43 - Mexican Egg Roll?

PREVIOUS:    ”Det blev lite för mycket med alla kameror” kommenterade hon sedan. 

   ”Vad är det som pågår?” frågade Ellen och höjde armen mot skärmen. 

   ”Vi var på väg att lämna och behövde ta oss förbi massa paparazzis, jag som aldrig har varit med om det tidigare visste inte hur starkt ljuset blir när alla fotar samtidigt. Mina ögon, tog då stor stryk. Som man såg en aning på den andra bilden var att mina ögon blev fullständigt röda, det sved något fruktansvärt och jag trodde huvudet skulle gå i två” förklarade hon.

 


 

Penelopes Perspektiv. 

”Okej, så nu sitter jag här i Justins kök och har denna live chat med er. Måste medge att det känns lite konstigt att sitta här alldeles ensam och prata med en dator skärm” sa jag och skrattade för mig själv. 

   ”Vart är Justin?” jag läste frågan i den lilla rutan under mitt ansikte och log. 

   ”Han är i studion för tillfället, jobbar hårt med sitt nya album. Ni har mycket att se fram emot” 

   ”Har du hört det?” jag skakade på huvudet. 

   ”Men hey, han är Justin Bieber. Jag förväntar mig inget annat” svarade jag och skrattade. Bubble gnydde nere på golvet, jag såg ner på honom. ”vad är det?” frågade jag, han la huvudet på sned. Jag log och böjde ner innan jag tog upp honom i famnen. ”ska du säga hej till alla fansen där ute” sa jag till honom. 

   Genast ramlade in massa kommentarer på hur söt han var och hur de älskade hans namn, jag log tacksamt mot kameran och släppte sedan ner honom på golvet igen. Fort sprang han iväg och hittade någon annan stans i huset att roa sig. 

   ”Hur träffade du Justin?” jag skrattade till. 

   ”Ehm... min familj flyttade till Stratford för sådär ett halvår sedan, jag började i skolan där och träffade Chaz. Men det var inte genom honom som jag träffade Justin, jag jobbade på ett dagis och han småsyskon var placerade där. Han kom sedan för att hämta honom och ja... det var så vi träffades” svarade jag sanningsenligt. 

   ”När grät du senaste?” jag tänkte efter om jag skulle vara 100% ärlig vid denna fråga.  

   ”Jag argumenterade med min familj förra veckan innan jag kom hit och det fick mig att gråta” svarade jag tillslut och log snett. 

   ”Vad hände?” 

   ”Det är svårt att förklara och jag vill inte gå in på detaljer för att det är väldigt personligt, men jag åkte hit för att få en paus och spendera lite tid med Justin” efter det ramlade det in fråga efter fråga, slumpmässiga om mitt liv eller frågor om rykten. 

   ”Tror du folk pratar skit om dig bakom dig rygg?” 

   ”Det tror jag definitivt att det finns folk som gör, haters finns överallt och det finns inget man kan göra för att komma bort från dem. Kommer alltid finnas personer som misstycker eller är allmänt avundsjuk... precis som denna person verkar vara” sa jag och menande en hat kommentar som rullade in. 

   ”Kan du några andra språk?” 

   ”Yes, jag kan såklart engelska men också franska” svarade jag med ett stolt leende. 

   ”Pratar du franska med Justin då?” jag skrattade åt frågan innan jag oförstående rynkade på näsan. 

   ”Näh... kan han franska? Visste jag inte... vi brukar hålla oss till engelska när vi pratar med varandra” svarade jag roat. ”men det ska jag komma ihåg!” 

   ”Har du någon kändis crush?” jag fnittrade lågt åt frågan. 

   ”Förutom Justin då?” skämtade jag först innan jag blev allvarlig. ”Zac Efron är ju alltid ett säkert kort... men jag tycker också att Jude Law är riktigt snygg” 

   ”Vad tycker du om One Direction?” 

   ”Ehm... dem är väl helt okej. Men jag är mer ett fan utav The Wanted” jag nickade för mig själv. Jag sneglade sedan ner på klockan och såg till min förvåning att klockan redan var fyra på eftermiddagen. ”men hörni, nu måste jag kila. Klockan är mycket ser jag och jag har saker att ta hand om. Men detta skulle kunna vara något jag gör ingen om ni skulle vilja” flera uppmuntringar ramlade in och jag log innan jag klickade av chatten och stängde av datorn. Jag tog sedan datorn i famnen och gick bort mot Justins sovrum där jag böt om till en utav mina bikinis, mönstrade underbyxor i rosa, orange, ljusblått och mörkblått tillsammans med en axelbandslös överdel i samma mörkblåa färg som de fanns på underdelen. 

   Jag släppte ut håret ur min tofs och lät det hängde ner över ryggen innan jag satte på min mina Ray Bans, lugnt spatserande gick jag genom huset och kom tillslut till altandörrarna. Jag öppnade ena dörren och klev ut i värmen, solen låg nu längre ner på himlen och började färgas orange. Jag la handduken på en utav solstolarna innan jag gick bort till poolen och sjönk ner vid kanten och stoppade ner benen i vattnet. 

 

 

Justins Perspektiv.

Musiken spelades högt ur högtalarna i bilen och skratten ekade. Niall och Zayn hade kommit förbi studion för att hälsa på och fick även höra en del ur albumet. De hade imponerat klappat mig på axlarna innan jag bjöd med dem hem, fick de chansen att träffa Penny också. Tillsammans med oss var också Alfredo som skrattade åt något Niall skämtat om, jag log roat och körde in på min gata. Huset var nedsläckt och tyst, jag körde in bilen i garaget innan jag stängde av motorn och vi alla föll i tystnad innan vi klev ur. Väl inne i huset ropade jag efter Penny, snart hördes tassar mot golvet och Bubble kom springandes ut i hallen. 

   ”Hej, killen” hälsade jag. ”vart har du Penny då?” frågade jag sedan och han skällde innan han trippade inåt i huset. Jag följde efter den lilla hårbollen och hörde hur killarna kom efter.

   ”Vem är det där?” frågade Niall med sin irländska dialekt och pekade på Bubble.

   ”Det är Bubble, Pennys hund” svarade jag och kastade honom ett leende. Bubble ledde oss till baksidan och jag gick nyfiket ut på terassen och såg ner mot poolen och gräsmattan, men rynkade pannan när hon inte syntes till. ”vad-” började jag fundersamt fråga när hon bröt genom vattenyta och klev upp ur poolen, mina ögon vidgades genast vid synen.

   Vattnet rann längst hennes kropp, huden lös gyllenbrun i solskenet och hennes hår låg slickat bakåt på hennes huvud och föll ner över hennes rygg. Hela rörelsen verkade gå i slow motion och jag stirrade på hennes sensuella kropp, på hennes bröst som guppade upp och ner vid hennes steg. På hennes ögon som fortfarande var slutna för att inte få in massa vatten. Plötsligt kändes byxorna tightare än innan, hon drog fingrarna genom sitt blöta hår och fick det att stå rufsigt runt ansiktet. Vad var det här? En reklam film för hur man sexigt kliver upp ur poolen och gör samtidigt sin pojkvän extremt sexuellt frustrerad!? Huh!? 

   Jag rycktes från mina tankar när jag hörde någon harkla sig bakom min rygg, fort vände jag på huvudet och fasade för att jag skulle få nackspärr. Niall och Zayn såg med roade blickar på mig medan Alfredo kliade sig i nacken. 

   ”Vi väntar där inne” sa Alfredo och killarna vände sig om och återvände in. Jag svalde och vände sedan huvudet mot poolen igen, nu hade Penny vänt sig om och fått syn på mig. Ett snett, extremt sexigt leende låg över hennes läppar och mina ögon vandrade ännu en gång över hennes bikini som smet om runt hennes former. Hon gick bort till en utav solstolarna samtidigt som jag gick nerför gången, hon grep tag i sin handduk och drog den över magen för att få bort vattendropparna. 

   ”Du är hemma” sa hon när jag nådde fram till henne, det enda jag kunde göra var att stumt nicka. 

   ”Ja-Jag har med mig... gäster” svarade jag sedan och knyckte med huvudet bak mot huset. Hon nickade innan hon tog ett steg mot mig, jag svalde och hon tog ett till steg så hon stod uttryckt mot min kropp. ”skön simtur?” nästan pep jag fram och hon skrattade lågt. 

   ”väldigt... jag var lite för... het” svarade hon medan hon såg upp på mig med ett roat leende. Hon la försiktigt huvudet på sned. ”är jag kall nu?” frågade hon sedan innan hon fattade tag i mina händer innan hon kupade dem över hennes rumpa, jag drog för andan innan jag klämde till hennes mjuka bakdel. 

   ”Jag tycker du är ganska het fortfarande” mumlade jag med slutna ögon och pannan lutad mot hennes, hon fnissade bedårande och jag kände hur hennes handflator smekte upp längst min framsida. Hon sträckte sedan på kroppen och hennes läppar kom någon sekund senare i kontakt med mina, en flämtning lämnade bådas läppar när de kom i kontakt och elektriska vågor flödade från den ena till den andra.

   Jag öppnade munnen samtidigt som henne och tiltade huvudet åt sidan, jag körde in min tunga i hennes mun och hon stönade mot mina läppar. Några ögonblick lyckades jag slita mig från hennes alldeles för frestande läppar och andfått luta pannan mot hennes igen. 

   ”Vi har gäster, får inte glömma det” påminde jag henne om, hon nickade roat. 

   ”Okej, kom igen då” svarade jag och flätade in sina fingrar med mina och drog med mig bort mot huset. ”ehm... jag går och duschar och byter om så kommer jag senare” sa hon, väl inomhus. Jag nickade förstående och böjde mig ner för att mjukt kyssa henne innan jag gick mot köket där jag hörde röster. 

   ”Oh, Bieber got some action” retades Alfredo så fort jag kom in i rummet, jag rynkade frågande på pannan och han nickade ner mot min tröja. Jag såg genast ner på plagget och såg att i stort sett hela mitt bröst och överdelen utav magen var blöt. Jag skrattade. 

   ”Kanske” svarade jag sedan och killarna nickade gillande, Niall och Zayn slog ihop knogarna.

 

 

Penelopes Perspektiv. 

Väl färdig duschad och påklädd i ett par avklippta tights - som nu såg mer ut som ett par korta cykelbyxor - en utav Justins collagetröjor, håret upp i tofs på huvudet och ett par gråa benvärmare som jag dragit upp till en kort bit under knäna och under hälen. Gick jag genom huset och bort mot köket, där inne var killarna i full gång att laga någon slags mat. Niall och Justin stod vid spisen medan Zayn satt uppflygen på diskbänken vid köksskåpen, Alfredo syntes inte till. 

   ”Är ni så inkompetenta att ni inte ens kan laga nudlar?” frågade jag när jag stod alldeles bakom dem och fått en glimt utav vad som befann sig i kastrullen, Niall skrek till i förvåning med Justin ryckte till och snurrade runt. Jag skrattade roat åt de bådas reaktioner och viftade oskyldigt med ögonfransarna åt Justin. ”ni har för mycket vatten” sa jag sedan och grep tag i kastrullen innan jag gick till zinken och var noga med att inte hälla ut några nudlar innan jag ställde tillbaka den på plattan. Inom några ögonblick kokade det som det skulle och nudlarna lagades under normala förhållanden. 

   ”Okej, köksmästaren” kommenterade Justin och jag himlade fort med ögonen. ”om det inte tar upp dyrbar tid från din kökstid så kan du hälsa. Niall, det här är Penny. Penny, det här är Niall” jag vände mig om och log mot den blonda killen med de blå ögonen. 

   ”Trevligt” hälsade jag och sträckte ut handen mot honom, han skakade den glatt innan han svarade och jag påmindes om att han inte talade amerikanska utan hade en tjock irländsk dialekt. 

   ”Och Zayn” fortsatte Justin, Zayn som hoppat ner från sin plats stod nu bredvid Niall och sträckte lika glatt fram handen. Ett ögonblick senare gjorde Alfredo entré i köket. 

   ”Min rosa marshmallow gris, tjena!” utbrast han och sträckte ut armarna, jag skrattade innan jag sprang runt köksön för att krama honom. 

   ”Min mexikanska vårrulle, hur är det läget?” kontrade jag och tog ett steg tillbaka. 

   ”Åh, du vet. Det gamla vanliga, följer Justin vart han än går för att dokumentera hans steg och allmänt vårrullar mig” svarade han med en axelryckning. Jag skrattade roat. 

   ”Mexikanska vårrulle? Rosa marshmallow gris?” jag vände mig om för att mötas utav Justins förvirrade ansiktsuttryck. 

   ”Vad? Är du avundsjuk för att du själv inte har något smeknamn?” utbrast jag och han skrattade. 

   ”Har du glömt att jag redan har ett för dig” påpekade han och jag skrattade generat. 

   ”Ja, något så uppenbart som ‘babe’ skulle vi gissa” sa Alfredo och satte sig på en utav barstolarna vid köksön bredvid Niall. 

   ”Faktiskt inte, även om det också används” svarade Justin och pekade på honom med sleven.

   ”Jaha, vad är det då?” frågade Zayn. 

   ”Hemligt!” utbrast jag fort och slängde handen över Justins mun då han precis öppnat den för att svara. ”det är hemligt, finns bara nerskrivet på ett papper som ligger i en mapp som det står ‘förbjudet för andras ögon’ på” bredde jag sedan ut det med och killarna skrattade. 

   ”Oh, så ni kör med snuskiga smeknamn för varandra” gissade Alfredo roat och jag himlade genast med ögonen.

   ”Nej, det gör vi inte. Det är bara hemligt” svarade jag innan jag hoppade upp på bänken bredvid spisen. Justin vände sig mot kastrullen igen, ljuset från lampan kastade skuggor över hans ansikte och fick hans ögonfransar att se dubbelt så långa ut. Plötsligt slog en tanke mig som jag log snett åt. 

   ”J'ai parlé à vos fans aujourd'hui et ils m'ont dit que vous pouvez apparemment française” (jag pratade med dina fans idag och de berättade att du tydligen kan franska).

 


 

hinner inte läsa genom det för nu måste jag gå o lägga mig! men vad tyckte ni?? har haft det lite tufft med skrivandet på sistonde för jag har inte blivit nöjd eller inte haft skrivlust eller tyckte att min historia SÖG! men det är borta nu. =D 

vad tyckte ni om chatten hon gjorde? bra/dåligt? ehm... franskan där på slutet är rakt tagen ur google translate så skäll inte på mig om det är några fel. jag går på spanska o inte franska. MEN det betyder inte att jag är bra på det! usch nej... tycker INTE om b-språk. 

KOMMENTERA! ♥ PUSS&KRAM. 

 

PS. vilka ha sett Bieber på SNL!? jag personlig dog utav garv, speciellt när han spelar en pojkvän och hela GLICE moments kom... herregud, pappa trodde jag att gått o blivit galen så mkt som jag skrattade. xD hela grejen var bara grym, älskade det. TACO IN MY HEART! ;) DS. 


Skriven av: Tilda

Grymt kapitel, älskade detta kapitel!!

2013-02-10 @ 23:46:30
Skriven av: Madde

Grymt kapitel Linn! Hur fanken lyckas du egentligen?

Hahahahaha, omg yess! Jag såg SNL och dog jag med xD jag döpte till och med kapitel 12 till "Glice to meet you" (kolla bah ;) )
Men omg, det där "sexiga alla hjärtans dag meddelandet" ... Oh my God... Hur kan vi inte vara döda ännu?!
Kramis ♥

Svar: tack Madde! jag vet inte... jag bara skriver. =)
HAHAHAHAHAAHAHAHH! det roligaste jag sett o sedan kom ju en liten bekännelse där också... hm... men det spelar ingen roll. gjort ä gjort o han sa att han inte skulle göra det igen. det ä hans beslut. =) kram!
Linn Halldin

2013-02-11 @ 00:01:16
URL: http://storiesboutjusten.blogg.se
Skriven av: Sandra Eriksson

Superbra!

2013-02-11 @ 07:13:19
URL: http://sandraerikssons.blogg.se/
Skriven av: Filippa

Älskar hur du skriver, jag vill bara ha mer och mer så... meeer ;) Kram <3

2013-02-11 @ 08:12:20
Skriven av: Anonym

Det heter "var" är Justin, inte "vart". (-:

Svar: oj... hehheeh, hann inte läsa genom. behövde min skönhetssömn. ;)
Linn Halldin

2013-02-11 @ 11:45:35
Skriven av: Doktor Glas

Superbra blogg! Du inspirerar mig så himla mycket och jag önskar att jag hade talang som kunde mäta sig med din. Sluta aldrig göra det du gör, en dag kommer Justin upptäcka dig och lycka till med allt. Jag är en trogen läsare.

Svar: wow, tack! då får jag se till att vara en trogen skrivare o fortsätta då. ;) hahhaa.
Linn Halldin

2013-02-11 @ 11:46:33
Skriven av: Anonym

Mera snusk! :D <3

2013-02-11 @ 11:46:41
Skriven av: Livia

Suuperbra<3! Haha, är fransk, så såg direkt att meningen är fel, iaf slutet ;)
Kramisar

Svar: heheheh, ja som sagt så är det rakt av från google translate. ledsen. =P
Linn Halldin

2013-02-11 @ 15:56:04
Skriven av: Amanda

Ååååh jag ääälskar din novell!!!!

2013-02-11 @ 18:07:22
Skriven av: Jossan

As bra! Längtar redan till nästa! Hoppas det blir något romantiskt eftersom det snart är "valentine's day" ;)
Hahaha jag såg det oxå, det va super kul :D<3

Svar: tack! hahahah, vi får väl se. ;)
Linn Halldin

2013-02-11 @ 19:34:11
Skriven av: Anna

Jag älskar dina kapitel! Du skriver på ett sätt som får en att verkligen leva sig in i storyn, när det händer nått roligt skrattar man när det händer något ledsamt gråter man! :D du skriver verkligen riktigt grymt och jag hoppas att du börjar tycka att dina kapitel är bra för det är dom verkligen! Jag älskar när det blir lite "dirty" så jag hoppas det hettar till lite mellan penny och Justin :)

En annan sak som jag hoppas du kan svara på i nått inlägg eller vad som helst är vad har Justin för smeknamn på penny???! Jag har så totalt glömt bort det :( vore jättesnällt om du kunde svara :)

Svar: hahahahah, jag tänkte tillbaka på hennes dröm.. hur han hälsade på henne med "howdy gummiankan" hahaha, så det var det smeknamnet jag refererade till. ;) TACK! wow, u're amazing. det betyder allt. TACK!
Linn Halldin

2013-02-11 @ 23:33:06
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!

2013-02-12 @ 07:54:52
Skriven av: Anonym

vad är pennys smeknamn???

Svar: hahahahah... "howdy gummiankan". ;)
Linn Halldin

2013-02-13 @ 20:18:35
Skriven av: Goda

Oh herre, du är du helt... AMAZING! Att man ens kan skriva så fantastiskt och duktigt som du, känner själv att när jag läser är jag själv i rummet med Penny o Justin och iakttar dem. LOVE U! är det enda jag kan säga, hoppas verkligen att du inte slutar skriva för då.. då vert jag inte vad jag ska göra längre :( Väntar på nästa kapitel o vet att det kommer vara lika bra som alltid <3

Svar: nej, vad gullig du ä! <3 LOVE U TOO! tack. =D
Linn Halldin

2013-02-14 @ 15:36:45

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback