klänning. Jag drog upp dragkedjan till den sista skon innan jag tittade mig i spegeln. Som lovat öppnade jag dörren när jag var klar och Houston plus Josefin, som sminkade, klev in i rummet. Jag gick tillsammans med Josefin bort till stolen och satte mig slappt i skräddarställning. Jag blundade och väntade på att hon skulle bli klar. 

   "sådär gullunge, nu är du perfekt" sa hon och jag öppnade ögonen, jag tittade bort mot Houston som satt i soffan. 

   "hörde du det? Jag är perfekt" utbrast jag och log stort mot honom, han skrattade smått åt mig och jag klev av stolen.

 

Tumblr_lkw5g4nysd1qbwp4no1_500_large

"did you hear that? I'm perfect"


   "tack så mycket Josefin" sa jag till henne innan jag satte mig i en annan stol för att Helen snart skulle komma och göra mitt hår. Långa fina lockar som alltid, Josefin gick ut ur rummet och gav mig ett sista leende innan hon försvann. Inom någon minut kom Helen med ett ännu större leende, hon kom glatt fram till mig och drog lite hänfört sina fingrar genom mitt hår som varje gång hon skulle fixa det. 

   "skönhet" mumlade hon och jag skrattade generat. 

   "tack Helen" hon tittade på mig genom spegeln och log.

 

*

 

”once a player when I was little

But now I’m bigger, I’m bigger”

 

   Jag dansade smått runt i mitt omklädningsrum till musiken som hördes från scenen. Houston skrattade tyst åt mig och jag kände hur mitt leende blev större.

   ”det är snart dags, Melody” hörde jag Maggies röst säga från dörröppningen, jag ignorerade henne och dansade vidare.  Jag hörde hur Maggie suckade högt innan Houston pratade.

”vi måste gå nu” sa han, jag följde villigt med honom ut och gav inte Maggie än endaste blick utan gick bara bort mot scenen.

 

Framträdandet gick lika bra som alltid och vi tog tillfället i akt att vara varandra nära nu när de inte kunde stoppa oss. Vad skulle de göra? Se till att vi står på en varsin sida av scenen och förstöra allt för fansen? Knappast! Jag gick med ett leende bort mot min loge igen och nästan skuttade fram.

   Jag fick av mig mina scenkläder och tog på mig mina vita mjukisbyxor och det mörkblåa linnet, jag tvättade av sminket och såg till att näs tillägget satt på plats innan jag tog min mobil och gick ut. Utanför stod Houston och väntade på mig, jag gick tillsammans med honom ut ur byggnaden och ut i värmen. Jag möttes direkt av skriken från fansen och log stort mot dem.

   "titta!" utbrast jag imponerat med ett skratt och pekade på ett collage som stack ut från alla andra, jag nickade gillande och gick över parkeringen och bort mot rätt buss. Jag vinkade en sista gång innan jag gick uppför den lilla trappan. I bussen satt redan Alfredo, Carin och Ryan, jag hälsade glatt på dem och satte mig sedan bredvid Carin som la armen om mig och kramade.

   "ni var jätteduktiga ikväll och jag, vi-" sa Carin roat och såg sedan menande på Alfredo. "-såg nog att ni utnyttjade tillfället" jag skrattade generat och Alfredo och Ryan började genast skratta åt mina röda kinder. Hans skratt avbröts när fansen utanför höjde sina skrik till ännu en högre ljudnivå.

   "och här kommer Justin" sa Ryan med ett flin precis innan dörren öppnades och Justin kom in med Kenny, Scooter och Pattie bakom sig. Justin såg nästan ut att sova och gå samtidigt och jag kunde inte hindra mig själv utan småskrattade åt honom. Han ryckte till lite och mötte min blick, han log snett och gick sedan bort mot sitt rum. Scooter kom fram till bordet och sträckte sig sedan över mig för att snabbt kyssa Carin.

   "men usch. Jag sitter ju här!" utbrast jag klagande och de båda skrattade, Kenny satte sig ner i soffan tillsammans med Pattie och slog på tv. Något nyhetsprogram var på och de tittade intresserat på skärmen. "jaha, vart ska vi nu?" frågade jag och såg på Maggie som kom in i bussen.

   "vi stannar faktiskt i Paris tills imorgon kväll. Vi tänkte gå ut och äta och se oss omkring, göra något roligt" sa hon med ett leende, jag log lite svagt tillbaka mot henne innan jag reste på mig och gick bort till badrummet.

   Jag öppnade dörren och fann Justin sittandes på toalettlocket med tandborsten i munnen, sovandes. Jag skrattade roat och såg mig omkring innan jag klev in och låste dörren. Jag satte mig framför honom och skrattade smått igen, jag kysste honom snabbt på kinden och han rycktes ur sömnen. Han såg sig förvirrat omkring innan hans blick fastnade tillslut på mig, jag log mot honom innan jag reste på mig och gjorde iordning min tandborste. Justin reste på sig och spottade i handfatet sedan lutade han sig mot bänken med ryggen mot spegeln.

   ”så hörde du att vi stannar här i Paris tills imorgon kväll?” frågade jag honom. Han vände fort på huvudet och tittade på mig.

   ”vad? Åker vi inte vidare?” frågade han förvånat och jag skakade på huvudet.

   ”vi ska göra något roligt” sa jag och härmade Maggie innan jag stoppade tandborsten i munnen. Justin fnös men log ändå lite, jag såg frågandes på honom och han tittade busigt tillbaka på mig. Han sköljde munnen och stoppade tillbaka tandborste innan han snabbt kysste min kind, jag log mot honom och han gick ut.

  


 

usch, usch, usch... jättekort o tråkigt! nej, ska skriva på nästa nu... vad tycks? kommentera! puss. ♥


Skriven av: Emelie

Nu börjas de :D

2012-03-31 @ 22:53:54
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Hahaha!! Meeeeeer! :D

2012-03-31 @ 23:00:05
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Vi vill ha riktiga kyssar ditt lilla mongo! :@

[Löv U! <3]

2012-03-31 @ 23:13:43
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Amanda

håller med Felicia... riktiga kyssar! bra kapitel annars! (som vanligt) ;)

2012-03-31 @ 23:53:39
URL: http://novelsbyyme.blogg.se/
Skriven av: Hannah

What happens in Paris stays in Paris ;)

2012-04-01 @ 00:32:41
Skriven av: Anonym

meeeeeeeeeeeeeerrrrrr :D

2012-04-01 @ 12:37:10
Skriven av: Ebba

Tänkte bara påminna dig att röstinigen har nu börjat. Se till att dina läsare röstar på dig! http://thatsmile.blogg.se/2012/april/rosta.html#comment



Lycka till! :)

2012-04-01 @ 14:36:24
URL: http://thatsmile.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback