45 - Happy Birthday Babe

PREVIOUS:    ”Ey! Biebs! Lyssnar du?” jag ryckte till och såg förvånat upp på Scooter som knäppte med fingrarna framför mitt ansikte. 

   ”Va? Vad?” frågade jag förvirrat och han suckade trött. 

   ”Vad är det som distraherar dig så?” han la frågande armarna i kors. 

   ”Jo, Pennys födelsedag är om tre dagar, den 14:e” jag släppte pennan. ”och jag försöker tänka ut vad jag ska ge henne...”

 


 

 Penny började säkert misstänka att jag överansträngde mig genom arbetet så mycket tid som jag spenderade i studion under de tre dagarna innan hennes födelsedag. Men om jag ska vara helt ärlig la jag ingen som helst krut på mitt album under de dagarna, alla mina tankar var hos henne. 

   ”Är allt klart?” frågade jag Scooter som nickade innan han gav mig en tumme upp. 

   ”Åk hem och sov nu, hon börjar säkert undra vart du tagit vägen” jag nickade instämmande innan jag sa hejdå till alla som var kvar i studion. Väl i bilen satte jag in nyckeln och startade motorn, vagt frånvarande satt jag och nynnade på den nyskapta melodin som hörde ihop med de betydelsefulla orden. 

 

”Penny!?” ropade jag in i huset, snart hörde jag fötter mot golvet innan hon uppenbarade sig. Klädd i myskläder bestående utav en stor collagetröja som jag gissade var min, shorts och ett par knästrumpor. Hennes händer syntes inte på grund utav de långa ärmarna men det fick henne att bara se tusen gånger sötare ut. Hon sprack upp i ett leende när hon fick syn på mig innan hon med skuttande steg kom fram där jag stod och klev ur skorna.

   ”Hej, jag trodde nästan du bestämt dig för att övernatta i studion” sa hon, jag log innan jag kupade hennes ansikte i mina händer innan jag fort tryckte läpparna mot hennes. 

   ”Nejdå, men vi var på slutspurten till en låt och tänkte att vi lika gärna kunde stanna och göra klart den” jag smekte med tummarna över hennes kinder.

   ”Oh, är det något man får höra?” 

   ”Inom sinom tid” svarade jag roat och hon fick en besviken blick, inom sinom tid, snarare inom snar framtid...

 

 

Penelopes Perspektiv. 

Jag sträckte nöjt på mig i sängen medan jag gosade in ansiktet i kudden som doftade starkt utav Justin. Jag letade efter Justins varma kropp som normalt sett brukar ligga precis bredvid mig varje morgon, men till min besvikelse hittade jag bara tomrum och jag höjde på huvudet från kudden. Sedan slog det mig, jag fyllde 17 år idag. Jag blev 17 år gammal. Jag föddes för 17 vårar sedan på denna specifika dag. Tråkigt nog kände jag mig inte på något sett annorlunda, inget kändes speciellt eller som om att jag åldrats. Jag rullade runt bland lakanen och såg upp i taket innan en gäsp slapp ur min mun. Mina tankar gled genast iväg till vart Justin kunde befinna sig när dörren öppnades intill sovrummet och han klev in, fort slöt jag ögonen och låtsades sova igen. 

   ”Kom då” sa Justin lågt och jag förstod genast att han måste pratat med Bubble. Snart hördes Justins mjuka stämma när han började sjunga ”ja du må leva” och jag log. Jag gnuggade mig i ögonen innan en gäsp slapp ur min mun och jag satte mig upp. Justin satt nu ner på sängkanten med Bubble sittandes framför sig. ”grattis på födelsedagen babe” sa han sedan och böjde sig fram, jag log innan jag slapp la armen runt hans nacke och våra läppar möttes. 

   ”Tack” mumlade jag tillbaka.

 

”Wow, nu är jag mätt” jag la en hand över min proppfyllda mage och Justin log roat, han böjde sig sedan fram och kysste mig fort. 

   ”Är du redo för presenter?” frågade han sedan och höll sig några centimeter från mina läppar. 

   ”Har du köpt något till mig? Det hade du inte behövt” 

   ”Vad pratar du om? Klart jag behövde, du förtjänar att få allt och lite till i födelsedagspresent” insisterade han innan reste sig från stolen och försvann ut ur köket för att sedan komma tillbaka med en stor box. Jag såg storögt på boxen han ställde ner framför mig. 

   ”Vad i hela friden har du köpt?” frågade jag och han skrattade innan han ryckte på ena axeln.

   ”Öppna så får du se” jag rev bort presentpappret och fann en låda, jag ställde mig på knä på stolen innan jag lirkade av locket. Mina ögon vidgades genast vid synen och min haka föll, omedvetet tappade jag locket till marken och den landade med ett högt brak. 

   ”Oh my God, är detta vad jag tror det är?” utbrast jag och slet tillslut blicken från innehållet för att stirra på Justin som såg på med mig förväntansfulla och nyfikna ögon. 

   ”Om du syftar på att det är medel som kan skapa blod, så ja då är det precis vad du tror a-” innan han hann avsluta meningen slängde jag mig av stolen innan jag lindade armarna runt hans hals och drog in honom i en ben krossar kram. ”okej, okej. Jag kan inte andas” med ett generat skratt släppte jag på taget om hans hals innan jag istället kysste honom. 

   ”Tack, tack, tack, tack. Du vet inte hur länge jag har letat, det finns inte att få tag på någonstans! Hur fick du tag på det!?” Justin log nöjt innan han ryckte på axlarna. 

   ”Jag har mina kontakter” skämtade han och jag skrattade. 

   ”Detta kommer bli så grymt, jag har alltid behövt använda mig utav röd ögonskugga eller ketchup eller röd målarfärg, allt möjligt för att få en liknelse till blod... oh my God!” jag hoppade på stället likt en treåring på julafton, Justin höjde på ena ögonbrynet som för att säga ”ketchup, på riktigt?”. Jag skrattade och himlade med ögonen. ”okej, nu när du har lugnat dig. Se under” 

   ”Finns det mer?” utbrast jag med hängande haka ännu en gång innan jag gick tillbaka min stol. Jag lyfte ur flaskorna och satte nöjt ner dem på bordet. Med rynkad pannan såg jag ner på en kvadratformad ask, jag tog försiktigt upp den och lyfte den sametsklädda asken innan jag öppnade locket. En flämtning lämnade min mun när jag såg det silvriga berlock armbandet, försiktigt strök jag över de olika berlockerna.

   ”De är från vår tid tillsammans” hörde jag Justin säga lågt bredvid mig, jag granskade då berlockerna noggranne och såg en gunga och tänkte genast på den gången Justin skrämt mig när jag varit ute med Bubble. En tutu kjol, från den gången Justin fascinerat tagit ut alla min kjol och täckt hela mitt sovrums golv med dem. En klacksko, för alla gånger jag krampaktigt hållit i Justins arm för att jag valt att ha klackskor mitt i vintern. Ett öga, något vi båda älskade mest hos den andra. Ett par som promenerade hand i hand. Med tårar i ögonen granskade jag alla berlockerna som representerade olika minnen från olika stadier i vårt förhållande.

   Tillsist såg jag på hjärtat som reflekterades i ljuset från diamanterna och skapade regnbågar på mina fingrar. Försiktigt tog jag hjärtat mellan mina fingrar innan jag öppnade den, i häpnad såg jag på det lilla svartvita fotot som var prydligt inlagt. Ett foto på mig och Justin, vi hade spenderat hela dagen ute med Bubble och hittat en bänk, han hade insisterat på att få ta ett kort på mig då han påstått att mina ögon strålande i ljuset.

   Jag hade himlat med ögonen men tillslut gett med mig, efter några kort fnittrade jag och han böjde sig fram innan han placerade en kyss på min kind. Jag log och hörde det bekanta ljudet från kameran och insåg att han tagit ännu ett kort. Kortet låg nu i det lilla hjärtat. 

   ”My sweet love, you’re perfect for me” med vördnad läste jag den snirkliga orden på berlockens insida och fick blinka bort tårarna i ögonen innan jag svalde klumpen i halsen. Jag slog ihop asken innan jag var i hans famn igen, jag tryckte ansiktet mot hans hals i ett försök att inte börja gråta. 

   ”Jag älskar dig, så mycket” sa jag sedan innan jag pressade läpparna mot hans. 

   ”Jag älskar dig också, mer än du anar” jag snyftade till. 

   ”Tack, du är perfekt för mig också. Jag vet inte vad jag gjorde för att förtjäna dig” jag skakade försiktigt på huvudet medan jag såg in i hans ögon. 

   ”Det är snarare tvärtom här baby, inte vad du gjorde utan vad jag gjorde för att förtjäna dig?” jag skrattade lågt åt honom innan jag himlade med ögonen, alltid skulle han få mig att ses som den bättre i vårt förhållande. 

 

Jag satt i sängen och klappade Bubble medan jag väntade på att Justin skulle bli klar i duschen, solen sken in genom sovrumsfönstret och kastade ljus över möblerna. Värmen här i LA var en utav de bästa sakerna med denna stat, ingen snö här inte. Plötsligt öppnade sig dörren intill badrummet och ut klev Justin iklädd ett par jeans som hängde lågt på hans höfter och en handduk som han torkade håret med. Vattenpärlorna låg fortfarande på hans bröst och rann längst hans magrutor. Tatueringarna som prydde hans skinn fick honom att enbart se ännu sexigare ut och jag bet mig i underläppen innan jag var fort framme hos honom.

   Han hann endast få en glimt utav mig innan jag hade honom upptryckt mot väggen i badrummet och mina läppar pressade mot hans. Han stod chockad för en stund innan han kysste mig tillbaka, jag flätade in mina fingrar i hans våta hår och kände hur han släppte handduken till golvet innan han la händerna på min midja. Jag tryckte in tungan i hans mun och masserade hans med min, ett svagt stön kom från Justins hals. Hans händer sökte sig ner till baksidan utav mina lår innan han lyfte upp mig på sina höfter, genast virade jag benen runt honom medan jag fördjupade kyssen ännu lite till.

 

 

   I nästa sekund var det min rygg som var pressad mot väggen och Justin upptryckt mot mig mellan mina ben. Han drog sig plötsligt bort med ett högt smack och lutade andfått pannan mot min. 

   ”Vad var det där för?” andades han fram. ”inte för att jag klagar” jag log. 

   ”Du är bara för sexig för att inte röra” svarade jag med en axelryckning innan ett flin spred sig över mina läppar, Justin skrattade roat. 

   ”Så det säger du” jag bet mig i läppen innan jag nickade.

   ”Absolut” svarade jag medan jag lät handen smekte över hans nyckelben, ner till över hans bröst innan jag stannade precis nedanför hans navel. Han slöt ögonen innan han begravde ansikte vid min hals, jag log och lutade huvudet åt sidan när jag kände hans läppar mot min hud. 

   ”Du är bra på att distraheras” mumlade han och jag rynkade svagt på pannan.

   ”Från vad?” andades jag fram. 

   ”Vi måste klä på oss” svarade han endast. ”varför?” 

   ”Så mycket frågor, dagen är späckad utav event” sa han medan han släppte ner mig på golvet. ”så det är bäst du sätter lite kläder på din vackra kropp” med ett snärt på min rumpa gick han ur ut badrummet. Jag fnissade lågt åt honom. 

  

 

Iklädd ett par tunna strumpbyxor, mönstrade så att det från håll såg ut som endast knästrumpor med olika kända byggnader från olika länder vid toppen. Tillsammans med ett par shorts i blå, rosa, lila space mönster och en svart, topp/bh med svarta kristaller pryda på. Justins armband satt runt min handled och mina ögon var sminkade i en somrig gul färg tillsammans med orange, svart och vitt. Med håret hade jag tagit de främsta slingorna vid ansiktet och sedan flätat dem innan jag förenade de vid mitt bakhuvud. Gick jag ut i hallen där Justin redan stod reda för avfärd, jag knöt på mig mina blommiga Dr. Martens innan jag log mot honom. Hans blick svepte över min kropp. 

   ”Jag borde egentligen inte ens tillåta dig att ta ett steg utanför detta hus” suckade han. ”någon kanske tar dig” jag skrattade generat, innan jag öppnade dörren och gick ut. Solen sken högt på himlen och jag satte mina Ray Bans framför ögonen, Justin ledde oss till en utav garagedörrarna och snart satt vi fastbältade i hans vita Lamborghini. Justin satte nyckeln i motorn och vred om, genast brummade den till liv. Han gasade ut på vägen och ljudet från motor fick det att sprida gåshud över min hud, det var så häftigt. 

   ”Vart ska vi?” frågade jag nyfiket efter en stund.

   ”Åh nej, tro inte att jag tänker avslöja något. Det är en överraskning” buttert la jag armarna i kors över bröstet och såg ut genom fönstret. 

 

Vi stannade vid en gata och Justin vände sig med ett leende mot mig, förvirrat såg jag mig runt på gatan.  

   "Vi behöver gå en bit” sa han åt min frågande minn, jag nickade och klev ur bilen. Ute på gatan såg jag Kenny och Moshe komma gående, jag log glatt mot dem och de vinkade. Jag gick runt bilen och fram till Justin som log innan han la händerna över mina ögon, förvånat la jag händerna på hans.

   ”Vad-” började jag. 

   ”Du får inte se något än” hörde jag han mumla vid mitt öra, jag fnittrade till och snart började han leda oss framåt, i blindo gick jag och fasade över att jag skulle snubbla över något. Dock försökte jag trösta mig med att Justin inte skulle låta det hända eller i alla fall vara där för att fånga mig. 

   ”Justin?” frågade jag tillslut när jag tyckte vi gått för länge.

   ”Snart” svarade han. ”det är värt väntan” jag drog in ett andetag innan jag släppte ut det. En dörr öppnades och jag kände hur solen försvann och lukten utav nytt fyllde min näsa. ”är du redo?” frågade han i mitt öra, jag nickade ivrigt på huvudet och hörde hur han skrattade lågt innan hans händer lämnade mitt ansikte.

   Jag blinkade flertal gånger med ögonlocken för att låta ögonen anpassa sig till den plötsligt starka ljuset. Min blick svepte sedan över rader och rader utav puffiga, glittriga tutu kjolar, på en skylt stod det i stiliga bokstäver 'Barbara Karpinska'. Jag snurrade långsamt runt med hakan bokstavligen nere vid golvet och ögonen på gränsen till att ploppa ur. Justin stod med ett flin på läpparna och armarna i kors. 

   ”Sk-Skojar du... med mig?” han skakade på huvudet. Jag vände mig om igen och lät ännu en gång blicken svepa över rummet innan jag gav ifrån mig ett ivrigt läte. ”herregud, inser du... shit” utbrast jag medan jag lät handen röra den magnifika materialet. ”dessa kjolar är gjorde utav Barbara Karpinska! Barbara. Karpinska 

   ”Ja, jag vet och jag gissar på att det har tusen gånger mer betydelse för dig än vad det har för... tja, någon annan” jag vände snabbt huvudet mot Justin och himlade med ögonen. 

   ”Ha ha” han skrattade roat. ”dem är så vackra, både utseendemässigt men även hur de är sydda och detaljerna” Justin hm:ade instämmande. 

   ”Men jag tror att de kommer se ännu bättre ut på dig” jag vände frågande huvudet mot honom, han såg på mig med ett höjt ögonbryn och väntade på att hans ords betydelse skulle klicka i min hjärna. 

   ”Vad... vänta, m-menar du... att jag...” han nickade långsamt för att bekräfta mina tankar. 

   ”Du får välja vilka du vill” sa han sedan och det var som att orden tog andan ur mig, det flimrade till framför ögonen på mig och benen blev till gelé. ”whoa, whoa babe” jag grep tag i Justins utsträckta arm och skakade på huvudet, det klarna för mig och jag slängde mig i hans famn. Jag vet inte hur många gånger jag kramade luften ur honom eller tjutit hur tacksam jag var över hans gåvor, men hur många gånger jag än gjorde det tänkte jag inte sluta. 

 

 
 
Paradiset, jag var officiellt i paradiset. Kjolarna som hängde var alla olika; färgerna, broderierna, paljetterna, längderna. Jag skruvade på mig framför spegeln och inspekterade kjolen jag hade på mig, den var i svart tyg. Kristallerna på fick det att se ut som ett vattenfall, kristallerna blev ljusare och ljusare ju längre ner på kjolen de kom. Den var så vacker att det enda jag kunde göra var att stirra på den, oförmögen att förstå att jag hade den på kroppen. Den matchade min topp otroligt bra och jag snurrade fram och tillbaka så många gånger att jag började bli en aning snurrig. 

   ”Wow...” jag såg genom spegeln hur Justin klev in i rummet. Rummet bestod utav små omklädningsbås, i mitten utav rummet låg en ljus matta och en spegelvägg mittemot dörren som Justin kom in genom. Jag log generat åt hans minn, hans ögon som skannade vartenda centimeter utav min kropp. 

   ”Ser jag bra ut?” frågade jag och snurrade. Han nickade stumt och jag fnittrade. 

   ”Okej, jag köper den där till dig även om du vill ha den eller inte. Du ska ha den” han pekade på kjolen medan han såg allvarligt på mig, jag såg förvånat på honom innan jag skrattade. 

   ”Så jag tar det som ett ja?” svarade jag medan jag låtsades vara tveksam och Justin skrattade. 

   ”Du ser ut som en dröm” försäkrade han och stod nu precis framför mig, jag såg upp på honom och kände hur kinderna hettade. 

 

Vinden fångade de få hårslingorna som inte satt i min knut på huvudet, vi var hemma igen och hade legat ett bra tag nu ute i solen. Bubble låg nere vid mina fötter i solstolen och sov, som vanligt. Justin låg i stolen bredvid min med telefonen framför ansiktet och ögonen i smala springor på grund av solen som sken högt på himlen. Jag gissade att han besvarade de miljoner mentions han fick på Twitter varje dag. 

   ”Något nytt?” frågade jag och han vände genast ansiktet mot mig innan han log. 

   ”#happybdayPenny trendar över hela världen” han log stort med hela ansikte och jag höjde förvånat på ena ögonbrynet. 

   ”På riktigt?” frågade jag och hävde mig upp på armbågarna. Justin nickade. ”wow” kommenterade jag sedan och la mig ner igen på magen. Jag drog förvånat på munnen innan jag slöt ögonen, en liten gäsp slapp ur min mun. 

   ”Trött?” hörde jag Justin fråga, jag log innan jag skakade på huvudet. ”bra, för vi ska vara någonstans om en timme” jag öppnade genast ögonen och såg på honom. 

   ”Va? Vart ska vi?” frågade jag, Justin såg menande tillbaka på mig. 

   ”Har du inte lärt dig något från tidigare, jag tänker inte berätta. Det är en överraskning” jag fnös och himlade på ögonen. Jag fick sedan en busig idé och såg på honom med glittrande ögon, jag hävde mig upp på armbågarna igen innan jag reste mig ur stolen. Justin såg upp på mig, jag satte händerna på höfterna och höjde på ena ögonbrynet. 

   ”Är du säker på det?” frågade jag innan jag satte mig gränsle över hans höfter. Jag såg hur hans svalde. 

   ”På vad?” jag såg på honom med min mest förföriska blick medan jag bet på min underläpp. 

   ”Att du inte tänker berätta... oavsett vad jag gör?” jag böjde mig ner över honom tills våra ansikten var några centimeter från varandra. Ett hackigt andetag lämnade hans läppar medan hans underläpp trevade. Jag log slugt. Jag kysste mjukt och långsamt hans läppar, nafsade på hans underläpp när jag drog mig ifrån. Lät tungspetsen svepa över hans något öppna läppar, Justin gav ifrån sig ett frustrerat läte och jag log snett. Jag skulle precis ge honom en full ut 'make-out-session' när hans mobil ringde till, jag hoppade högt i hans famn likaså Justin.

   ”Herregud, du kommer bli min död” hörde jag han mumla, jag skrattade för mig själv medan jag reste mig upp samtidigt som Justin satte sig rakt och svarade i telefonen. Väl klar vände han sig till mig. ”bra försök, men jag tänker fortfarande inte berätta” jag såg tvivlande på honom. 

   ”Hm... fem minuter till och du skulle berätta dina mörkaste hemligheter om jag så bad dig” sa jag och han stod tyst en stund innan han ryckte på axlarna. 

   ”Kan du klandra mig för att ha en svag punkt när de gäller min flickvän och hennes sätt att... förföra svar fram ur mig?” han såg menande på mig och jag skrattade roat innan jag ryckte på axlarna. 

   ”Så länge det bara fungerar när jag gör det så är det lugnt” påpekade jag och såg på honom. Han såg på mig innan ett leende bredde ut sig på hans läppar, han gick fram till min solstol där jag satt. Han böjde sig ner så hans ansikte återigen var väldigt nära mitt, han lät läpparna spela över mina försiktigt medan hans hand smekte nerför min kropp. 

   ”Jag lovar, det är bara du. Lika mycket som det är bara jag...” svarade han med låg, raspig röst som skickade gåshud längst min kropp. Han drog sig ifrån och jag andades djupt in. "... som kan föföra dig" 

 

”Babe, är du klar?” jag såg upp och nickade, iklädd min skrik rosa klänning med lika rosa kristaller på överdelen tillsammans med svarta klackar stod jag framför spegeln i badrummet. Jag la ner kajalen på bänken och såg på mig själv, håret hade jag borstat och sedan skruvat lockarna runt fingrarna för att förfina dem. Ögonen hade jag gjort om, tagit bort dagens sminkning och istället gjort en ‘smokey eye’ sminkning som fick mina bruna ögon att bli mörkare. Jag vände mig om mot Justin som ännu en gång såg på mig med stora ögon, han själv var iklädd en vit t-shirt och en matchade rosa jacka till min klänning. Ett par svarta byxor och ett par vita supras med guld nitar på fötterna. Håret i sin vanliga sving och ett guld halsband runt nacken. 

   ”Vi matchar” utbrast jag och när jag kom fram till honom och grep tag i hans jacka. Han log. 

   ”Du ser väldigt vacker ut” smickrade han och jag log tacksamt. 

   ”Tack, du ser mycket stilig ut” svarade jag innan jag böjde mig fram och kysste honom. Justin stönade plötsligt frustrerat. 

   ”Nu får vi åka innan det slutar med att jag har sönder din klänning” jag såg förvånat på honom men innan jag hann ge honom ett svar grep han tag i min hand och drog med mig genom huset. 

   Justin körde genom staden och lamporna svischade förbi utanför, fundersamt satt jag och tänkte på vart vi var på väg någonstans. Vad Justin hade planerat nu då, han hade redan gett mig en perfekt dag. Jag fingrade på berlockerna på armbandet och log lyckligt, han var speciell min Justin. A real keeper. 

   ”Okej, jag tar inga chanser den här gången. Jag vill inte göra dig illa igen” jag såg upp och såg att vi stannat, Justin räckte mig ett par solglasögon. Jag lutade mig mot fönstret och såg upp på byggnaden utanför, med stora upplysta röda bokstäver stod det ’Staple Center’. Jag tog emot glasögonen medan jag stumt såg på honom, vad gjorde vi här? 

   Jag satte solglasögonen framför ögonen innan Justin klev ur bilen, innan jag hann reagera var han vid min sida och öppnade dörren. Jag log upp mot honom och tog emot hans hjälpande hand, Moshe var bakom honom och längre bort hörde jag det välbekanta klickande från kameror. Justin flätade samman våra fingrar och ledde mig mot ingången, med fascinerade ögon såg jag på den maffiga byggnaden med glas fasad. 

   ”Justin?” frågade jag när vi var inomhus, jag tog av mig solglasögonen och gav tillbaka den till honom. Han log men gav mig inget svar, han ledde mig genom korridorer och jag märkte till min förvåning att stället var tomt. Hur kunde det inte vara folk här? Var det inte alltid det? ”varför... varför är det ingen här?” Justin vände på huvudet och log. 

   ”Det är bara vi, för ikväll är det bara vi” jag såg med häpnad på honom, var han seriös? Jag var precis på väg att ifrågasätta när jag lät bli, jag behövde inte veta. Njut bara, sa jag till mig själv. Tillslut stannade han vid en dörr och grep tag i handtaget, han öppnade innan han svepte med armen mot öppningen i ett tecken på att han ville att jag skulle gå först. Med ett leende gick jag fram och in genom dörren, ett steg in och min haka föll. I mitten utav rummet, eller snarare salen, stod ett bord dukat för två. Tända ljus. 

   ”Ha-Har du gjort det här?” frågade jag och vände mig tillbaka mot honom, han log och gick fram till mig. 

   ”Allt för dig” sa han sedan med en axelryckning och log bedårande. Han grep tag i båda mina händer innan han drog med mig bort till bordet, som en riktig gentleman drog han ut stolen åt mig innan han gick runt och satte sig mittemot mig. 

 

”Har jag sagt att jag älskar dig?” frågade jag medan Justin tog mig till ännu en sak han hade planerad. Middagen var äten och jag hade aldrig ätit något så utsökt, det smälte i munnen och jag kunde inte haft bättre sällskap. Justin vände på huvudet och såg på mig innan han log. 

   ”Jag älskar dig också” svarade han och kramade min hand. Han drog sedan plötsligt in mig i sin famn och kysste mig, jag log mot hans läppar innan jag la armarna om hans nacke. ”kom nu, det börjar snart” mumlade han efter en stund. Bakom dörren han öppnade döljde sig en biosalong, förvånat såg jag mig omkring, vad i hela friden? 

   Förvirrat följde jag efter och satte mig ner i sätet bredvid Justin, jag vände mig om och skulle precis fråga honom vad vi gjorde här när den välbekanta jordgloben kom upp på skärmen innan ‘Universal’ gled fram. Jag stängde munnen och riktade min uppmärksamhet bioduken där jordgloben försvann och en himlen dök upp, jag väntade förväntansfullt innan det alltför välbekanta ’P’:et blev klarare och klarare. Jag flämtade högt när det sedan stavades ‘Peter Pan’ under, jag vände mig genast mot Justin som log stort.

   ”Är det? På riktigt? Ska vi se på Peter Pan!?” utbrast jag ivrigt. ”den Peter Pan?” roat nickade han på huvudet och jag vände mig exalterat mot bioduken igen där Wendy redan var på gång och berätta historier för sina bröder. And now, Peter Pan, you shall die. To die would be an awfully big adventure.

 


 

W... O... W! o.O långtkapitel.se hahahahah, men här är i alla fall den nya versionen o det utspelade sig lite annorlunda. tyckte det blev bättre, vad tyckte ni?? 

KOMMENTERA!! vill verkligen veta vad ni tycker om den nya... jag har jobbat hårt på det. 

 

ps. dock har jag inte läst genom det, har inte tid nu... ds. 


Skriven av: agnes

yeeey "min" klänning var meeed :D

2013-02-24 @ 00:13:24
Skriven av: Anonym

Återigen så har du gjort det väldigt bra! Jag tycker faktiskt om den här delen lite mer än den första du skrev. Den visar mer "Penny" (om du förstår vad jag menar). Den tar fram mer utav hennes personlighet t.ex det med kjolarna. Justin däremot blev lite mer romantisk :) Finns inget dåligt att säga här inte! :) Längtar för att se vilka ändringar du har gjort i del 2 :D

2013-02-24 @ 00:19:52
Skriven av: Jessica

Hej, jätte bra blogg! Läste alla noveller du skrivit på 2 dygn! Men vad heter hennes stil? Tacksam för svar :)

Svar: wow! o.O det ä så sjukt att höra, tack! ehm... ingen aning, jag bara slänger ihop lite random kläder. =P heheheh.
Linn Halldin

2013-02-24 @ 00:46:51
Skriven av: Liv

Awesome skrivet!

2013-02-24 @ 08:48:54
Skriven av: Anonym

Jätte bra som vanligt :D

2013-02-24 @ 09:16:49
Skriven av: Bella

Jätte bra som vanligt :D

2013-02-24 @ 09:17:13
Skriven av: Anna

Sjukligt bra skrivet! Jag förstår inte hur du gör det.. ;) denna var faktiskt lite bättre än den andra även fast den oxå var bra :D juste jag har en fråga :) hur gammal är du? Hare gött ;) längtar tills nästa kapitel btw ;D

Svar: tack, vad glad jag blir! =D blev själv mycket nöjdare, hahahha. jag är 16, fyller 17 i år. =) kram.
Linn Halldin

2013-02-24 @ 10:00:29
Skriven av: Josse❤

Awesum!<33333333333333333333

2013-02-24 @ 10:10:07
Skriven av: Trollface

CUTE! Meeeeer!

2013-02-24 @ 12:22:31
Skriven av: Louise

Sjuuuuuukt bra! Så himla värt att väna på! måste också säga att jag tittade på din första novell här på bloggen igår. När du skrev den så hittade jag denna bloggen och blev helt fast. Nu när jag tittar tillbaka på den så ser man hur sjukt mycket du har utvecklats, hur mycket bättre du har blivit! Du är riktigt duktig och jag hoppas att du aldrig slutar skriva, kärlek till denna bloggen ♥

Svar: wow, har du varit med enda sedan början alltså?? =D taaaack! kärlek till dig. <33
Linn Halldin

2013-02-24 @ 12:27:29
Skriven av: Sandra Eriksson

SJUKTBRA!

2013-02-24 @ 14:06:01
URL: http://sandraerikssons.blogg.se/
Skriven av: Cajsa Pihlgren ♥

ååh önska jag var penny! :)

2013-02-24 @ 15:11:24
URL: http://cajsadenenda.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback