32 - Really Good Bonus

PREVIOUS:    ”Du vet vart handdukar finns, duscha först du så börjar jag städa upp här” sa jag och log mot henne. 

   ”Är du sä-” började hon protestera men jag avbröt henne genom att pressa mina läppar mot hennes. 

   ”Ja, gå och duscha nu” sa jag, hon skrattade lågt innan hon lämnade köket. Ett skall fick mig att snabbt se upp för att se Bubble sittandes på en köksstol med huvudet på sned. Jag skrattade och tog upp en trasa från diskhon innan jag började torka upp all smörja från golvet.

 


 

Penelopes Perspektiv. 

Jag tog på mig mina underkläder igen som lyckats hålla sig både rena och torra. Med handduken som turban på huvudet låste jag upp dörren och gick längst korridoren bort till Justins rum.

   "Åh, Gud!" Jag drog häftigt efter andan och tog mig om bröstet när jag Justin stående i rummet. Jag hade förväntat mig honom fortfarande nere i köket. Han skrattade lågt åt mig och såg hur hans blick gled över min kropp. ”gillar du vad du ser?” frågade jag retsamt och skrattade smått, chocken var över och mitt hjärta dunkade i normal takt igen. Han flinade roat innan han höjde händerna till ovan nacken och drog sin t-shirt över huvudet. Genast vidgades mina ögon utav synen och jag bet mig försiktigt i underläppen. Jag granskade hans magrutor och hans muskulära armar, tatueringarna på hans bröst och underarmar fick honom bara att se ännu bättre ut.

   ”Vad då? Gillar du vad du ser?” kontrade Justin med ett skratt, jag såg upp och mötte hans blick innan jag himlade med ögonen. Jag gick fram till honom och la händerna på hans mage innan jag sträckte mig upp så jag var bara några centimeter från hans läppar. 

   ”Det vet du att jag gör” mumlade jag och pressade sedan läpparna mot hans, ett skratt slapp ur honom innan han besvarade kyssen. Han la en hand bakom min nacke och höll mig kvar i ett fast grepp. Hans andra hand sökte sig ner över mina nyckelben, över mitt ena bröst, kittlade över min mage tills den fann min höft. Han drog mig ännu närmre sig och bröt kontakten mellan våra läppar. 

   ”Dock inte lika mycket som jag tycker om dig” sa han och hans varma andedräkt slog mot mina läppar. Jag höjde roat på ena ögonbrynet. 

   ”Då du är med mig för min kropp?” frågade jag och kände hur hans hand gled bort från min höft och ner till min rumpa som han snällt klämde. 

   ”Absolut" svarade han men jag såg den retsamma blicken han gav mig som också sa att han endast skojade med mig. "självfallet inte, men jag måste säga att din kropp är en himla bra bonus” fortsatte han och böjde på nacken innan han kysste mig över halsen, min mun föll öppen samtidigt som jag lutade huvudet åt andra hållet.

   ”Himla bra bonus” upprepade han vilket fick mig att skratta lågt. Jag flätade in mina fingrar i hans hår och rynkade lätt på pannan när jag kände något obekant mot huden. Jag drog tillbaka handen och såg på mina fingrar som var täckta utav något vitt och pulvrigt. Mjöl, tänkte jag sedan. 

   ”Justin, innan något går för långt borde du duscha. Du är fortfarande täckt utav mjöl” sa jag och la nu händerna på hans bröst. Han lutade sig tillbaka och log roat, han drog sedan en hand genom håret. 

   ”Vad då, tycker du inte om det?” retades han och skrattade sedan åt min nedlåtna minn. Han grep tag i handduken som han lagt fram på sängen och la den över axeln innan han med en sista kyss på mina läppar lämnade för att duscha. Jag skakade roat på huvudet och letade fram en t-shirt som jag snabbt drog på mig, jag drog av mig handduken och hängde den över stolen innan jag gick på jakt efter en borste. Jag öppnade rummet som Pattie sovit i under deras vistelse här tidigare och hoppades det låg en borste efter henne.

   Jag drog ut en utav byrålådorna och fann till min lycka en brun borste, jag gick bort till fönstret som vette ut över gatan och såg att det mörknat otroligt mycket sedan jag senaste var ute. Gatulamporna var nu tända och husen var upplysta. Jag drog borsten genom håret och njöt utav känslan hur den gick hela vägen utan några tovor i vägen. Hur pigarna i borsten skrapade och kliade mot min skalle. Mjuka fingertoppar strök över min hud vid nacken och jag log snett då jag visste att det var Justin. Han placerade sedan en kyss på samma ställe innan jag kände hans armar linda sig runt mig. 

   ”Ren?” frågade jag, han skrattade och la hakan mot min axel. 

   ”Som... som... som något som är väldigt rent” fick det tillslut bli och jag skrattade, jag vände mig om i hans armar och log. Han ryckte på axlarna. 

   ”Nu en fråga...” sa jag och såg på honom, han nickade. ”varför sover du inte här inne? Jag menar har du jämfört din säng med denna?” frågade jag och höjde på ögonbrynen och pekade med ena handen mot sängen som måste var i alla fall en och fyrtio bred. Han såg sängen. 

   ”Tja... mamma brukar oftast följa med och då sover hon där och det andra rummet har dessutom varit mitt enda sedan jag var liten” svarade han och jag såg nu på honom med nya, nyfikna ögon. ”jag brukade sova ofta hos mina morföräldrar när jag var mindre, jag brukade springa till dem istället för hem om det hade hänt något i skolan eller nått” förklarade han med ett leende. 

   ”Awh, vad gulligt” svarade jag och han himlade med ögonen som svar.

   Jag flinade roat och lutade fram huvudet innan jag la min panna mot hans. Han böjde sig fram den sista biten och våra läppar möttes. Jag slöt ögonen och sträckte ännu lite på mig innan jag tryckte mig mot hans kropp, hans armar lossade på sitt grepp om min midja och sökte sig ner över min rumpa innan han grep tag om mina lår. Han lyfte upp mig och jag låste genast fast mina ben runt hans midja, han gick några steg innan min rygg träffade madrassen. Jag lossade lite på mina bens grepp och lät händerna vandra över hans rygg, kände hans varma hud under min fingertoppar spännas och slappna av.

   Jag märkte först nu att han var tröjlös men hade mjukisbyxor på sig. Justins tunga svepte över min underläpp och jag öppnade munnen för att sedan tilta huvudet åt sidan och fördjupa kyssen. Jag flätade in ena handen i hans hår och drog lätt i ändorna, ett svagt stön slapp ur hans läppar som jag snabbt besvarade när jag kände Justins händer treva under min slash hans tröja. Han kupade mitt ena bröst i sin hand och klämde mjukt till. Han slet sedan sin mun från min och placerade blöta kyssar över min käke och hals istället, ännu en gång stönade jag när jag kände hur hans tunga lätt smekte över min hud. 

 

 

   ”J-Justin...” Åh, Gud! 

   Jag vred på huvudet för att snabbt leta efter hans läppar igen och fann dem, kyla slog plötsligt mot mina mage och mer och mer hud blottades. Han lutade sig plöstligt tillbaka för att kunna ta av mig tröjan innan han böjde ner huvudet och kyssen huden som inte täcktes utav min bh. Jag flämtade till och slöt ögonen, hans händer sökte sig runt till min rygg och fram till mitt bh spänne. Ännu en gång lyfte han på huvudet denna gång för att kunna se ner på mig, sökte efter mitt godkännande. Jag bet mig försiktigt i underläppen innan jag nickade, genast kände jag hur axelbanden lättade på tryckte och bh hängde slappt på mig. Jag såg på Justin medan han tog bort bh helt och slängde den på golvet, han fuktade läpparna medan hans ögon såg hungrigt över min kropp.

   ”Du är så vacker” sa han innan han böjde sig ner och överlappade mitt bröst med hans läppar. Ännu en gång flämtade jag till men som snabbt gick över till ett stön. Jag kände hur mitt underliv började bulta och spänningen i kroppen växte sig större. 

   ”Justin...” fick jag fram ännu en gång medan jag tryckte upp mina höfter mot hans, han besvarade min rörelse genom att rulla sina höfter mot mina. Ett högt stön slapp ur våra munnar och jag kände hur njutning svepte över min kropp. Jag hade aldrig känt något liknande. ”my god!” fick Justin fram som nu begravt sitt ansikte mot min hals medan våra höfter fortsatte trycka och rulla mot varandra. 

   ”Justin... f-fortare” fick jag fram när kände hur allt byggdes upp inom mig och var snart på väg att brista. Han ökade genast takten och våra andetag kom ut som flämtningar. 

   ”Penny!” stönade han precis innan jag kände hur allt flödade och jag fick ur mig ett högt stön, Justin kom något ögonblick senare och blev trött liggande på mig. Jag lindade benen runt hans midja och la armarna om honom med ett fånigt leende över läpparna. 

   ”Det där var...” sa jag men hittade inga ord som kunde beskriva det, vilket fick honom att skratta. Han lyfte sig sedan upp från mig och satte sig på sängen. 

”precis, obeskrivligt” flinade han och jag skrattade högt. Jag satte mig upp och grep tag i hans tröja som var på väg att glida nerför kanten på sängen. Jag drog på mig den och kröp sedan bort till Justin som såg på mig. Jag såg tillbaka på honom och kunde inte få in i hjärnan vad vi precis gjort i sängen som Pattie dessutom brukar sova i. Men det var det värt, jag hade aldrig varit med om liknande. Aldrig känt samma njutning i kroppen, jag la armarna runt hans nacke och kysste hans kind. 

   ”Tack” mumlade jag sedan och han skrattade till. 

   ”För vad då?” frågade han roat, jag ryckte på axlarna innan jag sneglade mot sängen. Han skrattade igen. 

   ”Anytime” svarade han och la armen runt min midja. Han begravde sedan sitt ansikte mot min hals, jag log och smekte med handen över hans hår. ”jag älskar dig” 

 
 


 
HAN SA VAAAAAAD!? hahahahah, yeeeey! ;) o som alltid är detta lika ... pinit, obekvämt att skriva dessa scener. känner mig lost lixom o det känns inte bättre att veta att massa människor ska läsa det också.. men struntsamma, läs o ... njut.
 
kanske inte det bästa ordvalet men ni fattar. ;) så vad tycks?? KOMMENTERA!!!! ♥

Skriven av: Anonym

Grymt bra!!

2013-01-16 @ 10:21:00
Skriven av: Ebba

HAHA va söta dom är! Meeeeer! :)

2013-01-16 @ 11:57:23
Skriven av: Ema / JDBNOVELS

Heej jag har mejlat dig angående designen men du har inte svarat. Hur går det egentligen? Kommer du göra det annars hittar jag någon annan som kan ifall du har fullt upp :)
Kram!

Svar: jo.. ledsen. har en lista o det går lite segt att göra dem. har mkt annat som kommer före. =)
Linn Halldin

2013-01-16 @ 12:59:34
URL: http://jdbnovels.blogg.se/
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!,

2013-01-16 @ 14:44:49
Skriven av: Ebba

Knullade de på riktigt? Asså.... Utan kläder? XD hahah xD

Svar: hhaahahaa, nej de "torrknulla" som det kallas eller "dry hump" som man säger på engelska. hahaha xDDDD
Linn Halldin

2013-01-16 @ 15:14:34
Skriven av: Anonym

oj... bara.. oj... linn....

Svar: oj... nu blir jag nervös när du skriver sådär... var det dåligt? blev det för mkt? =/
Linn Halldin

2013-01-16 @ 16:12:08
Skriven av: Anonym

äntligen han jerry kommit in i bilden hehe

2013-01-16 @ 20:53:28

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback