"please, let me be free"

 lisa Om: Kapitel 66 - Hur Vattnet Redan Hade Omsl...
måste bara säga att jag älskar denna novellen och du är GRYM!!! skulle också vilja fråga om du inte kan skriva en fortsättning på between heaven and hell?? jag älskade den novellen och det skulle vara awsome om det kom en fortsättning :P
 
Svar: TACK SÅ MYCKET! betyder oerhört mycket att höra! ♥ ehm... jag har inga tankar på att skriva en uppföljare till "Between Heaven And Hell" (roligt att du tyckte om den) men jag har dock en idé till en annan fantasy novell som jag är väldigt uppspelt över. den kommer vara helt annorlunda (förhoppningsvis) o spännande (återigen... förhoppningsvis). hahahha. =) kramis. 
 
 
 
Anonym Om:
Omg! Så bra! Aså missförstå inte mig nu su skriver bra och så men det har hänt mycket sorgliga saker så kan inte typ justin ta ut henne på en dejt eller något sånt
 
Svar: nejdå, inget missförstånd här inte! jag förstår, det har varit mycket sorgligt ett tag nu o det kommer nog vara det i alla fall ett kapitel till för att det är en grej som ska göras men sedan efter det ska jag försöka sprida lite solsken över situationen. =) TACK! kram. 
 
 
 
så imorse vaknade jag upp till en bild från Justins instagram... en bild på honom o Selena. vad man antar var i måndags då det ryktades om att det var just Selena som följde efter Justin in på hotellet. 
o jag vet att på min blogresponse så skrev jag att inte tyckte de borde bli tillsammans igen, DOCK pga all drama som följer deras förhållande. det är bara utmattande hur alla håller på.
men som jag har skrivit en gång tidigare, så länge Justin är glad får han dejta vem han vill. o jag antar Selena gör honom glad. =) 
men i alla fall, jag såg fotot o fann mig faktiskt glad att se dem tillsammans. dels för att han faktiskt var ärlig o la ut ett foto som sa tydligt att de var tillsammans igen. o inte gick runt o smög med deras förhållande. DÄRFÖR finner jag att att det är helt lugn. de har tydligen rätt ut sina olikheter o problem o återförenas. händer hela tiden över allt så detta är inget annorlunda. =) jag är glad om dem är glada. 
 
 
KAPITEL 66 LIGGER UNDER DETTA INLÄGG, FORTSÄTT LÄMNA KOMMENTARER! ♥ LOVE. ↓↓
 
 
 

Skriven av: agnes

en till bra grej är ju att både ängeln och tigern var fake...

Svar: äre så!? O.o är det inte riktiga tatueringar? eller vad? =)
Linn Halldin

2013-04-27 @ 11:59:34
Skriven av: Anonym

till den ovanför: Haha ängeln och tigern är äkta, sett dom med mina egna ögon. Men däremot så är det nog en gammal bild eftersom att Selena är i USA och ska uppträda någonstans ikväll (eller om det var imorrn)...

2013-04-27 @ 14:32:02
Skriven av: Sandra

Är så stolt!! Har alltid tyckt att dom passar bra ihop!<3

2013-04-27 @ 17:12:09
URL: http://www.idontrememberu.bloggplatsen.se
Skriven av: JEN..<3

hej älskar bilden, fast den är en gammal bild,älskar din design kan du inte göra en design till min blogg, justinblogg.blogg.se

Svar: tack så mycket! jo, jag vet att bilden är gammal men det spelar ju egentligen inte så stor roll eftersom han faktiskt la upp den. =P åh, tyvärr så gör inte jag designer längre. har inte tiden. ledsen! hoppas du hittar någon annan dock. =) kramis.
Linn Halldin

2013-04-27 @ 21:47:18
URL: http://justinblogg.blogg.se
Skriven av: Nina

Så länge han e glad så är jag glad för hans skull men hoppas han blir inte så sårad som han blev efter de gjorde slut

2013-04-27 @ 22:13:14
Skriven av: jasmina

har penny och justin gått ut med dom föhållande för det känns lite rörigt, :)

Svar: de har inte riktigt gått ut med de, men alla har antagit att de är de o de har inte förnekat något. jag har inte riktigt funnit tillfälle för dem att gå ut i media när allt annat har hänt. xP kramis.
Linn Halldin

2013-04-28 @ 12:14:38
Skriven av: Goda

Kom på en lite finurlig idé imorse, vill dela med mig av den.. kanske gillar du den (: Iaf, kan inte Penny få PMS så att hon blir lite okontrollbar med sina känslor, tror att de skulle vara väldigt roligt att läsa.. t.ex att hon får rådamp på alla och sen bara skitledsen, så att killarna får se hur det kan vara eller va man ska säga.. vet inte, det låter hur knasigt. Jag förstår om du bojkottar den.. s:

Svar: nej, absolut inte! har haft den idén under i stort sett hela tiden jag skrivit den här novellen. o tro mig det kommer. ;) kramis. var inte rädd att dela med dig av idéer till mig, någonsin.
Linn Halldin

2013-04-28 @ 18:14:25

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback