39 - Chaz? Chaz Somers?

PREVIOUS:    ”Oh my God, detta är himmelriket på riktigt. Hur skulle du någonsin vilja byta den här sängen mot någon annan?” utbrast hon medan hon gosade ner sig bland kuddarna. Jag skrattade. ”jag kommer nog aldrig lämna den här sängen, tyvärr” sa hon sedan, jag ryckte på axlarna, sparkade av mina egna skor innan jag kröp upp så jag stod ovanför henne. 

   ”Fungerar fin fint för mig” svarade jag och hon skrattade ner i kudden. Hon rullade sedan runt så hon låg på rygg och såg upp på mig, hennes ögon glittrade i det svaga skenet som kom från lampan på nattduksbordet. ”jag älskar dig” 

   ”Jag älskar dig också” viskade hon tillbaka innan jag böjde mig ner och våra läppar möttes. 

 


 

 

Penelopes Perspektiv.

Med en gäsp sträckte jag på mig bland de mjuka lakarna, jag gnuggade försiktigt i mitt egna öga innan jag blinkade flertal gånger för att ögonen skulle få vänja sig vid ljuset. Långsamt satte jag mig upp och såg mig en aning förvirrat runt i det majestätiska rummet, detta var definitivt inte mitt rum. Sedan landade allt på mig som ett ton tegelstenar - pappas lilla hemlighet, jag hade flytt till Justin, sagt hejdå till Jesse, tårarna. Allt. 

   Försiktigt lyfte jag bort Justins arm som legat runt mig och hans arm fick genast tag i en kudde istället som han kramade intill sig, jag log roat åt synen innan jag reste mig upp. Jag hade på mig en utav Justins t-shirtar som räckte mig en bit ner över låren och håret utsläppt. Bubble vaknade till liv i sängen när jag öppnade sovrumsdörren, han hoppade fort ner på golvet och sprang efter mig. Nu i dagsljus lös huset upp utav solen och jag slogs ännu en gång över hur fint han bodde. De ljusa väggarna, de fina dyra möblerna och allt man kunde tänka sig. Jag gick genom korridoren och kom till vardagsrummet där det stod en maffig soffa som såg extremt inbjudande ut, ett vardagsrumsbord, stora växter. Jag vände upp huvudet och såg upp i taket som hade coola mörka träbalkar som matchade trät i vardagsrumsbordet. 

   Dock försvann all fascination för taket och möblerna när jag fångades utav de tre altandörrarna bakom soffan. Utsikten som bredde ut sig var makalös, hänförd gick jag fram till en utav dörrarna och klev ut i värmen, solen värmde min hud och jag fick kisa med ögonen. Det doftade gott utav känslan att vara utomlands, jag gick nerför stigen bestående utav en smal stenbelagd gång. Poolens vatten gnistrade vackert i solen och sken sådär typiskt turkost, solstolar med vita och röda kuddar stod vid kanten. Gräsmattan som anslöts sig vid sten plattorna var friskt grönt. Min blick såg ut över kullarna och den blå himlen som anslöt sig. Bubble tassade nyfiket runt poolen medan han sniffade på marken. 

   Han bodde i paradiset, tänkte jag och gick runt poolen för att komma till gräset. Jag vred på huvudet för att se ännu en hus, ett ganska stort men långt ifrån lika stort som huvudhuset. Jag gissade att det var en gäststuga eller dylikt om han hade mycket besök. Eller så kanske det är ett gym... skulle inte förvåna mig. Frånvarande stod jag och blickade ut över landskapet medan jag lät tankarna löpa fritt, reflekterade över min situation. Hur kunde det vara möjligt? Jag. Och Chaz. Syskon. 

   Jag måste dock medge att vi fort klickat när vi först träffats och genom tidens gång bara blivit bättre och bättre vänner. Detta kunde ju förklara ett och annat. Men varför valde de att skilja på oss? Vad tyckte Chaz? Var han lika arg och besviken? 

  

 

   ”Penelope?” jag ryckte till och vände mig om, jag satt i skräddarställning i en utav solstolarna vid poolen. Ut genom altandörren kom en nyvaken Justin med rufsigt hår och basketshorts, jag log snett. 

   ”Här är jag” svarade jag, han sänkte sin höjda hand som gav hans ögon skugga från den starka solen och log. Han gick nerför gången och bort till mig. 

   ”Så jag ser att du funnit baksidan” utbrast han och satte sig ner bredvid mig, jag log roat och nickade. 

   ”Du lever i paradiset” påpekade jag och han ryckte på axlarna innan han log mot mig och böjde sig fram så hans läppar plötsligt var endast millimeter från mina. 

   ”Sovit gott?” frågade han, för varje ord han uttalade snuddade hans läppar vid mina. 

   ”För bra” svarade jag. ”vi kanske ska byta säng, du får min och jag får din” han skrattade lågt innan han kysste min läppar, jag drog lite för andan innan jag besvarade hans läppar. Jag kupade hans ena kind i min hand och kände hur han la sin hand runt min nacke för att trycka mig närmre. 

   Jag tiltade försiktigt huvudet åt sidan för att fördjupa kyssen genom att nafsa honom löst i underläppen vilket genast fick resultat då han öppnade munnen. Våra tungor möttes och kyssen steg åt det intensivare och hungrigare hållet. Justins händer sökte sig ner till min höfter innan han lyfte upp mig och satte mig över hans höfter, jag flätade in mina fingrar i hans redan rufsiga hår och stönade svagt in i hans mun. Hans händer smet plötsligt in under min - eller tekniskt sätt hans - tröja och smekte med fingertopparna över min rygg, drog med händerna längst mina sidor. Andfått drog jag mitt tillbaka för att hämta andan innan jag log ner mot honom. 

   ”Detta är något jag definitivt kan vänja mig vid att uppleva varje morgon” mumlade Justin innan han sänkte huvudet och placerade fjäderlätta kyssar över mitt käkben och hals. Jag flämtade svagt över känslan. 

   ”J-Jag me-med” stammade jag fram och hörde hur han skrockade lågt. 

   ”Hungrig?” frågade han sedan och lutade sig tillbaka, som svar kurrade min mage lämpligt och jag insåg inte för än nu hur hungrig jag faktiskt var. 

   ”Ja, ganska. Har varit uppe i någon timme” svarade jag och han log roat. 

   ”Du vet att du bara kunnat väckt mig, va?” påpekade han och höjde på ena ögonbrynet, jag ryckte på axlarna. 

   ”Satt och tänkte” svarade jag.

   ”På?”

   ”Allt. Allt som hände och vad som kommer hända” han nickade förstående innan han öppnade munnen för att - vad jag antog - fråga vad som hänt. Jag hade fortfarande inte berättat för honom. ”nej, jag kan berätta över frukost” sa jag fort och la handen över hans mun, jag kände hur han log mot min handflata innan han kysste den lätt. Jag log och reste mig ur hans knä, jag sträckte sedan ut handen mot honom och han grep fort tag i den innan vi gick tillbaka in i huset.

   Vi klev in i hans kök och även det rummet misslyckades inte med att imponera mig. De mörka träskåpet, den ljusa marmorskivan, de rostfria köksvaror. Vi gjorde i ordning en stor frukost som jag antog fungerade lite som lunch också, bestående utav allt från ägg och bacon till smörgås och kräm. Jag stönade njutningsfullt när jag stoppade den första matbiten i munnen medan mina ögon rullade uppåt. Justin skrattade lågt bredvid mig.

   "Jag drar slutsatsen från det där höga stönet och ögon rullning att det var gott" jag nickade som svar åt hans teori. "så skulle du nu vilja berätta för mig varför du ‘rymde’ från ditt hem igår?" frågade Justin tillslut och jag drog in ett djupt andetag för att sedan släppa ut det. 

   "Okej, jag satt uppe på mitt rum och målade när dem ropade ner mig till köket. Jag gick ner och de bad mig sätta mig ner, men jag ville inte med tanke på förra gången de ville att jag skulle sätta mig ner" började jag och behöll blicken ner riktad i maten medan jag talade. ”sedan kom pappa med en chockerande nyhet...” fortsatte jag och vände blicken uppåt för att se rakt in i Justins.

   ”Han påstod att mamma inte var min biologiska mor utan en annan kvinna som han varit gift med när jag var nyfödd. Tillsammans med henne fick han också en son, en son som är två år äldre än mig” Justins ögon vidgades sig genast vid mina ord. 

   ”Vad!?” utbrast han. ”så, men vem är sonen då? Sa dem det? Sa dem vem hon är?” jag suckade. 

   ”Ja, det sa dem” berättade jag och han nickade på huvudet för att meddela att jag skulle fortsätta. ”hon heter Helena Somers och sonen är Chaz” denna gång vidgades inte bara hans ögon utan även hans haka föll och han tappade gaffeln rakt ner i tallriken. Länge satt han och bara stirrade på mig. 

   ”Chaz? Chaz Somers? Är Chaz din bror? Chaz!?” jag nickade försiktigt innan jag svalde. ”wow... det kunde man inte tro” jag skakade på huvudet då jag höll med hans åsikt. ”är du okej?” han grep tag om min hand som log på bordet och kramade den, jag kastade en blick på våra händer innan jag tog ett snyftande andetag. 

   ”Jag kan b-bara inte f-förstå att han har hållit d-det här hemligt så l-länge för mig. Jag m-menar hur ska j-jag vara säker p-på att han ä-är min riktiga p-pappa om mamma i-inte är d-det” snyftade jag fram och Justin såg beklagande på mig medan han smekte med tummen över min handrygg. 

   ”Kom” sa han sedan och drog min arm mot sig, jag lyfte mig från stolen och gick runt kanten innan jag satte mig ner i hans knä. Jag borrade ner ansiktet i hans hals och kände hans starka armar runt mig. Min favorit plats i världen - Justins famn. ”det kommer ordna sig, om du tvivlar så finns det DNA test att göra. Men du ska veta att det betyder inte att Stacey älskar dig något mindre, du kommer alltid vara hennes dotter. Helena är också en snäll kvinna och att vara syskon med Chaz kan ju inte vara hel dumt. Man har ju inte tråkigt” sa han och jag skrattade vid det sista. ”ni har alltid betet er som syskon, så detta borde inte förvåna mig. Chaz har också vara lika överbeskyddande som en bror också” jag lyfte på huvudet med rynkad panna. 

   ”Vad menar du?” frågade jag förvirrat. ”vaddå överbeskyddande?” Justin skrattade. 

   ”Ehm... du vet när vi var hemma hos Chaz, efter jag stött på dig i lekparken?” frågade han innan han såg menande på mig och jag nickade fort, han hade skrämt livet ur mig när han bara dök upp ur tomma intet. ”jag antar att han måste sett mina blickar på dig under hela dagen, för han tog upp det med mig sedan och sa i stort sett att jag skulle hålla mig borta från dig” jag stirrade med förvåning och ironi på honom. Chaz gjorde vad!? 

   ”Det gick ju lyckat” muttrade jag först och Justin skrattade. ”men gud, det har väl inte han rätten att bestämma” utbrast jag sedan, Justin ryckte endast på axlarna. 

   ”Tja, nu när denna lilla hemlighet kom fram antar jag att han hade det. Varje bror är överbeskyddande över sina små systrar när det kommer till killar, det kommer naturligt. Man vill att de ska ha dem bästa” svarade han, jag log mot honom och min hand på hans kind. 

   ”Han har då inget att oroa sig över för jag fick den bästa” ett leende spred sig över Justins läppar innan han snabbt lutade sig fram och kysste mig.

 


 

kände mig som en äkta stalker när jag gick in på Google för att hitta bilderna till kapitlet. xP heheheheheheh... ganska tråkigt kapitel, tycker jag.. men nu vet Justin i alla fall. hahahhaha. 

vad tycks? KOMMENTERA! ♥ har sett att min statiskt har ökat o jag börjar snart närma mig 300 läsare! ni fattar inte hur cooooooolt det är, heeeeeelt galet. men jag blir så otroligt glad över att se den öka. aaaahh! fangirling ova hea! ;) puss&kram. ♥


Skriven av: Nathalie

Så himla bra! Tyckte inte alls att det var tråkigt! :)

2013-01-28 @ 21:43:46
URL: http://justinstoory.blogg.se
Skriven av: Ebba

Skit bra! :3 MER!

2013-01-28 @ 22:11:33
Skriven av: Trollface

Awwww va söta dom är!!! Helt ensamma ;)))) hahah meeeeeeeeen JÄTTEBRA!!! Meeeeeer!

2013-01-28 @ 22:21:23
Skriven av: Alexandra!

GUUD vad bra kapitel!! Måste veta vad chaz säger. MERAA! :D

2013-01-28 @ 22:35:15
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!

2013-01-29 @ 08:02:54
Skriven av: zandra

älskar din blogg :)
meeer

2013-01-29 @ 12:53:39
Skriven av: Jossie:*<3

SÅ jävla bra, undra om chaz vet, eller inte. I så fall vill ja veta hans reaktion :O <3

2013-01-29 @ 14:53:59
Skriven av: Ronja

jättetråkigt. fan ta dig!
lol! skämta! aww. de är tillsammans och justin vet

2013-01-29 @ 16:58:28
URL: http://simpleaswords.blogg.se
Skriven av: ellen

Hej!
Jag är "ny" och det skulle vara jätte roligt om du ville läsa igenom mina kapitel, förlorat massa läsare genom att varit borta. TACK!

2013-01-29 @ 19:15:53
URL: http://aalliwantforchristmasisyou.blogg.se
Skriven av: hanna hoflin

Kapitel idaaaag? (a)

2013-01-30 @ 20:59:46
URL: http://iwnfy.blogg.se
Skriven av: Jossan

Ett till nuuuuu!!:D<3

2013-01-31 @ 08:53:38
Skriven av: Alicia

Hejsan!
Vill du göra ett länkbyte? :)

2013-01-31 @ 11:12:04
URL: http://fansofbieber.blogg.se
Skriven av: Hanna

OMG, SNÄLLA MER! :3 YOU GO GIRL! :D

2013-01-31 @ 20:22:42
URL: http://onelesslonelygirl.blogg.se
Skriven av: Mathilda

Ny läsare, läst igenom alla kapitel på nån timme och är förälskad!! xx

2013-01-31 @ 20:23:43

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback