"I was lost, alone in the dark"

halloj allesammans! vill bara säga att det kommer komma 2 till kapitel plus epilog på den här novellen. så alla är beredda på det. ;) o jag tänkte publisera nästa kapitel imorgon kväll förhoppningsvis. måste skriva det först. 
 
så fortsätt kommentera på förra kapitlet som ligger nedan. blir lite förvånad ibland över antalet kommentarer som ramlar in jämfört med hur många personer som faktiskt läser. ni vet kommentarerna är som en bekräftelse på att kapitlet var bra, att ni tyckte om det. annars känns det som... orkar man inte skriva några få ord har man gjort dåligt ifrån sig, kapitlet sög i stort sett. vilket får mig att fundera... men, men... jag är OTROLIGT TACKSAM över de jag får! tro aldrig något annat. TACK! 
 

Skriven av: Sossoblondinen

Oh crap! Nej du kan inte mena allvar? Herregud hur ska jag klara mig utan den hör novellen? Jag har följt den från börjar och jag totalt älskar den!! Du är så otroligt duktig på att skriva. Jag hoppas verkligen att du börjar på en ny!! Nej men Gud började nästan gråta när jag läste att det bars är 2 kapitel kvar... Novellen har fått mig att tänka över mitt liv och verkligen fått mig att inse att man ska vara glad för det man har. Du har räddat mig när jag haft en dålig dag, fått mig att sitta och storgrina för att kapitlet har varit sorgligt. Jag har verkligen älskat att läsa din novell. Tack för att du gjort mitt liv lite ljusare med den här novellen.
Kram!

Svar: nej, herregud vad gullig du är! betyder hur mycket som helst att höra dig säga att den inspirerade dig. tack så otroligt mycket. jag har också tyckt om den här novellen, mer än de andra nästan. yes, det kommer fler noveller efter denna. ;) kramisar.
Linn Halldin

2013-08-09 @ 20:54:01
Skriven av: Anonym

2 kapitel??? :( Så tråkigt att höra, novellen var ju såååå bra! Men antar att allt har sitt slut ;) kommer det fler noveller efter?

Svar: yes, det gör det. TACK SÅ MYCKET!
Linn Halldin

2013-08-09 @ 21:07:23
Skriven av: Anonym

neeeeeeeeeeej detta är min favorit novell! ♥

2013-08-09 @ 22:33:51
Skriven av: nattis

nejnejnejnejnejnejnejnejnejjjjjjjjjjjjjjjjjjj vaarförrrrr!!! kmr gråta snart :( så otrolig bra!! faktis så är den här novellen den bästa jag läst sen så är det faktis en stor inspration, jag älskar hennes personlighet och har även fått så mkt instation! jag har t.ex fått inspo av hennes kläd stil och även personlighet hoppas du gör en ny novell som kmr vara minst lika bra!!!! då får jag väll antingel läsa om denne novell igen ÄR BEROENDE!!! men iaf nu till en lite konstig fråga vart tog lilla Bubble vägen :(<3

Svar: åh, vad glad jag blir! fortfarande så otroligt coolt att höra att den inspirerade dig.. gah! hahahahah, jag har faktiskt själv ställt mig den frågan... men han kommer i nästa o sedan kommer jag ge en liten förklaring i slutet. heheheheh, har lixom glömt honom lite när allt annat har hänt. kramis. <33
Linn Halldin

2013-08-10 @ 15:08:39

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback