Kapitel 84 - Vet Inte Vad Som Är Dröm Eller Verklighet Längre

 
PREVIOUS:   Uppstöd på hans armbågar stod han lutad över mig, våra pannor millimeter från varandras och hans blick fångade min samtidigt som han enkelt trängde in. Vi flämtade samtidigt till innan det gick över till stön utav sensationen det förde med sig. 

   ”Penny” stönade Justin njutningsfullt. Sakta började han rulla sina höfter in och ut ur mig, våra rörelser var mjuka och kärleksfulla. ”jag älskar dig baby” 

   ”j-jag älskar dig o-också” viskade jag tillbaka och lät mina händer smeka över hans överarmar innan de vandrade ner över hans rygg och kände hur hans muskler arbetade med i hans rörelser. 

   ”Justin...” ord fyllda med kärlek och kyssar utav passion utbyttes tills vi båda nådde kanten och stönade varandras namn högt.

 


 

Har du någonsin vaknat upp fylld utav total lycka? Som att inget i hela världen kunde krossa din glädje, inte en enda sak. Som att du svävade på moln, fjärilarna i magen bara flyger omkring och vägrar vila. Det var just så jag kände när jag öppnade ögonen den morgonen, solen sken och jag fick kisa mot det starka ljuset. 

   För ett ögonblick låg jag alldeles stilla och bara tog in allt, överväldigades utav allt som hänt under det senaste dygnet. Ett leende spred sig över mina läppar innan jag försiktigt sträckte på benen och kände först då armen runt min midja samt kroppen som var uppressad bakom mig. Min blick vandrade ner och jag såg Justins muskulösa arm. Leendet växte sig endast större, försiktigt vred jag på mig för att kunna se på honom.

   Han mumlade något ohörbart medan han rullade över på rygg, fortfarande djupt i sömn. Min hand fann hans bröst och varma hud. Jag log snett medan jag lät blicken vandra över hans alla drag i ansikte, hans välbekanta ansikte som jag älskade så mycket. Hans hår stod rufsigt på hans huvud efter nattens händelser, jag log genast stort vid tanken. 

   Försiktigt drog jag fingrarna genom hans lugg medan jag lutade mig över honom så jag låg halvt på honom. Mjukt kysste jag hans mungipa innan jag fortsatte nerför hans käkben, hals och bröstkorg. Mjuka, lätta kyssar. Ett svagt stön lämnade Justins läppar och jag log roat mot hans hud. Jag fick loss mitt ena ben och la det på hans andra sida innan jag gränslade honom helt. 

   Med händerna på en varsin sida om hans axlar såg jag ner på honom innan jag böjde mig ner och kysste honom försiktigt på läpparna, han rörde lite smått på sig under mig och jag kände hans stånd mot magen. 

   ”Justin...” mumlade jag och kysste honom ännu en gång. ”är... du... vaken?” frågade jag mellan varje kyss jag placerade på hans läppar.

   ”nej” mumlade han efter jag kysste honom en fjärde gång, jag skrattade. Jag kupade hans ansikte och kysste honom sedan mer ordentligt och hårdare. Jag kände hur hans fingertoppar smekte upp längst mina lår, över min rumpa innan hans händer lades på min rygg. 

   Lusten spred sig inom mig vid känslan av Justins läppar på mina och hans händer som smekte min kropp. Jag stönade lågt när Justins varma tunga kom i kontakt med min egen, jag tiltade huvudet åt sidan samtidigt som jag kände hur Justins händer gled ner och kupade mina bröst.

   Försiktigt rullade jag mina höfter i desperation efter lite friktion, jag slet sedan läpparna från hans för att kunna sitta rakt upp. Hans ögon öppnades och jag mötte hans hasselnötsbruna irisar. Jag log snett ner mot honom och bet löst i min underläpp. På fem sekunder satt även Justin upp och jag satt nu mer i hans knä, hans armar slingrade sig runt min midja och jag la en hand runt hans nacke. 

   ”jag älskar dig” viskade han mot mina läppar. ”så otroligt mycket och jag har fortfarande svårt att tro att detta händer på riktigt” jag tittade honom rakt i ögonen och såg uppriktigheten i dem. ”jag har drömt om dig så många gånger att jag inte vet vad som är en dröm eller verklighet längre” hans ord lämnade mig mållös tills jag bestämde mig för att göra mig av med det tunga samtalsämnet. Det fanns tid för det senare. 

   ”hm... vad kan jag göra för att få dig övertygad om att detta inte är en dröm då?” frågade jag med en förförisk röst medan jag busigt tiltade huvudet åt sidan. ”huh?”

   Justin endast stirrade på mig för ett ögonblick innan han skrattade till. Jag lutade mig fram och pressade läpparna mot hans samtidigt som jag flätade in fingrarna i hans hår. Justins händer gled ner till mina höfter. 

   Jag ställde mig upp på knäna och sekunden efter fyllde han mig upp, mitt huvud föll bak och en flämtning lämnade min mun. Justin stönade mot mitt nyckelben. ”oh, fuck... Justin” med hjälp utav Justins händer på mina höfter lyfte jag mig själv upp och ner på honom.

   ”baby” viskade Justin mot min hals innan han lämnade fjäderlätta kyssar på min hud. Min hand letade sig upp över hans överarm innan jag drog den genom hans hår, jag drog försiktigt i hans lugg medan våra kroppar fortsatte röra sig perfekt med varandra.

   Våra andetag blev flämtande och kom ut stötvis. 

   ”ugh... jag älskar dig” våra blickar möttes och känslan blev tusen gånger mer intensiv. Jag stönade högt och lutade min panna mot hans. 

   ”jag älskar dig också” flämtade jag fram. ”tveka aldrig på det, aldrig” 

   Ögonblick senare kom vi båda två och Justins armar spändes runt mig och tryckte mig närmre mot hans bröstkorg. Våra andetag gick tillbaka till det normala och jag lutade mig tillbaka i hans famn. 

   ”godmorgon förresten” sa jag muntert och Justin skrattade glatt. 

   ”godmorgon” svarade han och kysste mig lätt. 

 

 

   Jag var tillbaka i Justins kök som jag tillbringat så mycket tid i, iklädd hans skjorta från gårdagen stod jag och skar upp ett äpple. Bubble satt nere vid mina fötter och såg vädjande på mig. 

   ”nej, du får inget. Du tycker inte ens om äpple, lita på mig. Jag har försökt ge dig förut” sa jag men han endast trampade otåligt på stället. ”du är inte den smartaste hunden i kenneln va?” skratt hördes bakom mig och jag vände mig leendes om för att möta Justins blick. 

   ”åh, vad skrattar du åt då?” frågade jag och pekade med den lilla kniven mot honom. Han log och gick fram till mig, hans armar slingrade sig runt min midja innan han kysste min kind. 

   ”du är bara så himla söt” jag fnissade och log mot honom. 

   ”tack så mycket, love” han log brett innan han lät mig återgå till att skära mitt äpple. En kvart senare satt vi vid bordet med vår frukost framför oss, jag höjde skeden med yoghurt och en äppelbit till min mun innan jag tuggade och svalde. Justin satt med sitt glas höjt och blicken fastklistrad vid sin telefon, hans pannan var smått rynkad som om han verkligen koncentrerade sig eller att han inte förstod vad han gjorde. 

   ”vi kommer få besök senare” sa han sedan och såg på mig, jag höjde frågande på ögonbrynen som för att säga ‘vilka?’. ”vänner” jag log. Under tystnad fortsatte vid äta tills jag blev klar och ansåg att det var dags att ta tag i det tunga, jag sköt skålen åt sidan innan jag la båda armarna på bordet och såg på honom. 

   ”så...” började jag tveksamt. ”även om allt är tillbaka så är jag fortfarande lite borta om vad som faktiskt hände” Justin kliade sig på överarmen och jag såg först nu de nya tatueringarna som pryde hans hud. Ett tigerhuvud samt flera andra på hans underarm, jag såg förvånat på dem innan jag omärkbart skakade på huvudet för att samla tankarna. Det gjorde honom enbart sexigare i alla fall. 

   ”ehm... jag landade i Stratford och det första jag får reda på är att du och Chaz hade varit med i en bilolycka. Vi kom till sjukhuset och det var bokstavligen kaos, alla sprang runt och allt var så himla oklart. Senare får vi reda på att Chaz har tagits in på operation för alla sina brutna ben och du...” han tystnade, hans blick var klistrad i bordet. Jag såg bekymrat på honom innan jag sträckte mig efter hans hand, stödjande kramade jag hans hand och log uppmuntrande. 

   ”de knäckte tillbaka din höft och du skrek... jag tror aldrig jag har hört något så hemskt, i hela mitt liv. Inte nog med det så stannar ditt hjärta lite senare” jag svalde, mitt hjärta hade stannat? ”jag trodde min värld hade gått sönder när de förklarade dig död, när de i stort sett sa att de skulle ge upp. Men jag fick dem att försöka igen och magiskt nog fick vi svar, på fem sekunder var du borta igen. Du hamnade i en koma, var borta i lite över två veckor och när du vaknade upp igen...” han såg upp och jag kunde se sorgen i hans vackra ögon. 

   ”tiden medan du var... borta... har varit den hemskaste, jobbigaste tiden i hela mitt liv. Jag försökte inte ens säga åt mig själv att gå vidare för att jag ville verkligen inte. Jag ville inte tro att du aldrig skulle få tillbaka minnet, att jag hade förlorat dig för evigt. Inget gjorde mig glad. Jag stängde in mig själv, i mig själv” 

   ”jag är ledsen” fick jag kvävt fram på grund av tårarna som jag försökte hålla tillbaka. Justin skakade på huvudet och sträckte fram sin hand för att lägga dem om min kind, genast la jag mina egna över hans och tryckte hans hand mot min kind. 

   ”inget utav det där spelar någon roll längre, det som spelar roll är att du är tillbaka, du är hos mig igen. Jag bryr mig inte om något annat. Jag bryr mig inte om de senaste månaderna” jag snyftade till och Justin drog till sig sin hand innan han ställde sig upp, rundade kanten och drog in mig i sin famn. Jag la genast armarna om honom och tryckte in mitt ansikte i hans bröst. 

   ”att veta att du är tillbaka och älskar mig igen gör upp för precis allt annat. Gå inte runt och tänk på det eller känn dig skuldmedveten, för inget var ditt fel. Absolut inget” mina axlar skakade för att jag grät så häftigt, allt träffade mig som en påse tegelstenar. Jag hade verkligen tappat allt, minnet utav min familj, utav mina vänner, utav min pojkvän.

   ”jag är så ledsen” 

 

 

*

 

”Justin!” skrek jag högt och trippade glatt fram på parketten på jakt eftersom honom, jag fnittrade exalterat. Ny klädd i en pastellgrön, veckad kjol tillsammans med en fint mönstrad magtröja och en ljus jeansväst över. Mitt hår som nu var kort hade även blivit ännu mer lockigt och låg busigt runt mitt ansikte men jag hade ändå satt en blom diadem på huvudet som prydnad. 

   ”köket” hörde jag hann svara. Jag fnittrade igen innan jag sprang in i köket. Utan att titta in vände jag endast ryggen till och drog upp kjolen för att visa min bakdel. Jag hade hittat de svarta trosorna som det stod ‘Justin’s Hands Only’ på tillsammans med två små handavtryck. 

   ”titta vad jag hittade!” utbrast jag. ”kommer du ihåg?” jag vände på huvudet för att se på honom och märkte först då att han hade sällskap. Förvånat såg jag på de två mörka killarna som stod lika förvånade och såg på mig. Jag släppte kjolen och sken upp i ett glatt leende. 

    "halloj! Jag hörde inte att det var fler" utbrast jag glatt och killarna såg något chockerade ut fortfarande medan Justin log roat. ”kanske inte det mest idealiska första mötet men, hej i alla fall” jag sträckte fram handen mot den första killen, han såg vagt välbekant ut men jag kunde inte riktigt sätta fingret på vart jag hade sett honom förut. Han var Justins vän i alla fall. 

   ”Penny” killen log och skakade min hand. ”lil Twist” jag nickade glatt och såg sedan på den andra killen som log brett och skakade min hand. 

   ”lil Za” sa han sedan. ”så du är tjejen som har Justin virad runt sitt lillfinger?” genast spred sig en stark rodnad på mina kinder innan jag sneglade på Justin som himlade med ögonen. Jag skrattade generat. 

   ”det stämmer om det inte är så att han har skaffat sig en ny tjej” svarade jag och såg sedan menande på Justin medan jag satte händerna i sidorna, Justin skrattade innan han lutade sig fram och kysste mig snabbt. 

   ”skulle aldrig hända” svarade han så lågt att bara jag hörde, jag fnittrade och log brett mot honom.

 


 

hm... jag vet inte ens om jag tycker om vad jag har skrivit o det känns inte bra att detta är det som jag ger er efter att ni har fått väntat så länge. =/ nej, inte nöjd med mig själv. det här kapitlet är lite överallt tycker jag o väldigt... knäppt. usch... nej, jag låter det vara här så länge. men se det i alla fall som ett mellankapitel. 

kapitlena som kommer härnäst kommer vara mer roliga o mysiga där jag fokuserar mest på Jenelope o alla vännerna. innan allt kommer tillbaka med ett "BANG!". xP thihih... 

men vad tycks? ni kanske tyckte om det? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! 

de betyder allt o ni har varit helt underbara på senaste tiden o bara överröst mig med kommentarer. o jag är så otroligt tacksam för det. ni har ingen aning. TACK! TACK! TACK! 

 

puss&kram. ♥


Skriven av: lilla jag

jättebra

2013-06-19 @ 22:23:57
URL: http://storysbybeliebers.blogg.se
Skriven av: Ebba

Haha fall Penny

2013-06-19 @ 22:23:57
Skriven av: Anonym

HON VAR JU GRAVID KVINNNAAA <3 GUD VILL HA MEEER <3

2013-06-19 @ 22:26:37
Skriven av: beliebern

Jättebra skrivet, älskade kapitlet! Men en fråga, när kommer justin berätta för Penny att hon var gravid?:O eller har jag missat när han berättade?

2013-06-19 @ 22:38:29
Skriven av: teennovells.blogg.se

Hahahahah, well...
You know what I think ;) :*

2013-06-19 @ 22:46:34
URL: http://teennovells.blogg.se/
Skriven av: Ebba

Det var helt fantastiskt! Älskade det! Vill bara ha mer mer mer!

( jag undrar en grej; dramat som kommer om ett tag; kommer de handla om Justin och Penny eller någon annan? Tex Hennes dumma pojkvän hon hade innan, som utnyttjade henne, u know? :3 )

2013-06-19 @ 22:50:22
URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se
Skriven av: Anonym

Älskar varda jävla kapitel! Du är så jävla grym!

2013-06-19 @ 22:52:59
Skriven av: Emilia<3

ÄLSKAR din novell!! <3

Bästa! <3

2013-06-19 @ 22:56:19
Skriven av: Jessica

Är så glad över att dem hittat tillbaka till varandra igen!
Haha, lite pinsamt där i slutet! lol

2013-06-19 @ 23:18:43
Skriven av: Cassie

OMG så jävla pinsam om det händer på riktigt framför dens pojkvän och hans vänner... Om det hände mig så skulle jag döö

2013-06-19 @ 23:26:48
Skriven av: Anonym

Bang igen? Dog ju nästan sist.. ;D

2013-06-19 @ 23:35:47
Skriven av: Celebnovell

Love It! ♥♥

2013-06-20 @ 00:06:23
URL: http://Celebnovell.blogg.se
Skriven av: Adina

Mer nuuuu

2013-06-20 @ 08:49:16
Skriven av: Anonym

amazing!

2013-06-20 @ 10:06:55
Skriven av: Julia

LOL! Dog ju i slutet kunde knappt läsa och jag skämdes åt Penny!!! Älskar din novell! <3

2013-06-20 @ 13:14:08
Skriven av: Goda

Kapitlet var jättebra,'egentligen.. Men det kändes inte riktigt bra på slutet. Det var inte riktigt Penny, men jag ska inte säga nåt för du skapade henne.. men det är min åsikt. Ville bara säga det, annarsvar du ju riktigt bra.. Fasiken, älskar hur du skriver<3

2013-06-20 @ 14:04:42
Skriven av: Evelina

Super bra!

2013-06-21 @ 00:21:25
Skriven av: Jossan

Jag tycker att det ändå var ett bra kapitel! Men innan du kommer till drama delarna tycker jag att du ska få me Penelopes teckningar, jag vet inte riktigt hur men Justin borde få veta att hon tänkte på honom även om hon inte mindes riktigt, men att hon ritade av honom du vet när hon inte hade nåt minne, han borde få se dom! Längtar till dramat, hoppas det är om Hector, gillar när du gör det spännande! Yo da best<3

2013-06-21 @ 17:47:15

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback