"happy new year"

så vem kan fatta att ännu ett år har sprungit förbi? tja.. inte jag i alla fall. det känns som att det var igår Justin var här men det var i APRIL! god.. vad är det som händer? 

personligen tycker jag dock det här året har rent sagt sugit! måste ha något med att det är 2013, ni vet. fredag den 13:e är ju mening att vara otursdag för ALLA. ugh.. jag är glad att få lämna detta åt o hoppas 2014 blir bättre. 

men i alla fall, jag hoppas att ni alla har en super roligt kväll o inte dricker för mycket (ni som har åldern inne!). GOTT NYTT ÅR ALLIHOPA O SE FRAM EMOT ETT ÅR MED EN MASSA KAPITEL, NYA NOVELLER O NYA DESIGNER! XP 

PUSS&KRAM! Fortsätt att kommentera på kapitel 45. Tack för alla som redan ramlat in, betyder mycket! <3 

Skriven av: Wilma

Hittade din blogg för lite sen och har läst alla dina noveller och jag måste säga att du är grym på att skriva! Till frågan: Läser du några noveller? Vilka? Länka?

Svar: åh, tack så mycket! jo, jag läser andra noveller.. men det är alldeles för många för mig att rabbla upp här. jag gjorde ett inlägg om det.. så om du orkar leta så finns det under "I'm talking to YOU" kategorin. kram!
Linn Halldin

2014-01-01 @ 16:34:54
Skriven av: Goda

Haha gott nytt år! Är egentligen inte en 'Beliber' eller så.. men dina noveller fick mig på fall ändå (Haha det rimmar, min humor iaf.. :D). Novellerna inspirerar mig till fullo, speciellt den förra novellen I Will Catch You If You Fall, Trust Me. Det var då jag upptäckte den här fantastiska novellhemsidan och huvudpersonen Penelope förändrade mig värld, bokstavligt talat. Vågade vara mig själv, oavsett andras åsikt. Vill bara tacka att du skrev den novellen och publicerade den, behövde den verkligen. Tack för det här året

Svar: wow... tack så mycket! som vanligt så... dina kommentarer... wow. du vet inte hur coolt det är att höra att något jag har skrivit har haft en sådan inpakt på ditt liv. jag älskar Penny säkert lika mycket som du, om inte mer. XP hon har en speciell plats i mitt hjärta. kramar o gott nytt år!
Linn Halldin

2014-01-02 @ 01:13:36
URL: http://pelanyte.blogg.se,

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback