Kapitel 48 - You Look Like A Dream

 

Bilden blev svart innan en vit text uppenbarade sig. ”I Lost Too...”

Jag gömde ansiktet i händerna och kände hur Justin tryckte sitt ansikte mot min rygg, publiken både tjöt, skrek och applåderade. 

”so that was an interesting story” hörde jag Ellen kommentera. 

Jackson is so dead when I get to him, tänkte jag och kände hur Justin armar kramade om mig bakifrån. ”did you know about this?” väste jag till honom.

”of course not” fick jag till svar. 

”would you like to do some explaining?” frågade Ellen.

Jag skrattade. ”well, I think the picture is already really clear” svarade jag och hon skrattade tillsammans med publiken. 

 

 

”I’m going to kill Jackson” väste jag så fort programmet slog över till reklam, Justin skrattade bakom mig. Genast vände jag mig om för att stirra på honom. 

”how did we not notice the video camera all over the place?” utbrast jag och slog ut med armarna, han ryckte på axlarna.

”babe, if you watched the video you saw clearly that we didn’t pay much attention to nothing else but each other” svarade han och jag öppnade munnen för att protestera men stängde den ingen när jag insåg att han hade rätt. Han log snett.

”but I must say we have a pretty interesting story” tillade han och såg menande på mig, detta fick mig att fnissa och generat se ner i knät. 

”well, that... I can’t deny” svarade jag och han skrockade roat, jag fick sedan resa mig från Justins knä för att ta mig backstage ännu en gång. Där utbrast Alfredo genast i skratt så fort han såg mig medan de andra såg förvånat på mig, rodnaden steg värre än någonsin och det kändes som att mitt ansikte kokade. 

”Alfredo!” visk skrek jag åt honom och satte mig ner i soffan bredvid honom igen. 

Resten av programmet flöt vidare med ett framträdande från Megan Mullally som skrivit en låt dedikerad till honom, jag skrattade åt Justins minn när hon låtsades smeka över hans ben men endast höll sig till knät. Han applåderade dock åt hennes framträdande och showen fortsatte, jag tillsammans med resten av hans crew kom sedan ut med en tårta som fick mina ögon att växa. En bild på Justin (för några år sedan) tillsammans med Ellen var på, jag tror Justin försökte lära Ellen att göra ”the dougie”. 

 

 

Han blev glatt överraskad och gav oss alla en kram, efter smög han diskret in sin hand i min bakom det stora bordet och tackade glatt efter att publiken sjungit för honom. 

Jag och Justin åkte sedan hem till hans hus igen och skjutsade hem Pattie till hennes hus där hennes föräldrar skulle sova över. Jag andades trött ut och föll ner i soffan så fort vi kom hem, jag sparkade av min klackarna och begravde mitt ansikte i en utav de mjuka soffkuddarna. 

”god, I’m so tired” mumlade jag och hörde hur Justin skrattade åt mig. 

 

*

 

Resten av dagen flöt på av enbart slappande i soffan medan vi halvt såg på någon rulle på tvn. Jag somnade till då och då för att sedan vakna med ett ryck, när klockan började närma sig fyra reste jag mig från soffan för att börja göra mig iordning inför. Justin skickade mig genast en besviken men också frågande blick, jag log lugnande. 

”I’m just going to get dressed” sa jag, jag vände mig sedan om för att gå men kände hur hans fingrar lindade sig runt min handled och snart låg jag över honom igen. 

”no” sa han barnsligt och jag fick bita ihop för att inte fnissa åt hans beteende. 

”yes” svarade jag. ”really! Are you going to do this again?” frågade jag honom när han vägra släppa sitt tag om min kropp. Han nickade, jag skakade på huvudet medan jag himlade med ögonen. 

 

*

 

”are you ready?” frågade jag och kom ut genom badrummet, jag hade äntligen fått håret så som jag ville ha det, upp i en hästsvans, och klivit i skorna. 

 

 

Klänningen satt på plats, en axelbandslös klänning med pärlor och andra detaljer på överdelen och sedan en svart kjol som anknöts vid bystens slut och hade en urring som visade mer utav framsidan av benen och mindre av baksidan. 

Om jag fick vara självgod för en sekund tyckte jag faktiskt att jag såg riktigt bra ut, ögonen hade jag bara förbättrat lite med lite mer smink och satt på mig ett par enkla guldörhängen.  

Jag gick ut i sovrummet och fann det tomt. ”Justin!?” ropade jag och hörde ett svar komma ute från köket, jag grep tag om den lilla väskan som jag packat ihop och gick ut i köket. 

”so what do you think?” frågade jag när jag kom in i köket, Justin själv hade på sig en blå, grå kavaj med skjorta och slips tillsammans med ett par blåa chinos. 

 

 

Han såg både stilig och sexig ut i sin kostym, han såg upp från sin mobiltelefon som han hade i handen och lät blicken vändas mot mig. Han stirrade på mig i några sekunder innan han verkade hitta talförmågan igen. 

”you look like a dream” svarade han och gick fram till mig, han tryckte mjukt sina läppar mot mina och jag log tacksamt mot honom.

”you look really handsome” smickrade jag och drog med handflatorna över hans kavaj innan jag lutade mig fram mot hans öra. ”and super sexy” viskade jag. 

Jag kände hur han stelna till och jag bet mig i läppen för att inte skratta. 

”but come on now, we don’t want to be late for your own birthday dinner” varnade jag och grep tag i hans hand för att gå mot ytterdörren, snabbt flätade han samman våra fingrar och drog mig närmre hans sidan för att sedan placera en snabb kyss på min kind. 

Jag kände hur jag rodnade svagt. ”thank you, babe” svarade han. 

Justin körde till en fin restaurang i LA och parkerade på baksidan av huset, där möttes vi utav Kenny som skulle hjälpa oss i fall det skulle bli några problem.

Inne i restaurangen var alla redan samlade och nu var det ännu fler personer än tidigare idag, en liten tjej på kanske fem år kom framspringandes i en söt, blå klänning med sitt bruna hår fladdrande efter sig. ”Justin!” utbrast hon och han böjde sig fort ner för att bära upp henne i famnen och ge henne en hård kram. 

”hi cutie, how are you?” hälsade han och fick ett glatt svar från henne innan han släppte ner henne på golvet igen för att bära upp en liten pojke, han var sött klädd i fin byxor och en liten väst tillsammans med en slips. Han kramade om Justin runt halsen och Justin log glatt, en man i skjorta och fin byxor kom gåendes mot oss och det var då jag insåg att de små barnen måste vara Justins småsyskon och mannen hans pappa. 

Mannen omfamnade Justin i en kram och de utbytte några ohörbara ord.

”happy birthday, son” hörde jag dock mannen säga och Justin tackade, den lilla flickan kramade om sin pappas ben och kikade blygt fram för att titta på mig. Jag log vänligt mot henne och hon log snart glatt tillbaka.

 

 

”and this must be your girlfriend, Olivia?” när jag hörde mitt namn såg jag snabbt upp och mötte mannens bruna ögon, de liknade mycket Justin gyllenbruna ögon. 

”yes, that’s me. Nice to meet you” svarade jag och sträckte fram min hand mot honom, han log och grep tag i den. 

”yes, Jeremy” hälsade han innan han såg ner på sitt ben. 

”aren’t you going to say hello, Jazzy?” frågade han.

”hi” hörde jag hennes ljusa röst utbrista, jag log och vände blicken mot Justin som lös av lycka. Han mötte min blick och såg sedan ner på den lilla pojken som vilade sitt huvud mot Justins halsgrop. 

”and this is Jaxon, I think Jaxon is a little bit tired” gissade han och skrattade. 

Jag log mot den otroligt söta pojken och ett leende spred sig på hans läppar innan han generat borrade in ansiktet i Justins hals. Justin skrattade igen.

”or maybe a little bit shy” tillade han.  

 


 

ganska kort... och väldigt framkrysstat. dåligt.. usch, gillade inte det här kapitlet ALLS! -.-

men det behövdes, nästa lovar jag kommer bli roligare. =)

vad tycks?? kommentera! snälla, jag vill verkligen veta vad ni tycker o så jag vet att ni vill ha ett till kapitel ikväll. puss&kram. PS. hoppas inga stavfel. DS 


Skriven av: Liv

Awesome kapitel
l

2012-10-06 @ 16:57:07
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-10-06 @ 18:39:29
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Cajsa Pihlgren ♥

skit bra!

2012-10-06 @ 22:01:32
URL: http://cajsadenenda.blogg.se
Skriven av: Anonym

sjukt bra :)

2012-10-07 @ 11:44:45
Skriven av: Therese Bjuhr

mer mer mer mer mer mer mer mer! awesome!

2012-10-07 @ 15:13:18
URL: http://myworldinmyeyes.blogg.se
Skriven av: Erica

Jätte gulligt kapitel, awesome!

2012-10-07 @ 15:51:01
URL: http://ericananny.blogg.se
Skriven av: Annie

jättebra! :)

2012-10-07 @ 20:20:42
Skriven av: Lizliz

Jäääätte bra som vanligt!!<3<3

2012-10-07 @ 20:48:13
Skriven av: Anonym

Jättebra!! :) när kommer nästa? :)

2012-10-08 @ 19:33:13
Skriven av: Alexandra

Super bra! :D MERA! :)

2012-10-08 @ 21:42:40

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback