35 - Of Course, It's You That Makes The Bed

PREVIOUS:    ”Jag kommer inte lämna dig” försäkrade jag honom låg och grep tag i hans ansikte mellan mina händer. 

   ”D-Du kan inte göra så mot dig själv, d-du kan inte. Du... du...” började han stamma fram. 

   ”Justin, lugna dig. Jag har inte gjort det på flera år och kommer inte börja göra det igen, det var bara mitt sätt att hantera allt. Det fick mig under den tiden att känna mig bättre, men efter Spencers hjälp insåg jag att det hjälpte inte någon utan förstörde bara mig själv. Du behöver inte oroa dig”

 


 

Justins Perspektiv. 

Trött sträckte jag på mig och gäspade stort, jag knep ihop med ögonen innan jag sömnigt öppnade dem. Rummet var dunkelt och gjorde att jag inte nödvändigtvis behövde kisa med ögonen. Sängen var mjuk - nästan för mjuk - och duntäcket låg över nedre delen utav min rygg och kudden höll jag hårt i mina armar. Jag vred på huvudet för att se Penny liggandes bredvid mig, fortfarande i djup sömn. Hon låg på rygg och t-shirten hon sovit i hade åkt upp och blottade hela hennes mage, täcket hade hon sparkat av sig.

   Jag rynkade sorgset på pannan när min blick vandrade ner över hennes kropp, över hennes höftben som stack fram tills de fann hennes ben. Jag vred på mig så jag låg på sidan och upphöjd med hjälp utav armbågen. Försiktigt - för att inte väcka henne - smekte jag med fingertopparna på de små ärren som pryde hennes hud. Jag hade aldrig märkt dem förut, de var knappt synliga förrän man visste att de fanns där. 

   När hon berättat anledningen bakom dem hade jag... jag hade flippat ur. Mest inombords. Att hon någonsin skadat sig själv, tanken gjorde mig galen. Att hon någonsin fallit så långt ner i sina sorger att hon fann endast självtillfogade skador som den enda utvägen. Men hon hade lovat att hon hade slutat och aldrig skulle göra det igen. Min blick sökte sig upp över hennes kropp igen och tillslut stannade vid hennes slutna ögon.

   Jag tyckte mig se små ryckningar i hennes mungipor och förstod genast att hon var vaken, men låtsades sova. Jag log roat innan jag böjde mig ner och placerade mjuka kyssar över hennes mage, hon rös genast till och drog in magen. Jag flinade mot hennes hud och vandrade neråt med mina läppar, jag hann en bit från hennes troskant när jag hörde det svaga stönet från hennes mun. Roat sträckte jag mig upp till hennes ansikte igen och lutade mig över hennes så min andra armbåge hamnade på andra sidan utav hennes kropp. 

   ”God morgon babe” mumlade jag och böjde ner huvudet för att placera en lätt kyss på hennes fylliga läppar. Hon log och snart öppnade hon sina ögon så jag fick se hennes vackra bruna ögon. 

   ”God morgon” mumlade hon tillbaka. ”sovit gott?” frågade hon sedan innan hon suckade och lät huvudet falla åt sidan. Jag böjde mig ner och gosade in ansiktet mot hennes hals. 

   ”Som en stock, din säng är rena himmelriket. Kanske ska ta med mig den till LA” svarade jag och hörde hur hon fnissade. 

   ”Är jag med i paket då eller?” jag log roat mot hennes hals innan jag snabbt pussade huden. 

   ”Självklart, det är du som gör sängen” sa jag och ställde mig upp på mina armbågar igen. 

   ”Vilken tur, för jag har faktiskt blivit ganska förtjust i min säng” inflikade hon innan hon skickade mig en menande blick. 

   ”Var inte orolig, jag ska inte ta den om det inte är så att du kommer med” försäkrade jag henne om innan jag pressade mina läppar mot hennes. Hon log mot mina läppar innan hon besvarade kyssen. Jag tiltade huvudet åt sidan för att kunna fördjupa kyssen, hennes läppar rörde sig i synk med mina och känslan var underbar. Hennes läppar var som en drog, en drog som jag aldrig skulle kunna få nog utav. De gav mig lugn lika mycket som de gjorde mig mer och mer upphetsad. 

 

*

 

”Men det är ju inte som att jag gjorde det med flit” påpekade Chaz och såg menande på Penny som suckade och la huvudet i sin ena hand. Jag flinade roat åt hur Penny desperat försökte få Chaz att förstå medan Chaz - som vanligt - var lika trög. 

   ”Chaz, man kommer aldrig med en kommentar om en tjejs menstruation, förstår du mig?” Penny lyfte på huvudet och såg stint på honom. ”det är som att skriva på din egen gravsten” Chaz höll genast upp sina händer i en avväpnande gest. 

   ”Okej, okej. Herregud! Ta’t lugnt” försvarade han sig fort med. ”förstår inte vad all uppståndelse handlar om ändå...” hörde jag han mumlade, detta fick dock Penny att genast reagera och jag hade aldrig sett hennes ögon brinna så häftigt. Jag var nästan rädd för Chaz liv. 

   ”Åh, så du säger att du skulle kunna klara att vara en tjej under hennes mens vecka?” frågade hon och la armarna i kors över bröstet medan hon såg utmanande på honom. Chaz såg till en början väldigt självsäker ut men det självförtroendet slocknade inom kort. ”Chaz, har du aldrig hängt med på sexualkunskapen i skolan?” frågade hon och nöp sin näsa med pekfingret och tummen medan hon slöt sina ögon innan en suck slapp ur hennes mun. Jag sneglade på Chaz som öppnade munnen men blev sittande med den öppen tills han pep ur sig ett svagt 'nej'. ”då har inte du någon rätt att uttala dig inom detta område” svarade hon och öppnade ögonen innan hon pekade på honom. Chaz la huvudet på sned innan han la armarna i kors. 

   ”Då kanske fröken kan vara vänlig att informera mig så jag kan uttala mig om det efter” påpekade han och Penny såg stumt på honom för ett ögonblick innan ryckte på axlarna med en suck. 

   ”Whatever” hörde jag henne mumla. ”vi kan ju börja med mensvärk, något du känner till?” hon kastade en blick mot Chaz. 

   ”Något som gör ont, antar jag” svarade han med en axelryckning. 

   ”Ja, tänk dig att någon sparkar dig mellan benen. Tänk dig den smärtan konstant under flera dagar i sträck” jag svalde utav bara tanken och grimaserade med ansiktet. Nej, det slapp jag helst. ”eller att någon sticker in en kniv i din mage och bara fortsätter att vrida och vända, hur många gånger den vill. Men med mensvärk kommer även huvudvärk, illamående och rygg ont. Inte något som gör överdrivet ont utan som endast är obehagligt och gör att alla positioner du sitter i blir obekväma. Det enda du känner för är att du vill rulla ihop till en boll och försvinna för evigt, att någon ska ta en pistol och skjuta dig mellan ögonen så du slipper ha ont längre. Livet enbart suger” 

   ”Sedan kan vi gå vidare till det faktum att det faktiskt forsar blod ur, mellan dina ben. Och jag skojar inte när jag säger ‘forsar’, du reser dig från en stol du suttit länge på, Niagara fallen, du hostar, Niagara fallen, du nyser, Niagara fallen, du andas, Niagara fallen” jag rynkade ihop ansiktet vid bilden som ploppade upp i mitt huvud och den bilden var allt annat än trevlig. 

   ”Det som mens också för mer sig är paranoia, att du alltid går runt och oroar dig över att det kommer att läcka genom dina trosor och ut på dina byxor. För att dessa blöj liknande klisterlapparna - annars kallad binda - eller dessa små pinnar som du måste sticka upp mellan benen som suger upp blodet - inte det bekvämaste - är odugliga nog att behålla blodet där det ska vara” jag stirrade med fasa på henne, say what!? Sticka upp en pinne mellan benen? 

   ”Och sist men inte minst lyckades du vara ledsen, glad, deprimerad, kåt, hungrig och i en fruktansvärd smärta samtidigt. Denna ilska är även inte ‘jag-blir-arg-men-kommer-över-det-inom-fem-minuter’ nej. Det är mer som att ‘jag-kommer-fan-riva-ut-strupen-på-dig-om-du-inte-slutar-prata’. Du vill antingen dö eller äta allt i sikte. Argumentera inte men en tjej på hennes period, det spelar ingen roll om hon har rätt eller fel. Du kommer ligga i en pöl utav ditt eget blod i slutet om du inte ger upp eller så kommer du behöva trösta henne för att hon har börjat grina för att det blev för intensivt. Och detta pågår under en hel vecka” hon vände sig mot oss och rummet föll i tystnad, jag stirrade chockat på henne och tackade Gud att jag var kille och inte tjej. Det hon just beskrivit lät hemskt. 

   ”Wow” andades Ryan fram som fram tills nu varit tyst och fokuserad på datorn. Jag nickade instämmande. 

   ”Pratar du om tjejer överlag nu eller om dig själv?” frågade Chaz tveksamt. 

   ”Både och” svarade hon. ”alla tjejer går inte genom lika stor smärta, en del har turen att nästan inte alls ha någon mensvärk medan andra blir fullt ut - bildligt talat - knivhuggna i magen” 

   ”Och vilken del är det för dig?” ännu en gång kom frågan ut försiktigt och tveksamt, jag såg en aning nervöst på Penny men hon endast suckade tungt. 

   ”Jag har en rent ut sagt fucked-up menstruation, det är som att jag är döende eller nått. En hel dag känns det som att någon har rivit upp min mage och står och stampar bland mina inälvor vilket får mig att kräkas en del. Jag blir blek som ett lik och svettas som en gris. Förhoppningsvis slipper ni någonsin vara med mig när detta händer. För jag lovar er, jag har sönder saker” 

   ”Så vad säger du Chaz? Skulle du kunna klara att vara tjej under hennes vecka?” hon la demonstrativt armarna i kors igen och höjde menande på ena ögonbrynet, Chaz svalde högt och vek undan med blicken. 

   ”Jag slipper helst” mumlade han tillslut och Penny skrattade roat. 

   ”Det var väl det jag trodde” svarade hon innan hon lät armarna falla till sidan. ”så vad har vi lärt oss idag, Chaz?” frågade hon sedan. 

   ”Att aldrig påpeka eller fråga om tjejer är under deras period” mumlade han ännu en gång till svars. Penny klappade nöjt i händerna och jag skrattade lågt. Jesus...

 


 

hahahahah, fick inspirationen från en bild jag såg på Tumblr.. när en kille frågar vad det är som är så jobbigt med mens o tjejer ger honom VÄRSTA dödsblicken. xP hahahaha, så himla kul. tyckte även det passade in nu när Penny lär Chaz lite fakta om vad man ska göra och inte göra när det gäller tjejer. =) hoppas ni gillade det! vill tacka er för alla gulliga ord ni har lämnat bland kommentarerna. jag är er förevigt tacksam! 

KOMMENTERA! =D puss&kram. ♥


Skriven av: Trollface

HAHAHAH Niagarafallen!!!:'))) hahah snälla meeer! Awesome! vill at det ska hända något!!

2013-01-21 @ 21:51:24
Skriven av: agnes

aaaaah jag vet precis vilken tumblr. om du går in på youtube och säker "danisnotonfire" och väljer en video om heter Men vs. Women

2013-01-21 @ 21:53:56
Skriven av: Sandra Eriksson

super!

2013-01-21 @ 22:16:46
URL: http://sandraerikssons.blogg.se/
Skriven av: Ebba

HAHA XD så awesome! Mer sådanna här skoj kapitel! RIKTIGT BRA! ÄLSKADE DET!
Hålle rmed Penny, mensvärken är ett rent helvete xD

2013-01-21 @ 22:54:36
Skriven av: madde

hahahahahahahahahahahahauauahahahahaha, typ dog nör jag läste det hör kapitlet, håller dock med a bit... höhö...
jag såg den bilden på tumblr, hon ger honom värsta blicken ba "du kommer ångra att du sa det där inom några få minuter. för tro mig, det är bättre än mens"
lol, men kramis <3

2013-01-21 @ 23:48:34
URL: http://storiesboutjusten.blogg.se
Skriven av: Ditt största fan♥

MEER, haha jag har inte ens fått min mens en :s

2013-01-22 @ 06:17:24
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!

2013-01-22 @ 07:56:09
Skriven av: Jossan

Hahahaha shit va roligt! Hahaha längtar redan till nästa, skynda!! :D<3

2013-01-22 @ 12:02:50
Skriven av: Becka

Grymt bra!

2013-01-22 @ 17:43:05
Skriven av: Anonym

är det bara jag som tycker det e något skillnand med justins ögonbryn!! snälla svara för att jag håller på att bli galen...

Svar: hahahaha, han höjer på ena ögonbrynet för fotot bara. =) en del gör vissa drag med ansiktet när de fotas.. jag har t.ex. en tendens att när jag tar foto på mig själv eller nått så drar jag upp mina ögonbrynen så min panna blir alldeles rynkad.
Linn Halldin

2013-01-22 @ 21:17:21
Skriven av: Hanna

HAHAHA, typ dog när jag läste detta kapitel! LOL, hahaha. Men snälla(!!!!) skriv ett nytt avsnitt snart, du skriver de bästa novellerna jag någonsin läst! Har läst alla på typ en veckam grym är du! Puss

2013-01-23 @ 15:50:12
URL: http://onelesslonelygirl.blogg.se

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback