2 Worlds 1 Reality - Kapitel 51

Till slut trängde han in och jag andades ut i välbehag, han stötte snabbt och hårt för en stund innan det blev lugnare och mer kärleksfullt. Jag grep tag om hans ansikte och kysste honom hårt.

Hans händer vandrade över min kropp och jag log svagt mot hans läppar.

 

 


 

 

 

Ett par armar lindade sig om min midja och jag log ner mot pannkakan i stekpannan innan jag kände Justins läppar mot mina hals. Jag fnissade då det kittlade till och vred mig i hans grepp för att sedan lägga armarna runt hans hals.

”god morgon sexy” mumlade han med sin morgonröst innan han mjukt tryckte sina läppar mot mina.

”ska du säga” sa jag när han lutade sig tillbaka, han gav mig ett snett leende och jag släppte honom för att vända mig mot spisen igen. Vi dukade gemensamt bordet innan vi slog oss ner för att äta frukosten eller ska jag säga lunchen då klockan redan var tolv.

Vi samtalade lätt om vad som hänt sedan vi var särade och jag kände återigen den stora stenen som tryckte ihop bröstet på mig då jag visste att jag snart skulle behöva ta ett beslut, på riktigt.

Jag kunde inte dra ut på det hur länge som helst, fansen skulle snart tro att jag hade gått och dött.

”Jag är rädd, Justin” viskade jag fram samtidigt som jag kände hur mina ögon tårades.

Justin avbröt sig mitt i sin mening och han såg först oförstående på mig innan mjuknade, han sträckte ut armarna mot mig och jag reste mig hastigt och satte mig i hans knä.

Tårarna rann och jag tryckte mitt ansikte mot hans hals i hopp om att få tröst.

”hey” sa han mjukt och jag lyfte på huvudet för att se på honom. ”det finns inget att vara rädd för”

”men tänk om jag väljer fel?” frågade jag förtvivlat. ”tänk om jag väljer att leva utan hemligheten och inser att det blev en fullkomlig katastrof!?” frågade jag och kände hur paniken växte inom mig.

”det kommer inte bli en katastrof, bara annorlunda. Men det är något man illa tvungen måste bli van vid, det ända stora problemet är egentligen bara paparazzoerna. Fansens närvaro uppskattar man grymt mycket om man jämför med paparazzoerna” sa Justin lugnt. ”dessutom jag kommer vara där och hjälpa dig så gott jag kan genom det” la han till efter en stund, jag lyfte huvudet återigen från hans axel och såg på honom med stora ögon.

”kommer du?” frågade jag.

”men det är väl klart jag kommer att vara, tror du att jag kommer lämna dig eller?” frågade han och skrattade, jag små log med honom och kände hur jag genast lugnades över detta faktum.

Genom att jag hade Justin vid min sida hade jag alltid någon som delade samma värld, samma hektiska och stressiga värld, någon som förstod mina klagomål och inte tyckte jag lät otacksam eller snobbig. Inte för att jag någonsin hört Paige säga något sådant, men om jag lyssnar på mig själv så är det så jag tolkar att andra skulle tycka. Ett annat plus med att ta av sig lös huden och kontakt linserna, var just att ta av sig dem. Att hela tiden bekymra sig över att huden kanske faller av eller att jag skulle ha glömt linserna var något som jag ständigt behövde ha under kontroll och inte glömma.

Men om det inte fanns någon skillnad mellan Melody och Stella längre skulle inte det vara något problem längre. Jag suckade.

”men kom ihåg att det här beslutet inte ska vara för någon annan, det ska helt och hållet vara för dig, dig och ingen annan. Jag kan förstå att du tänker på din familj, men dem kommer klara sig.

Jag lovar, jag själv var också tveksam i början om jag skulle ta chansen. Om jag skulle låta mamma offra allt och släppa allt jag hade. Till slut gjorde jag det och jag kan säga att det var värt det, jag levar dröm livet. Gör det jag älskar och gör även andra glada” sa Justin i mitt öra, jag lyssnade och sög in vartenda ord han sa. Här kom ännu ett bevis på att ha än vän eller till och med pojkvän som satt i samma båt var något att glädja sig åt, han förstod, han hade själv gått igenom det och visste konsekvenserna.

”tack” sa jag tyst och kysste honom, han besvarade snabbt kyssen och kramade om mig.

”ingen orsak, hoppas att det gjorde det hela lite lättare för dig” svarade han och log mot mig.

”det gjorde det” svarade jag tystlåtet.

 

*

 

 

Resten av dagen spenderade jag och Justin på stranden utanför huset, vi satt i sanden, vi lekte i vågorna och hade en allmänt härlig dag med varandra.

”kom, vi åker härifrån” sa jag och tog tag i hans hand.

”vart ska vi?” frågade han och sprang med mig upp till vår uppfart.

”jag ska visa dig en sak” svarade jag muntert och sprang fort in i huset för att hämta nycklarna till bilen och nappa åt mig en keps från hatthyllan. Jag gav kepsen till Justin innan jag satte mig i bilen och snart satt Justin bredvid mig i passagerarsätet, jag körde bort från vårt hus och bort från LA:s soliga stränder och istället mot bergen och skogen.

Av misstag hade jag en gång lyckats komma till denna plats, jag hade varit ute och kört och sedan bara hamnat där. Men sedan den gången hade jag kommit dit fler och fler gånger då jag insåg att jag älskade platsen och det var enkelt att rensa tankarna och klura ut vad man ville göra genom att titta ut över den vackra utsikten och se solen gå ner.

Man blev aldrig störd och vad jag visste, så var det inte många som visste att den ens fanns.

Jag stannade bilen och klev fort ur, jag log stort och tog täten. Jag grep tag i Justins hand medan vi gick nerför den lilla sluttningen som sedan tog oss ner till den lilla stranden som låg undan gömd och troligen bortglömd eller liknande. Jag såg gungan som fortfarande satt fast i trädet och släppte fort Justins hand för att skuttande springa fram till den. Nöjt slog jag mig ner på den smala plankan och gungade försiktigt fram och tillbaka över vattnet nedanför.

 

 

”vart är vi?” frågade Justin som hade slagit sig ner i sanden en bit bort från vattnet, jag såg på honom innan jag reste mig upp och gick fram till honom. Han såg med glittrande ögon upp på mig, jag satte mig över hans höfter vilket fick honom att lägga sig på rygg och se roat på mig.

Jag satte mina händer på en varsin sida av honom och böjde mig ner mot hans ansikte.

”det här är mitt speciella ställe, där bara speciella människor får lov att besöka” svarade jag och ett stort leende spred sig på hans läppar.

”så jag är speciell med andra ord?” frågade han.

”mer än speciell” mumlade jag innan jag böjde mig ner den sista biten innan jag tryckte mina läppar mot hans. Han besvarade kyssen och hade fort sina händer innanför min tröja, jag log smått mot hans läppar och kände hur hans händer smekte över min rygg. Han drog upp den och var snabb med att dra den över mitt huvud, jag flinade mot honom innan jag började fingra på hans tröja, jag drog upp den över hans mage för att sedan dra av den helt och olyckligtvis skvätte massa sand och fick oss att kort skratta. Jag kysste honom snabbt på munnen igen innan jag trevade ner över hans hals och ner till hans bröst, över hans mage och ner till hans byxlinning. Ett stön slapp ur Justins mun och jag flinade retfullt innan jag gick upp till hans ansikte igen, jag gav honom en stor och härlig kyss mitt på munnen och öppnade hans mun med min tunga. Jag kände Justins händer över min rygg och hann inte stoppa honom för än han hade lyckats knäppa upp min bh. Jag tryckte mig fort från honom och med hjälp av armen höll jag bh:n på plats över brösten.

”Justin” sa jag. ”glöm inte att vi är på en allmän plats” sa jag och Justin såg upphetsat och en aning otåligt på mig.

”ah!” utbrast han och reste sig fort från sanden. ”du gör mig galen” sa han och gick mot vattnet.

Jag skrattade svagt och såg på hans ryggtavla då han stod och såg ut över vattnet, jag lät blicken svepa över platsen för att försäkra mig om att det verkligen var folktomt.

Jag tog sedan hastigt av mig bh:n, la den i sanden och sprang mot Justin. Jag slängde mig på hans rygg medan jag skrattade, han vacklade till lite över min tyngd men hann ändå få ett bra tag om mina ben och höll mig på plats.

 

Tumblr_m1rtkzdhnp1r1pwzlo1_500_large

 

”I love you” viskade jag i hans öra innan jag fick honom att släppa mig så jag landade i den blöta sanden. Tätt intill honom rundade jag honom och stod pressad mot hans bröst, jag grep tag i hans händer och placerade dem busigt om mina bröst medan jag sträckte på mig och kysste honom. Hans grepp hårdnade och han pressade sig närmre min kropp.

”easy tiger” mumlade jag mot hans läppar och han stönade tyst, jag skrattade lågt åt honom och lindade mina armar runt hans hals.

 

 


 

tada, jag fick internetet i alla fall! :DDDDD hahaha, hoppas ni gillade det.

vad tycks? kommentera. ♥


Skriven av: Ebba

Du ska vara glad att jag gav dig det!!!!! Fett bra !!! Men tänk om någon kommer.... Akward.... Meeeeeeeeer!!!

2012-05-11 @ 23:56:12
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Emelie

Hahaha Linn vi älskar alla dina kapitel. Jag vet att jag vet dålig att komentera men jag finns fortfarande här :D

Och för att svar på din fråga så mår jag bra, är lite hes bara av allt skrikande.

Men hur är det med dig din sjukling? Saknar dig i skolan ju :) <3

2012-05-12 @ 00:05:11
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: Felicia

Linn, det har då aldrig tagit mig en sådan tid att läsa ett av dina kapitel! Jag vet inte vad som hände, men du såg ju hur jag var...

Hehe...

Ja, där när jag såg bilden och du ba: "Men hon är det", till exempel, sen utan att ens läsa något. Jag var väl bara mig själv egentligen, hehehohohihihahahöhö...

Okej, nu kommer random shit jag MÅSTE skriva...

Jag.Vet.Vart.Du.Bor...

Snart.Kommer.Jag.Med.Mina.Ninja.Skills...

Vänta.bara...

Mocahalamamamobobminakakadotidotatatotiggaganuinutabiygr.

2012-05-12 @ 00:14:33
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Erica

I think someone's horny!

2012-05-12 @ 00:16:20
URL: http://ericananny.blogg.se/
Skriven av: Jennie

jäättebra!

2012-05-12 @ 00:31:13
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: hannah

Så du kunde inte avsluta den ändå ;P men mucho bravo !!

2012-05-12 @ 09:14:11
Skriven av: Sophie

HUR BRA SOM HELST! Kan inte du skriva typ 2-3 år efter sen =)

2012-05-12 @ 18:19:54
URL: http://soobloggen.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback