Between Heaven And Hell - Prolog + Karaktärs Beskrivningar

DÅTID – 1997

”Chaz, Ryan kom då!” skrek Justin och såg bak mot sina vänner som kom springandes efter honom. Han drog handen genom sitt bruna hår, vände sig om och sprang sedan vidare in i skogen. De tre killarna var bästa vänner sedan de kunde gå i stort sett, alla tre uppväxta i den lilla staden Stratford. 

   ”Vi kommer, vi kommer” ropade Ryan flåsande tillbaka medan han sprang efter Justin som alltid var fylld av lika mycket energi. Ryan, Chaz och Justin sprang vidare genom skogen med ivriga steg mot kojan som de jobbat flitigt på i flera veckor.

   ”Hoppas den inte rasat” sa Chaz bekymrat och strök bort sin tjocka lugg ur ögonen.

   ”Där är den” skrek Justin glatt till och pekade på kojan gjord av plank i olika slag och grenar. Chaz stannade trött bredvid Justin och andades djupt för att återfå normal andning.

   ”Den har klarat sig” kvittrade Ryan med ett leende och gick in i den lilla kojan som var exakt hög nog för dem att stå rakt. Plötsligt ekade ett högt muller från himlen och fick de små pojkarna att hoppa till i förvåning, Justin såg oroligt upp mot den nu gråa skyn. Det såg ut att bli oväder. 

   ”Tror ni det kommer regna?” frågade han, Chaz ryckte på axlarna och grepp tag i en lång pinne.

   ”Har ingen aning men det ser så ut” svarade Chaz.

 

 

”Sunshine, ta din lillasyster och springa bort till portalen. Du vet vad du ska göra, de andra möter er där!” skrek Cherry åt sin 9-åriga, gråtfärdiga dotter, till sin dotter som konstant skakade på huvudet åt sin mamma. Hon ville inte lämna dem. Ännu en explosion fick deras hus att skaka och Cherry kupade Sunshines ansikte i sitt medan hon såg älskvärt på sin ena dotter. 

   ”Men vi kan inte lämna er!” skrek Sunshine tillbaka, nu med tårarna rinnande längst kinder. Hennes lillasyster gnällde skrämt bredvid henne och kramade Sunshines hand hårdare. 

   ”Ni måste älsklingen, vi kommer och hämtar er när allt är över. Vi lovar” sa Cherry och gav sina döttrar en varsin en hård kram och en puss på pannan innan hon puffade dem mot dörren. 

   ”Ni måste skynda er nu!” ropade Jasper och sprang snabbt fram till sina barn och fru. 

   ”Vi älskar er” försäkrade Cherry och såg på Sunshines ansikte som såg tillbaka på sin mamma över axeln på Jasper. Sunshine nickade medan Jasper svepte upp sin andra dotter, Deztiny, i sin famn och gav den lilla flickan en kyss på kinden. 

   ”Vi kommer för er sen” sa Jasper och släppte taget om sina döttrar, han smekte dem över kinderna och gav dem ett svagt leende. Jasper reste sig från sin knäsittande ställning och gick bort till dörren. Cherry följde efter med Sunshines hand i sin.

   ”Okej, jag avleder deras uppmärksamhet så kan du se till att de kommer iväg” sa Jasper hektiskt till Cherry, hon nickade allvarligt och Jasper öppnade dörren. ”hey, jackass! Jag är här!” skrek han innan han sprang bort från dem, mitt i steget vecklade han ut sina enorma, vita vingar och flög hastigt upp i luften och iväg utom synhåll.

   ”Spring nu mina älsklingar. Glöm inte att vi alltid älskar er och ta hand om er” ropade Cherry efter Sunshine och Deztiny som sprang bort från huset och mot portalen.

   Cherry såg sina döttrar försvinna bort innan hon föll ner på knäna i sorg och förtvivlan, det fanns inga hinder för tårarna som rann längst hennes kinder. Hon visste mycket väl att hon aldrig skulle få se sina fina barn igen, hon skulle aldrig kunna hålla dem hårt i famnen igen, kyssa deras mjuka pannor och kinder, hon skulle aldrig kunna komma och hämta dem som hon lovat. Hon skulle svika sina vackra barn.

   Men de var snart i säkerhet det var det som räknades. Vreden inom henne brann nu som aldrig förr, hennes mörka ögon glödde av raseri och hennes vingar exploderade ut ur hennes rygg. Likt skjuten ur en kanon flög hon upp i luften för att slåss mot fienden som var orsaken till förstörelsen av deras familj, hem och värld.

   ”Vart ska vi?” frågade Deztiny flåsande där hon sprang hand i hand med sin storasyster, halvt snubblandes efter henne.

   ”Vi måste flytta, bo på en annan plats en stund” svarade Sunshine och kramade Deztinys hand hårdare medan hon sprang fortare fram längst vägen mot portalen vartenda ängel i samhället visste var den låg. 

 

  

Vinden tilltog och vädret började nu bekymra de tre pojkarna som fridfullt hade lekt i sin koja. Justin såg upp på himlen och rynkade oroligt på pannan innan han såg på sina vänner. 

   ”Vi borde kanske gå hem” skrek Ryan över de höga tjutet från vinden. Åskan ekade återigen över himlen och den mullrade som aldrig förr, Justin och Chaz nickade instämmande innan de kröp ut ur kojan och började sin vandring hemåt. Återigen såg Justin upp mot himlen och kisade med ögonen för att fokusera blicken.

   ”Killar, titta!” skrek han och pekade uppåt, Chaz och Ryan vände sig hastigt om för att också bevittna de stora föremålen som föll från himlen innan de försvann utom synhåll någonstans ner i skogen. Några sekunder passerade och pojkarna stod chockerade över vad de just sett innan hela marken började skaka. Träden skakade, grenar vajade häftigt och stenarna hoppade runt som om de stod på lava.

   ”Det kommer rasa!” utbrast Ryan sedan och snart låg pojkarna begravda under trädraset.

  


 

där har ni prologen igen och jag hoppas ni är lika excited som jag är... :DDDD och ni som inte gillar fantasy, testa och läs de första kapitlena. om ni väl har försökt så har jag förståelse om ni inte vill fortsätta. :)

 

 KARAKTÄRS BESKRIVNING.     Deztiny Hastings spelas av Megan Fox. 

   Deztiny har svart, medellångt hår och riktigt intensivt blåa ögon. Hon är runt 1,75 lång och 17 år gammal, född 13:e Februari 1995. Sprallig tjej som älskar att köra snabba bilar eller egentligen allt som har många hästkrafter. Hon säger inte nej till adrenalinkickar men bryr sig först om andras säkerhet innan sin egen. Hon älskar verkligen sin familj, den är den viktigaste för henne. 

   Kraft: Eld (värme) och telekinesis (kan flytta och transportera objekt)

  

   Sunshine Hastings spelas av Dianna Agron.
   Sunshine är blond och brun ögd. Hon är 1,67 meter lång, 19 år gammal - född 25:e Januari 1993 och är tillsammans med Thunder. Hon är väldigt överbeskyddande när det kommer till Deztiny men annars är hon en glad och jordnära person som bryr sig mycket om sina nära och kära.

   Kraft: Kan byta skepnad och utseende, kan även skapa kraftfält.

 

   Thunder Hastings spelas av Ian Somerhalder.
   Thunder har kolsvart hår och blå ögon. 1,88 lång och har den där farliga, hårda looken. Thunder är 19 år gammal och är den allvarligaste bland dem.

   Kraft: Vind - kan bestämma vädret, använder sig av blixtrar och åskan.

  

   Blue Hastings spelas av Zac Efron.
   Blue har brunt hår och blåa ögon. Han är 17 år gammal och är ungefär lika lång som Deztiny, är också hennes bästa vän. Blue är en väldigt lugn och mild person, gillar inte att skada eller ljuga, han är väldigt klok också. Bror till Crystal.

   Kraft: Jord och kan känna av folks känslor. 

 

   Faith Hastings spelas av Kellan Lutz.
   Faith har blont hår och blåa ögon, 1,95 lång och 19 år gammal. Faith är väldigt välbyggt = mycket muskler, han är Thunders bästa vän sedan barnsben. Gillar att brottas och slåss, tänker inte riktigt innan han pratar i de flesta fallen. Gillar att retas med de andra, speciellt med Deztiny och Harmony.

   Kraft: Styrka och vatten.

  

   Harmony Hastings spelas av Amanda Seyfried.
   Harmony har långt blont hår och blåa ögon. Runt 1,70 lång och 18 år gammal. Fredlig varelse men något stroppig. Väldigt avundsjuk på Deztiny över hennes utseende, eftersom Deztiny har den där busiga och mer sexiga looken medan Harmony är mer vacker och oskyldig.

   Kraft: Kan sjunga för att hypnotisera och kan prata med djur.

 

   Crystal Hastins spelas av Bella Thorne.
   Crystal har långt rött, orange hår och bruna ögon. Runt 1,60 och 14 år gammal. Känner sig lite utanför då alla andra är äldre än hon, men hon inte mindre kraftfull för det.

   Kraft: Få visioner och kan bli osynlig.

  

   Sterling Hastings spelas av Johnny Depp.
   Sterling har brunt hår, mustasch och bruna ögon. Runt 1,90 lång och 39 år gammal. Följt med som ”beskyddare” och spelar rollen som pappa över dem flesta, han har inga speciella förmågor förutom vingarna.
 
   Summer Hastins spelas av Angelina Jolie.
   Summer har brunt hår och grå ögon. Runt 1,70 lång och 35 år gammal. Spelar ”mamma” men ser ändå dem alla som sina riktiga barn, hon och Sterling är ett gift par på riktigt. Även hon har inga speciella krafter förutom vingarna.

  


 

tada! :DDDDD alla karaktärerna. hope you guys like it! kapitel 1 för novellen kommer komma ut imorgon, även den nya designen, så stay tuned, puss och kram. ♥ EPILOGEN FÖR 2W1R LIGGER UNDER DETTA INLÄGG!


Skriven av: Felicia

I'm so excited!

Vi får förklara det där med Megan och så om det kommer upp! ;)

Nu ville jag skriva värsta långa novellen här...

Men ska skriva på min egen, så-

PUSS!

2012-05-20 @ 21:50:35
URL: http://storiesbyyme.blogg.se/
Skriven av: Johanna

WOHHHIII LÅTER AWESOME :D

2012-05-20 @ 22:29:55
URL: http://johannaviveca.blogg.se/
Skriven av: Emelie

I'm so excited, and i just cant hide it.

Så därför sitter jag och dansar, dansar.

Hehe lite konstig jag vet, men, men.

Varför ska man vara normal för :D

2012-05-20 @ 23:00:26
URL: http://justtwitter.blogg.se/
Skriven av: annie

Låter jättebra!;) fast lite rörligt med så många personer.. ;)

2012-05-21 @ 01:18:57
Skriven av: kottankan

vänta lite nu, det är deztiny som är huvudpersonen?

Men i prologen fattade jag det som sunshine vad huvudpersonen? Eller är det bara min totala förvirrning som gör mig så... förvirrad?

Annars verkar den jätte bra! SJUKT TAGGAD CHEY HERE!!!

2012-05-21 @ 11:07:24
Skriven av: Anonym

Visst är Deztiny huvudpersonen?

2012-05-21 @ 23:09:59
Skriven av: hannah

iiii, älskar att det är så många karaktärer :P

2012-05-24 @ 22:36:02
Skriven av: Rosanna

allså vet du? det här är den bäst novellen någonsin! den är min favorit! jag har läst den 20+ gånger! jag kan typ allt dom säger utan till!snälla vad du en gör ta aldrig bort den hära novellen för att du är en begåvad person och jag beundrar dig över allt! älskar dig massor!<3

2014-07-04 @ 19:18:25

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback