61 - I Know You're Lying

PREVIOUS:    ”Nej, jag vill inte veta längre!” sa han högt och höll upp handen framför Ryan för att stoppa honom från att gå längre in på samtalsämnet. Till min lycka kom Penny lägligt tillbaka från hallen med pizzorna i famnen. Hon la dem på bordet och såg sedan upp på oss. 

   ”Okej, vad hände just? Varför ser ni så konstiga ut?” frågade hon och la armarna i kors. 

   ”Inget” svarade vi alla samtidigt.

 


 

Fredag, 24:e Maj. 

”Varför är du så glad då?” 

   "Därför Justin kommer och bor i Stratford innan han åker iväg på sin promo tour och Spencer ska komma och bo hos mig över helgen. Ska bli skönt med lite sällskap utav de kvinnliga könet som omväxling, känner att det behövs" svarade jag och log brett mot killarna. 

"va!? Vad säger du? Räcker inte vi till längre eller?" utbrast Ryan och tog sig om bröstet medan han låtsades se förolämpad ut. 

"tyvärr killar" Chaz skrattade bara. 

"du kan säga vad du vill, jag vet att du ljuger" sa han och la armen om mina axlar. Jag himlade med ögonen men log tillbaka. 

”när kommer hon då?” jag hissade upp ryggsäcken på ryggen igen efter att fått på mig jackan, Ryan knuffade upp den stora skoldörren innan han kastade en blick bak mot mig. 

”runt 6 ikväll” svarade jag honom och fick en nick till svar. 

”hej, där är ju min favoritkille!” utbrast jag när jag fick syn på Bubble som genast fick fart på benen vid både synen och vid mitt utrop. Han var snart framme hos mig och viftade häftigt med svansen och klättrade på mina ben. 

”hej på dig också! Ja, jag har saknat dig också. Ja, det har jag!” 

”herregud, du låter ju som en invalid när du pratar sådär” sa Chaz med armarna i kors, jag gav honom en bister blick innan vi började gå hemåt. Vinden dansade med mitt utsläppta hår och solen sken högt på himlen. Jag la handen över munnen när en gäsp slapp ur min mun, ögonen tårades och jag hängde trött med huvudet

”åh, vad trött jag är” mumlade jag och skakade sedan på huvudet för att vakna till liv innan jag slog mig på kinderna för att få bättre effekt. Chaz skickade mig en sned blick som jag ignorerade. 

 

*

  

Jag skrattade så tårarna rann i ansiktet på mig. ”ohhh... m-my... go-god!” stammade jag fram medan jag tog mig om magen och nästan skrek utav skratt. Spencer låg över matbordet med ansiktet mot bordsskivan medan hon skrattade minst lika mycket.

”n-n-noshö-hörningen... ah!” med det gled hon ner från bordet och ner i golvet. Jag hoppade på stället och slängde bak huvudet när det blev för mycket för mig att hålla inombords. Jag hade inte skrattat såhär mycket på hur länge som helst och det kändes härligt, att få skratta helhjärtat igen. 

”wow, vad har hänt här inne?” jag vände mig mot dörröppningen för att se Justin, Chaz och Ryan stående alla som ett frågetecken till scenen framför dem. Jag stapplade fram till dem och sträckte ut armarna mot Justin som grep tag om mina armbågar.

”du... du...” skrattandes segnade jag ner på golvet och blev liggandes. Säkert fem minuter passerade innan jag kunde sluta skratta och sätta mig upp. Chaz hade vi dem tiden tagit fram ett chokladpuddings paket vi hade stående i kylskåpet medan Ryan satt uppflugen på köksbänken, Justin kom roat fram till mig och sträckte fram handen för att erbjuda mig hjälp. Jag tog tacksamt emot den och stod snart rakt bredvid honom, innan han hann säga något hade jag slingrat armarna runt hans midja och kramade honom hårt. 

”hej” sa jag. ”ledsen att jag inte kunde välkomna dig ordentligt” Justin skrattade. 

”det gör inget” svarade han. ”dock skulle jag vilja veta vad det var som var så otroligt roligt” Spencer dök upp från golvet och skrattade till, innan hon gick fram till datorn som stod vid spisen och vinkade med fingret att han skulle komma. Fortfarande kramades gick vi i synk bort till Spencer som återigen satte på videoklippet som fick det att värka i magen utav skratt och tårarna att rinna.

 

 

 

 

Killarna skrattade inte fullt lika kraftigt som vi gjort, kanske för att deras humor uppenbarligen inte låg på en lika härlig nivå som våran gjorde men sak samma, de skrattade i alla fall. 

”så hur ser kvällen ut?” frågade Ryan. 

”mamma är på sjukhuset med Jesse, pappa är på en konferens över helgen så vi har huset för oss själva” svarade jag med ett leende. 

 

 

Med kontrollen i handen bläddrade jag genom filmer det fanns att titta på, Chaz och Ryan gjorde uttråkade eller nekande ljud vid en film som de inte vill se så det absolut inte blev den. Justin satt i mitten utav soffan med mig på sina högra sida och Spencer på den andra. Handen som inte höll i kontrollen låg sammanflätad med Justins på mitt lår. 

”åh, ’Crazy Stupid Love’!” utbrast Spencer och jag sken upp i ett leende. ”ja!”

”jag tror inte jag har sett den” kommenterade Justin lågt, Spencer vände sig genast mot honom för att ge honom en ”vad-är-du-seriös?” blick. 

"now when you just opened your mouth, Penny started to doubt if she wanted to have sex with you" sa Spencer, genast förstod jag vad hon gjorde och fnittrade lågt. Något som varken Justin, Chaz eller Ryan gjorde. 

”va?” frågade Justin förvirrat. 

"I miss my wife" kontrade jag och spelade med Spencer. 

”we heard ya crying in the bathroom, we thought it was cancer!” utbrast hon följt utav ett låtsas garv. 

”nah, it was just my relationship!” 

”you gotta take control over your manhood pal” Justin ryckte till när han fick ett slag på axeln utav Spencer. 

”are you really not gonna tell me what you do?” frågade jag och slog ut med armarna.

”BORING!” 

”I wanna show you off to my ex wife and make her really jealous” 

”I’m a little worried you got STD” Spencer såg beklagande på Justin som såg något nervöst och förvirrat mellan oss båda medan vi fortsatte citera repliker från filmen. 

”in what world honey, no please turn away” fortsatte jag och la ett finger vid Justin haka och vände hans ansikte mot Spencer istället. 

”you should be studying the gentle curve of his cock” Justins ögon vidgades till säkert dubbelstorlek vid Spencers mening. 

”like old parents...” la jag till ledsamt. 

”asshole, as in a man who never calls back or uses honesty to get them in bed but is as full of shit as the rest of them!” 

”asshole, as in someone who allows a women to go downtown for 45 minutes because he is nervous!” 

”now I have slept with 9 different women, god!” Spencer la handen för bröstet medan hon låtsades se förfärad ut. 

”no, I’m sexy. I radiate sexy” utbrast jag och fångade Justin uppmärksamhet. 

”can you take of your shirt? Please, I can’t stop thinking!” 

Jag höjde Justin tröja. ”fuck! It’s like your photoshoped!” gnällde jag för att sedan släppa tröjkanten igen. 

”break up, right now!” utbrast Spencer högt. ”no!? Then I will MESS YOU UP!” 

”oh my god, what are you grabbing?” 

”and finally, my son’s graduation speech sucks” 

”och de var de alldeles för fina citaten från den alldeles för roliga filmen ‘Crazy Stupid Love’” sa jag och tittade roat på Justin som såg ut som ett litet barn i mataffären som tappat bort sin mamma. 

”amen vad bra då, då behöver vi ju inte se den eftersom ni i stort sett spelade upp hela filmen för oss!” utbrast Ryan och jag himlade endast med ögonen åt honom. 

”åh, vad bitter du är!” nu var det Ryans tur att himla med ögonen. 

”jag tycker vi ser på den här” sa jag och klickade en neråt för att sedan ’Never Say Never’ skulle täcka skärmen. Alla skrattade medan Justin endast drog roat på munnen. 

 


 

ett kort litet mellankapitel, kommer vara några mysiga framöver innan allt landar likt en bomb. =) 

vad tycks? KOMMENTERA! ♥ 

 

hahahah, såg videoklippet i kapitlet idag på tumblr. trodde jag skulle seriöst dö av garv. tårarna rann o mina vänner trodde jag blivit galen... xD hoppas ni finner det roligt annars har jag väl bara unik humor. xP 

citaten från filmen kanske gjorde er förvirrade men såg den för ett tag sedan o fann de hur rolig som helst. xD fick bara en impuls o ville ha med det. hahahhah.

 

vill inte tjata på något vis men ni borde följa på instagram då ni oftar kan få uppdateringar om vad som händer, om kapitlet kommer upp eller om jag har förhinder. kramis. (juustanordinarygiirl <--- instagram)


Skriven av: Anonym

OMG!!! videoklippet!!!! jag skratta herregud roligaste jag har sett på länge !!!! :D

2013-04-10 @ 21:02:05
Skriven av: Fanny

Haha Gud va roligt vidioklippet var!!

2013-04-10 @ 21:28:13
Skriven av: Liv

Awesome

2013-04-10 @ 21:46:31
Skriven av: Alexandrara

Skit bra kapitel! Bara inte penny blir gravid nu är allting lungt.. XD!

2013-04-10 @ 22:06:50
Skriven av: Ebba

HJAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA! Kramp i migan :')))

2013-04-10 @ 22:08:20
Skriven av: Bella

Haha satt O skolan och läste kapitlet. Typ dog av skratt :) !!!

2013-04-11 @ 12:47:28
Skriven av: Anonym

HAHAHA OMGAAAASH, satt på pendeltåget och läste kapitlet.. började asgarva så att tårarna rann & jag kunde inte sluta, alla typ stirrade på mig som om jag var onormal :$ älskar dina kapitel, så roliga asso ! Just woow..

2013-04-11 @ 18:42:09
Skriven av: Goda

Hehe^^ glömde skriva namn på min kommentar, min är den ovanför om pendeltåget :s

2013-04-11 @ 22:39:57

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback