Kapitel 85 - Jag Bryr Mig Inte Om Att Det Har Gått Månader

 

PREVIOUS:    "halloj! Jag hörde inte att det var fler" utbrast jag glatt och killarna såg något chockerade ut fortfarande medan Justin log roat. ”kanske inte det mest idealiska första mötet men, hej i alla fall” jag sträckte fram handen mot den första killen, han såg vagt välbekant ut men jag kunde inte riktigt sätta fingret på vart jag hade sett honom förut. Han var Justins vän i alla fall. 

   ”Penny” killen log och skakade min hand. ”lil Twist” jag nickade glatt och såg sedan på den andra killen som log brett och skakade min hand. 

   ”lil Za” sa han sedan. ”så du är tjejen som har Justin virad runt sitt lillfinger?” genast spred sig en stark rodnad på mina kinder innan jag sneglade på Justin som himlade med ögonen. Jag skrattade generat. 

   ”det stämmer om det inte är så att han har skaffat sig en ny tjej” svarade jag och såg sedan menande på Justin medan jag satte händerna i sidorna, Justin skrattade innan han lutade sig fram och kysste mig snabbt. 

   ”skulle aldrig hända” svarade han så lågt att bara jag hörde, jag fnittrade och log brett mot honom.

 


 

Justins Perspektiv. 

   Jag svävade på moln. Bokstavligen. Eller det var så det kändes i alla fall och jag hade slutat bry mig om allt var en dröm eller verklighet för det enda som betydde något var att hon var hos mig igen. Jag kunde leva för evigt i den här drömmen. 

   ”så vad hände?” jag såg upp från kulorna på biljardbordet medan jag fungerade på vilket drag jag skulle göra härnäst, jag mötte Lil Za’s blick. Jag kliade mig i nacken och satte ner biljardköns botten mot golvet. 

   ”tydligen så hade det första jag någonsin sagt till henne triggat igång allting” svarade jag och flyttade vikten till min ena höft. ”och sedan tog hon sig till min inspelning och... här är vi nu” 

   ”vad var det du sa?” frågade han nyfiket med ett retsamt leende, Lil Twist såg upp från sin mobilskärm där han satt i soffan på ena sidan utav rummet med Tuts liggandes bredvid sig. 

   ”är inte du lite för gammal för att gå på dagis” svarade jag med ett leende, de båda skrattade genast högt och jag ryckte på axlarna. ”töntigt jag vet men...” återigen ryckte jag på axlarna. Det var den bästa och mest viktiga meningen jag någonsin sagt i hela mitt liv, den hade avgjort allt. 

   ”oh God...” fick Lil Za fram när han äntligen slutat skrattat, jag himlade med ögonen. Jag lutade mig fram över biljardbordet och sköt iväg den vita bollen och skicklig som man är åkte alla ner i ett varsitt håll. Jag log nöjt och Lil Za himlade med ögonen från barstolen han satt vid bredvid det lilla bordet. Sekunden senare slogs ytterdörren igen och en låg röst hördes. 

 


نعرفكم(1) Tumblr

 

 

   ”Penny?” frågade jag och muttrandet tystnade innan steg närmade sig. Hon hade ett irriterat och argt ansiktsuttryck när hon steg in i rummet och jag såg frågande på henne tills hon stannade till och såg sig storögt omkring. 

   ”okej, för det första. Hur kommer det sig att jag aldrig har sett det här rummet?” frågade hon, jag såg mig omkring innan jag ryckte på axlarna. ”goddamnit, det här huset är stort” jag flinade roat, hon fortsatte inspektera rummet innan hennes blick fastnade på tavlorna bakom mig på väggen. Hennes ögon spärrades genast upp innan en flämtning lämnade hennes mun. 

   ”det-det... oh my God... va-varför... de är-” 

   ”det är dina” svarade jag bekräftande. ”jag sa ju att min mamma handlat tavlor från dig, några utav dem hamnade här” hon såg chockerat på mig ännu en liten stund innan hon skrattade till. 

   ”återigen, världen är bra liten” mumlade hon och jag log roat. 

   ”varför var du så upprörd?” frågade jag sedan försiktigt och pekade mot henne med biljardkön. Hon såg för ett ögonblick frågande på mig innan det verkade klicka för henne och hon fylldes återigen utav ilska och irritation, hon stönade frustrerat och drog en hand genom håret. 

   ”jag behövde bara ventilera av mig om hur LA killar är totala skitstövlar! Jag menar, kom igen. Jag tänker inte ge dig min hund, jag tänker inte gå på någon himla fest, jag tänker inte kliva in i din bil, jag tänker inte låta dig röra mig, jag tänker inte ha sex med dig! Hur svårt kan det vara, vad ska jag behöva göra!? Sätta en stor neon skylt i pannan som det står ‘jag är inte intresserad’? Huh?” andfått vände hon såg mot oss med stora ögon som ville ha svar, stumt stod jag och såg på henne ett ögonblick medan jag försökte ta in vad hon just sagt i ungefär ett andetag. 

   ”ehm... va?” frågade jag tillslut och hon suckade trött. Jag sneglade på killarna som såg lika borta ut som jag kände mig. 

   ”killar är dumma bara, det är det jag vill få fram” svarade hon och viftade avfärdande på handen. Jag rynkade på pannan innan jag skrattade. Okeeeej... tänkte jag för mig själv och Penny himlade med ögonen åt mig innan hennes blick drog åt tavlorna igen. Hon fick något fundersamt i ögonen medan hon försiktigt la huvudet på sned. 

   ”på tala om målningar...” mumlade hon sedan och var, vips, borta. 

   ”okej, hon må tycka killar är dumma men tjejer...” Lil Za skakade på huvudet. ”dem är som från en annan planet” jag skrattade lågt och ställde tillbaka biljardkön tillsammans med de andra. Jag bar upp Tuts i famnen innan vi gick mot köket, jag gäspade smått och släppte ner henne vid hennes matskål på bänken. Vi hade behövt flytta upp Tuts matskål och vattnen nu när Penny är här då Bubble annars hade ätit upp allt, tjockis. 

   Tankspritt öppnade jag ena kylskåpsdörren och tog ut en kolsyrat vattenflaska och anslöt mig till killarna runt den stora köksön. 

   ”du ville veta hur jag hade saknat dig fast jag inte visste vem du var” skrämt vände jag på huvudet för att se Penny komma in genom dörröppningen med en tunn bunt papper i olika storlekar. Jag rynkade frågande på pannan innan det gick upp för mig vad hon menade. Jag gick från nyfiken till extremt nyfiken. Hon gick fram till mig innan hon lade ner arken på bordet framför mig, jag såg ner och spärrade genast upp ögonen. Det var som att se in i en spegel, så bra var dem. 

  

 
 

Penelopes Perspektiv. 

   Jag lade ner alla teckningar jag hade ritat på Justin framför honom i en liten hög för honom att bläddra genom, jag såg på hans ansikte och hans ögon var uppspärrade och hans mun något öppen i chock. Sedan sträckte han försiktigt fram handen och flyttade den översta för att se nästa. 

   ”även fast du var där på sjukhuset och jag inte ville ha något med er att göra... eftersom ni påminde mig om att det var något som saknades, något jag inte förstod. Jag fick skuldkänslor, jag mådde uruselt på grund av att jag inte kunde fixa vad det än var ni ville få fixat” började jag förklara medan Justin bläddrade vidare till nästa. Twist och Za satt på andra sidan bordet och såg intensivt på teckningarna. 

   ”när jag senare fick åka hem igen och Stacey lärde mig hur jag målade samt ritade så kom det bara, jag började rita på ett huvud och insåg inte för än jag var klar att det var du. Jag gjorde flera stycken och tog sedan upp det med pappa. Jag frågade vem du var... men han svarade att jag var ett fan utav dig, ett stort” Justins huvud vändes genast mot mig medan han såg på mig med misstro och en aning ilska. ”det är såhär jag visste att jag saknade dig, inom mig så visste jag att du betydde något mer än de andra. Något jag då inte förstod” min blick vändes mot teckningarna igen och jag Justins bruna blick på pappret möta min. 

   ”men-men i parken?” frågade han låg röst. 

   ”för det första så såg jag dig inte för än du pratade och jag vet inte riktigt... jag blev rädd och sedan... jag satt säkert i flera timmar i mitt rum när allt kom tillbaka för jag kommer inte ihåg att någon tid hade passerat men när jag ‘kom tillbaka’ så höll solen på att gå ner” han vände blicken mot mig igen innan han såg på teckningarna, jag såg hur han svalde. Det var mycket att ta in. 

 

 

   ”tro mig, jag skrek på honom innan jag åkte” Justin fnös ilsket och jag gosade in mig mer i hans famn. Vi låg i sängen, på väg att sova när Justin tagit upp ämnet - min pappa. Jag förstod honom helt, pappa har varit en stor motståndare i vårt förhållande. En ännu större än hatet från hans fans då detta var från ett personligt håll. Han har inte slagits rättvist heller. 

   ”men jag kan inte förstå att han sa att du bara var ett fan!” utbrast Justin. Jag kramade honom hårdare i ett försök att lugna ner honom och få honom att tänka på annat. 

   ”jag vet inte heller Justin” svarade jag och kände hur han suckade kort efter. Jag hörde hur han muttrade något lågt, för lågt för mig att höra så jag struntade i att fråga vad han sagt. ”jag har alltid varit ett fan utav dig, du är en bra förebild men jag måste medge att jag tycker att jag klassificeras som något annat också” Justin skrattade till och jag flinade lyckat. 

   ”du är definitivt något annat också” mumlade han innan jag kände hans läppar mot min hals. 

 

*

 

Måndag, 6:e April. 

   Försiktigt skrapade jag av nutellan från skeden med jordgubben innan jag stoppade den i munnen i tuggade. Ett nöjt leende bredde ut sig på mina läppar innan jag lutade mig tillbaka i stolen, Justin satt mittemot mig med armbågarna på bordet och huvudet lutad i sin ena hand med en egen jordgubbe i den andra. Solen sken som vanligt och värmen var nästan för mycket, men bara nästan. 

   ”så vart ska du nu då?” frågade jag och vände bort blicken från utsikten till Justin. Han tuggade klart innan han svalde och föll tillbaka mot stolsryggen. 

   ”du menar vi” påpekade han medan han såg menande på mig och jag rodnade svagt. ”Storbritannien” sa han sedan och jag nickade. ”vi har kört hela Nordamerika nu-” 

   ”non-stop?” avbröt jag förvånat och Justin skrattade till. 

   ”nej, vi hade en liten paus vid jul och nyår där” svarade han med ett leende. ”i alla fall, vi har kört hela Nordamerika, nu är det Storbritannien och sedan vidare över Europa” jag nickade återigen och såg upp över landskapet medan jag tänkte på det han precis sagt. Storbritannien. Europa. Wow. Sedan klickade något annat i mitt huvud, något väldigt viktigt. 

   ”oh my God, nyår!” utbrast jag och Justin rynkade frågande på pannan. ”jag missade vår ettårsdag! Jag...” jag stirrade på honom i jakt efter en reaktion men han endast nickade sorgset och såg ner i bordsskivan. Sorgen sköljde genast över mig, han hade behövt fira den ensam. 

   ”jag bryr mig inte om att det har gått månader, det är något som måste se till att firas” sa jag och viftade med fingret, Justin log snett och sedan slog ännu en viktig händelse mitt huvud. ”din födelsedag, herregud! Du är 20 år, Justin! 20. Det är ju inte klokt... och jag är 18. 18! Jag är myndig” jag skakade på huvudet medan Justin skrattade lågt åt mig från andra sidan bordet. 

   ”yes och hur känns det?” frågade han och lutade sig fram på armbågarna igen, jag såg med stora ögon på honom medan jag försökte lista ut vad jag kände. 

   ”besviken och arg” svarade jag tillslut. ”jag missade min 18 årsdag, jag missade din 20 årsdag och jag missade vårt ettårsdag. Jag missade den största födelsedagen man har typ... argh!” jag slog näven löst i bordet som för att ta ut min ilska och Justin flinade. 

   ”men vet du vad?” frågade jag och han skakade roat på huvudet. ”det kommer ändras, jag ska minsann se till att fira. Jag ska... jag ska minsann göra något drastiskt” jag knäppte med fingrarna som att en idé skulle komma magiskt ner till mig med hjälp utav mina knäppningar. 

   ”som vad?” frågade Justin och jag vände blicken mot honom, jag öppnade munnen men hade inget bra svar tills mina ögon fann tatueringarna på Justins armar. Genast pekade jag på dem. 

   ”tatuering! Jag ska skaffa mig en tatuering” utbrast jag glatt. ”jag har alltid velat haft en men har inte fått skaffa en för mina föräldrar. Men nu, nu är jag 18 och kan bestämma över mig själv” jag strålade glatt och Justin skrattade åt min entusiasm. 

   ”okej, vad ska du ha för tatuering då?” frågade han, jag suckade frustrerat. Så långt hade jag inte tänkt, damnit. 

   ”hm... jag vill nog ha en text och inte en figur” sa jag. ”figurer är så lätt att bli onöjd med tycker jag” Justin nickade förstående och jag la huvudet i ena handen medan jag tänkte. Det behövde vara något betydelsefull, något som jag aldrig skulle ångra. Det skulle ju sitta där resten utav mitt liv. Då slog det mig - något betydelsefullt, såklart. 

   ”jag vet” sa jag och nickade gillande medan Justin såg nyfiket och frågande på mig. 

 

 

 

   ”kommer det göra ont?” frågade jag Justin och kramade hårt hans hand. Han vände blicken mot mig och log snett. 

   ”kan det göra, men det beror lite från person till person. Men du ska veta att där på sidan så är det lite extra känsligt” svarade han. ”men det kommer gå fin fint” försäkrade han sedan vid mitt något panikslagna ansiktsuttryck. Ritningen över tatueringen var klar och vi hade fått åsikter utav tatueraren som gjort lite sista åtgärder på den. Han hade sedan visat upp det färdiga resultatet och jag var hur nöjd som helst. 

   Justin hade fem sekunder efter att jag presenterat vad jag velat ha sagt att han skulle ha en precis likadan, jag hade lett glatt. Texten betydde mycket för oss båda, den hade avgjort allting. 

   ”okej, du måste ta av dig tröjan men bh:n kan du lämna på och sedan lägga dig på sidan” jag nickade förstående och tog tag i kanten på tröjan jag hade på mig och blev ståendes i en bh utan varken axelband eller knäppning i ryggen. Jag hade valt just den eftersom jag misstänkte att jag skulle behöva sitta tröjlös. Jag la mig ner på sängen och rullade runt på sidan så jag kunde se Justin. 

   ”alltså nu är det typ tredje gången jag ser dig bära en sådan där och jag förstår den verkligen inte. Hur sitter den fast?” jag skrattade till medan jag kände hur tatueraren satte fast pappret med tatueringen på min sida, precis vid revbenen innan han drog bort det och kvar på min hud var den i blått bläck. 

   ”det finns lite olika, men den här fungerar lite som sugklockor. Den suger sig fast i huden ungefär och sedan får man lirka loss den lite” svarade jag och Justin nickade imponerat medan han fortsatte inspektera mina bröst. Jag slog lätt till honom och han såg frågande på mig.

   ”sluta stirra” mumlade jag och han skrattade. 

  ”okej, då var det dags” genast sträckte jag mig efter Justins hand medan jag hörde hur maskinen satte igång och i nästa sekunden nuddade nålen min hud. 

 

 

    Tillsammans stod vi framför spegeln medan vi studerade våra sidor, jag hade den på min högra sida medan Justin hade den på sin västra. ”är inte du lite för gammal för att gå på dagis?” stod det i ganska klassiska bokstäver i fyra rader nerför våra sidor. Jag var otroligt nöjd. 

   Jag vände blicken mot Justin och log brett. ”jag älskar dig” sa jag mjukt innan jag sträckte på mig, han la händerna på mina höfter och log snett. 

   ”jag älskar dig också” mumlade han innan kysste mig. 

 

 

   ”det kliar!” utbrast jag frustrerat och slängde upp armarna i luften innan jag krökte händerna till klor för att motstå impulsen att klia på min tatueringen som tatueraren noga sagt att man inte skulle göra. 

   ”kom hit” sa Justin från soffan. ”salva hjälper” jag gick fram till honom och satte mig i hans knä. Jag drog upp min tröja och han smörjde mjukt över texten, efter en stund hjälpte det faktiskt och jag kunde andas ut. Klockan började snart närma sig middagsdags och min mage kurrade. 

   ”dags för mat kanske?” frågade Justin roat och jag flinade tillbaka innan jag nickade och studsade upp ur hans knä. Glatt trippade jag in i köket och fram till kylskåpet. Plötsligt plingade det på ytterdörren och jag sträckte genast upp ryggen igen. 

   ”jag öppnar!” ropade jag till Justin som fortfarande var utom synhåll, jag drog in ett andetag medan jag sträckte mig efter handtaget och öppnade upp. Ett tjut fyllde mina öron och jag stelnade skrämt till.

 


 

okej, så det hände lite olika saker... Penny fick ett litet utbrott, Justin fick se teckningar, de båda skaffade sig en tatuering (o jag är medveten om att Justins 'jesus' tatuering sitter på vänster sida men för tillfället kan vi väl flytta den till andra sidan? bra? great!) o vem tror ni det är hon öppnar till? 
 
vem tror ni? vad tycks? KOMMENTERA, KOMMENTERA, KOMMENTERA! ♥ ÄR SÅ OTROLIGT TACKSAM, TACK SÅ MYCKET! JAG ÄLSKAR ER ALLIHOPA! TACK, TACK, TACK! 
 
PUSS&KRAM.  ♥
 
ps. jag har inte läst genom det så jag ursäktar om det är miss utav ord eller stavfel.. jag läser genom det senare. ds.

Skriven av: Ebba

SO CUTE!!!!!

2013-06-22 @ 22:52:10
Skriven av: Emma

Alltså. Vet du hur mycket jag stalkar din blogg eller? Seriöst. DIN BLOGG ÄR DEN BÄSTA I HELA VÄRLDEN OKEJ! Sluta aldrig skriva för du är helt fantastisk! <3

2013-06-22 @ 23:02:19
Skriven av: Ebba

OMG SÅ HIMLA BRA!! GAH DE ÄR SÅ SÖTA<3333333333 vill bara dö, gah så gulliga!
MER <3

2013-06-22 @ 23:23:26
URL: http://mybieberlovestorys.blogg.se
Skriven av: Anonym

Såå sjuukt BRA!
JAG ÄLSKAR DET!!!!

2013-06-22 @ 23:42:05
Skriven av: Jessica

Gud vad gulligt att dem har lika dana tatueringar! Och den texten, blev tårögd!
Vem fan öppnar hon dörren för?!

2013-06-23 @ 00:06:06
Skriven av: teennovells.blogg.se

OH MY GOD KVINNA!
Varför plågar du mig såhär? Om inte nästa del kommer senast i övermorgon så, så, så...
ARGH!
Kom ihåg...
JAG FUCKING VET VART DIN FUCKING BREVLÅDA BOR!

2013-06-23 @ 00:18:33
URL: http://teennovells.blogg.se/
Skriven av: Celebnovell

Pga tjutet där på slutet tror jag det år några fans. Haha. Jag älskar detta!

2013-06-23 @ 00:36:34
URL: http://Celebnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

Gissar på Spencer;)

2013-06-23 @ 03:53:38
Skriven av: Adina

Awesome :D

Ingen aning vem de kan va...?

2013-06-23 @ 08:20:58
Skriven av: Jossan

Åh vilket bra kapitel! Och han fick se teckningarna som jag ville! Och det där med tatueringarna, så bra idé och så gulligt!! Vem står där? Jag tror det är Hector eller hennes pappa, längtar tills att få veta! <3

2013-06-23 @ 13:45:03
Skriven av: Fanny

Jag har två gissningar antingen Hector eller hennes pappa. Men det var jätte bra :D

2013-06-23 @ 15:18:53
Skriven av: Emilia<3

Älskar din novell!! <3

2013-06-23 @ 16:23:06
Skriven av: Julia

Jätte bra som vanligt och as gullig text! Jag tror det är hennes pappa som kommer! Längtar tills nästa kapitel!! <3

2013-06-23 @ 17:24:57
Skriven av: Bella

Åh ÄLSKAR det!! Nästa? <3 så gulligt med matchande tatueringar :)

2013-06-23 @ 22:33:44
Skriven av: Evelina

Super bra!

2013-06-23 @ 23:57:57
Skriven av: biebersfru

omgg så bra meeeeeeeeeeeeeeeer

2013-06-24 @ 00:00:19
URL: http://justinnovell.devote.se
Skriven av: Goda

Love it, men fattat inte en sak.. Vem är Tuts? Är de hans hund, eller? Är inget super-fan av Justin så.. Kan det vara fans som står utanför dörren? Eller Spencer..? Nää, hon skulle inte stelna med Spencer.. Det måste vara Bieber's fans ;)

Svar: Tuts är katten i det översta collaget o det är Justins katt. =) tack! kram.
Linn Halldin

2013-06-24 @ 01:54:04
Skriven av: Nina

Tuts e justins katt:)

2013-06-24 @ 18:46:05
Skriven av: Anonym

Tror det är fans...

2013-06-24 @ 22:09:28
Skriven av: Thilda

så söt att dom skaffade lika dan tattoo! :) btw: bra kapitel.
jag tror typ att det är chad och ryan som kom! :D

2013-06-25 @ 18:26:45
Skriven av: Emily

Hej, älskar din blogg. Vill du ha länkbyte? både i menyn och i inlägg? :)

Svar: för att göra inläggs byte så behöver du ha minst 170 besökare varje dag (för att det ska hjälpa mig också.. =)) men i menyn, självklart! kram och TACK!
Linn Halldin

2013-06-25 @ 19:22:07
URL: http://lmssy.blogg.se/

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback