Kapitel 47 - Did You Know About This?

 

”no, you need to kiss me. Come on it’s my birthday” försökte han och plutade med underläppen. Jag skrattade. 

”I thought you said I celebrated you enough last night” påpekade jag och höjde på ena ögonbrynet. Han öppnade munnen för att protestera men stängde den igen.

”oh, just do it. Please!” utbrast han sedan när han inte fann några bättre argument.

Jag skrattade innan jag böjde mig fram och kysste honom.

 


 

"happy birthday, sweetheart!" utbrast Diane så fort hon klev innanför dörren intill Justins hus. Vi hade precis lyckats klä på oss och bäddat i ordning hans säng igen innan de knackat på dörren. 

Jag hade klätt mig i en vit klänning, som smet åt runt min kropp och slutade en bit ner på låren. På axlarna och i urringningen satt silvriga nitar, på fötterna satt svarta, enkla pumps och ett leende på läpparna.

 

 

 

Justin hade klätt sig i svarta jeans och svart tröja med en brun jacka till, han omfamnade sin mormor i en kram. 

"thank you, grandma" svarade han innan han kramade om sin morfar också. 

"can believe our little Justin is turning 18" utbrast Diane medan Justin fick en kram utav sin mamma. Diane torkade sin tårar och jag skrattade mjukt åt Justin som himlade med ögonen. 

"I love you all but I think we need to go" sa han sedan och såg ner på sin klocka som han hade runt handleden. De alla nickade och han sträckte ut handen mot mig, genast tog jag tag i den och han sammanflätade våra fingrar. Vi alla fick plats i hans svarta Range Rover och var snart ute bland trafiken. 

"I was surprised to see you here already, Olivia" yttrade sig Pattie och jag kände genast hur paniken spred sig inom mig. "I thought you were arriving with Diane and Bruce" fortsatte hon och jag sneglade fort mot Justin bredvid mig som stelnat till framför ratten. 

"ehm... well, I got the dates mixed up and accidentally booked the flight the 12th instead of the 13th" svarade jag och mentalt high- fiva mig själv. 

"I see" svarade hon kort men med en hint om att hon ännu inte släppt ämnet men lät det vara för stunden. Jag andades ut och sneglade återigen mot Justin som för en sekund mötte min blick innan han riktade den mot vägen igen. Ett nästan märkbart leende spred sig över hans läppar och jag fick bita ihop för att inte fnittra. 

Vi parkerade bilen på baksidan av den stora studion och hann se en glimt av fansen som stod på framsidan, skrek högt efter Justin. 

I samlad grupp kom vi in genom en stor, grå dörr som det stod en bastant vakt vid. En kort nick var det enda vi fick som godkännande att vi fick kliva in och om jag ska vara ärlig skrämde han mig en aning. Innanför i korridoren möttes vi utav ett gäng personer som glatt ropade grattis när Justin blev synlig. Han log vänligt mot dem och fick släppa min hand för att kunna krama tillbaka. 

"so this must be Olivia you have gone on and off about all this time?" frågan fick mig att se upp och möta ett par mörkbruna ögon tillsammans med kort brun hår och skägg. Jag log generat när alla blickar lades på mig och kände hur rodnaden steg i ansiktet, jag vände blicken mot Justin som även han såg på mig med ett stort leende och gnistrande ögon. 

"yes, this is Olivia" sa han och grep tag i min hand igen. 

"Olivia this is Scooter Braun, my manager" fortsatte han och jag skakade glatt hans hand. "Kenny and Moshe have you already met" jag nickade vänligt mot dem. "Ryan Good, my swagger coach, Allison Kaye, keeps everything in check including me and Alfredo Flores" 

"we have already met" inflikade Alfredo med ett leende, genast rynkade Justin på pannan vid denna nyfunna information. 

"what?" frågade han enkelt. 

"he helped me get into your house yesterday" svarade jag och Alfredo nickade instämmande. Justin nickade förstående innan han höjde på ena ögonbrynet. 

"I told you! You didn't leave your pants in my house" utbrast Justin och Alfredo skrattade. 

"I know that but I needed your keys" svarade han och Justin skakade roat på huvudet. 

"Justin Bieber!?" en kvinna med headphones och papper i famnen ropade högt och fick oss alla att genast se på henne. 

"yeah, that's me" svarade Justin och sträckte upp sin hand i luften så hon såg honom. 

"your on in 15 minutes" informerade hon och gruppen sattes genast i rörelse. 

 Vi kom bort till ett allrum och dörrar som gömde olika loger, en kvinna kom genast fram och började pudra Justin i ansiktet med puder. Sedan uppenbarade sig Ellen i en utav dörröppningarna med ett brett leende. 

"hi, how are you? Happy birthday" hälsade hon och kramade sedan om Justin som hälsade lika glatt. 

 

 

 

Ungefär hälften av programmet hade passerat och jag hade redan skrattat så mycket att tårarna runnit. Justin hade dessutom hunnit hälsa på ett fan som galet nog gått med på att ställa sig i en låda och bli hit körd för att sedan få träffa honom. 

Scooter hade även överraskat Justin med en present, en bil. Tydligen väldigt sällsynt och jag hade skrattat roat åt hans ögon som nästan blivit lika stora som igår kväll vid synen av bilen. Nu hade ännu en reklampaus tagit slut och de satt tillsammans i de röda fåtöljerna igen, jag satt tillsammans med resten utav Justins team och familj backstage framför en utav tv apparaterna där vi kunde se hela programmet. 

”so Justin I saw that you had a lot of company backstage” började Ellen och jag kände direkt hur samtalet skulle glida in på vårt förhållande. Justin nickade på huvudet. 

”you had one special girl with you that we had seen you spend time with a lot lately” fortsatte hon och Justin satt kvar med ett leende på läppar. 

På skärmen lös bilder från vi tillbringat en dag på stranden, vi satt en bit bort och pratade för oss själva i sanden. Efter det var det en bild från när vi var i skateparken och jag lös likt solen för jag äntligen lyckats göra trixet och Justin log upp mot mig från bänken. 

Skärmen visade sedan Ellen och Justin igen. 

”so?” frågade hon.

”so...” svarade han utdraget vilket fick publiken att skratta.

 

Tumblr_m06wfiw3rp1r6hr20o1_500_large

 

”okay, you don’t need to answer” sa hon sedan och Justin lutade sig bak i fåtöljen igen.

”because this picture will” la hon fort till och en bild som visade tydligt att vi kysses lös upp, en bit framför oss gick gänget av tjejer och killar från fotbollslagen och pratade glatt. 

Jag kände hur jag rodnade i soffan och hörde hur Alfredo skrattade bredvid mig.

”oh, shut up” sa jag vilket fick honom att skratta ännu högre. 

Ellen fortsatte för en liten stund att fråga honom frågor innan hon verkade släppa det men å så fel jag hade. 

”I would like to bring her out here because I got a clip I want to show you both” jag spärrade genast upp ögonen och skakade häftigt på huvudet. Kvinnan med sin puderpensel kom fram till mig och började genast pudra mitt ansikte medan en annan kvinna satte fast en mick i min klänning och innan jag visste ordet av det stod jag vid gången som alla kändisar alltid kom genom för att komma till scenen. 

Justin vände sig om i sin fåtölj och log mot mig, Ellen hade ställt sig upp och jag insåg att det inte skulle finnas någon lösning för mig att komma ur detta. Så med ett blygt leende gick jag bort mot dem, jag fick en kram av Ellen innan jag skickade en panikslagen blick mot Justin men fick ett lugnt leende tillbaka. 

”do we n-” började Ellen och menade om det behövdes en till fåtölj för mig att sitta på men Justin löste det fort genom att dra ner mig i sin famn. Jag kände hur kinderna hettade och såg hastigt ner på honom innan jag riktade blicken mot Ellen igen. 

”this is new, huh?” frågade hon roat åt mina högröda kinder. 

”yeah” svarade jag. ”this is more his thing than mine” hon skrattade.

”well, I heard that you’re not from the US or Canada” började hon och jag nickade instämmande. ”you’re from Sweden?” frågade hon med en viss tveksamhet i rösten.

”yes, I’m from Sweden. I moved to Canada, Stratford, around May, June” svarade jag vänligt. 

”oh and you just happened to run into Justin Bieber and fell instantly in love” sa hon sarkastiskt och publiken skrattade. 

”ehm... not exactly” svarade jag generat. ”so where did you two first meet?” frågade hon.

”on the plane” svarade jag kort och blev sedan tvungen att berätta en kort utläggning om vad som hände på planet. ”and it wasn’t love at first sight?” frågade hon.

”no” svarade vi båda samtidigt, hon skrattade.

”yeah, I already knew that and here is the why” sa hon sedan och såg på en utav skärmarna vid publiken. Jag såg förvirrat mot skärmarna innan Jacksons ansikte dök upp.

”so this a documentary about two real special persons on their journey from hate to love” 

Jag såg panikslaget på skärmen och bad till Gud att videoklippet inte handlade om det jag trodde det skulle handla om. Men mycket riktigt lydde texten.

”Soccer Camp 2012 - Justin Bieber and Olivia Frid, from hate to love” 

Det hela början redan från händelsen i bussen, dock endast slutet. 

”Player Game, ever heard of it? Well, you will soon see what it is all about”

 

-

 

”are you still down?” frågade jag Justin som såg bekymmerslös tillbaka på mig innan han nickade. Jag såg hurt jag skakade på huvudet innan jag såg mig omkring för att första gången se att hela bussen var helt tyst och allas blickar vilade på oss, genast vände jag på klacken för att ta mig bak mot Chloé. En hård klapp på min rumpa fick mig att stelna till mitt i mitt steget innan jag vred på mig för att med glödande ögon för att stirra på Justin som flinade självsäkert tillbaka. ”game on, babe” 

 

-

 

Jag kände hur Justin skrattade under mig, efter detta löd vår första kyss som Justin tog initiativet till under vår första frukost. 

 

-

 

”it’s your rules not mine, babe” hörde jag Justin säga medan han stod och tog mat vid disken, jag såg hur mina ögon växte sig större och tillslut stirrade jag på honom.

Jag grep sedan tag i hans bredda macka och tryckte upp den i hans ansikte, den föll sedan med ett smack ner på bordet igen och visade Justins chockade ansikte.

”well, ”play fight” check!” sa jag ironiskt och gjorde en bock i luften med fingret.

”you are so dead” jag såg hur jag snabbt fattade vinken och sprang fort ut ur matsalen med Justin efter mig.

”DIDN’T I WARN YOU ONCE ALREADY?” mitt höga rop löd innan kom vi tillbaka in brottandes i matsalen igen denna gång på golvet och jag såg hur jag började slå på Justins kropp. Justin däremot skyddade sig med armarna innan han lyckades gripa tag om mina handleder. ”you-” började jag men, precis som jag kom ihåg det, drog han fort ut mina armar åt sidorna vilket fick mig att falla över honom, återigen pressade han sina läppar mot mina.

”is this what you call breakfast?” Justin släppte taget om mina handleder när coach McClain kom in genom dörren bakom oss. 

”it depends on how you see it” svarade Justin liggandes under mig och jag såg hur jag vände långsamt på huvudet för att stirra med stora ögon ner på honom.

 

-

 

Nu skrek publiken på grund av våra kyssar och jag kände hur mitt ansikte blossade upp.

 

-

 

Jag med Justin tät efter mig kom utspringandes ur Justins stuga, båda med en varsin kudde i handen och vi slog häftigt mot varandra. Justin lyckades dansa undan och jag föll hårt till marken vilket fick Justin att skratta, jag såg sedan hur jag la kudden under huvudet och snart följde Justin efter genom att lägga kudden på min rygg för att sedan lägga sig ner på marken. 

 

-

 

Ännu en matkrig bröt ut mellan oss under en lunch och vi båda var täckta från topp till tå utav köttfärssås och vi fräste hett till varandra hur det var den andras fel. 

 

-

 

Jag såg hur Justin hastigt hällde is innanför min tröja innan ett skrik lämnade mina läppar och jag flög upp ur stolen och drog snabbt ut baksidan av tröjan för att få ut dem kalla isbitarna. Skratt ekade i matsalen och Justin flinade nöjt av synen.

”you are so dead” jag vände sig mot Justin och han mötte lugnt min blick.

”I’m not afraid of you, sweetheart” svarade han mig och jag höjde förvånat på ögonbrynen.

”well, you should be” sa jag och la armarna i kors över bröstet.

 

-

 

Vi kom ut genom dörren intill Justins stuga och vi gnällde högt och fräste åt varandra då klistret slet i båda våra kinder.

”Olivia?” hörde jag Chloé fråga innan hon ställde sig framför mig.

”ehm… hey” svarade jag henne och hon skrattade innan hon skakade på huvudet.

”so this was your brilliant plan?” frågade hon.

”ehm… no, not exactly like this” hon skrattade igen.

”what has happened here?” McClain bröt genom gruppen och gick fram till oss.

”a little accident happened” svarade jag och snurrade runt med Justin så jag kunde se honom.

 

-

 

Jag och Justin kom gående fram baksidan av huset, vi båda var täckta i lera.

”THERE THEY ARE!” skrek någon plötsligt och allt prat dog genast ut i bakgrunden. McClain gick med raska steg fram till oss innan han röt till, jag såg hur jag såg både förvånat och en aning skrämt på honom samtidigt som han närmade sig oss.

”where the fuck have you been!?” 

”we got lost” hörde jag mig själv svara lågt.

”careless!” röt McClain och drog handen genom håret. ”and why are you covered with mud?” frågade han sedan och såg på våra kroppar. 

”ehm… long story” svarade Justin bredvid mig.

”well, go and clean up then” McClain viftade med armen och jag såg hur vi nickade på huvudena innan vi fort gick mot huset.

 

-

  

Jag såg mig själv komma springandes med en pensel i högsta hugg och jag själv var målad på. Snart uppenbarade sig Justin bakom mig och han lyckades snart slingra en arm runt min midja och ett tjut lämnade mina läppar. Jag hörde hur ett fniss lämnade Justins läppar innan hans pensel började måla mig i ansiktet. Jag försökte vrida och vända mig i hans armar och men lyckades endast vrida mig runt så jag lättare kunde ta tag om hans arm och få penseln längre bort från mig. Justin tog då tillfället i akt att gripa tag om mina handleder och förde dem sedan fort bakom mitt huvud vilket förde honom närmre och snart kysstes vi.

 

-

 

McClain kom bärandes, från min stuga, med mig i famnen invirat i mitt täcke, jag kunde ändå höra mina rosslande andetag och Chloé oroliga stämma. McClain bar över mig till Justins stuga där vi försvann n och endast McClain, Ryan och Chaz återvände ut. 

 

 

Jag såg hur jag stod och pratade med Justin en bit bort från elden och jag kunde se hur mitt ansikte speglade sorgen jag kände och snart gick jag förbi Justin för att gå tillbaka.  Men inom kort sprang han efter mig, jag fräste argt åt honom medan han desperat försökte säga något med det slutade med att han grep tag om mitt ansikte och kysste mina läppar. 

 

-

 

Bilden blev svart innan en vit text uppenbarade sig. ”I Lost Too...”

Jag gömde ansiktet i händerna och kände hur Justin tryckte sitt ansikte mot min rygg, publiken både tjöt, skrek och applåderade. 

”so that was an interesting story” hörde jag Ellen kommentera. 

Jackson is so dead when I get to him, tänkte jag och kände hur Justin armar kramade om mig bakifrån. ”did you know about this?” väste jag till honom.

”of course not” fick jag till svar. 

”would you like to do some explaining?” frågade Ellen.

Jag skrattade. ”well, I think the picture is already really clear” svarade jag och hon skrattade tillsammans med publiken. 

 


 

blev ett lååååååååååååångt kapitel! =D hope you guys liked it. 

därför orkar jag heller inte läsa genom det. =P heheheheh... sorry! 

men vad tyckte ni?? det där videoklippet förvänta ni er inte, right!? 

vad tycks? bra/dåligt? SNÄLLA KOMMENTERA! det betyder allt, jag vill verkligen ha respons

o det motiverar mig till att skriva mer o uppdatera oftare. puss&kram. 

 

 

 

Skriven av: Hanna Hoflin

Så bra! Började asgarva, precis som första gången jag läste det xd

2012-10-01 @ 22:38:52
Skriven av: Alexandra

Super bra kapitel :) Mera!!! :D

2012-10-01 @ 22:40:30
Skriven av: Anonym

HAHAHAHAH så bra!

2012-10-01 @ 23:26:26
Skriven av: Tilda

Haha så roligt och bra :D

2012-10-01 @ 23:54:13
Skriven av: amanda:)

HAHHAHAAHAHAHAHAH,gud så bra :D

2012-10-02 @ 09:49:08
URL: http://capalli.blogg.se
Skriven av: Liv

Superduper Awesome kapitel!

2012-10-02 @ 15:34:38
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-10-02 @ 17:45:20
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Anonym

AWWWEEESOOOME :D

2012-10-02 @ 21:10:57
Skriven av: Felicia

Linn, allt du skriver är AZEM, men asså det här slår nog många rekord, har fan inte skrattat så mycket på länge! xD

2012-10-03 @ 18:27:43
URL: http://specialnovells.blogg.se/
Skriven av: Annie

jättebra,gryyymt!;D

2012-10-03 @ 22:34:25
Skriven av: Jasmineeeeee

Gör du gratis designer/länkbyten? :)

2012-10-04 @ 17:36:45
URL: http://inlovewithbieber.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback