Kapitel 52 - I Need To See Her Now - Part 1

 

”you were great!” utbrast personen. ”thank you Jake” skrattade Olivia till svars.

Jag höjde genast på ena ögonbrynet vid namnet, så detta måste vara Jake.

De bröt omfamningen och Jake vände sig om mot Chaz, han rynkade frågande på pannan innan något verkade klarna och hans ögon vigdades. 

”ehm...” sa han och harklade sig. ”Justin, your girlfriend was great” 

Innan jag hann svara skrattade Olivia till. ”have you filmed it all?” frågade hon och gick närmre kameran, Chaz skrattade och jag antog att han sedan nickade för hon vinkade glatt till kameran innan hon kastade en släng kyss.

 


 

Söndag, 21:a September.

 

Bussen rullade ut från den stora parkeringen utanför Harris Bradley Center i Wisconsin, fansen som flockats ute på gatorna i förhoppning om att få mig en gång till skrek högt och jag suckade av trötthet. Konserten hade varit lika aderalingivande som alla de andra men samtidigt lika uttröttande, varje kväll hade jag svårt att hålla ögonen uppe när min överskotts energi väl lagt sig och John Blund gjorde ett besök.

Nu fortsatte turnén ner till Illinois, Rosemont där jag skulle uppträda i Allstate Arena, dessutom stanna i staten i två dagar eftersom det var två konserter bokade dagarna efter varandra. Jag slog mig trött ner i sängen längst bak i bussen och fällde ändå upp datorlocket istället för att sluta ögonen och somna in. 

Som vanligt gick jag in på Twitter för att se hysterin som kom från Beliebers som precis sett konserten eller om bilder från de tidigare. Jag log roat och retweetade dem med antingen roligast text eller mest betydelsefulla. Jag kastade en blick över mot trenderna och rynkade genast pannan när en utav trenderna lydde ”Olivia Frid”, jag klickade på länken och tweet efter tweet rullade in.

 

”Olivia Frid doesn’t diserve Justin, she’s just a lying slut” 

”plz stop this, imagine how sad Justin is going to be if he sees this!” 

”@oliviafrid is a stupid hoe, Olivia slut Frid” 

”@oliviafrid I suggest u don’t touch @justinbieber or else I’ll cut u, u understand me?” 

”Olivia Frid, plz just go and kill yourself and u would have made everybody a favor” 

”stop the hate, you all are real immature. They are super cute together, #Julivia forever!” 

 

Plöstligt var jag inte lika sömnig längre utan raka motsatsen, jag stirrade på skärmen och hade lust att slänga datorn rakt i väggen men motstod. Jag visste att mina tidigare flickvänner också fick hat under våra förhållanden men det smärtade fortfarande lika mycket att läsa det. Fort klickade jag tillbaka till min profil och skrev in ett snabbt tweet.

 

Från @justinbieber:

”just read something that makes me very sad, plz show some respect.” 

 

Genast fick jag hur många mentions som helst som svarade på mitt nyskrivna meddelande, många förstod genast vad jag menade och skrev saker som att de stöttade mig och även stöttade mitt förhållande. Andra var mindre trevliga och svarade något i stil med; ”still hate the bitch and there’s nothing u can do about it, she can burn in hell”. 

Ledsamt stängde jag av datorn och tankarna vandrade över hur Olivia mådde, hade hon sett något utav de hemska orden? Bemöttes hon av hat från folk i skolan? 

Jag såg på klockan och insåg att det var på tok för sent för att ringa henne, hon skulle dessutom upp till skolan imorgon bitti, jag bet mig fundersamt i läppen medan jag bäddade upp sängen för att sedan lägga mig under täcket och släcka lampan. 

Jag ville se henne, var min enda tanke. Det hade gått mer än en månad sedan jag senaste sett henne, rent fysiskt framför mig, en månad sedan jag fått röra henne. 

Saknaden brann genom min kropp och jag borrade ner ansiktet i kudden för att inte gnälla klagande över smärtan i bröstkorgen. 

Jag behöver se henne nu.  

 

Måndag, 22:a September.

 

Alarmklockan skrek till mig att det var dags att vakna och det enda jag ville var att slå till den med en stor hammare för att få tyst på oljudet. Jag motstod impulsen och reste med med en frustrerad suck från den varma sängen.

Återigen suckade jag när jag kände att detta skulle bli en lång dag, redan nu kände jag hur PMS:en bokstavligen knullade med mina känslor. 

Jag tog på mig ett par svarta jeans tillsammans med ett vitt linne och en tunt stickad kofta över, jag satte upp mitt hår i en hästsvans med lösa slingor av hår runt ansiktet. 

Jag trädde på mina favorit ringar på fingrar och sedan några få armband. Jag grep tag i min väska som redan var färdigpackad från gårdagen och tog mig ner till köket, jag såg ut genom fönstret och suckade. Det regnade.

Jag öppnade kylskåpet och gjorde iordning en enkel frukost bestående utav yoghurt och müsli. Jag satte mig vid matbordet och åt sakta upp min skål yoghurt, när jag ställde ner tallriken i diskmaskinen kom Victor in i köket. Han log morgontrött.

”behöver du skjuts?” frågade han och skickade en blick mot fönstret.

”ja, väldigt mycket” svarade jag och han drog roat på munnen.

 


 

blev endast ett kort kapitel eftersom jag lovade ett. :) resten kommer imorgon hoppas jag.

likaså kommer videon som jag gjorde nu ikväll. hehehehehe... var faktiskt ganska roligt att göra. 

MEN VAD TYCKS?? KOMMENTERA! JAG VILL VERKLIGEN VETA VAD NI TYCKER. ♥


PUSS&KRAM


Skriven av: Liv

Awesome kapitel!

2012-10-20 @ 08:56:53
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-10-20 @ 10:03:11
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Felicia

Tycker du kan lägga upp vår fina video nu! PUSSAR! :D

Svar: hahahhaha, ska bara klippa ihop dem. =)
Linn Halldin

2012-10-20 @ 16:37:17
URL: http://specialnovells.blogg.se
Skriven av: Alva

Hej, kolla gärna in min nya novellblogg om Justin Bieber!

Tack på förhand!

2012-10-20 @ 20:25:29
URL: http://www.mybieberstories.blogg.se
Skriven av: Erica

Broooooo, skit bra kapitel, troots att det var kort.
Och jag säger samma sak till dig som Felicia, du borde göra en blogg award grej!! Dom är roooliga.

2012-10-21 @ 01:55:56
URL: http://ericananny.blogg.se
Skriven av: Jojo

Du skriver skit bra.. alltså har varit sjuk i tre dagar men inte kunnat slita mig från datorn för jag läst dina noveller...

/Jojo förortsunge från TUMBA...;-)

2013-01-23 @ 20:49:19

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback