2 Worlds 1 Reality - Kapitel 54 - THE END

Jag lät tankarna flyga runt i ett ända stort virr varr av galenskap, de knuffafdes och slogs tills en överlevde och slängde upp segernäven i lyften med ett triumferande leende. Jag tog ett djupt andetag såg på mamma igen.
"jag vet vad jag vill göra" sa jag.




Sky's Still Blue by Andrew Belle

 

Nervöst gick jag fram och tillbaka på stället medan jag försökte andas in och ut. Jag kände hur mina handflator blev svettiga och äcklades en stund över mig själv. Jag slöt ögonen och masserade hårt mina tinningar.

"Stella?" ropade Maggie och jag öppnade fort ögonen, hon kom in genom dörren och log stort så fort hon fick syn på mig.

"du gör det rätta" sa hon och grep tag om mina axlar, jag nickade svagt men kunde inte få bort den nervösa känslan som fyllde min mage.

"showtime" Houston stack in huvudet i dörröppningen med ett leende men försvann lika fort, genast började jag andades fortare. Maggie såg en aning oroligt på mig och log lugnande.

"det kommer gå bra, jag lovar" sa hon. Jag nickade hakigt innan jag kastade en blick på spegeln och såg till att båda kontaktlinserna satt i och att lös huden satt på ordentligt.

"okej, då går vi" sa jag och gick tillsammans med Maggie ut ur rummet och ut i till korridoren där Paige, mamma, pappa och Houston stod väntande. Snabbt kom vi bort till scenen där Scooter, Pattie, Alfredo och Ryan stod i en liten grupp där de kunde se genom en öppning ut på scenen. Roat smög jag upp bakom Alfredo och nöp honom i sidorna, han hoppade kraftigt till och svängde häftigt runt med ett skrämt ansiktsuttryck. Jag skrattade då han såg att det bara var jag fick ett surt uttryck innan han smått skrattade med mig.

"så är du redo?" frågade han sedan.

Jag andades ut. "så redo jag kan bli" svarade jag och han nickade. Ute på scenen sjöng Justin till sina fans skrik och rop och jag tog återigen nervöst emot micken Houston räckte mig. Jag gick sedan bort till det svarta draperiet som ledde in till scenen, någon lyckades meddela Tay James att det var dags och "Runaway Love" avbröts mitt i.

 

 

Mummel spred sig utifrån både scenen och publiken. Sedan sattes "Overboard" på och jag hörde hur Justin förvirrat började prata i sin mick. Jag tog ett djupt andetag innan jag höjde micken till munnen och började sjunga på första versen samtidigt som jag gick ut på scenen. Justin tillsammans med sina bakgrundsdansare vände sig mot mig och ett identiskt uttryck pryde deras ansikten. Hakorna föll och ögonen spärrades upp, jag kunde inte låta bli att le svagt bakom micken.

Publiken exploderade i höga skrik över min entré och svaga "MELODY!" hördes ifrån havet av människor. Jag kom fram till Justin lagom för refrängen som det var meningen att han också skulle stämma in på, men han blev stående. Ett drömmande uttryck fyllde hans ögon och hans läppar sträcktes ut till ett leende, hans vers kom men inga ord kom ur hans mun. Istället viftade han med handen och musiken stängdes av, han vred bort micken från munnen som satt fast i en liten ställning runt hans nacke och början av huvud. Jag lät armen falla och såg på honom.

"du är här" sa han glatt, jag nickade med ett stort leende på läpparna.

"jag har något att bekänna" svarade jag och såg menande på honom, han spärrade förvånat upp ögonen men samlade sig fort och nickade med ett snett leende.

"som du vill, Stella" sa han sedan med ett busigt leende och jag vände mig mot publiken, ur ögonvrån såg jag hur Justin ställde sig bredvid mig och jag kände hur hans fingertoppar försiktigt rörde vid mina fingrar. Jag andades djupt in innan jag tog till orda.

"hej allihopa!" sa jag i micken och bemöttes av höga skrik.

"ledsen över min frånvaro den senaste månaden men jag har behövt tagit ett beslut, ett väldigt viktigt beslut. Och nu står jag här och tänker för er, som blir de första att få se och höra mig säga vad svaret blev" i den stora salen blev det tystare, tystare än jag någonsin hört en konserthall bli.

"jag har inte varit ärlig mot er, jag har fått er att älska någon som inte finns på riktigt. Dock är rösten och kärleken till fansen och det jag gör den samma. Jag..." jag avbröt mig och tittade nervöst ut över publiken av mestadels tjejer i olika åldrar.

"jag har under min karriär gått under en annan identitet, hon heter, som ni alla vet, Melody Gold. Jag heter egentligen inte Melody Gold, det är inte vad jag är döpt till. Jag har använt mig av henne för att kunna behålla mitt privatliv hemligt och kunna gå i skolan eller till köpcentrumet eller kunna hänga med mina vänner utan att bli förföljd av paparazzis. Något som Justin här…" sa jag och vände mig halvt mot honom där han stod och såg tillbaka på mig.

"… inte kan, han fick välja bort privatlivet när han valde att bli en del av den här branschen. Under 7 år har det gått bra att vara någon annan på scenen, men inte längre. Detta har orsakat för många problem och onödig stress i mitt liv som jag inte orkar leva med längre." avslutade jag och gav micken till Justin för att sedan dra av lös huden över näsan, fort spred sig ett högt mummel bland publiken. Men jag fortsatt lugnt plocka ur kontaktlinserna och drog av lös ögonfransarna från ögonlocken som för den här gången inte var sminkade. Jag tog sedan tag i mitt hår och satte upp det i en hästsvans på huvudet och tog tillbaka micken från Justin.

"mitt namn är egentligen Stella Olsen och jag har använt mig av en del utrustning som har hjälpt mig att se annorlunda ut. Mina ögonfransar är inte så där onaturligt långa, min näsa är mycket smalare och jag har blå, gröna ögon inte chokladbruna. Jag hoppas att ni inte hatar mig nu eller kommer lämna mig för att ni anser mig oäkta eller lögnare. Ni måste förstå att allt jag har gjort, alla album, alla konserter, allt, det har jag gjort som Stella. Som den jag är, bara med ett annat ansikte" jag tystande då jag fick slut på ord och vände mig mot Justin som log stolt mot mig. Han tog micken från min hand och höjde den till sin egen mun.

"nu när vi står här och bekänner så stora saker, har jag också något att säga" höga utrop hördes överallt i den stora hallen och Justin viftade fort med handen.

"nej, nej! Dra inte för hastiga slutsatser, jag är Justin Bieber, har alltid varit och kommer alltid vara" publiken lugnade sig genast och ett skratt slapp ur hans mun. "hur som helst, jag behöver få det här sagt. Något som för många gånger antingen har stoppats från att vara eller inte fick vara. Därför vill jag att ni alla ska veta, och hoppas att ni kan acceptera, då jag precis som Stella aldrig vill förlora eller såra några fans. Därför tycker jag att ni förtjänar att få veta att jag..." sa Justin och såg sedan på mig, jag började misstänka vad det var att ville säga till sin publik. Under några snabba sekunder, medan jag såg honom i ögonen, tänkte jag genom det. Jag älskade honom lika mycket som han älskade mig, tillsammans skulle vi kunna ta oss genom allt hat och ilska som kommer riktas mot oss. Jag gav honom en svag nickning och ett litet leende spred sig på hans läppar. Han flätade samman våra fingrar samtidigt som han började prata.

"att jag älskar den här tjejen, både som Stella Olsen men också som Melody Gold. För mig spelar det ingen roll vem du använder dig av, jag älskar dig" avslutade han och jag kände hur en rodnad spred sig över mina kinder. Han la fort sin hand om min nacke och drog mitt ansikte intill sitt och kysste mjukt mina läppar.

 

 

Fansen skrek högt av ilska eller glädje visste jag inte, men för tillfället spelade det ingen roll. Jag hade sagt sanningen och hade Justin som älskade mig för den jag var. Just nu kändes det som om livet inte kunde bli bättre, jag var Stella Olsen och ingen annan.

 

 


 

sådära, hon valde sin karriär över privatlivet! :D

men det är inte riktigt slut ännu, en epilog kommer snart ut, riktigt snart.

så håll utsik, vad tycks? kommentera nu pussgurkor! ♥




Skriven av: Annie

Jättebra! :D

2012-05-19 @ 20:44:10
Skriven av: Felicia

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

JOBBIGT VA?

LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING-LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING!

AZEM! :)

2012-05-19 @ 20:49:51
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Felicia

U KNOW I LOVE U! :* <3 ;)

2012-05-19 @ 20:50:36
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Ebba

FETT BRA SYRRAN!!! Meeeeeeeeer!!! Aww söta. Se!!

2012-05-19 @ 22:12:40
URL: http://belibersmile.blogg.se/
Skriven av: Anonym

Jääääääääättebra ;)

2012-05-19 @ 22:41:34
Skriven av: Jennie

åååååh, jättebra!

2012-05-19 @ 23:02:24
URL: http://myjustindrewbieberstory.blogg.se/
Skriven av: Johanna

ÅHHHHIIIIII GRYMT BRAAAAA :D:D:D

LOVE IT, KAN INTE VÄNTA TILL EPILOGEN :D

2012-05-19 @ 23:51:08
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: kottankan

Linn, du är ett mirakel. Ärligt.

Du borde bli typ författare när du blir stor. Du skriver bättre än de flesta författare.

Jag älskar alla dina berättelser och ser mycket fram emot 'heaven and hell' och alla dem framtida novellerna.

Love♥

2012-05-20 @ 12:48:40
Skriven av: Alexandra

GOSH! HELT JÄVLA UNDERBART!

2012-05-20 @ 16:09:10
URL: http://nnovels.blogg.se/
Skriven av: Hanna

HAHAHAH vem är Kottankan? Awesome name... Jag borde också skaffa ett kuligt namn... kommer inte på något... gosh miin fantasi är död. aja kapitlet var bra jag vill läsa epilogen och få börja på between heaven and hell så att jag får nåt nytt att läsa och bli glad.

2012-05-20 @ 18:24:26
Skriven av: cicci

jätte bra!!! :D

2012-05-23 @ 19:54:57
Skriven av: Anonym

lite efterbliven sådär... men micket bra ;P ska fortsätta läsa nu =)

2012-05-24 @ 22:22:15
Skriven av: Anonym

oj juste, och det var hannah som skrev det innan, jag alltså...glömde bara skriva namnet...hehe

2012-05-24 @ 22:23:04

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback