54 - And The Cameras Will Roll In...

PREVIOUS:    ”Det kommer gå bra, låtsas att inte kamerorna är där så kommer det gå galant” mumlade han mot min tinning innan han försiktigt kysste den. Jag log mot honom. 

   ”Okej, 10 minuter sedan börjar vi filma!” ropades det genom huset. 

   ”Så iväg med dig nu, Lady V tar med dig så du får dina kläder och smink” en kvinna med blont hår och mörk utväxt, brett leende kom fram till mig och tog mig i armen. Jag kastade en sista aning panikslagen blick tillbaka mot Justin som log lugnande innan jag lät mig dras med. O’boy!

  


 

Tio minuter blev till femton minuter, femton minuter blev till trettio minuter och tillslut hade fyrtiofem minuter passerat innan jag fick lämna den lilla mini ”salongen” där de sminkat mitt ansikte och till min stora glädje färgat mitt hår. Så istället för mitt pastell rosa hår hade jag nu istället väldigt ljusblont hår. 

   Förenklade processen att sedan färga det till någon ny galen färg med tusen, härfärg fäster bäst i ljust hår nämligen. Iklädd ett svart linne med spetskant i urringen och ett par hipster formade trosor gick jag ut i en utav korridorerna. Jag kom fram till ett rum där de hade ställt upp flera kameror från olika vinklar framför en säng, ett duntäcke och flera kuddar låg i den. Rummet var vackert inrett och hade samma gammeldags känslan över sig. Guldramar, änglamålningar. 

   ”Bra, Penny du är här” mannen om jag fått reda hette Anthony och var direktören kom fram till mig. ”och jag ser att du har fått håret färgat, perfekt. Justin kommer alldeles strax, sedan kommer vi filma scenen som kommer vara ganska utspridd genom hela videon. Det kommer i stort sett utspela sig med att ni umgås i sängen, ni ska gulla runt” jag nickade förstående medan jag tog in instruktionerna. Han lämnade mig sedan vid dörröppningen och gick för att se till att kamerorna stod på rätt ställen, jag slängde fram håret och rufsade till det med händerna. Bredvid mig kände jag hur någon ställde sig. 

   ”Vart är Penny?” jag log roat då jag hörde att det var Justin, jag rätade på ryggen och slängde tillbaka håret över ryggen. 

   ”Här är jag” svarade jag och Justin såg förvånat på mig, hans blick svepte över mitt ansikte och hår. 

   ”Du är... blond” fick han sedan fram, höjde handen och strök med den över min hjässa. Jag nickade, plötsligt osäker inför hans blick. Tänk om han tyckte jag såg hemsk ut? ”du är jätte vacker” fortsatte han sedan och jag släppte ut andetaget som jag hållit inne. Jag log generat och Justin skrattade lågt. Min blick svepte över hans kropp, han var ledigt klädd i en vit t-shirt och svarta jeans som hängde lika lågt på hans höfter som alltid och ett par svarta supras på fötterna. 

   ”Den där sängen får mig att bara vilja sova...” mumlade jag medan jag såg på sängen, Justin knuffade lekfullt till mig innan han fram och satte sig emot huvudgaveln. Han öppnade sedan armarna och jag gick med ett trött leende fram till honom och la mig i hans famn. ”jag har ju inte ens hört låten som tillhör videon” anklagade jag efter en stund, Justin skrattade. 

   ”Du kommer höra den så många gånger inom dessa dagar att du kommer bli trött på den, jag lovar” svarade han och nu var det min tur att skratta. 

 

 

I säkert två timmar spenderade vi den sängen, rullade runt, kysste då och då, satt i varandras famnar, log mot varandra, tog kort på varandra med en väldigt vacker kamera, fingrade med varandras hår, skrev söta texter på varandras kroppar med kayal penna. Vi filmade och filmade om ibland tills Anthony vart nöjd med det material han fått. 

   ”Herregud, jag visste inte att det tog så lång tid att spela in vad som sedan kommer endast vara högst... vaddå, 30, 40 sekunder?” Justin flinade men nickade sedan. 

   ”Du har rätt” sa han sedan, vi hade båda fått på oss nya kläder. Jag en mörkblå bh/topp tillsammans med ett par blomma shorts och eftersom mina fötter inte skulle syntes var jag tillåten att använda mina egna skor. Justin var klädd i samma kläder men fått på sig en jeans väst. Vi skulle spela in något som de påstod inte skulle ta värst lång tid då vi skulle äta lunch efteråt, hand i hand gick vi över gruset och bort genom en grind som sedan förde oss till platsen där vi skulle stå. Utsikten sträckte sig utav över staden och man kunde se trafiken och husen, civilisationen. 

   ”Okej. Justin, Penny. Ni ska inte göra mycket här, enbart stå här och se ut över samhället. Se ut som om ni tänker på er framtid tillsammans” jag log och gav Anthony en kort nick, jag drog sedan den handen som var sammanflätad i min över mina axlar och la min arm runt hans midja. Jag kunde se i ögonvrån hur han log snett innan han placerade en mjuk kyss vid min tinning. 

   ”Okej, guys! Och kamerorna rullar om... tre... två... ett!” 

 

 

   ”Hur mycket mer är det som jag ska vara med i?” lunchen var färdig äten och alla satt mätta och belåtna ute i solen på den lilla gräsplätten, Justins huvud låg i mitt knä och hans ögon var slutna medan jag lät fingrarna då och då rinna genom hans hår. 

   ”Ehm... Det finns en hustak scen, en där vi cyklar, en där vi ligger vid någon mur, en där jag kommer och hämtar dig, en där jag får stryk på låtsas förstås, en-” 

   ”Okej, jag fattar! Det fanns många” avbröt jag och Justin skrattade. 

   ”Ja, för grejen är att det kommer allt vara småsnutar. Småsnutar utav deras förhållande genom videon som sedan leder till att de båda skiljs åt i slutet. Pappan kommer och drar med sig dottern, du, efter att han har klått ut pojkvännen, jag, och tar med henne hem igen. Det kommer även finns en scen där du är alldeles ensam och en du ska filma in med Michael då han ser vad jag skrivit på din handflata” fortsatte han och tog sedan tag i min hand för att granska det hans skrivit. 'Leave With Me' stod det, jag log. 

   ”Wow, det var inte lite som behöver göras för att få ihop en ynka musik video” sa jag efter en stund, Justin suckade högt.

   ”Nope” svarade han sedan enkelt och jag drog roat på munnen.

   ”Vad ska göras idag då?” frågade jag sedan, jag ville hänga med lite i planeringen. 

   ”Vi tänkte filma hustak scenen senare ikväll då det ska börja skymma när den utspelar sig, sedan ska jag och Michael spela in en tillsammans. Efter det vet jag inte om vi hinner mycket mer, vi kommer fortsätta imorgon och i över morgon om det behövs” svarade han och jag nickade. Jag lät blicken svepa över stället, de ur Justins crew som var här satt omkring oss och småpratade med varandra medan de antingen åt eller drack de sista från deras lunch. 

   ”Justin Bieber!” Justin lyfte genast på huvudet ur mitt knä och såg bort mot rösten, som visade sig vara Anthony. ”15 minuter sedan rullar vi igen, din och Michaels scen” Justin gav Anthony en tummen upp innan han la ner huvudet igen med en suck. 

   ”Då var det dags igen” sa han sedan och reste sig från marken, med hjälp utav hans hand följde jag hans exempel och borstade sedan bort om det kommit smuts på min rumpa. 

  


 

lite från inspelningen, mer om det kommer i nästa kapitel. det kommer inte direkt vara väldigt drama fyllt i de kommande. men det kommer snart! bara några kapitel... kanske 3-4 sedan ska det börja hända saker igen. =)

puss&kram. ♥ kommentera! jag vill veta vad ni tycker. 


Skriven av: Ebba

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!!!!!

2013-03-23 @ 15:49:39
Skriven av: Celebnovell

Jättebra! :)

2013-03-23 @ 19:02:24
URL: http://celebnovell.blogg.se
Skriven av: Anonym

Meeeer

2013-03-23 @ 19:33:08
Skriven av: Anonym

Grymt bra!!! Nästaaaa?!!!

2013-03-23 @ 22:53:43
Skriven av: Ebba

OMG MEER! :D

2013-03-24 @ 01:01:14
Skriven av: Fanny

Jätte bra!!!!!!!!!!

2013-03-24 @ 06:56:32
Skriven av: jane

OMG DET E BARA EN MÅNAD TILL JAG TRÄFFAR JUSTIN BIEBER.... jag kommer träffa han 2 gånger har M&G billjet till den 22 och 24

Svar: WOW!!!!! O.O LYCKO DIG! =D jag har biljetter till konserten den 22:e så jag är också suuuuuper excited att få se han uppträda!!!!
Linn Halldin

2013-03-24 @ 12:33:01
Skriven av: Liv

Awesome kapitel!!!!

2013-03-24 @ 14:43:27

Ditt Namn:

Kom ihåg mig?

Din E-postadress: (Publiseras Ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback