Kapitel 52 - I Need To See Her Now - Part 2

 

Jag öppnade kylskåpet och gjorde iordning en enkel frukost bestående utav yoghurt och müsli. Jag satte mig vid matbordet och åt sakta upp min skål yoghurt, när jag ställde ner tallriken i diskmaskinen kom Victor in i köket. Han log morgontrött.

”behöver du skjuts?” frågade han och skickade en blick mot fönstret.

”ja, väldigt mycket” svarade jag och han drog roat på munnen.

 


 

Som sagt tog PMS över mina sinnen och gjorde mig otroligt överkänslig. Det som skulle ha gjort mig smått irriterade gjorde mig istället fly förbannad och sådant som skulle ha fått mig att enbart ignorera eller svara något nonchalant fick mig istället att gråta floder. 

Chloé blev oroligare än vanligt men jag förklarade snabbt vad som härjade i min kropp medan Chaz och Ryan svävade i ovetande. 

"I can't do this!" utbrast jag och kände för att ännu en gång gråta av frustration. 

"hey, don't you worry" försökte Jake trösta, vi satt tillsammans ute i korridoren och försökte plugga till historia läxan som vi fått gratis tid till att göra. 

"I just want to go home and sleep through my entire life" klagade jag och la mitt huvud på bordet framför mig, jag kände hur Jakes hand strök över mitt ena skulderblad. 

"you can read my text and have it as an example if you want to, I'm finished anyway" jag ryckte genast upp huvudet och stirrade på honom. 

"can I?" frågade jag gällt och var på gränsen till tårar igen, han nickade skrattandes. 

"oh, thank you!" utbrast jag och slängde mig runt hans hals för att ge honom en kram från sidan. Jag tänkte placera en snabb puss på hans kind för att hans hjälpsamhet men till min olycka vände han samtidigt på huvudet för att antagligen le mot mig och det slutade med att jag pussade hans läppar och inte kind. 

Inte många sekunder tog det för mig att direkt luta mig tillbaka och stirra storögt på honom.

 

Tumblr_ma0de2orel1qm2h44o1_500_large

 

Han hade ett beklagande ansiktsuttryck men jag skakade bara på huvudet medan jag samlade ihop mina böcker och block. 

"ehm... see you later" mumlade jag fort fram innan jag gick längst korridoren och vek av till höger. 

Tårarna hotade med att rinna över och jag tryckte böckerna hårt mot bröstet, dagen hade fått den officiella "jag suger" stämpeln och jag hade lust att skrynkla ihop den och slänga den i papperskorgen. 

Skammen brann i kroppen efter vad som hände med Jake, även fast det helt klart var en olyckshändelse och jag inte alls var intresserad utav Jake skrek ändå hela min kropp att jag var smutsig, äcklig och smutsig. Tårarna rann längst mina kinder när jag slängde in böckerna i skåpet och grep tag om jackan, halsduken och väskan. Jag drog på mig kläderna och svingade upp ryggsäcken på ryggen innan jag marscherade bort mot utgången. Regnet hade nu lagt sig men vädret var fortfarande grått och kallt. Vintern var definitivt på väg. 

Tårarna fortsatte rinna och jag snyftade nästan hysteriskt, nu hade jag kommit till den punkten att jag inte visste varför jag grät längre. Jag bara gjorde det. Infarten till vårt väg närmade sig och jag ökade på takten, ville komma in i värmen och ville komma fram till min säng. Utan att reflektera på något annat gick jag fram till ytterdörren och slet upp den. Jag sparkade av mig skorna och krängde av mig jackan. 

"Lilo?" hörde jag mig mamma fråga och jag svor långt, utan att bry mig om henne gick jag mot trappan. 

"hey, vad har hänt? varför är du inte i skolan?" hennes röst närmade sig och fick min hals att knytas ihop. 

"jag vill inte prata om det" fick jag fram.

"gråter du lilla gumman?" frågade hon genast förfärat när hon hörde min kvävda och krassliga stämma.

"jag vill inte prata om det" upprepade jag och gick uppför trappan, jag slängde igen dörren med en smäll och snyftade till igen. Jag gick bort till balkongdörrarna och såg ut genom fönstrena, bakom mig hörde jag hur dörren öppnades och någon klev in.

”mamma, jag sa att jag inte ville prata om det” försökte jag, jag rynkade pannan när hon inte svarade utan jag bemöttes av endast tystnad. Förvirrad vände jag mig om och höll nästan på att sätta i halsen på mitt eget spott, vid den nu stängda dörren igen stod Justin. 

Ett snett leende låg över hans läppar och hans händer var nedkörda i hans byxfickor. 

”J-Justin?” han drog ut händerna ur fickorna innan han slog ut med armarna, genast gick jag över golvet för att slå armarna om honom. 

”it’s going to be okay” sa han medan hans hand strök över min rygg. 

”I know, I know” svarade jag och lutade mig sedan bakåt. ”oh god, I’ve missed you” utbrast jag sedan när jag såg in i hans ögon och borrade ner ansiktet vid hans hals återigen. 

”I’ve missed you too, like crazy” mumlade han tillbaka. 

 

*

 

”but what are you doing here? Have you canceled your tour?” ner gosade i min säng satt vi och småpratade med varandra eller enbart njöt av varandras närvaro. 

Han skrattade till. ”no but there was a space here and I really wanted to see you” svarade han.

”I need to leave again tomorrow tho” la han sedan till sorgset, jag kramade åt runt hans midja.

”how is tour life treating you?” frågade jag sedan, både nyfiket men ändå i desperat behov i att ändra samtalsämne medan jag gjorde små cirklar med fingret över hans bröst. 

”it’s making me exhausted but in the same time really happy” svarade han och jag log, att höra att han blev lycklig och glad över det han gör om dagarna och kvällarna är alltid en fröjd för öronen. 

”not that I want to ruin the mood or anything but do you have homework to do?” hans fråga fick mig att skratta och jag kände hur han skrattade tyst under mig. 

Jag reste mig från hans bröstkorg med en suck. ”ehm... I don’t know actually” svarade jag innan det slog mig varför jag lämnade skolan tidigare från början. ”I got history to do but that I can do some other time” jag böjde mig ner mot honom och kysste hans läppar.

Genast la han sin hand om min nacke och tryckte mig närmre, jag hade saknat hans läppar något så galet mycket. Smidigt satte jag ena knät på andra sidan av hans midja så det slutade med att jag satt gränsle över hans höfter.  

Jag lät mina händer söka sig ner från hennes ansikte, längst hennes sidor och sedan placera sig på hennes lår. Hon tryckte sin överkropp mot min och stönade när mina händer omslöt hennes rumpa, vi öppnade munnarna samtidigt och kyssarna växte sig intensivare och intensivare.

 

Tumblr_m9dl71ipyp1qi6pido1_400_large

 

Jag kan inte förklara med ord hur mycket jag hade saknat tjejen i mina armar, hon var mitt allt. 

Jag lät ett svagt stön slinka ur min mun när hon rullade med höfterna ovan på mig, ett fniss kom från hennes läppar som vandrat ner över mitt ena käkben och nafsade sedan på min hals. 

”is it turning you on, Bieber?” viskade hon i mitt öra när hon återigen rullat höfterna och jag knep ihop ögonen men lyckades ändå inte hålla inne stönet. 

”you have no idea” mumlade jag fram vilket fick ännu ett bedårande fniss att lämna hennes läppar. Jag klämde åt med fingrar på hennes sidor och öppnade ögonen igen. 

Hon var endast några centimetrar från mitt ansikte, hon bet sig löst i underläppen medan hennes ögon vandrade från mina och ner till mina läppar. Upp och ner. 

 


 

aww, fick hon träffa Justin under sin otroligt dåliga dag.

WHOPS! hon råkade kyssa Jake.. hm.. VAD TYCKS?? KOMMENTERA! 

JAG VET ATT NI KAN, I LOVE YOU GUYS! <3

 


o tack för alla svar om mitt hår. hahahaha.. ;) tack, många har sagt rött o jag funderar

faktiskt på att gå tb till det. men det beror på om jag orkar hålla på att färga 

håret hela tiden. :/ men, men... om det är någon mer som vill lämna en åsikt är det

bara att lämna en kommentar i inläggen nedanför. :D puss&kram. 

 

 
 

Skriven av: Liv

Awesome kapitel!!!

2012-10-21 @ 19:40:04
Skriven av: Alexandra

Super bra kapitel :) När kommer nästa ? :D

2012-10-21 @ 19:42:53
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-10-21 @ 20:06:20
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Annie

Mega bra! :D
Hoppas inte Jake typ gillar Lilo och så börjar hon typ gilla honom mer eller nått sånt, haha :)

2012-10-21 @ 21:20:50
Skriven av: Anonym

Åååååh så bra älskar din novell vill bara ha mer och mer. Så gulligt att Justin kom, love that boy!! Och jag undrar fan hur det kommer gå med Jake. Tycker det ska bli lite kaos och han tror typ att hon gillar honom osv hihi och sen tycker jag hennes ex ska komma också så det blir lite drama :)

2012-10-21 @ 22:06:40
Skriven av: ellen

Jag vet inte om du har sett mitt mail? Men maila mig på denna adressen där uppe om en design, haha! :]

2012-10-23 @ 15:50:03

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback