"come on keep me close, keep me inside this dream"

japp, så är man här ännu en gång med ett inlägg. ;) såhär tidigt på morgonen också... har egentligen sovmorgon men jag vet inte... kände mig pigg på något vis. KANSKE ÄR FÖR ATT MAN SKA PÅ KONSERT IKVÄLL! 
jag är så sjukt taggad att det inte är sant. xD så därför kanske ni förstår varför det inte kommer upp ett kapitel ikväll. samt kommer det vara lite mycket den här veckan. har 3 nationella (dock behöver man ju inte träna till dem) o en historia hemskrivning som ska göras klar o en presentation för spanskan (döda mig! vill inte ha spanska!) men så att så är läget just nu.. 
 
 
 
nina Om: 
vilken dag ska du till justins konsär..jag hoppas verkligen att det e imoron för att jag vill gärna träffa dig
 

Svar: jag ska gå imorgon! =D ja det vore hur coolt som helst att träffa dig. ehm... jag ska sitta på A Sektionen, alltså stå vid Entre 2. haahhahaah, så vem vet. kanske du hittar mig. =P 
 
 
 
SwagStories Från Instagram: 
Måste fråga en sak 😊 Hur ser Penny ut? Alltså, jag har skapat mig en bild av hennes utseende, men hur ser hon liksom ut? 😉
 

Svar: detta kommer bli lite svårt... men ehm.. just nu har hon då blont hår men en ganska kraftig utväxt utav mörkbrunt. eftersom det är hennes naturliga hårfärg, hon är en sådant där fenomen som föddes smal om du förstår vad jag menar. för en del kan äta hur mycket som helst o de lyckas inte gå upp några kilon alls eftersom de har hög ämnesomsättning. japp, så har hon! hennes ögon är stora och bruna o hon är runt 1,68. 
något mer jag måste förklara? lämna en kommentar. =D 
 
 
KAPITEL 64 LIGGER UNDER! ↓ ♥ FORTSÄTT GE MIG DIN ÅSIKT. =)

Skriven av: jasmina

kan du ta kort när du är på konsern och lägga t på bloggen ?

2013-04-22 @ 15:05:52

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback