Kapitel 56 - Please! Just Leave

 

Från Okänd:

”yes and I can easily break his little neck. The police gets involved and Justin is a gooner.

So I would be careful with who I tell and don’t. xo -A.”

”Chloé” grät jag fram, genast la hon armarna om mig och vi sjönk ner till golvet.

”what am I going to do?” 

 


 

4:e Mars. 

Regnet hamrade mot fönsterrutan och himlen var täckt av grå moln, vädret var mycket likt Sverige här i Storbritannien, London, där vi befann oss.

"you alright babe?" jag snurrade runt och såg Justin stå i öppningen till korridoren i hans turné buss. Mamma hade tyckt att det skulle göra mig gott att spendera lite tid borta från Startford. Jag kunde inte riktigt klandra henne, jag har under de senaste månaderna varit på hel spänd. Bara väntat på att kula skulle sitta i min panna och det vara slutet för mig, att A skulle döda mig någon gång. Men inget hände, jag spenderade både jul och nyår med mina vänner och familj. Träffade Justin då han hade ett uppehåll från 1:a december till 5:e januari innan han behövde fortsätta. Att träffa Justin hade fått mig att försiktigt börja slappna av, men när han åkte igen blev allt tusen gånger värre.

 

Tumblr_m5tmbmej5l1ro85i5o1_500_large

 

 

Så märkbart att mamma slog handen i bordet och krävde att få veta vad som pågick. Men vad skulle jag svara? Att någon vill döda mig? För det skulle hon tro på. När jag då vägrade svara skickade hon iväg mig för att följa med på Justins turné i hopp om att jag skulle komma tillbaka till det normala. Justin var överlycklig när han hörde att jag skulle komma och jag var inte mindre lyckligt över att inte behöva vara ifrån honom mer. I hans sällskap kände jag mig trygg. 

"I'm fine, just a little tired" svarade jag med ett snett leende och vände mig mot fönstret igen. 

Det senaste sms:et från A lös till framför ögonen på mig samtidigt som det blixtrade till utanför. 

 

Från Okänd:

"I'm going to let you stay alive for a while longer but I'm going to back when you least expect it. 

xo -A" 

 

Detta både lugnade mig samtidigt som det skrämde vettet ur mig. Åskan dundrade högt utomhus vilket fick mig att rycka till. Ett par armar lades runt min midja innan jag trycktes mot Justin bröstkorg, jag log och slöt ögonen innan jag gosade ner mig i hans famn.

"I love you" viskade jag. 

"I love you too" mumlade Justin tillbaka.

 

*

 

”Justin, you need to get dressed now” Scooter endast gick förbi dörröppningen innan han försvann bort igen, Justin skrattade och skakade på huvudet innan han reste på sig från soffan.

Jag hasade längre ner i de mjuka kuddarna och såg alla andra lämna rummet för att låta honom byta om ifred, jag å andra sidan låg kvar. 

Jag menar, vad hade han att dölja? Allt hade jag ju sett förut. 

Han drog av sig t-shirt och släppte den till golvet innan han bytte ut den mot en ny vit, jag la upp ena benet över soffryggen och nynnade på melodin till ”Diamond” med Rihanna.

”shine bright like a diamond” sjöng jag sedan och överdrev med dialekten innan jag skrattade, jag och Chloé hade första gången vi hört låten genast påpekat samma sak, dialekten. 

Dock var det ingen annan som tyckte samma sak men det spelade inte så stor roll. 

Justin uppenbarade sig plötsligt framför mig och sjönk sedan ner till min nivå tills han stod på knä bredvid mig. 

”what are you laughing at?” frågade han nyfiket. 

”long story” svarade jag och vred på mig så jag låg på sidan i soffan istället. 

Han såg in i mina ögon innan han sträckte sig fram och kysste mina läppar, fort la jag handen om hans nacke och tryckte honom närmre. Justin kupade mjukt handen runt min ena kind och smekte med tummen över min hud. Jag särade på hans läppar med min tunga och sköt fort in den i hans mun, han stönade lågt mot mina läppar. Utan att dra ifrån sina läppar från mina reste han sig från golvet innan han la sig ovanpå mig i soffan, jag drog upp mina ben och la dem sedan runt hans midja. Jag fingrade på hans tröja som han nyligen satt på sig och även sina scenbyxor och skor.

 

 

Jag flätade in mina fingrar i hans hår medan hans händer tog sig innanför min tröja för att sedan fort smeka över min mage innan de sökte sig uppåt. 

Jag nafsade på hans underläpp och lät min tungtipp löpa över hans hals hud som knottrade sig.

Jag skulle precis kyssa hans läppar igen när en hård knackning ekade i rummet, vi ryckte genast till och Justin satte sig upp i soffan. 

”ye-yes?” frågade han och drog fingrarna genom håret för att fixa till det efter jag haft mina fingrar i det. ”the show will begin in 20 minutes” hörde vi Kenny säga utanför. 

”okay, thank you Kenny” svarade Justin.  

Jag fnissade lågt och Justin såg genast frågande på mig, jag log och drog till mig mina ben innan jag reste mig från soffan. 

”to bad” sa jag och lät fingertoppen glida över hans bröstkorg, jag tänkte sedan börja gå mot dörren men Justin fångade upp min hand och stoppade mig.

”to bad what?” frågade han med ena ögonbrynet höjt, återigen fnissade jag till. 

”that your show begin in 20 minutes cause that could have lead to hot sex” retades jag.

”so now can you think on what you missed out on during the consert” viskade jag sedan och böjde mig ner och kysste honom fort innan jag gick mot dörren. Bakom mig hörde jag hur Justin suckade frustrerat och antagligen reste sig ur soffan för att fixa sin frisyr eller dylikt. 

Jag log roat och strosade längst korridoren och bort mot scenen där Justin snart skulle sjunga inför massa galna fans som skrek sina halsar hesa och gav oss andra tinnitus. 

”you know you can’t say stuff like that to me and just leave” jag fnissade när Justins armar spändes runt mig och hans andetag fick gåshud att spridas över min hals. 

”and why is that?” frågade jag och sköt diskret bak höfterna så de pressades mot honom.

Han stönade lågt in i mitt hår och fick mig att fnissa igen.

”just don’t” fick han fram innan han snurrade runt mig i hans famn. ”kiss good luck?” 

Jag log innan jag böjde mig fram och stannade några millimetrar från hans läppar - för att reta honom ytterligare - det fick genast effekt från hans sida. Då han stönade otåligt, jag skrattade lågt innan jag tryckte mina läppar mot hans.

”good luck” sa jag sedan och släppte honom.

 

*

 

8:e Mars. 

I den fyra senaste dagarna hade vi endast kört, kört, kört och kört för att ta oss från Storbritannien och ner till Portugal där Justin skulle ha en konsert i Lisbon. Dock hade vi nu stannat i Porto för att rasta en stund, låta chaufförerna ta det en stund ledigt från ratten och dessutom få komma ut i friska luften. Att befinna sig så många på endast en turné buss kan lät få vem som helst grinig och sur. Vi stod utanför en konsertarena här i Porto för att vi skulle få en chans att inte få bussen omringad av fans som desperat hamrade på väggarna för att få se en glimt av Justin. 

Jag suckade lågt och trummade med handen på låret medan jag väntade på att deras lilla möte skulle ta slut, Scooter, Justin, Kenny, Moshe, Allison, Ryan, Dan, Alfredo och Scrappy hade samlats i vår buss för att diskutera hur vi skulle fortsätta vår resa. Jag hade satt mig lite avsides då jag inte var ett dugg intresserad utav deras samtal, min blick vandrade till Justin som satt på golvet lutad mot en liten byrå tvärs över från där jag satt.

Jag tog uttråkat upp min telefon och kände mig varje gång en gnutta nervös över att det plötsligt skulle ramla in ett meddelande som skulle vara min dödsdom. Men inget liknande hade hänt tidigare, jag gick in på ”meddelande” och funderade på att skicka ett sms till Chloé men kom sedan och tänka på tidskillnaderna och att jag inte hade någon som helst aning hur sent eller tidigt det var i Stratford nu. Med ett busigt leende klickade jag in på min och Justins konversation.

 

Till Justin <3:

”I’m sorry babe, there’s something I need to tell you.” jag klickade på skicka och fick bita mig hårt på insidan utav kinden för att inte skratta högt. 

 

Från Justin <3:

”what? What’s wrong!?” 

 

Jag kände hur Justin blick låg på mig men jag vägrade rikta upp min för att möta hans, jag skulle definitivt börja skratta om jag gjorde det. 

 

Till Justin <3:

”I’m having a little problem... actually a huge one”  fortsatte jag och skickade iväg det. Jag fick ett ”what problem?” tillbaka från honom och jag bestämde mig för att släppa bomben.

 

Till Justin <3:

”I’m really horny and I want Jerry so bad. I want to ride you senseless and scream your name in ecstasy”  

 

Jag såg upp från skärmen och bort på Justin som stelnade till och läste med stora ögon mitt meddelande. Jag såg hur han bet sig i underläppen innan han vände blicken uppåt. 

Våra blickar möttes och jag kunde se frustrationen, lusten och åtrån som lös i hans ögon. 

För att retas ännu mer med honom slickade jag förföriskt över min överläppen innan jag nafsade på min underläpp. Han ögon lämnade mig inte för en sekund och han verkade få det svårt att hålla sig i skinnet. Plötsligt harklade han sig högt, genast tystnade dem andra och såg frågande på honom.

”ehm... I got another problem and I would like you all to leave for a while if you please” sa han ansträngt. 

”what? What is th-” började Scooter. 

”please! Just leave” sa han en aning frustrerat men såg ändå vänligt på dem alla, de ställde sig frågande upp men började ändå ta sig mot bussens dörr. Även jag reste mig från platsen jag suttit på för att lämna bussen.

”no, not you! Sit your little ass back down” jag såg snopet på dem andra och de såg lika förvånade upp men jag satte mig lydigt ner i soffan vid bordet igen. 

”what’s up with him?” hörde jag någon fråga innan bussdörren åkte igen och det blev tyst. 

Mina mungipor drogs ut i ett roat leende medan jag såg på Justin som fortfarande satt på golvet. 

”so... I’m supposed to help you with this problem?” frågade jag honom tillslut och höjde på ena ögonbrynet. 

”I understood it like you got a problem” svarade han och jag skrattade. 

”oh, you mean the problem that spells horny?” retades jag. ”you got a similar one?” frågade jag honom sedan och knäppte samtidigt upp knapparna till min skjorta.

”definitely” svarade han kvävt när jag såg upp på honom igen. 

”should I help you with that then?” frågade jag honom och reste mig från soffan innan jag började gå mot hans - och för tillfället mitt också - sovrum medan jag tog av mig skjortan helt. 

Hastiga fotsteg hördes bakom mig och snart var jag upptryckt mot väggen bredvid dörren. 

Justins läppar pressade sig strax efteråt hårt mot mina och jag flinade snett innan jag besvarade kyssen med lika mycket iver. Under dem dagarna jag varit med på Justins turné har det - även fast vi varit tillsammans - inte funnit många stunder för oss att bara få njuta av varandras beröring. 

Jag flätade in mina fingrar i hans hår och drog lätt i ändorna, hans händer sökte sig ner över min rygg och ner till min rumpa där hans klämde åt. Jag stönade mot Justins läppar som öppnat sig och våra tungor möttes hungrigt, jag la händerna på hans bröst och puttade honom sedan bakåt så han föll ner i sängen. Fort satte jag mig gränsle över hans höfter och kysste honom längst halsen och ner till hans nyckelben, fort drog jag av honom t-shirten och lät fingertopparna glida över hans magmuskler. Han stönade under mig och jag knäppte smidigt upp min bh innan jag drog av mig den och slängde den åt sidan. Justin var snabb med att sätta sig upp för att sedan kupa mitt bröst i hans handflata för att sedan överlappa mitt andra med sina läppar. 

Jag slängde bak huvudet och stönade, jag flätade återigen in mina fingrar i hans hår.

Lusten riktigt brann nu i min kropp efter honom och jag tryckte mig närmre honom innan jag rullade med mina höfter. Justin stönade vilket fick mig att återigen rulla höfterna. 

”I ne-need you n-now” fick jag fram mellan mina hastiga andetag, Justin svarade genom att rulla runt och trycka ner mig i sängen. Hans läppar trycktes mot mina medan hans händer sökte sig ner till mina jeans, han drog ner gylfen och knäppte upp knappen. Han drog ner dem över mina höfter och snart låg dem på golvet med resten av kläderna, jag knäppte fort och desperat upp Justins byxor innan han kunde sparka av sig dem. Våra sista underkläder åkte strax efter också av innan Justin fick på sig en kondom och sekunden efter trängde han in i mig samtidigt som ett stön lämnade våra läppar. Han stötte djupare och fortare in i mig och våra andetag ökade genast i takt.

 

Tumblr_m93jx5ex301qelmk6o1_500_large

 

”god, you feel so good” Justin tryckte sina läppar mot mina, jag besvarade kyssen medan jag grep tag i en handfull lakan och klämde åt. 

”Justin...” flämtade jag och tryckte mig mot honom. ”faster!” 

Han uppfyllde genast min önskan och jag stönade högt. ”Olivia...” 

Det drog ihop sig inom mig och jag visste att jag skulle komma vilken sekund om helst. 

”Justin!”

 


 

whööp whööp! some ACTION! ;) hahahahha.. 

lilla sms grejen där kom jag på tillsammans med min vän Felicia som driver speciellnovells.blogg.se

som ni också har sett i videosarna jag lagt upp. =D 

VAD TYCKS??? VET ATT NI KAN KOMMENTERA SÅ SNÄÄÄÄÄLLA GÖR DET!!!

FÖR MIG SKULL! PLEASE. PUSS&KRAM PÅ ER. ♥

 

Skriven av: Felicia

Linn... *lång paus*
FUCKING AWESOME, YOU TALL BLONDE BITCH! GAFAhfdamblrsnhytfajeoxkgdfvzserphmznbidr>hipgaebpgvzb
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!
OH MY GOD I'M SO EXCITED, OCH MY GOD!
*djupt andetag*
DSBJAGVRJHZEYGKFV%NA¤WOETJNBKDVA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! xD xD xD xD xD
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH *DEAD*

2012-10-28 @ 22:48:07
URL: http://specialnovells.blogg.se
Skriven av: Ewweh

Sjukt bra :D<3 Hahah dirty minds här.. wow :D<3

2012-10-28 @ 23:23:09
URL: http://justbiebzz.blogg.se
Skriven av: Erica

kiiiiiiiiiiinky

2012-10-29 @ 00:49:01
URL: http://ericananny.blogg.se
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2012-10-29 @ 08:56:25
URL: http://beckagoesrandom.blogg.se
Skriven av: Mathilda

ASBRA!

2012-10-29 @ 08:59:04
Skriven av: Linn<33

DU DET VAR JÄVLIGT DIRTY MEN SÅÅÅÅ JÄVLA BRA ENDÅSÅ <33

2012-10-29 @ 10:59:44
Skriven av: Liv

aawesome kapitel!

2012-10-29 @ 11:26:43
Skriven av: Anonym

älska<33333333333333333333
love you<3

2012-10-29 @ 20:35:03
Skriven av: ifrah

omg awesome jag längtar till nästa kapitel:-)

2012-10-29 @ 21:27:15
Skriven av: Saga

Skitbra noveller jue!!
D har officiellt fått en ny läsare!
En fråga, kan du fixa en snygg Vampire Dairies header till mej??? Kan jag få din mejladress så mejlat jag lite mer exakt och sånt? <333333

Svar: sure... har dock en ganska lång lista så du måste bli beredd på att du kommer behöva vänta. men du kan hitta mail adressen i menyn under info! :DD <3333
Linn Halldin

2012-10-29 @ 21:36:11
URL: http://ilovethevampirediaries.blogg.se
Skriven av: Anonym

jätte bra :) kolla gärna min novell blogg :)

2012-10-30 @ 01:47:08
URL: http://jdbieberstory.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback